Tatt på fersken

Jeg har en fantasi som tenner meg noe voldsomt når jeg og mannen min elsker. Jeg passer på å ikke bruke denne hver gang vi har et nummer, for da er jeg redd for at jeg vil bli lei av den, liksom bruke den opp. Dessuten er det ikke alltid at denne fantasien vil komme fram. Det er lettest når jeg nettopp har vært på besøk hos venninnen min, Gerd.
Jeg pleier nemlig å fantasere om at jeg elsker med Gerd en kveld jeg er alene hjemme. Gerd kommer på besøk og vi havner i senga. Der blir vi liggende uten å høre at mannen min, Daniel, kommer hjem og tar oss på fersk gjerning. En pikant fantasi, i alle fall for meg. Jeg har aldri fortalt om det til Gerd. Ikke til Daniel, heller. Jeg koser meg med fantasien min alene.
Den begynner med at det ringer på døren. Mannen min kan ligge med ansiktet mellom bena mine og slikke meg, eller han kan stå over ansiktet mitt og bli sugd av meg. I fantasien er han ikke hjemme, og jeg går og venter på ham med florlett, sexy undertøy og vått skjød. Jeg tror det er ham som kommer, derfor tar jeg ikke morgenkåpen på meg når jeg åpner. Gerd gjør store øyne når hun ser hvordan jeg er kledt. Vi har vært venninner i mange år, og hun har aldri sett meg slik.
– Åh, Birgit, sier hun og fukter leppene langsomt. Hun tenner med det samme og jeg blir både kåt og glad. Jeg lar henne komme inn, merker at hun med vilje lar armen stryke over brystene mine når hun går forbi meg. Hun kan sikkert kjenne de stive brystvortene mine mot armen sin. Jeg gisper lavt og følger etter henne inn på stuen, men hun stopper i stuedøren og snur seg mot meg. Blikket hennes er fylt av lidenskap og jeg kjenner hvordan skjødet mitt blir varmt og hovent av kåtskap. Vi legger armene rundt hverandre, smelter sammen i et kyss. Leppene hennes er så myke, tungen spiss og søkende. Hun stryker fingrene gjennom håret mitt mens jeg knepper opp blusen hennes og tar den av.
Jeg liker at mannen min kjæler med brystene mine når jeg har kommet så langt i fantasien. Gerd legger nemlig hendene over brystene mine med sprikende fingre og hun kan kjenne hvordan vortene mine stivner ytterligere mot hendene sine. Babydollen jeg har på meg, er tynn og gjennomsiktig. Jeg åpner glidelåsen i skjørtet hennes og til slutt står hun i bare truse og behå foran meg. Knoppene hennes presser mot skålene og jeg hjelper dem ut. Brystene henger over blondekanten på behåen, de er så fristende, så spisse og deilige at jeg gaper over en knopp og suger, kjenner at den stivner i munnen min og blir hard.
– Skal vi gå inn på soverommet, Gerd? sier jeg lavt mens jeg masserer knoppene mellom to fingre. Gerd er så blank i øynene, så rød i kinnene og tungpustet, bare dette ville vært nok til å gjøre meg kåt nå.
– Åh, ja Birgit, smiler hun lykkelig og følger etter meg inn på det soverommet som jeg og Daniel i virkeligheten ligger og elsker i. Hvis jeg ser mot døren over Daniels hode mellom brystene mine nå, kan jeg innbille meg at jeg ser meg og Gerd komme inn. Hånd i hånd, som to rødmende ungpiker. Vi setter oss på sengekanten, jeg hjelper henne av med behåen og trusene, vil ha henne helt naken. Så løfter jeg armene slik at Gerd kan dra av meg babydollen. Den tynne, lille trusen min smetter hun fort av før vi drukner i hverandres armer og kysser hverandre grundig igjen. Brystene hennes presses mot mine og hun er mye mykere å ligge inntil enn Daniel. Huden hennes er myk og deilig, bevegelsene elegante og kvinnelige. Jeg stryker rumpen hennes, hun legger låret over hoften min og lar fingrene mine slippe til mellom bena. Da jeg glir over det våte skjødet hennes, gisper hun og lukker øynene. En hånd leter over kroppen min, finner mitt skjød og glir inn blant de myke, våte foldene mine. Det sitrer deilig mellom bena da fingrene hennes finner det brennende punktet. Jeg har så lyst til å kjenne smaken av henne, duften av kjønnet hennes. Jeg snur meg, legger meg på siden og får henne til å gjøre det samme. Hun er med på leken, kåt og villig.
Nå liker jeg at Daniel slikker meg, for da er det så deilig å se for seg Gerd i tankene, som ivrig borer ansiktet mellom bena mine før jeg får sukk for meg. Tungen hennes glir opp og ned, presses inn i åpningen min og drar safter med seg til klitorisen. Fram og tilbake, rundt og rundt… Det er helt himmelsk. Jeg forsøker å se for meg hvordan kjønnet hennes ser ut, vider henne ut med to fingre i tankene, glatter ut foldene og stikker tungen lett borti den lille, røde lystknoppen. Hun rykker i kroppen og stønner, liker det tydeligvis og skyver hoftene fram for å vise at hun vil ha mer. Da Daniel presser to fingre inn i meg mens tungen jager fram og tilbake, presser Gerd to fingre inn i meg mens tungen jobber og slikker og slafser. Vi ligger begge to og begraver ansiktet inn i den andres skjød, har verken hørt eller sett at Daniel står sjokkert i soveromsdøren og ser på oss. Han står en stund og stirrer før blikket hans mister det sjokkerte og i steden blir fylt av begjær. Da han drar ned glidelåsen i gylfen, skvetter både jeg og Gerd. Vi stirrer mot døra, begge to, hvor Daniel nå står og smiler mens han tar frem lemmet sitt som er stivt og deilig.
– Bare fortsett, det er så deilig å se på dere, sier Daniel og begynner å runke seg selv.
Jeg snur meg i senga nå, legger ansiktet mellom Daniels ben der han står på knær og albuer og slikker meg. Jeg vil suge ham, gjøre det godt for ham når han er så snill og lar meg og Gerd få fortsette i fantasien. Vi legger oss i 69 igjen, denne gang med Gerd underst og meg øverst. Hun skrever alt hun kan med bena, begynner å klynke og hive etter pusten. Jeg kjenner at bølgene begynner å duve i underlivet, kjenner små støt av lyst som forteller at orgasmen er på vei. Jeg vrir på hodet uten å slippe Gerds kjønn med tungen, ser på Daniel som står og runker med forte tak mens han stirrer på oss med et intens blikk. Jeg vinker ham til meg, løfter hodet, blir stående med kjønnet mitt presset ned mot Gerds lepper og ivrige tunge. Da Daniel stiller seg foran meg i senga, legger jeg en hånd over Gerds våte kjønn og masserer med forte, sirkulerende bevegelser mens jeg lar Daniels stive lem gli inn i munnen min og lar to fingre gli inn i den våte grotten til Gerd. Jeg masserer og pumper og suger mens Gerd slikker og slikker, og Daniel tar meg i munnen. Gerd skjelver under meg i orgasme, skriker mot kjønnsleppene og skamleppene mine mens Daniel spruter i munnen min og jeg kommer under leppene hans, der jeg ligger på ryggen i sengen vår. Fantasien blander seg med virkeligheten og vi kommer, alle tre. Daniel suger klitorisen inn i munnen og lar tungen vibrere over, mens fingrene hans pumper ut og inn i et forrykende tempo. Jeg suger ham tom for sæd og spytter det ut i et lommetørkle etterpå. Gerd har forsvunnet, fornøyd og mett på pikekos. Og jeg er tilfredsstilt av både Gerd og Daniel.
Jeg har ikke fortalt dette til Daniel fordi jeg er redd for at fantasien på en måte vil bli ødelagt da. Noe av sjarmen er at han ikke aner noe om fantasien min. Og hvis jeg fortalte det til Gerd, kanskje det ville vært det siste jeg så av henne? Derfor holder jeg munn og gaper når Daniels stive lem banker på og vil inn. Daniel fantaserer sikkert også om andre damer. Kanskje om andre menn?
Eller kanskje han fantaserer om Gerd, han også? Da skal jeg sørge for å komme inn og ta dem på fersken!