Tegn på utroskap

foto av: Trevor Watson

Utroskap er noe vi her ser på som en uting. For mange kan det sikkert være både spennende og deilig, men til syvende og sist kommer en eller annen til å sitte igjen og være såret. Derfor har vi samlet litt om hvordan du kan oppdage at din partner er utro, små endringer i de ellers så faste rutinene. Bare husk at din partner ikke nødvendigvis er utro bare for at hun/han oppfyller ett par av disse tegnene.

– Hun/han blir mer pertentlig enn vanlig, han sørger f.eks. selv for å sjekke lommer før klærne vaskes, lommeboken og filofaxen er helt ren for slike små lapper som det gjerne er skrevet små beskjeder på. Hun/han er naturlig nok redd for å etterlate det minste spor som kan avsløre hva som skjer.

– Hun/han beholder kvitteringer fra minibanker, kontoutskrifter og lignende for seg selv og vil helst ikke snakke om økonomi og pengeforbruk. Hun/han vil naturligvis ikke røpe hvor kortet er blitt brukt når hun/han EGENTLIG skulle ha jobbet overtid.

– Hun/han begynner plutselig å jobbe mye overtid. Ingen nærmere forklaring.

– Om du ringer når hun/han jobber overtid, så hører du kanskje et lite klikk idet du blir satt over til en mobiltelefon. En telefon som hun/han alltid bærer på seg. Og om du skulle greie å snike deg til en kikk i telefonens logg, vil du sannsynligvis finne ut at alle samtalenummerne er slettet.

– Han/hun kan bli både mindre eller mer interessert i kos og sex. Utroskap kan gjøre at også sexlivet på hjemmebane får et lite ekstra kick, i hvert fall for en liten periode.

– Hun/han forlater huset på merkelige tidspunkter, skal gjerne treffe en venn/venninne som du ikke trodde vedkommende hadde noe særlig kontakt med.

– Det er vanlig at den utro part føler en viss grad av skyld over det de bedriver og derfor ofte prøver å unngå øyekontakt, i hvert fall utover korte blikk.

– Et skifte i klesstil, eller at vedkommende begynner å tenke mer på sitt ytre er en ganske god indikasjon på at det skjer noe som du kanskje ikke kjenner alle detaljene rundt.

– Hun/han bestemmer seg kanskje brått for begynne å trene på helsestudioet, og spiser gjerne en sunn lunsj sammen med noen treningskompiser, eller venninner etter utført økt…

– Hun/han kan pga. sin dårlige samvittighet virke oppfarende og kan tilsynelatende bli irritert over den minste lille ting, særlig ting som kan vekke assosiasjoner med det "ulovlige" som skjer.

– Sist, men ikke minst: Din egen intuisjon. Om du har en følelse av at noe er galt, en gryende mistanke om at det er noe som ikke er helt som det skal, så er det en god mulighet for at du har rett.

En utro partner må ikke nødvendigvis vise alle disse tegnene. Hun/han trenger ikke engang vise noen av disse tegnene og selv om hun/han viser noen så trenger det ikke å være utroskap med i bildet. Men veldig ofte så stemmer mange av disse tingene og om du oppdager flere av dem hos din partner, så kan det kanskje være en god ide å være litt ekstra på vakt?

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar