Tid for fest

Det er lørdagsettermiddag og festtid. Det vil si at vi som har denne interessen, denne fascinasjonen av det ”forbudte” og tabulagte innen dominans og underkastelse, vi skal igjen samles.
Som dette skremte meg og samtidig tiltrakk meg både før, og den dag i dag.
Tanken på å bli bundet og være nødt til å legge sin frihet og sin råderett over egen kropp i hendene på en annen, var og er skremmende – og veldig opphissende. Etter å ha møtt min kjære, omsorgsfulle men strenge mester, og har fått utløp for alle de forvirrede tankene og følelsene hos han, har jeg begynt å akseptere denne siden ved meg selv. Hver dag sammen med min kjæreste Mester er en ny opplevelse, en ny glede.

Å se han smile mot meg varmer hjertet mitt med lykke. Å se øynene hans bli kalde og strenge mot meg får det til å sitre langt inni meg av anger for det jeg da har gjort, av sorg fordi jeg ikke har gjort som han ønsker, av frykt og av respekt.
Likevel av glede og takknemmelighet,-for dette gjør han for min skyld…

Jeg ønsker av hele mitt hjerte å være en slavinne han kan være stolt av, en slavinne til nytelse og glede for han, og denne oppgaven, å lære meg opp, har han tatt på seg, vel vitende om min uerfarenhet. Jeg føler stor takknemlighet til deg min kjære Mester.

Vel, denne kvelden blir litt spesiell. Jeg vet han har planlagt noe spesielt for meg, men ikke hva. Derfor er jeg nervøs, men jeg har og en forventningsfull sitring i magen. Jeg er ikledd en lang sort elegant kjole, ermeløs og med sjenerøs utringning, under har jeg kun sorte stay-ups og sort bh. Håret henger løst nedover ryggen min, og jeg er diskré men pent sminket. Det eneste som er avslørende på hva som skal skje er collaret rundt halsen.

Vi sitter nå i bilen, på vei til privathuset hvor festen skal være. Tankene surrer rundt i hodet mitt mens bygningene glir forbi utenfor. Bilen stopper. Vi er fremme.

Jeg småskjelver lett idet jeg går ut av bilen, men smiler mot min mester idet han tar meg i armen og ser meg i øynene.
Han lar blikket gli over kroppen min, og øynene hans glitrer grønt mot meg i det jeg rødmer og ser ned. Han stryker meg ømt over kinnet og løfter ansiktet mitt opp mot seg igjen, jeg møter blikket hans, og denne gangen lyser de mot meg med trygghet og omsorgsfull strenghet.
”Du er vakker, slavinne!” Stemmen hans er hes, så forandrer den seg og det er min kjærestes stemme som kjærlig sier: ”Jeg er glad i deg, og vil ikke gjøre noe mot deg som vil skremme deg vekk fra meg. Husk det vennen min!”

Han kysser pannen min og når jeg ser opp igjen er det er dominant blikk som møter mitt. Han fester lenken til collaret, og leier meg inn i huset.
En ung vakker kvinne, vertinnen, ønsker oss velkomne.

Min mester leier meg videre inn i stuen hvor flere av våre venner allerede er ankommet, og vi setter oss ned sammen med dem og nyter god mat og drikke mens vi skravler om vanlige dagligdagse ting bare avbrutt av diverse klirring fra håndjern og mansjetter.
Etter hvert glir samtalen over på våre felles interesser, og de nye som er der forteller litt om seg selv. Inni meg begynner den sitrende følelsen igjen, ettersom min Mesters blikk igjen og igjen glir over kroppen min. Jeg føler meg sexy i kveld, og føler at min Mester også syns jeg er det, det er en god og varm følelse.

Enda en gang merker jeg øynene hans på meg og jeg snur hodet og møter blikket hans, han ser meg rett inn i øynene og holder blikket mitt til jeg rødmende ser vekk ”Reis deg opp slavinne, så vi kan se skikkelig på deg!”
Stemmen hans er hes igjen. Jeg nøler et ørlite sekund, ser de andre snur seg mot oss, og samtalen stilner av. Jeg reiser meg opp, og står foran min mester med senket blikk.
”Fint, nå kan du snu deg rundt og la de andre få se på deg også!”
Jeg tør ikke protestere og snur meg sakte, jeg står nå vendt mot vertinnen og de andre gjestene, og kjenner blikket deres på meg. Det kribler i meg, jeg både hater og elsker dette, så kjenner jeg en hånd som klapser meg over baken,
”Du er flink slavinne, – du kan sette deg igjen nå!”
Jeg setter meg igjen med en blandet følelse, litt skuffet, og litt lettet.

Men jeg sier ingenting. Nå har noen av de andre gjestene begynt å leke, og jeg begynner så smått å bli nervøs, og skvetter faktisk litt idet min Mester beordrer meg til å leie meg selv opp på loftet, og feste lenken min til en jern-ring som sitter i veggen der, og vente til han kommer.

Jeg går raskt opp på loftet, fester lenken som min Mester sa, og står der så litt rådløs og ser meg omkring. Jeg legger merke til diverse kroker i taket, og en del utstyr som ligger på en benk der. Sitringen i meg øker, jeg er nervøs nå, vet ikke hva som venter meg.
Tiden går, og jeg begynner og bli noe utålmodig da jeg hører skritt i trappen, min Mester kommer inn, han kommer rett bort til meg, tar et forsiktig men bestem tak i håret mitt, og tvinger ansiktet mitt opp mot han. Han vet jeg liker dette, og jeg rødmer i det et lite stønn slepper forbi leppene mine, han gliser vitende mot meg og kysser meg.
Småkåt åpner jeg villig munnen min for tungen hans, og leker ertende mot han med min egen tunge.
Mmmm..-deilig!

Uten et ord knyter han på meg ett blindfold.
Kroppsvarmen hans forsvinner så fra min, og jeg lytter etter skrittene hans som beveger seg over gulvet, de stopper og musikk strømmer gjennom rommet. Enigma tenker jeg for meg selv. Jeg klarer ikke å høre hvor han er, musikken overdøver skrittene hans, og jeg gisper idet han plutselig hvisker rett i øret mitt –”Er slavinnen klar?” Jeg nikker forfjamset, kremter og sier så høyt og klart, ”Ja Mester!”

Jeg kjenner han løfter opp skjørtene mine, og fester de oppe med noe som er en slags klemme. Kjølig luft slår mot naken hud, og jeg konsentrerer meg om å stå stille, noe som brått blir veldig vanskelig da jeg kjenner hånden hans gli over baken min, og inn mellom lårene mine, ”Spre lårene dine slavinne”, – jeg spriker litt mer med bena, og kjenner at luften slår mot mitt nystelte og hårløse underliv. Jeg klarer å holde tilbake gispet, men da fingrene hans glir over fitteleppene mine, sprer dem og berører klitten forsiktig så stønner jeg i velvære.
Han løfter fingrene mot meg og jeg slikker dem rene for fittesaft uten noen behov for oppmuntring.
”Tøsen er jo allerede våt jo”, -stemmen hans er ertende.
Jeg skammer meg litt, men står fremdeles rolig.
Så kjenner jeg hånden hans mot korsryggen, den presser lett, og jeg bøyer lydig ryggen litt, slik at baken kommer bedre opp og frem.
”Slik ja, flink jente!”
Han virker beroligende på meg. Kroppsvarmen hans borte igjen, jeg prøver å bevege på hodet og kanskje oppfatte hvor han er, hva han gjør, men jeg hører ingenting.
Så kjenner jeg plutselig at han tar tak i meg og gir meg en rekke klaps over rumpa med flathånda. Jeg gisper høyt og automatisk holder han meg hardere fast, mens han fortsetter behandlingen av baken min.

Det begynner å svi og varme noe veldig bak der, jeg stønner og vrir meg, men han fortsetter likevel, og slår til og med hardere og hardere, – til slutt svir det så mye at jeg gir fra meg et klynk og instinktivt prøver å ta noen skritt vekk fra slagene. Han slår noen slag til, og så stopper han.
Jeg puster lettet ut, og nyter at han bare stryker meg over rumpa, hendene hans er så varme , følelsen av hendene hans mot den sviende huden min er så deilig, jeg lukker øynene under blindfolden, og bare nyter følelsen.

Så tar han tak i meg igjen, holder meg fast mens hans overøser rumpa mi med rekker av slag, jeg klynker fremdeles men kjenner at jeg tåler mer nå, smerten er der, men den er deilig også nå. Varmen sprer seg i meg, og jeg stønner ubevisst, – noe som fører til enda hardere slag fra min Mester, jeg kjenner at det igjen svir skikkelig, og igjen prøver jeg å unngå de sviende slagene, – da slepper han meg brått!

”Siden du ikke kan stå rolig så får jeg bare binde deg da”! Hører jeg han si med streng stemme. Han virker litt irritert.
Skamfull bøyer jeg hodet, men egentlig er jeg ganske fornøyd, jeg liker godt å bli bundet fast, overgi meg fullstendig til min Mester. Hendene mine blir nå strukket oppover, mansjetter blir festet til tauene i tak-krokene, og hendene mine festet i mansjettene.
Nå står jeg der mitt på gulvet, han har tatt av meg kjole og bh, så jeg har kun på stay-ups og høyhelte sko. Jeg er litt svai i ryggen slik at rumpa står innbydende ut mot min Mester. Det går en liten stund uten at jeg hører noe.
Jeg begynner nesten å lure på om han har forlatt rommet da kjenner jeg en hånd som stryker meg over livet, hånden følger hoftenes former nedover, og videre nedover baken min, helt lett og forsiktig, – jeg nyter følelsen og kjenner at huden min nupper seg litt. Brystvortene mine knopper seg.

Så tar hånden et bestemt tak i håret mitt, og den andre hånden smekker rumpa mi med raske serier av ganske lette slag egentlig, – denne gangen er det ikke noe problem å stå stille. Jeg nyter disse slagene, og står helt stille i håp om mer, men da stopper hendene igjen, og stryker litt mer over den følsomme huden min, jeg svaier enda litt mer med ryggen som for å løfte rumpa innbydende opp mot han, og byr på denne måten opp til flere slag, men da forsvinner hendene helt, og det blir igjen helt stille rundt meg, alt jeg hører er musikken.

Plutselig kjenner jeg en duft som ikke har vær der før, en mild og feminin duft, og samtidig som jeg registrerer dette kjenner jeg lepper som presses krevende mot mine, og det er ikke min Mester lepper, men en kvinnes… etter en brøkdels nøling åpner jeg leppene mine og gjengjelder kysset.
En myk men bestemt tunge trenger inn mellom leppene mine, og leker ertende med min, jeg stønner mot munnen hennes, og da lyder latteren hennes gjennom rommet. Jeg kjenner henne igjen som den vakre vertinnen nå.
Hun ler vennlig av meg, og kommenterer til min mester at han har nok rett i at slavinnen liker jenter også. Jeg kjenner at rødmen stiger i kinnene mine.

Nå kjenner jeg fire hender mot kroppen min, samtlige stryker, koser og kjeler med meg, jeg stønner og kjenner at jeg begynner å bli veldig våt mellom lårene, og når jeg kjenner fingre som glir over brystvortene mine klarer jeg ikke holde igjen et stønn.

Våte lepper lukker seg om den ene vorten, hvem sin munn det er vet jeg ikke, men den sutter og smatter, slikker og småbiter i brystvorten min til den står rett ut. Da kjenner jeg noe som jeg bare har kjent en gang før, noe kaldt som festes på vorta, det er kaldt og det er hardt og det gjør litt vondt.
Så gjør det enda vondere, og jeg klynker , men fremdeles er det nytelse i smerten, det er vondt-godt,..klypene strammes enda mer, og jeg klynker høyt i smerte, først da stoppes strammingen, og de starter samme behandling på den andre vorten.
Først ren nytelse, og så det kalde harde stålet som strammer seg rundt den stive vorta frem til jeg igjen gisper i smerte.

Jeg står helt rolig nå, så lenge jeg ikke beveger meg så mye er smerten egentlig en nytelse som sprer seg rundt i kroppen min og nedover mot underlivet mitt, – men hvis jeg beveger meg blir smerten nesten ren smerte…jeg hører min Mester og Dominaen snakke seg i mellom om hvor deilig jeg ser ut der jeg står med klyper festet til brystvortene, og med røde hissige striper over stumpen. Stille kan jeg ikke gjøre annet en å rødme. Enda en følelse jeg både elsker og hater samtidig, denne studeringen…så blir det stille, veldig stille.
*SMEKK*

Et hardt slag med pisken svir mot rumpa mi, jeg skvetter, og gisper idet smerten i brystvortene øker pga bevegelsene mine, jeg får summet meg og står rolig igjen og husker så å si ”Takk!”.
*SMEKK* *SMEKK* *SMEKK*

En rekke sviende slag treffer den følsomme huden der bak, og jeg klynker lett under denne følelseskombinasjonen av nytelse og smerte.
”Takk!” Sier jeg igjen.
Vanligvis ville jeg sagt takk Mester, men nå er jeg usikker på hvem av de som slår, og jeg vil ikke si noe feil. Så kommer det en beroligende hånd strykende over den varme bakenden min, den kjeler lett med huden min, mens jeg får igjen pusten.

Så kjenner jeg en varm pust mot den ene brystvorten min mens hånden blir borte fra baken min, og en rekke sviende slag fra pisken isteden smeller over rumpa mi.
Jeg klynker høyt, men nytelsen skyller gjennom meg som tusen søte pilstikk idet en bløt tunge forsiktig slikker brystvortene mine etter tur, samtidig som styrken i piskeslagene blir hardere.
Nytelse og smerte om hverandre overøser kroppen min, og jeg kjenner tydelig at jeg er klissvåt mellom beina.
Så kommer det en hånd mellom lårene mine, skiller fitteleppene og masserer erfarent klitten min samtidig som slagene fra pisken forsvinner, – men dog bare noen sekunder, – på nytt treffer pisken meg og jeg klynker i ren smerte nå. Skjønner at det nå er ridepisken som blir benyttet, ubevist prøver jeg å trekke meg lengre vekk , men det medfører at jeg presser meg enda hardere mot hånden som masserer klitten min.

Jeg kjenner nå at jeg nærmer meg orgasme, og blir så pinlig berørt over dette at jeg prøver å trekke meg unna både pisken og hånden samtidig, -da trekker de seg vekk!

Jeg står midt på gulvet, skjelvende av kåthet og opphisselse, med ømme brystvorter og sviende rumpe, saftene mine renner avslørende nedover innsiden av lårene mine, og varmen brenner i kinnene mine.
Hva nå? Hvor ble de av? Gjorde jeg noe galt?

Jeg hører stemmene deres gjennom musikken, men ikke hva de sier, så blir de stille igjen…

Musikken blir skrudd opp, og jeg kjenner en varm kropp som presser seg mot min bakfra, det er min Mester, det kan jeg kjenne, han presser seg mot baken min, og jeg kan tydelig kjenne den stive pikken hans mot rumpa mi. Så kjenner jeg plutselig myke bryst mot mine egne bryster, det er Dominaen som har tatt av seg og nå presser sine egne bryster mot mine, hun holder meg i håret mens hun kliner med meg. ”Mmmm….”

Hun er krevende og myk om hverandre, og jeg åpner villig leppene mine for hennes lekne tunge, og stønner av vellyst.

Enda større blir opphisselsen min i det jeg kjenner at min Mester har tatt frem den nakne pikken sin og nå presser den inn i sprekken min, og med et langt hardt støt kjører hele den deilige pikken inn i meg, helt til bunns i fitta mi. Men deilige lange, harde støt knuller han meg bakfra mens jeg kliner med den nydelige Dominaen.

Jeg kjenner at orgasmen nærmer seg, og akkurat i det jeg klynker ut og spør min Mester om tillatelse til å komme, kjenner jeg at klypene rundt brystvortene blir løsnet, og smerten skyller så sterkt igjennom meg at jeg skriker høyt.

Klynkene mine drukner så i stønn idet min mester kysser, småbiter og slikker meg i nakken og hvisker: ”Sånn-ja, kom nå slavinne, kom for meg!”

Støtene hans blir raskere og hardere, og mens en bløt tunge slikker på de meget følsomme brystvortene mine kjenner jeg at de første orgasmeriene kommer, blindfoldet blir revet av meg og plutselig ser jeg rett inn i de intense øynene til Dominaen. Hun holder blikket mitt mens hun masserer klitten min med raske bevegelser, og jeg kjenner at orgasmen skyller over meg.
Jeg skriker ut en nytelse jeg ikke har kjent tidligere og kjenner samtidig min Mester spruter meg full med spermen sin.
Stønnene våre blander seg med hverandre.
Og mens de siste orgasmeriene skyller som små søte etterdønninger gjennom kroppen min kniper jeg hardt rundt kuken hans med fittemusklene mine, og melker han tom.

Hele tiden har jeg hatt øynene til Dominaen på meg
Nå smiler hun vennlig, kysser meg hardt på munnen, og blunker til meg,
Så spaserer hu tilsynelatende uberørt ut av rommet.

Min Mester står bak meg med armene rundt meg, jeg vrir hodet litt bakover og møter munnen hans i et lidenskapelig og kjærlig kyss. Takknemligheten og kjærligheten til han strømmer gjennom meg og jeg hvisker til han med rørt stemme..

”Takk Mester!…”