Tigerstaden

Følgende betroelse hendte for snart halvannet år siden, i en periode hvor jeg kanskje ikke var helt meg selv. Jeg hadde gjort det slutt med typen min, og for å slippe bort fra folkesnakket og vår omgangskrets i den lille bygda for en tid, bad jeg arbeidsformannen min om å bli overflyttet til en avdeling i Oslo. Overflyttingen gikk bra, men verre var det å skaffe seg tak over hodet. Jeg fikk tilbud om å bo hos familie, men takket nei da jeg via jobben fikk tilbud om en knøttliten møbelert toroms leilighet til en skyhøy pris. Eneste fordelen var at den hadde en kjempediger seng, – hva jeg nå skulle med det da!?

Jeg hadde lenge mailet med ei jente fra Oslo som jeg i grunnen visste svært lite om, foruten at vi hadde felles interesser og traff hverandre via et felles chattested på Internet. Nå da jeg hadde flyttet til Oslo, hadde vi avtalt å treffes for første gang, og jeg var svært spent på hvordan hun var i virkeligheten. Selv var jeg nok blitt litt vel interessert i henne som person, noe hun sikkert hadde merket seg, men hun hadde aldri skrevet noe som tydet på det motsatte.

Lørdagen da jeg skulle treffe Tina opprant, og jeg var mildt sagt drittnervøs. Jeg hadde ikke for vane å bli påvirket av jenter på denne måten, og jeg følte meg svett og klam der jeg stod utenfor puben og ventet, til tross for at det var ganske kjølig i luften. Jeg ante ikke engang hvordan Tina så ut, men hun hadde forklart at hun var 1,70 høy, slank, med langt mørkt hår og blå øyne. Selv er jeg 1,60 høy med blondt, halvlangt hår og krøller, samt en noe atletisk bygning etter år med svette i den lokale svømmeklubben. Jeg spratt til idet noen snakket til meg bakfra.

«Lillie.?» undret en forsiktig pikestemme. Jeg snudde meg, og der stod hun og smilte, Tina, i all sin prakt. Whowww! tenkte jeg, og ble helt flau over min egen reaksjon.

«Ja.? Og du må være Tina.?» sa jeg og forsøkte å skjule hvilket inntrykk hun gjorde på meg da jeg smilte tilbake. Tina gav meg en klem, og jeg registrerte akkurat hvor deilig det duftet av henne før vi peilet oss inn mot puben. Det var ganske fullt, men vi fant oss et rolig krypinn for oss selv, og etter å ha bestilt det vi skulle ha, begynte praten å gå ganske livlig.

Tina viste seg å overgå alle mine villeste fantasier på alle områder, og jeg hadde til tider vanskelig med å konsentrere meg om samtalen. Jeg hadde kilovis med sommerfugler i magen, og det føltes nesten uvirkelig at jeg kunne bli så påvirket av ei jente overhodet.

Jeg satt og studerte Tina i smug. Hun var kledd i en svart skinnbukse som strammet så deilig over den snertene rumpen. Over hadde hun ei tynn, nesten gjennomsiktig, hvit, langermet bluse som røpet at hun hadde hvite push-ups utapå noen perfekte bryst som nok kunne tenkt seg ei bluse som var ett nummer større. Ytterst hadde hun en bitteliten sort skinnvest som var åpen foran og dekket absolutt et minimum.

Tina satte til livs ganske store mengder rødvin etterhvert, mens jeg holdt meg klokelig til cola. Jeg drikker svært lite alkohol, mest fordi jeg tåler så små mengder før jeg er «dritings», men også fordi jeg blir så «lett på tråden» når jeg får noe i hodet, – og mer «lett på tråden» enn hva jeg var der og da, det trengte jeg slett ikke å bli.

Jeg observerte hvordan Tina ble mer og mer frimodig i sitt ordvalg etter hvert som kvelden skred fram, og da klokka nærmet seg halv 12, ville hun danse, men jeg takket nei. Jeg var ikke vant med å danse med jenter, men jeg var også engstelig for å få Tina for nær innpå meg. Dermed foreslo hun at vi heller skulle dra hjem til henne, og det ble jeg med på.

Det føltes deilig å komme ut i den friske kveldsluften igjen. Tina bodde bare noen kvartaler unna i en liten toroms leilighet, så det var ikke langt å gå. Etter det store konsumet av alkohol, var hun ikke helt stø på beina, og hun hadde fått såpass at hun var i et passe flåsete humør, så jeg slappet litt mer av etter hvert. Så full som hun var nå, ville hun neppe merke hvordan det var fatt med meg, tenkte jeg med lettelse.

Tina brukte vel mye av fortauet der hun gikk, og da vi skulle krysse gata, var hun nær ved å falle om jeg ikke hadde trådt støttende til. Hun la en arm rundt skuldrene mine mens jeg la en arm om livet hennes, og slik fikk jeg geleidet henne fram og opp i leiligheten. Jeg følte meg helt rar innvendig av å ha henne så tett innpå meg, og jeg skjønte meg ikke helt på meg selv lenger. Jeg forsøkte desperat å oppføre meg som normalt for at hun ikke skulle merke noe, og det virket heldigvis som om hun ikke ante et dugg.

«Nå kan du vel ta et glass for all vennskaps skyld,» lokket Tina mens hun sprettet ei ny flaske rødvin. «Her er det ingen som ser om du ramler under bordet» sa hun beroligende og lo lett. Jeg hadde fortalt henne hvor lite alkohol jeg tålte.

«OK da,» sa jeg, «men bare ett glass!» Jeg visste at det var en dum avgjørelse, men jeg fikk overbevist meg selv om at ingenting farlig kom til å skje. Jeg satte meg i sofaen, og Tina helte opp et vinglass til meg, før hun dumpet ned ved siden av meg med glasset sitt.

«Skål mens vi ennå kjenner hverandre!» sa Tina og fniste. Jeg hevet glasset mitt og ble med på skålen.

«Skål!» sa jeg og foreslo at Tina kunne drikke to glass mens jeg drakk ett, så kanskje vi sloknet samtidig. Så fniste vi igjen begge to.

Tina var utrolig lett å snakke med, og vi ble sittende lenge å snakke om løst og fast, om arbeid, våre hobbyer og mye annet. Og selvsagt måtte samtalen til slutt dreie inn på temaet menn og sex. Hun fortalte at hun hadde en type som hun traff fra tid til annen, men at de ikke hadde noe fast forhold. Så lurte hun på hva som hadde skjedd med meg og typen min, og jeg sa som sant var at han ikke lenger var så interessert i piker. Tina stusset litt.

«Hva?! Mener du at han er blitt homo?» utbrøt hun og så vantro på meg.

«Mmm.» sa jeg og nikket bekreftende. «Jeg kom over ham på en firmafest sammen med en kollega.»

«Huff da, det må ha vært litt av et sjokk,» sa Tina og så medlidende på meg. «Men, homser, er vel ikke noe verre enn lesber og bifile, – og det er jo mange av dem for tiden.» la hun svevende til. Jeg så usikkert på henne, hva mente hun egentlig med det? tenkte jeg i min etter hvert noe omtåkete tilstand.

Vinen hadde nok gjort sin virkning på oss, et glass ble snart til flere, og vi var begynt å bli ganske flåsete begge to. Jeg fortalte et par gode vitser så vi holdt på å knekke sammen av latter. Den ene vitsen ble verre enn den andre, og til slutt lå vi rett ut i hver vår ende av sofaen og bare holdt oss på magen.

Plutselig pekte jeg på Tina mens jeg lo så tårene trillet, – jeg fikk ikke fram et eneste ord. Hun skjønte absolutt ingen ting, og hver gang jeg skulle forsøke å forklare meg, fikk jeg et nytt latteranfall. Jeg bare pekte, og Tina så nedover seg selv der jeg pekte. Det hadde gått opp et par knapper i blusen hennes slik at den gapte og viste fram den hvite BH-en med en stor rød vinflekk på.

«Det der..det… skulle skjedd.. nede på puben.» fikk jeg omsider presset fram og knakk aldeles sammen i krampelatter igjen.

«Du. din snik.!» sa Tina og kastet seg over meg og kjørte fingrene inn i sidene på meg så jeg hylt og vred meg i latter. Jeg er utrolig kilen, så da Tina gikk til angrep, gikk jeg aldeles amok og sloss vilt for å komme fri. Hun var heldigvis ikke så sterk som meg, og snart hadde jeg overmannet henne så hun lå på rygg under meg i sofaen, med begge hender låst fast i et krampaktig grep over hodet.

«Nå er du ferdig» sa jeg og gliste bredt. Vi pustet tungt begge to etter kampen, men da jeg så inn i de blå øynene på Tine som var bare en håndsbredd fra mine, var det som om alle mine tanker plutselig kortsluttet totalt. Jeg ville bare bøye meg ned og kysse de utrolig fristende leppene som var bare noen centimeter unna, selv om jeg visste at jeg ikke burde. Det var som om kroppen plutselig levde et liv helt uavhengig av fornuften, kun styrt av de voldsomme følelsene som overmannet meg.

«Dette er ikke sant.!» tenkte jeg desperat mens jeg strammet grepet om Tinas håndledd, bøyde meg noen centimeter ned og presset leppene mot munnen hennes. Hun forsøkte å vri seg unna, men jeg var ikke til å stoppe. Jeg presset tunga inn mellom de myke leppene hennes, – forsiktig mer og mer, og jeg holdt på å sprenges da jeg merket at hun åpnet leppene litt, og ei lita, våt tunge tok imot min på vei inn, – først noe nølende, så mer og mer krevende.

Jeg slapp grepet om Tinas håndledd, – hun slo armene rundt meg og vi smeltet sammen i et lidenskapelig kyss som ingen ende ville ta. Jeg stønnet mot munnen til Tina, og kunne ikke få nok. Omsider rev jeg meg løs og satte meg skrevs over Tinas mage og begynte å kneppe opp blusen hennes mens jeg så undersøkende på henne. Jeg skalv lett på hendene, og var livredd for at hun skulle ombestemme seg og avbryte det hele. Men hun lot det bare skje, og begynte selv å hjelpe til med å få av blusen.

Jeg akte meg litt lenger ned, – hun satte seg opp og vi kysset igjen som gal. Jeg åpnet BHen hennes bak, og lirket den forsiktig av. Fram veltet et par herlige, store og faste bryster, og jeg ble først bare sittende og nyte synet før jeg strøk handa forsiktig og lett over det ene brystet så jeg kunne kjenne den harde brystvorta hennes kile meg inni handflata. Jeg lukket ei lita hand om så mye av brystet som mulig, og skjøv henne forsiktig tilbake i sofaen igjen.

Tina pustet tungt og stønnet lett da jeg kysset henne på det ene brystet og sugde inn den lille knoppen i munnen. Jeg var hinsides all fornuft nå og hadde gåsehud over hele kroppen av ren vellyst. Jeg byttet beite til det andre brystet mens jeg masserte det andre med handa og rullet og kløp lett i brystvorten mellom to fingre. Tina klynket under meg, og de små lydene fikk det til å gå som små gys oppover ryggen min, inn i magen og ned i skrittet. Jeg var så opphisset at jeg trodde jeg skulle dø.

Jeg fikk kneppet opp buksen hennes og dro den raskt av mens hun lettet på rumpen. Under hadde hun en knøttliten hvit string-tanga som gikk samme vei. Så sank jeg ned på kne på gulvet og dro rumpen hennes litt lenger ut på kanten av sofaen slik at hun ble liggende mer mot meg med en fot i sofaen og en på gulvet. Dermed hadde jeg fritt innsyn til en deilig, glattraket mus, med bare en liten tust øverst, som nå smilte svulmende, blank og våt imot meg. Det duftet vått kvinnekjønn og jeg følte meg helt svimmel. Aldri hadde jeg vært mer kåt enn da.

Jeg flådde av meg T-skjorta i et eneste drag, – under hadde jeg ikke’no, og dongeribuksen gikk samme vei i rasende fart. Så la jeg meg over henne så jeg kunne kjenne den lille hårdusken hennes kile meg i navlen. Jeg presset magen mot skrittet hennes mens jeg beveget meg fra side til side slik at jeg kunne kjenne kjønnsleppene som delte seg mer og mer og jeg ble helt våt på magen. Jeg lot magen rotere over den våte spalten hennes og så kysset jeg henne på brystene igjen, sugde og småbet, mens hendene gikk på vandring oppover innsiden av lårene hennes og over hele kroppen. Tina vred seg i vellyst mens hun hele tiden kom med deilige små stønn.

Jeg kysset henne nedover magen mot skrittet, og snart hadde jeg ansiktet i høyde med en aldeles vidunderlig mus som gapte så herlig mot meg etter «magedansen» jeg nylig hadde utført. Den var glinsende våt, og jeg kunne ikke motstå fristelsen til å smake litt på en blank dråpe som var på vei ned mot sofaen. Den smakte slett ikke verst, så jeg tok mot til meg og lot tunga gli opp over hele sprekken, helt opp til den harde lille tappen som tittet fram bak en hudfold.

Jeg forsøkte å konsentrere meg om å slikke slik jeg selv kunne tenkt meg å bli slikket, og noe må jeg ha gjort riktig da Tina ble mer og mer urolig og mer og mer høylydt. Etter hvert konsentrerte jeg meg om klitten, mens jeg stakk to fingre opp i henne. Det kunne hun tydelig like. Så presset jeg fingrene opp mot skambeinet mens jeg gav alt jeg hadde med tunga, og like etter kom hun i en vill orgasme uten like. Det rykket og skalv i hele kroppen, og jeg var nær ved å få en selvutløsning bare ved å se på.

Etterpå forflyttet vi oss inn i senga. Jeg var så kåt at jeg gladelig hadde solgt bestemora mi for et knull der og da. Tina rotet under senga og dukket opp med en dildo og en strap-on som minnet meg mest om ekte vare. Hun smilte faretruende til meg før hun kastet seg over meg. Hun kysset meg så mjukt og deilig overalt, fra brytene og nedover til hun endte opp i min svulmende, bankende og våte fitte. Jeg stønnet og pep av vellyst da hun lot tungen sveipe over det følsomme punktet mitt gang på gang, men plutselig brøt hun bare av, og jeg holdt på å skrike av skuffelse.

Da jeg så opp på Tina, var hun i ferd med å spenne på seg løskuken, og hun så utrolig sexy og kåt ut der hun stod på kne i senga med en vaiende løskuk pekende rett ut og så på meg med e sløret blikk. «Nå skal du pinadø knulles, Lillie!» utbrøt hun idet hun la seg over meg, og jeg tok villig imot den krevende tungen som slynget seg om min. Så kjente jeg noe som presset mot fitteåpningen og videre innover i den hete grotta mi. Jeg stønnet mot munnen til Tina, og da hun langsomt begynte å knulle meg i lange, rolige tak, kjente jeg bare hvordan det bygget seg opp med ekspressfart, og jeg klarte ikke å holde igjen lenger.

Med et par krafttak sendte hun meg ut i et inferno av følelser, så jeg ikke var sikker på om jeg var helt bevisst eller ei. Den ene bølgen etter den andre veltet over meg, og da Tina omsider stoppet, lå jeg der bare helt utmattet og pustet tungt. Men Tina ville mer, – hun hadde vært helt på kanten av en orgasme, og forlangte at jeg skulle stille meg på alle fire. Jeg kom meg med nød og neppe opp, og hun trengte raskt inn i meg bakfra, helt til bunns.

Tina var ikke til å stoppe nå, men knullet løs som en gal, og merkelig nok begynte jeg å kvikne til igjen av den voldsomme behandlingen, og støtte ivrig imot for hvert jukk. Jeg merket bare hvordan kurven steg raskt, og da Tina presset en dildo opp i rumpen på meg, var jeg på full vei mot en ny utløsning. Tina ble bare mer og mer høylydt for hvert støt, og det var tydelig at hun nøt dette like mye som meg. Jeg kunne ikke la være å tenke på den absurde situasjonen med å bli knullet av ei jente på denne måten, og dermed raste jeg ut i en ny serie krampetrekninger, mens Tina brølte ut sin nytelse til vi falt sammen som en fillehaug.