Til beskuelse

Det er sol og deilig sommer. Jeg har ferie og nyter den i fulle drag, for dagene er hete og jeg angrer ikke på at jeg valgte å dra til hytta mi i steden for å bli med venninneflokken på sydentur. Hvem trenger syden når været er slik som nå?
Hytta mi er ikke så veldig stor. Den er akkurat passe til meg og en til, hvis jeg har lyst til å ha besøk. Det eneste som er stort, er verandaen. Den jeg ligger på nå og lar sola brune hele kroppen min. Ja, hele, for jeg ligger på det myke teppet uten en tråd på meg. Det er deilig. Faktisk hissende. Å sole meg har alltid gjort meg kåt, og særlig å ligge helt naken på verandaen min. Ingen kan se meg, nemlig. Ikke hvis de ikke vet at jeg ligger her, eller har folkevett nok til å la være å glane. De pent utskjærte plankene i gelenderet rundt, står ganske tett sammen og jeg føler meg usjenert, selv om en liten skogssti går forbi hytta mi tyve meter unna. Det er også ganske opphissende, å ligge her med musa mot sola og kjenne at varmen slikker meg i skrittet mens folk går forbi bare tyve meter unna og prater sammen, uvitende om at jeg ligger her og lar sola beføle meg.
Jeg strekker armene over hodet, gjør meg så lang jeg er og grynter av velvære mens muskulaturen min strekkes nytefullt. Herlig. Sommer, sol, ferie og varme. Skritt høres fra skogsstien, enslige skritt. En ensom vandrer på den varme dagen, det knekker av og til i tørre kvister. Jeg tar en halvkald slurk av ølflasken jeg har plassert i skyggen under bordet, før jeg legger meg ned igjen.
Brått blir jeg vàr en lyd. Eller tvert imot, for det er for stille. Skrittene har ikke forsvunnet forbi hytta og videre inn i skogen, de har brått stoppet opp. Jeg setter meg opp og strekker hals. Jepp. Der står han. Den ensomme vandrer i skogen, som er mer opptatt av å se seg rundt enn resten av vandrerne som går forbi hytta mi og prater sammen. Han har fått øye på meg – og liker visst det han ser, for han står og gnir seg på den voksende pikken han har nedi shortsen sin.
Jeg legger meg ned igjen. – Jaha, tenker jeg. – En kikker. Jeg trekker pusten dypt og vet at brystene mine hever seg godt i været. De er akkurat passe store til litt mer enn en håndfull, og akkurat nå er de mørkebrune brystvortene stive av den svake opphisselsen som sprer seg i kroppen min. Det kribler under huden, som om blikket hans stryker meg som varsomme fingre og får gåsehud til å jage over huden. Jeg har mange ganger onanert på verandaen mens jeg har fantasert om at en av vandrerne sto og kikket på meg. Nå er fantasien ekte og tenningen stiger i meg. Han beføler meg med blikket. Deilig!
Jeg lukker øynene mot sola og ser ham for meg, en helt alminnelig utseende fyr med hvit t-skjorte og blå shorts. Han kommer gående mot hytta mi, med smygende skritt for ikke å lage lyder og avsløre seg. Hele tiden har han blikket fast mellom plankene i gelenderet, slik at han kan se den deilige, nakne kvinnen på verandaen. Hun med de yppige formene og letende hendene, som uten å vite at hun blir beskuet, beføler seg selv usjenert og begjærlig.
Jeg lar fingrene mine stryke oppover på utsiden av lårene, følger hoftens konturer opp og fram til magen, hvor jeg stryker sololjen litt rundt. Kroppen er varm. Jeg stryker brystene mine, tar de mørkebrune knoppene mellom to fingre og masserer lett. Et svakt stønn unnslipper leppene mine, som jeg fukter med en langsom, dvelende tunge. Pusten min går tungt og kåtheten ulmer i kroppen. I tankene mine har han stoppet opp inntil verandaen og står på tærne for å kikke over kanten. Han er ikke lang nok. Besluttsomt klyver han opp og stiller seg på kanten. Gelenderet når ham akkurat til hoftene, slik at han kan legge pikken over gelenderet, hvis han vil. Og han vil. I alle fall når han storøyd og kåt ser at jeg sprer bena og lar ham se rett inn i musa mi. Rett inn i et par myke, svakt behårete kjønnslepper som halvt omslutter den ivrige, blanke klitorisen som titter ut, og de kjøttfulle, myke skamleppene under, som er blanke av kåtsafter fra skjeden de dekker. Jeg stryker nedover kroppen min igjen, stryker hardt nedover lårene mine og klorer forsiktig oppover innsiden av bena, opp til det varme, lengtende kjønnet. Håndbaken gnir venusberget og de sommerstussede kjønnshårene. Klitoris brenner og det er ikke solas skyld. En pekefinger stryker over åpningen, som er full av sekret som stadig siver ut og forsvinner i rumpesprekken, for å dryppe ned på teppet jeg ligger på. Jeg tar med fuktighet opp til nytelsesknoppen, stryker lett over den blanke, lille erten og rykker svakt til i kroppen da en sitrende bølge farer gjennom underlivet. Så kåt? Så deilig kåt. Og nå har han begynt å runke, også. Han har klatret over gelenderet og tatt den fram, den store, stive pikken sin. Har dratt shortsen litt ned, slik at den ligger like under rumpeballene hans, som er faste og fine og sikkert gode å ta på. Strikken ligger under pungen, slik at ballene henger over shortsen og dingler i takt med de sløve runkedragene hans. For fremdeles er han så kåt av synet, at han ikke har økt takten enda. Det er så deilig å se på meg, det vises tydelig på ham. Og jeg masserer brystene mine med den ene hånden, fram og tilbake, fra den ene stive brystvorten til den andre, mens den andre hånden sirkler med små bevegelser rundt en sitrende klitoris. Det kjennes som om kjønnet dirrer. Jeg kommer snart, jeg kjenner det. Runketakten hans øker når jeg setter opp tempoet med fingeren, bruker to fingre nå og masserer litt hardere.
Det begynner å bygges opp. Solen gir gjenskinn i det blanke hodet hans, det forsvinner inni forhuden og dukker opp igjen stadig fortere, i takt med høyrehånden hans. Nå tar han den venstre hånden og begynner å massere ballene sine, også. Jeg klynker, slipper brystene mine, smyger hånden under meg og fører et par fingre inn i det våte hullet. Musklene klemmer rundt fingrene og jeg finner G-punktet mens klitoris sitrer i en stadig stigende bølge.
Fuglene kvitrer i trærne rundt hytta. En mild bris får bladene i løvskogen til å rasle og jeg holder pusten krampaktig for å unngå at orgasmeskriket mitt gjaller gjennom skogen. Musklene i skjeden rykker og klemmer rundt fingrene mine, som jager fort ut og inn mens jeg forsiktig masserer knoppen i den utdøende orgasmen. Jøss, den var stor. Jeg puster ut, trekker fingrene ut av skjeden og slikker dem langsomt rene for safter. Det smaker litt salt og er slett ikke ille på en varm dag som denne.
Jeg åpner øynene og smiler svakt til den ensomme vandrer mens jeg setter meg opp med bena samlet.
«Ikke søl sæd på verandaen min, da,» sier jeg lavt og smiler da hånden hans brått slutter å jage fram og tilbake. Han blir stående med pikken i den ene hånden og ballene hvilende i den andre, og stirre på meg. Jeg fukter leppene da jeg ser en dråpe med sæd henge fra tuppen hans. Den blir lengre og lengre, slipper til slutt taket og faller ned på verandaen. Jeg smiler bredt til ham, ertelystent. Så snur jeg meg rundt og legger meg på magen. Den kvinnelige intuisjonen min vet lenge før det skjer, at to hender vil komme og dekke rumpeskalkene mine.
Hva som videre skjer, er vel opp til deg å fantasere om. For sola varmer, dagen er het og jeg har mer enn nok med den ensomme vandrer.