Til slavejenta mi

Vi har spist en deilig middag du lagde og sitter i sofaen, du ligger med hodet i fanget mitt, på tv er det en film. Slavegutten min og jeg har hver vår øl. Han fikk ingen først, men jeg syntes litt synd på ham, så du måtte hente en ny til meg, slik at han kunne få min som var litt lunken. Han ser litt nervøs ut, jeg har hintet litt om hva jeg vil i dag. Du ligger der og koser deg og vet nøyaktig hva jeg vil. Tror du liker å være min lille hjelper, du blei i alle fall veldig lysten når jeg fortalte deg om planene mine. Selvfølgelig likte du ikke alt, men tanken på hva som venter hvis du ikke utfører mine ordre hjelper nok på det.

Jeg ber gutten min reise seg og stille seg mindt på gulvet. Du setter deg på gulvet mellom beina mine og ser på ham. Han står der med flakkende blikk og synker litt sammen. Jeg gir beskjed om at han skal kle av seg, men la det siste plagget være igjen. Han nøler et lite sekund og begynner med skjorta. De siste knappene går fort, det virker som om han kaster seg ut i det. Buksa og sokkene er også kjapt av, og han står igjen i bokseren. Pikken hans henger på innsiden og bokseren buler litt.

Du får beskjed om å knele foran ham, dere står med siden til meg, og kose med ham gjennom bokseren. Effekten kommer fort og du knepper opp knappene og tar ut pikken. Du runker ham litt og slikker rundt hodet. Jeg lener meg tilbake med ølen og ser på dere. Du tar pikken hans lenger og lenger inn, men ikke så langt at du må anstrenge deg, det skal du vente med til seinere. Nå skal du bare hisse ham opp og gjøre ham litt desperat. Etter litt ber jeg deg reise deg og kle av deg, mens du står forran ham. Du skal snu deg og bøye deg fremover, slik at pikken hans nesten treffer deg. Han skal stryke over rompa di og så vidt komme borti leppene dine og kjenner hvor våt du er. Etter på skal du snu deg og klemme deg inntil ham, med pikken hans mot magen og brystene dine inn i brystet hans. Han får ikke røre seg. Så henter du en vibrator, legger du deg ned på ryggen og spriker med beina forran ham. Du har fått beskjed om å konsentrere deg om deg selv, og nesten la det gå for deg. Han må stå å runke langsomt mens jeg sitter å ser på dere. Stønnene dine pirrer ham, han sukker litt selv.

Når du er ferdig gir jeg beskjed om at han skal knele forran meg. Du går ut av rommet mens jeg presser hodet hans ned mellom beina mine. Det er en deilig mektig følelse å kjenne ansiktet hans mot buksa mi. Den halvstive pikken jeg hadde blir nå helt stiv. Armene hans henger slapt ned langs kroppen, og han lener seg innover sofaen. Jeg masserer pikken min med ansiktet hans. Du kommer tilbake med en tube glidemiddel og en medium lang og tykk har buttplug. Han har ikke sett noe enda, men jeg ber ham heve rompa og skille beina litt. Du tar litt glidemiddel på fingeren og smører hullet hans, lar fingeren gli litt inn og ut. Han puster tungt inn mot buksa og pikken min, der jeg holder hodet hans stille, med ett fast grep. Du lar så den glatte, kalde glass pluggen gli langsomt inn i hullet hans. Han puster og stønner litt men gjør ikke motstand. Så snart den er inne får han ordre om å legge seg på ryggern i sofaen. Du plasserer deg over ham, og presser fitta di ned i ansiktet hans. Lar ham slikke deg litt før du bruker nesa hans til å massere klitten.

Jeg går ut og henter ridepisken, når jeg kommer tilbake stønner du høylytt. Jeg gir deg noen slag på rompa, du har gått for fort fram. Jeg stryker pisken nedover magen hans, over den nå litt slappere pikken og ned til låret. Pikken hans rykket litt av berøringen. Jeg gir ham tre raske slag på innsiden av låret. Presser pisken mot låret hans og han skjønner at han skal sprike. Jeg slår ham opp og ned på innsiden av låra, først ganske svakt, så huden skal bli litt varm, så hardere. Låra hans ser rosa ut gjennom håret. Ett par lette slag på pungen gjør at pikken hans hardner til igjen. Jeg tar tak i den for første gang i kveld, og runker ham litt. Etterpå presser jeg litt på buttpluggen.

Nå reiser du deg og stiller deg på gulvet. Jeg dytter ham bort til deg og ned på kne med pisken. Jeg knepper opp buksa og tar ut pikken, stryker den over panna hans, ned over øynene og nesa og i ring rundt munnen. Han får beskjed om å slikke den. Jeg ser på at tunga hans sikler rundt hodet og nedover staken. Helt ned til den glatt barberte pungen min og så langt bak han kommer slik vi står nå. På vei tilbake kysser han ballene mine. Til slutt tar han pikken i munn og koser med den.

Jeg ser ned på rompa hans, den roterer og beveger seg langsomt. Slik han kneler nå kan han presse buttpluggen mot føttene sine, og dermed såvidt pule seg selv på den, mens han suger meg. Du står å ser på oss, jeg peker på gulvet ved siden av oss og du kneler der. Ansiktet ditt er noen få centimeter fra pikken min. Jeg lar deg smake litt mens han ser på. Du tar den helt inn. Han gjør det samme. Pikken min vandrer fra munn til munn en stund. Jeg plasserer en hånd på hvert hode og presser pikken min inn i ansiktene deres. Puler hodene deres en stund. En deilig lang stund. Nå vil jeg se dere kline. Se tungene deres leke med hverandre noen få centimeter fra pikken min som vipper litt opp og ned i takt med pulsen min. Jeg stikker pikken inn mellom tungene deres og dere slikker på den, kysser den og kysser hverandre. Du har en hånd mellom beina og han puler seg selv på buttpluggen.

Nå vil jeg han rompa hans. Du får beskjed om å legge deg på ryggen, han skal stille seg over ansiktet ditt. Du suger ham mens jeg tar ut pluggen og plasserer pikken der i stede. Den glir lett inn i ett deilig varmt hull. Jeg presser meg helt til bunns og han stønner tungt. Fitta di glinser der den ligger under ansiktet hans, men han er for opptatt til å gjøre noe med den. Jeg tar ham først langsomt og deilig, men det går ikke lang tid før jeg øker tempoet. Du klarer ikke helt å suge ham ordenlig men lar pikken hans stange mot munnen og leppene dine, mens vi stønner og peser. Plutselig skifter jeg takten igjen og kjører pikken helt til bunns flere ganger mens jeg stønner høyt. Det var det som skulle til for gutten min og, og han kommer utover ansiktet og brystet ditt. Jeg trekker meg ut og sæden min renner nedover låret hans.

Du blir sendt ut på badet for å hente noe å tørke opp med. Han og jeg ligger og ser i taket når du kommer tilbake. Helt utslått. Du tørker først av meg, så ham og til slutt gulvet. Deg selv har du ikke fått gjøre noe med enda. Spermen hans har rendt nedover magen din og så vidt kommet ned til fitta di. Jeg befaler ham å slikke deg rein, fra topp til tå. Han gir hvert av brystene litt ekstra før han slikker nedover magen og i mindre og mindre ringer rundt navelen din. Til slutt følger han den siste dråpen som har kommet ned til sprekken din. Du ligger der og skræver og håper han skal fortsette. At jeg skal gi ham ordre om å la deg komme. Han nøler, han fikk jo bare beskjed om å slikke deg ren, ikke gi deg noe mer. Han avslutter med å kysse deg på innsiden av hvert lår og skal til å reise seg, da han kjenner ridepisken mot nakken. Jeg presser ham ned og inn i fitta di, gir ham beskjed om å gjøre det godt for deg. Du sukker og stønner, og jeg hører lydene munnen hans lager i fitta di. Jeg begynner å piske dere. Slår deg på innsiden av lårene, ham på rompa. Bytter pisk til den oransje gummi pisken og slår han over hele ryggen. Du lager mer og mer lyd og begynner å vri deg. Jeg beorder ham om å holde deg fast og ikke slippe taket. Du tar tak i håret hans og prøver å rive ham vekk, mens jeg står å nyter synet av deg. Ansiktet ditt er helt forvridd av nytelse og desperasjon. Jeg dytter vekk hodet hans med foten og han slipper taket.

Jeg går å henter meg en kald øl til, og setter meg på verandaen og nyter kveldsola. Lar blikket gli utover landskapet og sukker fornøyd.