Tips for å forlenge en vibrators levetid

Her er noen enkle tips som kan hjelpe deg å gi ditt favorittleketøy lengre levetid.

– Fjern batteriene fra vibratoren når den ikke er i bruk. Da unngår du at vibratoren blir liggende på svak hastighet og at motoren kan brenne opp, samtidig som du fjerner risikoen for lekkasje i batteriene som også vil ødelegge vibratoren.

– Senk aldri elektriske vibratorer under vann. Det kan oppstå kortslutninger, rust osv. som vil gjøre at vibratoren vil dø etter kort tid.

– Om du har vanntette vibratorer, sjekk pakningen ved batteridekslet med jevne mellomrom. Dersom denne pakningen er ødelagt eller forsvunnet, er ikke vibratoren lenger vanntett og må ikke benyttes i vann. Se over.

– For vibratorer eller vibrerende egg med ledning og separat kontrollenhet, ta litt myk elektrikertape rundt overgangen mellom ledning og vibrator, samt ledning og kontrollenhet for å styrke disse punktene. Overgangen er et svakt punkt hvor ledningen blir utsatt for store belastninger. Ledningen VIL ryke der etter hvert, det er bare et spørsmål om tid.

– Skarpe kanter på en hardplast vibrator kan slipes ned med en neglefil. Sprukket glass må kastes.

– Dersom du bruker et vibrerende egg eller vibrerende kuler analt eller vaginalt, putt dem i et kondom før bruk. Trekk i kondomet og ikke ledningen når de skal trekkes ut, for å unngå brudd i ledningen.

– Vibratorer og dildoer bør aldri oppbevares i en haug, de bør oppbevares adskilt fra hverandre, siden spesielt forskjellige jelly (mykplast) og cyberskin/loveclone-materialer kan smelte sammen om de blir liggende inntil hverandre.

– Cyberskin/loveclone og lignende materialer bør ikke vaskes med alkohol eller vibratorrens, de bør KUN skylles med lunkent vann og mild såpe før de lufttørkes. Disse materialene bør pudres med maismel før de oppbevares i en lukket pose.