Tom bar

Intense øyne som møtte mine over pilsglasset ditt der du satt i kroken for deg selv. Et kattedyr, vilt, vakkert, selvstendig og med smygende målbeviste øyne. Dvelvingen med blikket over ansiktet mitt før det lekte seg i utrigningen på den dype v-hals toppen min.
Glasset ditt var snart tomt og jeg reiste meg, var på at du studerte rumpen, høye bryster, myke avrundede kvinnelige former under toppen og det lange skjørtet med høy splitt.
Øynene dine brant i ryggen da jeg stod ved bardisken og bestilte en pils til deg..og meg. Da jeg møtte øynene dine merket jeg det granskende blikket ved splitten og viste at du hadde lakt merke til stay-up strømpene og manglende undertøy.
Smilet mitt tentes og jeg møtte slørende, halvgale øyne av begjær og gjemt lidenskap som ville slippes til overflaten. Jeg plasserte foten utenfor splitten så synet av mokkafargede lubne lår med sorte strømper ville føre deg over kanten av selvkontroll. JEg viste jeg gjorde inntrykk med mine runde, kvinnelige former og høye, struttende bryster, og det sorte håret som hang vilt og langt nedover ryggen. En hulder hentet ut av folkevisene og sangene som en gang ble sunget. Jeg trengte deg, desperat. Så lenge siden jeg hadde hatt en viril mann og lyne som kunne sluke meg rå, var for mye til å stå imot.

<> Du smilte og øynene dine fulgte hver bevegelse av kroppen min som satte seg på stolen ved din venstre side. Et strategisk ben over det andre så splitten strøk til side og ga deg fritt syn, du var min.
Ølet smakte for deg og jeg lot tungen skli forførende over leppene før jeg tok min deg og ville gi deg de siste dråpene. Bøyende over deg fikk du fritt framsyn til brystene som bare ventet på å bli holdt om. Leken tente meg, gjorde meg våt og i kroken din, i båsen, var det stille og baren nesten tom.

Du slukte de siste dråpene av ølet og grep meg hardt om hoftene før jeg flyttet meg og førte meg skrevende ned på fanget ditt. Åpen, uten undertøy.
Du presset det harde utstyret ditt mot åpningen min og gnidde låret ditt hardt mot inngangenså leppene skilte seg og det rue stoffet i dongeribuksen din fikk meg til å sitre nedentil. Jeg måtte ha deg! Leken med tungen i halsgropen min og benet som ble gnidd mot det nakne underlivet mitt fikk meg til å stønne til, hest. Kjente synet begynne å bli sløret og alt jeg kjente var den pulserende verkingen i underlivet. Du dro ned toppen min i den tomme båsen og frigjorde brystvortene mine og nappet svakt med fortennene før du sugde dem hardt inn i munnen.

Du møtte blikket mitt med dine som var fylt av begjær og strøk lett over ryggen min og ned på rumpen min og grafset rumpeballene mine inn i store, sterke hender. Du tok tak rundt hoftene og satte meg skrevs over det ene låret ditt og gnidde meg fram og tilbake til jeg kunne tatt deg der og da.
Skjøv det ene låret mitt til side med ditt og lot hånden skli fra rumpen og fram til hånden hvilte mellom bena mine, åpen, ubeskyttet. Et hardt og hett kyss på leppene mine og stakk tre fingre brutalt inn i meg og trakk dem langsomt ut igjen, før du igjen stanget fingrene inn i meg.

Kysset kvelte stønnene stønnene som holdt på å unnslippe i den tomme baren.
Alt endte plutselig, de heftige fingrene dine og alt jeg ville ha. Sakte reiste du deg og geleidet meg inn på barens toalett hvor du kastet deg over meg etter å ha smekket låsen igjen. Kjente staken din presse hardt og pulserende mot skrittet mittog rykket opp skjørtet mitt. Fingrene dine var der igjen, dypt og hardt inni meg!
Kyssene så harde at jeg nesten ikke fikk puste og trengen etter å få kuken din hardt og rått inni meg var som et inferno!

Du åpnet buksene dine og dro dem av og samme vei gikk skjørtet og alt annet vi hadde på oss. Han var ikke ferdig med meg ennå. Han la seg på kne og løftet låret mitt over skulderen sin og gjorde meg åpen for tungen hans behandling. Han stakk tungen dypt inn i meg og jeg slapp et halvkvalt stønn da han la hånden over nederste delen av magen og tommelen presset hardt og flimrende fort over klitten. Jeg stønnet tungt og stille, halvkvalte skrik unnslapp leppene mine.
Plutselig snudde du meg med ryggen mot deg og tvang meg til å stå foroverbøyd med hendene på dolokket. Du stakk hodet inn i meg og presset litt på og ut igjen, og inn. Strøk hodet mellom foldene som var våte av saften som rant nedover lårene mine.

Stakk den store, pulserende og harde kuken din mellom lårene mine og beveget deg fram og tilbake så jeg kjente deg mellom foldene, gni mot meg.
<<Å! Vær så snill! Vær så snill, ta meg!>> Du dasket meg over enden og saftene mine fortsatte å renne nedover lårene mine. Bøyde deg ned på kne og skilte bena mine og slikket i deg saftene mine, oppover lårene mine og flippet lett mellom leppene en gang.
<> Jeg dirret av behov for å kunne slukke begjæret, jeg måtte! Flere ganger dasket du meg hardt og fikk meg til å stønne intenst etter hardere behandling. <> Da tok du meg rundt og under bena og løftet underkroppen min opp og trengte den harde, pulserende kuken dypt inn i meg, hardt og brutalt støtet du inn og ut. Jeg skrek av nytelse og befrielse.
Ennå inne i meg satte du meg ned og trengte med opp mot veggen og holdt hardt om brystene mine. Jeg hørte deg stønne og bruste inn i øret mitt da du pumpet deg i ekstreme tak ut og inn. Hardere og raskere.

Spant meg rundt og løftet meg om hoftene dine og tom meg dundrende mot veggen. Jeg kom om og om igjen, uten å gi meg pause. Du satte deg på toalettlokket og meg meg over deg og jeg begynte å ri deg hardere og hardere til jeg kjente deg begynne å rykke og du dundret deg inn og ut mens du holdt meg nede.

Du ristet sammen sammen med meg og når du kom knurret du hardt og høyt blandet med mine kvinnelige skrik av nytelse.
Vi møtes der av og til ennå.