Trekant?

Det har seg slik at en god barndomsvenn av meg som heter Kurt har vært mye hos oss det siste året. Han ble skilt og selv om det var enighet om det og de ikke hadde noen barn så er det jo ikke hyggelig å bli alene.
Kurt er hyggelig og lett å like. Av utsende så er vi ganske like, bortsett fra at han har bart. Blir ofte tatt for å være brødre.
Gry liker han godt og har ikke noe i mot at han har vært en hyppig gjest. Det har blitt mange sene kvelder og en del vin flasker. Litt flørting var det også. Vet ikke helt når jeg først begynte å fantasere om å se Kurt ha sex med Gry, men det var noe som gjorde meg veldig kåt.
Begynte å «erte» Gry med det når vi hadde sex. Kunne spørre henne om hva hun hadde gjort viss Kurt hadde kommet inn på soverommet nå og sett henne naken, sugende på staken min.
Hun spilte med og dette gjorde henne bestandig veldig opphisset. Kunne svare at da fikk han vel se på, da.
Så sa jeg, hva viss han kledde av seg og stod der med en kjempe stake? Hun svarte at det var synd på han som ikke hadde noen dame og at hun kunne runke han mens hun sugde meg, osv. Slik kunne vi leke med det og bli veldig kåte av fantasiene.
En varm sommerkveld som Kurt var på besøk fikk jeg Gry til å gå uten truse under den korte sommerkjolen. Ble kåt av å tenke på at Kurt kunne se det.
Det var en helg sener jeg fikk iden. Kurt hadde glemt igjen en bag med klær i bilen etter at jeg hadde hentet ham på flyplassen og jeg fikk denne ville ide.

På neste lørdag var alt klart.
Gry og jeg hadde en fin kveld med litt vin og kos. Jeg fortalte henne at jeg hadde en overraskelse til henne og ba henne om å stole på meg. Hun så litt overrasket ut, men var med på leken.
Tok henne i handen og ledet henne inn på badet. Kledde av henne og sammen gikk vi i dusjen. Jeg såpet henne inn, men hun fikk ikke røre meg. Etterpå førte jeg henne naken inn på soverommet.
Tar fram noen lange silkeband.
Litt motvillig lar Gry seg binde. Binder armer og bein til sengestolpene med silkeband. Blir liggende som en X, med sprikende bein og armer. Legger en pute under hoftene så hun blir liggende i en bue. Tar et band og binder for øynene så Gry ikke kan se hva jeg gjør.
Går et par skritt tilbake og nyter synet. Naken, sprikende og fullstendig i min makt!
Staken vipper halv stiv. Tar frem en velduftene massasje olje. Lar den renne over hennes bryster og mage. Gnir den langsomt utover med fingertuppene. Lager en stripe med olje fra tærne og oppover lårene. Masser den inn. Helt opp til et halv åpent kjønn. Rører ikke. Bare masserer rundt. Tar litt olje ned i det tykke hår teppe. Ser det renne nedover, langs rosa lepper og inn mellom glatte rumpeballer.
Kysser og suger tærne. Tungen glir oppover. Langs innsiden på lårene. Rundt kjønnet og opp over magen. Små biter i de små, spisse brystene, mens den harde staken presser mot låret hennes.
Kysser Gry sulten og hardt.
Stiller meg mellom hennes sprikende lår. Tar staken i handen og dra forhuden helt av. Hode er stort og blankt. Kjenner den dirre i handen. De tykke blodårene bukter seg nedover mot de tunge steinene.
Hode glir over hennes kjønn. Dytter leppene fra hverandre med staken. Lar hode gli opp og ned mellom glinsende lepper. Fukter hode med kjønns safter.
Aker meg opp og presser staken mot munnen hennes. Lar henne slikke saftene av hode.
Stiller meg raskt mellom lårene igjen. Kjønnet er åpent og saftene siver ut fra den fristende grotten. Setter stakehode i mot. Presser forsiktig. Lar Gry kjenne på tykkelsen. Idet grotten gir etter og vil sluke hode trekker jeg meg tilbake.
Hører Gry sine utålmodige stønn og hoftens desperate vridninger opp mot staken.
Stryker fingertuppene forsiktig over magen og brystene.
Stopper opp og griper staken. Stryker den over magen og på innsiden av lårene.
Holder meg helt stille. Tar så og heiser meg opp. Staken peker rett mot grotten.
Med et kraftig støtt borer jeg staken inn og helt til bunns så steinene klasker mot rumpeballene.
Med Gry sitt overraskede hyl ringende i ørene, trekker jeg meg raskt ut og setter meg opp til hode. Lar henne slikke og suge hele staken. Helt ned til roten.
Reiser meg og går ut i stuven. Lukker døren etter meg. Raskt kler jeg på meg Kurts skjorte. Den dufter av Kurt. Tar samtidig og spiller av tlf. svareren med Kurt sin stemme på. Har sjekket at det ikke kan høre hva det sies fra soverommet, bare lyden av en stemme.(utspekulert, eller hva?) Svare noe tilbake og setter på den kort klipte løs barten. Tar en stram strikk på inne ved roten av staken. Er veldig kåt nå og den står som en påle. Trer raskt på en sort kondom med tykk gummi med store nupper på.
Tar på et par sko og griper Kurt sine Jeans og en flaske med oppvarmet fuktighetskrem.
Åpner soveroms dør forsiktig. Går stille, men ikke så stille at Gry ikke kan høre lyden av skosålene.
Kiper de lydløst av innen for døren og lister meg raskt bort til andre enden av rommet.
– Hva, er …, stemmen til Gry knekker og hun kremter.
Hun har vrid hode mot døråpning og skvetter til når jeg svare fra andre siden av rommet.
– Stol på meg, sier jeg lavt, mens jeg setter på noe musikk så hun ikke kan høre at jeg beveger meg.
Er raskt og lydløst bort ved sengen.
Gry vrir hode andre veien og skal til å si noe når jeg bøyer meg over henne. Hun kjenner Kurt sin skjorte stryke mot kroppen og rykker til når jeg fanger en stiv brystvorte med leppene.
Suger hardt. Gry stønner. Kan nesten føle hvordan hun prøver å tenke.
Hun kan kjenne barten stikke mot huden når jeg kysser nedover magen. Prøver å kysse forskjellig fra slik jeg pleier. Kysser hardt og litt klønete. Som en ville gjøre viss mann er usikker og litt nervøs.
– Hei! Det stikk.., begynner hun, før det går over i et stønn i det jeg når det rødblonde kjønnshåret og plasserer et kyss på en svulmende klitoris.
Jeg slurper i meg saftene og suger klitoris hardt ut og inn mellom stramme lepper samtidig som jeg presser to fingrer inn i henne.
Gry kaster hode frem og tilbake. Stønner høyere og høyre.
Jeg slipper henne da jeg blir redd for at hun skal få klitoris orgasme og ikke orke noe mer.
Pusten går så brystene dirrer. Hun virker utrolig kåt.
Tar av meg Kurt sin skjorte og slenger den opp ved side av hodeputen til Gry så hun kan kjenne duften Kurt sitt etterbarberingsvann. Later som jeg tar av meg hans jeans. Klirrer med beltespennen før jeg slenger den i sengen.
Nå puster Gry inn med lange, dype tak. Ut kommer pusten nesten som et stønn.
Stiller meg mellom de sprikende lårene. Kjønnet er klissvått. Det siver saft ut fra det rosa hullet og nedover rumpa.
Staken er kraftig oppsvulmet på grunn av strikken. Det sorte, knudrete kondomet får den til å virke for tykk og brutal mot det lille rosa hullet.
Jeg heiser meg opp på armene over henne og stryker staken over magen hennes. Gry holder pusten når staken glir over det klissete kjønnshåret og ned mellom lårene.
Presser den inn uten varsel. Gry tar hele lengden på første støtet og gir fra seg et undertrykt hyl. Jeg begynner å ta henne som en kanin. Vet at det er ikke slik hun kjenner meg. Men det virker som hun liker den røffe behandlingen. Hun slipper luften ut i lange stønn og hun kaster seg at og frem. River i bandene. Før hun plutselig går i bue under meg og begynner å skjelve. Orgasmen er så kraftig at hun presser staken. Hun faller sammen og blir liggende som besvimt. Pusten går i rykk.
Jeg venter litt. Prøver å sette staken inn i den sammentrekkende grotten, men den er for trang.
Gry ynker seg. Hun begynner langsomt å puste roligere.
Jeg begynner å trekke av kondomet og slipper det ned på magen til Gry.
– Bare vent litt.., stønner hun.
Jeg grynter og later som jeg begynner å onanere.
– Du behøver ikke… Jeg kan …, protesterer hun svakt.
Jeg tar frem den oppvarmede fuktighetskremen og mens jeg gir fra meg noen undertrykte grynt spruter jeg ut fine kladder på magen hennes.
Gry gir fra seg et lite sukk.
Gir Gry et raskt kyss før jeg fjerner barten og strikken. Hun smiler litt usikkert.
Tørker vekk den klissete dammen på magen hennes.
Krabber opp i sengen og gir Gry et glatt kyss. Hun suger sulten i seg tungen min. Mens jeg kysser, stryker over jeg over henne.
– Nå er det min tur, sier jeg og legger meg over henne.

Elsker langsomt og ømt. Det går litt tid før jeg merker at hun er med. Løsner båndene rundt anklene så hun kan bevege seg mot meg.
– Viss nå Kurt hva du kan, visker jeg henne i øre.
– Ser han på?, stønner hun tilbake.
Virker som tanken tenner henne ekstra. Hoftene ruller og hogger mot meg. Stønnene kommer fortere og plutselig holder hun meg fast med lårene og gir fra seg et langt orgasme hyl.
Beveger meg forsiktig ut og inn mens orgasmen ruller igjennom henne.
Kjenner at jeg er på nippe til å komme, øker takten og får en kjempe utløsning.
Blir lignende over Gry å puste tungt.
Etter jeg får igjen pusten, tar jeg vekk båndene.
Gry glipper med øynene og ser seg rundt. Hun reiser seg opp og ser Kurt sine klær i sengen.
Hun ser forundret på meg.
– Hvor er.. Hva…, sier hun forvirret.
Jeg forklare henne alt. Først tror hun meg ikke. Det hadde virket så ekte. Men så ble hun lettet.
Vi snakket en del om det etter på. Når hun hadde vært i situasjonen så hadde det virket veldig opphissende og det ga henne en veldig tenning. En slags vill sex rus. Det at hun var blindet og bundet tok også en del av ansvaret for handlingen vekk fra henne. Hun levde bare i nuet og i den veldig opphissende sex situasjonen. Men som hun sa, det ville bli noe helt annet etter på. Da ville det blitt vanskelig å kanskje takle en slik hendelse.
Ja, det var en historie fra virkeligheten.