Trene med kondom

Mange opplever ereksjons svikt når de skal ta på et kondom, det er en situasjon man absolutt ikke ønsker å havne i og er en av de viktigste grunnene til at mange menn ikke ønsker å benytte kondom.

Å skylde på at man ikke kjenner noen ting når man benytter kondom, er egentlig ikke en «ekte» grunn.

Dersom man benytter det riktige kondomet og tar noen dråper glidemiddel på innsiden av kondomet, er nedsatt følsomhet sjelden noe problem.

Det som derimot ER et problem for mange menn og som de sjelden vil nevne med et ord er nedsatt ereksjon.

Menn er tidvis relativt primitive og at de føler seg som mindre mann om de ikke er i stand til å få og opprettholde en ereksjon, burde egentlig ikke overaske noen.

Da er det definitivt enklere å si at de ikke kjenner noen ting med kondom, enn å innrømme at de ikke klarer å få den opp…

Men fortvil ikke, hjelpen er på vei.

Løsningen er egentlig veldig enkel: Trene.

Uansett hva man skal bli god til, så er det trening som gjelder, så også her.

Tren alene.

Ta først noen dråper glidemiddel på innsiden av kondomet og bruk det når du onanerer, uansett om du onanerer i dusjen eller når du ser en frekk film på PCen.

Prøv gjerne litt forskjellige typer kondomer, så vil du ganske snart oppdage at enkelte kondomer fungerer bedre for deg enn andre.

Er kondomet fks. for stort eller for trangt vil det ikke oppleves riktig.

Du vil neppe gjøre det mange ganger før du opplever at alle problemene knyttet til ereksjonsproblemer er som tatt av vinden.

Kondomtips: Vi har fått mange postitive tilbakemeldinger på SKINS og SKYN kondomene.

SKYN er latexfrie kondomer, skins er tynnere enn det meste på markedet og benytter smakløst glidemiddel.