Feil menn gjør når de bruker tunga

Menn har ingen vagina, de har ingen klitoris og har dermed begrensede muligheter til å skaffe seg kunnskap om hva de skal gjøre, før de faktisk SKAL gjøre det.

Så litt rettledning er aldri feil..

1: Han hører ikke på henne og følger ikke instruksjonene han får.
Så enkelt, kanskje hun ikke gir en detaljert beskrivelse, men han må bli flinkere til å lytte og følge hennes kroppsspråk.
Hun signaliserer med pusten og kroppen hva som fungerer best, han må lese signalene og DER har mange menn mye å hente.

2: Klitoris er svært følsom, den består av like mange nerver som hele mannens penis konsentrert ned til størrelsen av en ert.

Noen kvinner liker hard stimulering av den, men mange liker forsiktig stimulering, ja mange foretrekker indirekte stimulering, selv en tunge rett på kan være for intenst.

Her bør menn lytte til kvinnen igjen og ikke TRO de kan det fordi ”en annen kvinne likte det sånn”

3: Tenner.

Hva i all verden får menn som er livredde for tenner på penis til å tro at det er en god ide å småbite i klitoris?

Seriøst, hvor får de slike ideer fra?

Jada, det finnes kvinner som liker det, akkurat som det finnes menn som liker å bites i penis, men de er i mindretall og dersom hun vil at du skal bite, vil du garantert få beskjed.

4: Han viser ingen entusiasme eller glede ved å slikke.

Kvinner, i langt større grad enn menn, bekymrer seg over om partneren har det bra.

Der de fleste menn kan lene seg tilbake og bare nyte en lang blow-job uten å tenke på så mye annet enn at ”dette var sannelig deilig” finner ofte kvinner seg i en situasjon hvor de bekymrer seg for om partneren kjeder seg, syntes det er ekkelt, er sliten, vil heller noe annet osv…

Kvinner er ofte avhengi av en form for tilbakemelding underveis, små koselyder kan være nok, men hun MÅ føle seg trygg på at du også har det bra, først da greier hun å gi seg fullstendig over.

5: Han gjør akkurat det han blir bedt om, verken mer eller mindre.
Det er klart at en mann som er godt dressert kan gjøre nytte for seg, men for å oppleve nye ting må man ha en mann som også våger å prøve seg frem litt på egenhånd og som kan vise litt initiativ.

6: Han skifter teknikk akkurat på feil tidspunkt.
Kvinner trenger ofte varig og gjentagende stimulering for å få orgasme, å bryte bevegelsesmønsteret på feil tidspunkt kan sende henne langt tilbake.

Det er absolutt en god ide å variere stimuleringen i starten, men når ”målet” er i sikte, finn det som fungerer best og hold på det.

7: Han er utålmodig.

Kvinner bruker ofte lengre tid på å oppnå orgasme enn menn og mange kvinner kan få serier med orgasmer.

Dersom han stresser med å få henne til å komme eller gir utrykk for at han er sliten eller lei, så daler tenningen hennes fort og det er ikke lenger sikkert hun er i stand til å få orgasme.

8: Han gir seg for fort.

Mange menn blir ekstremt følsomme etter at de har fått utløsning, penis kan oppfatte selv den mildeste berøring som noe smertefullt.

Noen kvinner har det på samme måte, men det betyr ikke at hun vil han skal slutte midtveis i orgasmen…

Der vil vi tro de fleste menn fikk litt å tenke på.