Litt om kyssing..

Kyssing vil aldri bli umoderne – med mindre det er med din langvarige partner, i henhold til en avslørende ny undersøkelse som ser nærmere på leppe-låsings vanene til menn og kvinner som elsker å være utro.

Undersøkelsen, gjennomført av Victoria Milan – en dating nettside for gifte og folk i faste forhold som ønsker en affære – spurte mer enn 4 500 av sine mannlige og kvinnelige medlemmer om deres leppe-låsings vaner. Hvem er de beste til å kysse og de heftigste tunge teknikkene.

Åtte av ti i undersøkelsen sa at de synes kyssing var viktig og mer enn 90% opplever dette som like spennende og forførende som andre mer erotiske handlinger.

Lidenskap, spenning og forførelse ser ut til å være nøkkelen for å få det til det perfekte kysset. Ikke overraskende så er det å kysse en elsker mer spennende enn å kysse en partner man har hatt lenge. Tre fjerdedeler av personene som ble spurt i denne undersøkelsen sa de ikke nyter å kysse en partner når de har sex. Når det gjelder å kysse en elsker i intime øyeblikk, så sier nesten 80% at det forsterker opplevelsen.

Det overraskende er dog at 95% av deltakerne i undersøkelsen sier at det virkelig er langt mellom dem som virkelig kan å kysse – det er langt ifra alle som virkelig mestrer denne kunsten.

I henhold til undersøkelsen, så blir det å kysse en lang-varig partner fort plikt og ikke lidenskap. Nesten en tredjedel av deltakerne, når spurt hva som er deres favoritt måte å kysse en partner, svarte et kjapt kyss. En fjerdedel sa at romantiske kyss er favoritten, fulgt av 15% som svarer et ertende kyss.

 

Når det gjelder å forføre en elsker er det et enkelt kyss som er mest populært. 28% sier at de forsiktig kysser partneres lepper, og suger lett på den ene leppen, noe som gir den beste, og mest sensuelle opplevelsen. En fjerdedel elsker franskkyssing, mens 15% sier at et langsomt, romantisk kyss er det sterkeste av dem alle.

Grunnlegger og adm.direktør i Victoria Milan, Sigurd Vedal sier at kyssing er den ultimate forførelsen.

“Kyss, drevet av adrenalin, begjær og lidenskap kan være mer erotisk enn å faktisk gå til sengs med noen, i henhold til våre svært erfarne medlemmer. Et kyss mellom langtids partnere blir gjerne en vane, ofte uten å involvere for mye følelser. Et kyss mellom elskere er fullt av spenning og følelser.” sier han.

Undersøkelses data

4652 mannlige og kvinnelige Victoria Milan medlemmer har deltatt

Er kyssing viktig?

Ja 84%

Nei 16%

 

Liker du å kysse partneren under sex?

Ja 25%

Nei 75%

 

Liker du å kysse elskeren under sex?

Ja 79%

Nei 21%

 

Hvem kysser best?

Min mann eller kone 28%

Min elsker 72%

 

Synes du alle kysser bra?

Ja 5%

Nei 95%

 

Er kyssing like spennende som andre erotiske aktiviteter?

Ja 92%

Nei 8%

 

Hva er favoritt kysset med din partner?

Raskt kyss 31%

Romantisk kyss 26%

Ertende kyss 15%

Franskkyss 14%

Bare den ene leppen 8%

Omvendt kyss 6%

 

Hva er favoritt kysset med din elsker?

Bare den ene leppen 28%

Franskkyss 26%

Raskt  kyss 13%

Romantisk kyss 15%

Ertende  kyss 12%

Omvendt kyss 6%

K