Ukjent besøk

På fester har det en tendens til å skje mye rart! Folk bråker, roter, ødelegger ting, kliner, tafser og har sex. Ville fester har jeg vært en del på. Der hvor det går litt lengre enn langt, på mange måter!

Vi var en stor gjeng som hadde samlet oss for å feire en venninnes 18årsdag. Selv var jeg akkurat fylt 18 selv og svev litt på den «nå kan jeg gjøre absolutt som jeg vil uansett» skyen. Rebelsk har jeg alltid vært men nå fikk jeg på en måte lov til å være det, og da måtte grensene tøyes enda lengre.

Klokken må ha vært nær ett på natten, folk var i god påvirkning av alkoholen, deriblant jeg selv og jeg begynte å kjenne det. Jeg begynte å bli så satans kosesyk. På et bestemt stadium i fylla blir jeg enormt kosesyk. Jeg speilet rommet flere ganger etter en potensiell kandidat. Men ga fort opp. Bare alt for gode venner. Og det føltes feil. Jeg trøstet meg heller med en flaske vin. Black Tower. Var standard vinen på fester.

Timene gikk og stadig flere folk forlot festen. Jeg kjente at jeg hadde litt vel mye innabords, så jeg ville finne meg et rom med en seng. Å trave rundt i et kolosalt hus med dører overalt er ikke alltid like lett, men tilslutt fant jeg et rom. Sengen var stor og innbydende. Og jeg falt raskt i den. Jeg lå og stirret på det surrende taket og begynte å stryke meg på armen. Det pirret, og jeg ble påminnet om episoden med kåthet tidligere den kvelden. Jeg lå stille, lyttet. Ikke en lyd. Så lot jeg en finger forsiktig skli opp under kjolen. Jeg kjente raskt at det var fuktig der. Jeg sirklet med fingeren rundt åpningen. Lenge lå jeg slik og bare nøt. Jeg merket ikke at jeg fikk besøk på rommet før noen kremtet og jeg skvatt til. Det var for mørkt til at jeg kunne se noe, men jeg senset to skygger i rommet. Jeg kjente at noen strøk meg på benet. Oppover leggen. Rundt kneskålen. Oppover låret og ned igjen. «Kom oppi», sa jeg forsiktig. Jeg hørte klær som falt i gulvet. Jeg kjente at denne uvitenheten om hvem det var og hva som ville skje pirret meg enormt! Jeg ble utrolig kåt av spenningen.

Jeg hadde rett, det var to i rommet. Legg deg ned da, sa en mørk og ukjent stemme. Den var rå sexy og maskulin. Jeg la meg ned med en gang og fokuserte hardt for å se skikkelig. Så begynte det. Jeg kjente ett par lepper på hvert av bena mine. De kysset seg oppover. Det var ubeskrivelig pirende. Jeg kjente at g-strengen var dyvåt. «Det lukter godt av deg», sa stemmen igjen, «skal vi se om du smaker like godt da…» jeg lå spent og ventet. Og kjente et raskt og bestemt slikk. Jeg stønnet. Spenningen fikk meg nesten til å ense en minimalistisk orgasme. «Herlig! Smak du også Eva!». Jeg kortsluttet litt da jeg hørte navnet Eva. Kjente ingen ved det navnet, og ble enda mer nyfiken på hvem som var her. Tankene ble raskt avbrutt av et nytt slikk. Men dette var ikke likt som det andre. Dette var roligere, mer sensuelt og lekende. Jeg stønnet igjen. Jeg var spreng kåt og det måtte de da merke!?!? Jeg kjente en tunge sirkulere rundt brystvortene mine. Forsiktig nappet de og små bet også. Det var herlig. Mens Eva holdt på med brystene mine, kjente jeg igjen «stemmen» som gravde seg ned i kjønnet mitt. Jeg stønnet til igjen. Tungen hans sirklet rundt og rundt. Og innimellom blåste han kald luft. Jeg lukket øynene og bare nøt hvordan det forsynte seg. Etter hvert kjente jeg en finger gli inn i meg. Den lekte seg lenge mens tungen fortsatte å sirkle. Jeg beveget hoftene mine. Jeg var så klar for å bli knullet. Var så lysten på å kjenne noe i meg. Jeg tror de begge forstod hintet mitt, men de ventet enda litt til. Eva kysset meg. Vi lot tungene våre møtes og leke mot hverandre. Mens «stemmen» fortsatte å leke. Eva reiset seg opp. Og etter hvert kjente jeg en varme og en kåt duft mot ansiktet mitt. «Slikk meg» sa hun. Jeg skilte leppene hennes og stakk tungen ut. Hun var våt hun også. Da jeg traff henne med tungen stønnet hun. Jeg slikket henne sakte. Ertende og variert. Mens vi lå slik merke jeg endringer hos «stemmen». Han flyttet på seg. Og ikke lenge etter kjente jeg han gå inn i meg. Jeg stønnet til, men fortsatte raskt å slikke Eva. Jeg hørte på Eva at hun nærmet seg. Og det gjorde meg kåt. Hun stønnet og pustet tungt. Jeg beveget hoftene mine raskere som en refleks, og «stemmen» begynte å kjøre på. Han bunnet meg gang på gang. Og jeg kjente selv at jeg nærmet meg. Eva kom. Og i det hun kom kjente jeg en liten stråle av safter mot ansiktet mitt. Jeg slikket det rolig opp. Hun gikk av og la seg ved siden av meg mens «stemmen» fortsatte. Jeg kjente at jeg nærmet meg. Og da tok Eva fingrene fatt og hjalp han. Jeg kom i en evig strøm. Jeg stønnet og peste og satte meg opp og la meg ned igjen. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Så herlig var orgasmen. Rolig trakk han seg ut og runket til han kom selv. Og da sprutet han ned både Eva og meg.

Jeg våknet dagen etter i senga. Strakk meg og trakk pusten. Det duftet enda av kåthet i rommet. Jeg så på klokken og tenkte det var på tide å komme meg hjemover. Fikk på meg klærne og sa hade til de som var igjen i huset. På vei hjem smilet jeg bredt. Og tenkte hardt på hvem de to fra natten hadde vært.