Ukjent partner

Her om dagen skjedde det noe helt utrolig som jeg bare må fortelle. Hadde det ikke vært for at jeg opplevde det selv, hadde jeg aldri trodd noen kunnee være så heldig. Det hele begynte som en helt vanlig helg ellers pleier å begynne. Intet lot seg tyde på at noe var i ferd med å skje, inntill…

Jeg hadde akkurat kommet hjem fra jobben og hadde egentlig tenkt å dra i butikken for å handle til helgen da jeg fikk en melding på mobilen. Det var et ukjent nummer, og i meldingen sto det; «Er hos deg om ti minutter. Ikke dra noen steder». Hva skulle jeg egentlig tro? Alt i alt gikk jeg ut ifra at noen hadde sendt meldingen uten å sjekke nummeret først, så jeg fortsatte på vei ut av døren. Men i det jeg satte meg inn i bilen kom ei søt jente bort til meg. Hun hadde et asiatisk utseende, med et vakkert, mørkt halvlangt hår. Sansynligvis var hun i midten av tyveårene, og utrolig fin. Hun smilte så pent der hun sto, og jeg heiset ned vinduet. «Hei» sa hun. Jeg hilste igjen uten å dra kjensel på henne. «Vet ikke om du vet hvem jeg her, men jeg er så utrolig forelsket i deg» sa hun pluttselig, og jeg så hun rødmet mens det så ut til at hun nesten ikke torde se på meg lenger. Hjertet mitt stoppet nesten opp i det hun sa hun var forelsket i meg. Jeg visste jo ikke hvem hun var en gang. «Er du sikker på at du har kommet til rett person», spurte jeg forsiktig men tydlig preget av situasjonen. «Ja, det er deg jeg er forelsket i», sa hun igjen med en noe mer bekreftende stemme. Jeg kjente jeg ble helt matt, og steg ut av bilen. «Kanskje vi skal gå en tur inn» sa jeg, og hun nikket et villig ja mens vi gikk bort til døra. Allerede da forsto jeg at noe ville komme til å skje. Ikke bare fordi hun hadde sagt hun var så forelsket i meg, men mest fordi hun tok til å holde ømt rundt meg mens vi gikk mot inngangdøra. Jeg låste opp å inviterte henne inn.

Da vi kom inn satte vi oss i stuen. Hun satte seg tett inntill meg, men jeg forsøkte i ren fornuft å trekke meg litt unna. «Vil du ha noe å drikke kanskje?», spurte jeg litt sporadisk. «Gjerne…», svarte hun mens hun så dypt inn i øynene mine. På det tidspunktet var jeg såpass forvirret at jeg egentlig ikke husker hva jeg hentet der ute på kjøkkenet, men det jeg iallfall husker var at hun hadde begynt å kle av seg da jeg kom tilbake. Jeg ble stående noe fortumlet med et fat i hendene. Foran meg satt den ukjente jenta i bare buksene, og det var tydelig at hun var stolt over brystene sine. Hun sa ingen ting, bare så bort på meg som om hun visste hva jeg burde tenke nå. Egentlig så hadde hun vel rett. Jeg tenkte på hvor godt det ville være å ha sex med henne, men fornuften fortalte meg at dette var riv ruskende galt. Jeg snudde meg brått til siden. «Hvem er du egentlig», spurte jeg litt skremt. «Jeg er ditt livs fantasi. Ditt svar på alle dine hemninger. Din drøm og din lyst», sa hun med en sensuel og poetisk stemme. Det var nesten som om de var magiske ord, for nå klarte jeg ikke å la være å se på henne lenger. Vi stirret lenge på hverandre. Hun med sine flotte bryster, og jeg med et fat og to glass og noe å drikke.

Sakte men sikkert satte jeg meg ned ved siden av henne, og satte fatet på bordet. Ingen tvil om at drikke kom i annen rekke nå, for med et satte hun seg skrevs over meg mens hun holdt armene mine lent bakover. Ingen tvil om hvem som bestemte her. Fornuften hadde for lengs dratt sin vei, og jeg lot meg forføre etter alle kunstens edle regler. Hun begynte å kysse meg mens hun lot den ene hånden masere kuken min. Jeg kjente straks at den begynte å vokse, og jeg følte mer og mer at trangen etter sex steg. Det gjorde tydligvis hun også, for hun begynte å dra ned buksesmekken min. Heldigvis hadde jeg boxer med gylf slik at det ble ikke store vanskene med å finne det hun lette etter. Med et vips spratt den beinhadre kuken min ut av buksene mine, og hun viste tydlig at hun var imponert. Skal ærlig innrømme at jeg ble litt stolt da hun så ømt sa; «det er den flotteste og deiligste kuken jeg noen sinne har sett. Den vil jeg gjerne ha». Jeg smilte forøvrig pent tilbake som takk for et deilig kompliment, og lot henne bare fortsette med det hun holdt på med. Hun satte seg på huk foran sofaen, og så siklende ned på kuken min som hadde vokst seg stor og dyprød der nede mellom bena mine. Sakte lot hun munnen sin nærme seg mens jeg nøt følelsen av hennes deilige munn som begynte å slikke å suge meg. Det virket nesten som om hun hadde gjort dette før, fordi hun visste tydlig hvor de deilige punktene befant seg. Hun lekte seg med jernet mitt, mens jeg så ned på henne og strøk det flotte mørke håret hennes. Jeg kunne også se hvilken herlig form den lille rumpa hennes hadde. Akkurat slik en kvinne skal være. «Inn der skal jeg nok ta en tur med kuken», tenkte jeg inne i meg mens jeg nøt den fantastiske oralsexen jeg nettopp fikk.

Etter noen deilige minutter var det visst min tur til å være litt sjef. Hun krabbet opp på bordet og bøyde seg ned på alle fire. Hun presset den fantastisk deilige rumpa si høyt opp i været, noe jeg så på som en selvskreven invitasjon. Heldigvis var stuebordet av den solide sorten, så jeg kunne trygt gå opp uten å sette livet på spill. Jeg måtte bøye knærne for å komme i rett høyde, og jeg tok noen sekunder i ren nytelse før jeg presset pikken inn i henne. Hun var trang, våt, klar, kåt, ja alt på en gang. Jeg lot kuken gli sakte ut og inn av hullet hennes før jeg bestemte meg for å sette opp farten litt. Bordet knirket litt nå og da, men det gjorde oss egentlig bare kåtere og kåtere. Jeg så ned på henne og så tydelig at hun nøt hvert eneste trykk jeg ga henne, og selv det gjorde at kåtheten steg atter en gang. Tror vi holdt på der oppe på bordet i nesten en halv time før vi bestemte oss for å bytte stilling. Vi hadde begge funnet tonen i akten, og snakket tydlig samme språk hva angikk sex og nytelse. Vi ble enige om å prøve noe spennende. Noe litt uvanlig og «kinky» kanskje? Og ja, det ble det. Hun ville gjerne prøve å ha sex oppned, noe jeg så på som både spennende og litt vanskelig kanskje. Men hun hadde jo en løsning for det og hun. Hun la seg ned på gulvet foran meg og ba med om å løfte henne opp i benene med ansiktet hennes mot meg. Jeg virket nok litt skeptisk til dette med en gang, men når jeg innså hvilken utsikt og forutsetning for sex dette gav, forsvant enhver tvil på et blunk. Så der sto vi da. Jeg med ansiktet rett i fitta hennes og med et godt tak rundt livet hennes, og hun med full kontroll med min våte og harde pikk. Tror ikke tankene mine fungerte helt som de skulle, men det var iallfall både deilig og spennende å slikke henne mens hun hang der – opp ned. Hun var heldigvis ikke så tung så vi klarte å nyte i et kvarter tror jeg, før jeg merket at orgasmene våre var på vei. Mens jeg slikket henne kjente jeg at hun gjorde noen små rykk mens hun ble våtere og våtere. Selv kjente jeg at kuken var i ferd med å sprute. Vi stoppet så rett før det gikk for oss.

Opphisset som to illsinte veps satte vi oss ned på gulvet. I ren refleks klarte vi allikevel ikke å ta hendene fra kjønnsorganene våre, men fortsatte smått og rolig å masere hverandre mens vi ytret hverandres ønsker om hvordan vi skulle sette «prikken over i’en» så å si. Det var nok hun som kom det beste forslaget da hun ytret ønske om å la meg sprute inn i seg mens hun lå på magen. Jeg smilte bare fra øre til øre, og hun la seg ned på gulvet med baken opp. Jeg satte meg ned over henne og la meg forsiktig opp på henne. Det var utrolig godt å kjenne hele kroppen hennes mot min, og det var tydlig at hun følte det samme. Hun hadde lukket øynene og ventet bare på at jeg skulle geleide min storvokste kuk inn i henne, og det skulle jeg da klare.

Jeg fikk lirket meg inn i henne og presset så godt jeg kunne pikken inn i henne. Hun stønnet høyt hver gang jeg dyttet på, og det gjorde meg bare kåtere og kåtere. Ettersom vi fant tonen begynte det å gå fortere og fortere, og orgasmene våre kom nærmere og nærmere for hvert lille «dytt» jeg gjorde i henne. Jeg lot bare alle hemninger slippe løs og tok henne så hardt jeg kunne. Hun stønnet og mumlet deilige ord mens jeg med ett kjente orgasmen hennes klype tak om kuken. Bare det å vite at det gikk for henne var det som skulle til at det gikk for meg også, for med ett sprutet jeg inn i henne som jeg aldri før hadde opplevd. Vi begge skalv i ekstase mens saftene våre blandet seg inne i hennes fantastiske fitte. Da orgasmene begynte å avta, snudde hun seg brått å lot pikken min synke helt inne i munnen hennes. Det var tydlig at hun ville ha vær eneste dråpe, og jeg sprutet faktisk noen dråper ekstra for henne. Sakte satte hun seg opp slik at vi så hverandre inn i øynene igjen.

«Li heter jeg», sa hun med et smil. «Tom», sa jeg før vi begynte å kline å slikke i oss restene av våre safter…

Hva som så skjedde er en helt annen fortelling. Men at det var det siste vi så til hverandre er iallfall galt.

Legg igjen en kommentar