Under kontorpulten

Jeg hadde møtt Lise på nettet, og vi fant tonen raskt. Hun fortalte meg etter hvert at hun jobbet i et kontorlandskap sammen med mange andre. Mailene hadde hele tiden en erotisk vending og jeg gav henne ideen at jeg skulle ligge under pulten hennes å kose med henne mens hun jobbet. Hun innrømmet at hun nok hadde vridd seg på stolsetet når meldingene mine innehold erotiske fantasier og at denne ideen hadde tent henne veldig…

Jeg huket meg sammen med smil om munnen. Jeg var på vei til Lise sin jobb. Hun selv hadde ingen anelse om at jeg kom. Det var fredag og jeg hadde tatt sjansen på at hun ikke hadde for mye å gjøre denne kvelden. Selvfølgelig en kjangs å ta, men håpet er som regel større enn forstanden – så det fikk gå..
Jeg hadde snakket med noen resepsjonster og fått angitt hvor hun var forventet å finne. Fra før av hadde jeg kun sett bildet av henne på noen deilige tilsendte kopier. I dag skulle jeg få treffe originalen og gledet meg noe vanvittig…

På veien til henne satt jeg langt bak i bussen og kikket på kopier av henne som jeg hadde skrevet ut og kroppen min sitret av spenning og jeg var tent. Veldig tent. Tanken hadde streifet meg ved flere anledning at Lise kanskje var syk akkurat denne dagen eller var bort- reist. Hun reiste sikkert en del i jobben sin men sjansen var nå tatt.

Jeg var sikker på om hun var der ville jeg bli godt mottatt, hun hadde gitt uttrykk for at denne fantasien tente henne vanvittig. Jeg var nå kommet opp i den etasjen som hun jobbet. Jeg kikket inn et vindu og fikk øye på mange mennesker som alle var ivrig opptatte med å se på sine dataskjermer. Noen hang over skjermen sine mens andre mer eller mindre lå nede i stolene sine med tastaturet på fanget…

Der… bort ved vinduet, bakerst satt hun.. Hun var ivrig som de andre med å stirre på skjermen foran seg. Hun var flott i virkeligheten også, og hun var den som var på bildeene jeg hadde fått. Jeg tok et rask skritt bort fra vinduet slik at jeg ikke skulle bli tatt på fersken før tiden. Med et øye i vinduet registrerte jeg at hun hadde på seg et relativt kort sort skinnskjørt. Det passet utmerket for det jeg hadde planlagt. Jeg trakk meg stille tilbake og fant et dametoalett hvor jeg låste meg inne. Snart hørte jeg mange skritt i gangen, hvilket betydde at alle var på vei til lunch.

Jeg ventet til det ble stille å deretter snek jeg meg ut, over gangen og inn mellom alle datamaskinene. Jeg kom frem til Lise’s pult og kunne til min stor tilfredstillelse se at hele fronten på pulten hennes var tett og det var god plass under. Hun hadde også den siste pulten på rekken, slik at bak henne var det bare en vegg,… perfekt.. Jeg kunne enda ake meg mot ytterveggen og nesten forsvinne bak skuffe seksjonen hennes. Her satt jeg da og tenkte, hvordan kunne jeg bli så gal å utføre dette. Jeg sjekket at alle remediene var i vesken og spiste en sjokolade før jeg hørte at det begynte å komme folk inn i lokalet igjen.

Nå fikk det briste eller bære.

Snart så jeg også Lise sin glatte legger og sorte pumps. Hun satte seg og snakket muntert med en arbeidskollega ved siden.. Etter hvert la stillheten seg og Lise hadde skjøvet stolen helt inntil bordplaten… Jeg takket vår herre for at noen hadde satt på P4 i det fjærne.

Jeg var litt rådvill på hvor i all verden starter jeg, uten å skremme vettet av henne. Tar jeg henne direkte på kneet kommer hun sikkert til å fare opp og skrike. Her var gode råd dyre.
Jeg fisker fra mobilen og skrev en tekstmelding til henne.
”Kjære Lise, du skal få ditt ønske oppfylt, jeg ligger nå under pulten din” for ganske raskt å høre at det pep oppe på pulten….

Jeg hørte et par klikk og en lav latter og tenkte at nå er hun i hvertfall sikker på hvem det er som tar på henne. Jeg la hånden mykt på kneet hennes og det rykket til i kroppen hennes.
Jeg ventet et lite hyl men det kom ikke.. Takk g ….. da var kontakten oppnådd. Først klemte hun bena sammen og jeg tenkte et øyeblikk at dette ville bli dumt for oss begge. Men jeg tok ikke bort hånden og lot tungen danse frem og tilbake på det andre kneet. Reaksjonen uteble da heller ikke. Snart gled knærne hennes litt fra hverandre og jeg jublet i mitt stille sinn.

Nå lot jeg begge hender gli opp og ned over de silkemyke leggene hennes, for deretter sakte å dra av henne begge skoene. Hun hadde rødmalte tånegler, som jeg etter hvert også måtte kysse. Jeg masserte leggmusklene hennes sakte og etterhvert myknet hun og lot bena falle mer og mer fra hverandre.

”Hanne, er det deg?” kom det forsiktig der ovenfra… Jeg satt hodet så langt opp mellom bena hennes som mulig og smilte til henne..

”Hvem skulle det ellers være.” Sa jeg med lattermild, lav stemme.

” Du er gal….” Nærmest hveste hun ned mot meg, før hun gav seg hen og jeg kjente det rykket i kroppen hennes. Hun prøvde nok å konsentrere seg om arbeidet, men jeg visst bedre.
Fingertuppene min beveget seg nå sakte oppover lårene hennes, og stoppet ikke før de nådde trusen hennes. Hun hadde string truse på seg slik at fingertuppene kjente den myke huden hennes. Nå hadde hun problemer med å sitte stille på stolen og bena var nå spredt så mye som side veggene tillot.

Jeg trakk string trusen til side og satte tommelen på den motsatte hånden på de ytre kjønnsleppene hennes. Lot tommelen rulle de blodfylte leppene til blomsten hennes åpnet seg.
Med et var hun åpen og saftene gjorde henne deilig våt. Nå rykket det stadig i kroppen hennes og jeg merket at hun bet seg i leppene for ikke å slippe ut stønnene som presset på.

”Du gjør meg gal, tenk om noen oppdager oss”

hvisket Lise med et slørete blikk ned til meg på gulvet.

”riktignok sitter alle med ryggen til, men jeg kan ikke la være å lage lyder”

Jeg hadde skjøvet en flat hånd under rompen henne og satte nå tommelen opp mot skrittet og presset den sakt inn i hullet hennes. Samtidig lot jeg den andre hånden ta seg av klitorisen hennes som nå struttet ut i det fri.. Med denne dobbel massasjen visste jeg at det ikke kunne ta lang tid før hun ville vippe over kanten.

Jeg kikket opp og så henne klype seg selv i brystvortene, mens munnen var åpen og lukket i stadig raskere tempo. Hun bet tennene sammen samtidig som hun måtte ha luft… Hun gjorde et byks med hoftene og med et var rumpa hennes helt ut på kanten av stolsetet. Jeg lot meg ikke be to ganger og gikk umiddelbart til ”angrep” på musa hennes med min tunge. Jeg små bet henne i kjønnsleppen og dro dem ut før jeg lot dem gli mellom tennene tilbake.. Jeg stakk tungen så dypt inn i henne som tungen min tillot. Alt mens hun stønnet mellom sammenbitte tenner.

Hoftene hennes gjorde nå små jukke bevegelser mot tungen min og det var tydelig at hun var ved å komme… Jeg kjørte derfor to fingre opp i henne og satt tungen hard og vibrerende mot klitorisen. Fingrene beveget jeg med små støt inn og ut. Etter kort og intens pleie hørte jeg henne stønne høyere og kroppen hennes stivnet mot ansiktet mitt.

”Hanne jeg koooooommer, herregud jeg kooooommeeer.” Kom det ut mellom hennes fingre som hun nå hadde lagt over munnen.

Hele kroppen ristet og skaket, mens jeg tviholdt i lårene hennes. Til slutt måtte hun skyve hodet mitt bort fra skrittet og jeg kjente at hun dalte tilbake til jorden igjen. Deretter startet hun å hoste falsk for derved å kunne lage diverse lyder. Alle kikket tydeligvis på henne.

”Slapp av alle samme” hørte jeg henne si..

”Jeg satte noe i halsen, men det er OK nå.”

Deretter falt armene hennes slapt ned langs siden og bena strakte seg fremover… Hun var tom.

Jeg selv var nå så kåt av hele opptrinnet at jeg raskt fjernet trusen og satte meg til å gni leppene med hånden. Jeg økte raskt tempoet og var i ferd med å komme der under pulten da jeg kjente hennes tåspiss søke seg fram mot kjønnet mitt. Hun traff fantastisk nok klitorisen med en gang. Store tåa hennes presset seg nå mot knoppen min og jeg kunne bare konsentrere meg om å fylle meg selv opp med fingre før jeg kastet hodet bakover… Med den andre hånden presset mot munnen kom jeg. Orgasmen raste over meg i bølger før den la seg rolig ned. Jeg ble sittende der under bordet som en bikkje og holde rundet benet hennes mens pusten gikk som en damphammer..

Jeg kom sakte til meg selv og fikk litt panikk på hvordan vi nå skulle løse problemet, hvordan skulle jeg komme ut – ubemerket.. Men Lise sendte meg en lapp der det stod at alle sluttet tidlig på fredager. Slik at snart var lokalet tomt og Lise kunne slippe meg fri og gi meg klemmen jeg så inderlig hadde ventet på. Kvelden hadde hun planlagt hjemme, så jeg hadde vunnet i lotteri for første gang.

Kommentarer… send dem gjerne til [email protected] På bakgrunn av disse blir der kanskje skrevet mer fra dette besøket… :- )