Under stjernene

Familien min har ei koselig, lita hytte litt oppå fjellet. Innlagt strøm og vann, og en ganske stor veranda hvor jeg elsker å stå og se utover dalen om dagen, og opp på stjernene om natten. Selvfølgelig liker jeg å gjøre andre ting enn å stå og glane, men disse stundene er liksom mine, for jeg er den eneste i familien som har det sånn.
Jeg og broren min, Guttorm, dro på hytta, sammen med kameraten hans, Knut, og søstra hans, Eva. Jeg hadde alltid syntes at Knut var stilig, derfor satt jeg med hekletøyet i fanget denne kvelden og spant stygge tanker om meg og Knut. Vi hadde kommet fram sent på fredags ettermiddag, og nå lå en solid middag og ulmet i magen, sammen med en øl. Kaffen sto på plata og likøren sto på bordet og ventet på at kaffen skulle bli ferdig. Jeg satt og så på Knut i det spartanske, koselige lysskinnet her inne og kjente kroppen reagere. I peisbålet ble huden hans gyllen og da han så på meg, trakk jeg fort blikket vekk og konsentrerte meg voldsomt om heklinga mens hjertet banket hardt og hendene skalv svakt. Så han det?
Jeg drakk en halv kopp med kaffe, tømte likørglasset to ganger og reiste meg med resten av kaffekoppen i hånden.
«Jaså, er det verandatid?» smilte Guttorm og klappet meg på baken idet jeg gikk forbi. Vi hadde alltid hatt et avslappet forhold til hverandre, derfor la jeg ingenting i det at min egen bror ga meg et klask på baken. Jeg klapset ham bare i bakhodet så det halvlange håret skvatt.
«Jepp. Stjernene venter.»
«Stjernene venter?» Knut så på meg. «Er det stjerneklart ute?»
«Ja,» sa jeg og kjente et forhåpningsfullt sting i magen.
«Kan jeg bli med?»
«Bitta liker helst å stå alene…»
«Klart du kan,» avbrøt jeg Guttorm og smilte svakt til Knut da han reiste seg. Vi gikk ut på verandaen og lot Eva og Guttorm holde hverandre med selskap og peisen med ved.
Mørket ute var stummende i forhold til lyset inni hytta. Det tok en liten stund før øynene ble tilvennet, og jeg lente meg inntil verandagelenderet med blikket opp mot himmelen og kaffekoppen i hånden.
«Går du ofte hit ut?» spurte Knut lavt. Han sto ganske nært.
«En gang for kvelden hvis det er klart. Hvis ikke, er det jo ingen vits i det.»
«En liten stjernekikker, altså?»
«Se,» sa jeg og pekte på en liten, lysende flekk. «En satellitt, du kan se når de beveger seg.»
«Jøss, ja,» smilte Knut og flyttet seg nærmere mens han så opp på den mørke himmelen som var full av stjerner. «Og jeg som trodde det va ren ufo…»
Sommernatten var varm. Jeg sto i et tynt sommerskjørt og bluse. Jeg kunne tydelig kjenne varmen fra Knuts kropp.
«Liker du også å se på stjerner?» spurte jeg, satte kaffekoppen fra meg på gelenderet og snudde meg mot ham.
«Ja. Særlig de stjernene i øynene dine.»
Stillhet. Hjertet mitt stoppet like før han kysset meg. Varme, myke lepper. Tunga hans var spiss og letende, og jeg møtte den med min. Han smakte likør, det smakte godt til kaffen. Hendene hans strøk meg i nakken, over halsen, lette og fant knappene i blusen min. Jeg tenkte ikke lenger. Stjernene var glemt. Hendene mine strøk den nakne overkroppen under trøyen hans, huden var myk og musklene faste og fine. Kysset ble mer krevende mens blusen min ble helt kneppet opp. Og da han la en hånd rundt et bryst og presset kroppen min inntil seg med den andre hånden, stønnet jeg mot leppene hans og smøg hånden under strikken på shortsen hans bak. Klemte rundt den ene rumpeballen, kjente det stive lemmet mot venusberget mitt. Tenning og lyst ulmet i kroppen.
Vi la oss ned på en gjenglemt solmadrass. Lyset fra vinduene nådde oss ikke her. Bare stjernene glitret over meg, og Knuts øyne. Hendene hans fjernet skjørtet mitt, trusa mi, strøk innsiden av lårene mine og fant et fuktig kvinnekjønn. Jeg satte meg opp og dro i shortsen hans, fikk ham til å smyge den av, ville kjenne hele den fine kroppen hans tett inntil min. Vi ble liggende tett inntil hverandre, jeg nøt følelsen av å ha et ekte mannfolk inntil meg. Hardheten, de slanke lemmene, den stive pikken som rørte seg hver gang jeg strøk over den. Pungen hans var hårete og tung, og fingrene myke der de masserte meg mellom bena. Det brant søtt i underlivet og jeg la hodet ned på armen hans og smøg det øverste benet over hoften hans. Slik lå vi og koste og kjælte mens vi kysset hverandre. Han med fingrene i musa mi og jeg med et godt tak rundt pikken hans nå. Jeg runket ham med seige tak, presset underlivet mot ham og gned pikkhodet mot klitoris.
«Gud, Bitta, du må slutte med det der ellers kommer jeg,» mumlet Knut mot halsen min og jeg smilte. Det gjorde godt å høre at jeg gjorde det så godt for ham. Jeg byttet fot, la den underste over hoften hans og ble liggende på ryggen med pikken så nært musa mi at det bare var for Knut å smette den inn. Og det gjorde han. Med et kraftig støt, så jeg gispet i nytelse da han nådde bunnen og fikk musa til å sitre. Så grep han rundt det nærmeste brystet og la leppene rundt den stive, solbrune brystvorten. Sugde, lot tunga spille over den mens fingrene mine fant klitorisen og masserte. Sannelig var jeg søkkvåt. Det piplet jo ut safter rundt den jukkende pikken hans, safter jeg gned utover og masserte i.
Jeg kom først. Presset hælen i rumpa hans for å få ham så langt inni meg som mulig. Som et fresende stjerneskudd kom orgasmen over meg. Jeg ristet i søte sitringer, og bølger fòr gjennom underlivet og spredte seg ut i kroppen. Knut pumpet som en villmann og stønnet gurglende mot brystet mitt da han kom. Jeg kjente at det rykket i pungen hans, den lå inntil rumpa mi. Det rykket rundt pikkrota også, og jeg rullet litt med hoftene for å hale det ut for ham.
Vi lå en lang stund og så opp på stjernene etterpå. Nøt varmen og lot kroppene falle til ro. Så begynte hendene å vandre igjen, og vi ga etter for naturen i oss.
Hva Guttorm drev med inne i hytta sammen med Knuts søster, vet jeg ikke.
Ikke brydde jeg meg om det, heller.