Undertøysvisningen

Hun var snart ferdig med kveldens visning. Kun siste nytt på undertøysfronten igjen. Hun tok av seg korsettet, strømpene og skoene og fant frem det siste hun skulle ha på seg. Det var liten tid mellom hvert skift, så hun måtte forte seg. Det siste undertøyssettet lå klart for henne og hun tok på seg bh, truse og hvite høye støvletter. Hun stusset…….noe stemte sletts ikke. BH’n var av rålekker hvit silke, men det var hull til vortene! Trusen var også hvit, en lekker liten hvit blondesak med fransk åpning! Det var bare ikke mulig. Dette hadde ingen fortalt henne at hun skulle gjøre. Hun så på seg selv i speilet og fikk sjokk. Dette var for mye, eller egentlig for lite. Bh’n fremhevet brystene hennes og vortene tittet frekt ut gjennom åpningene og musa hennes, som for øvrig var glattbarbert og heldigvis for det, vistes godt mellom hennes ben.
Ingen av de andre jentene hadde hatt på seg noe slikt, hun ropte på arrangementslederen og spurte hva dette var. ”Er det virkelig meningen jeg skal gå inn på catwalken slik?” ”Ja” svarte Linda ”det er visst det. Jeg stusset når jeg så det, men det kom nå i siste liten, merket med ditt navn og det ble helt tydelig sagt at det var du og ingen andre som skulle bære det, se på deg selv da jente, du er jo råsexy i det antrekket der, så…. Se å kom deg ut på podiet og ta pusten fra dem”. Linda smilte og klapset henne på rumpa. Hun kastet et siste blikk på seg selv og jo da, hun så sletts ikke så verst ut.

Hun hadde lagt merket til en ung, flott mann som satt på første rad. Han hadde ikke tatt øynene fra henne hver gang hun var på catwalken. Han hadde fulgt hvert skritt hun tok og hun måtte innrømme at hun fant ham utrolig sexy og bestemte seg for at hun ville ta øyekontakt med ham, så gikk dette sikkert bra.

Musikken begynte og hun lot det stå til. Det ble stille i salen da hun kom ut, hun lette etter ham og fanget blikket hans. Han satt med hodet litt på skakke, hadde hånden under haken og smilte forsiktig mot henne. Gud han var sexy. Øynene hans glimtet til når hun begynte å gå imot ham. Det gikk et sus gjennom forsamlingen, hun rettet hodet og følte seg sexy og deilig der hun gikk. Det var utrolig deilig å kjenne luften mot fitta si. Hun kjente hun ble kåt og når hun hadde blikket hans på seg spilte ingen ting noen annen rolle.

Hun nådde frem til ham, passerte ham og han smilte til henne. Hun frydet seg når hun så blikket hans, han likte det han så og han var herlig frekk nok til å vise det til henne også. Hun snudde ved kanten og var på vei tilbake mot ham da hun holdt på å snuble av synet hun fikk se.
Han satt diskré og smårunket seg selv, men ikke diskré nok. Hun så det jo, men det var kanskje meningen. Herregud som han tente henne. Hun kjente hun ble våt og var glad da hun endelig kunne gå gjennom forhenget og hun var ferdig.

Hun hørte applausen når hun forlot salen og Linda kom bort til henne og sa hun måtte ut igjen. Alle modellene måtte ut på rad og rekke og hun skulle gå først.

Smilende gikk hun atter en gang ut på catwalken, men gud så skuffet hun ble når hun så han var borte. Stolens han var tom, det eneste som vitnet om at han hadde vært der var programmet som lå igjen etter ham. Jaja, tenkte hun, det var jo ikke noe uvanlig for hennes del, at de hun syns var fascinerende de fikk hun aldri kontakt med.
Nå gledet hun seg mest til å bli ferdig, komme hjem til et glass vin og et varmt bad.

Hun gikk inn i garderoben sin og stønnet for seg selv, sliten som hun var. Hun skulle akkurat til å ta av seg de hvite støvlettene da en stemme stoppet henne. ”Ikke kle av deg, bare stå slik å la meg nyte synet av deg”. Hun snudde seg mot lyden og holdt på å besvime da hun så HAN satt der, lett henslengt i en stol med en røyk i den ene hånden og vinglasset i det andre. ”Så sexy du var i det antrekket der” sa han å pekte på det hun hadde på seg. ”Tusen takk” stammen hun og lurte på hva han egentlig ville. ”snu deg rundt, la meg se på deg” sa han plutselig. ”nei hør nå her, du kan ikke bare komme inn her………..”lenger kom hun ikke før han var borte hos henne. Kysset hans var mykt og deilig til tross for at han så innmari sint ut. Hun kysset ham tilbake, hadde hatt lyst på ham siden visningen startet, men hadde aldri trodd hun skulle sett ham igjen. Han slapp henne brått slik at hun holdt på å falle, men hun tok seg for, så på ham og det gnistret i øynene hennes. Hun skulle til å komme med en tirade av mindre pene ord da han plutselig bøyde seg og tok en brystvorte i munnen. Herregud, han sendte signaler rett ned i hennes våte mus og hun frydet seg av å kjenne den deilige tungen hans.

Plutselig stoppet han, skjøv henne litt fra seg og lot blikket gli over kroppen hennes. Hun følte seg med ett utrolig sexy der hun stod. Øynene hennes skiftet farge og hun tok brystene sine i hendene og bød deg frem for ham. ”Nå liker du det du ser? Kom å slikk vortene mine igjen, ser du ikke at di venter på den deilige munnen din?” Hun så frekt på ham, kroppen hennes stod i brann, hoftene roterte forsiktig og han stønnet svakt. Hun skjøv ham ned i en stol og stilte seg bredbeint foran ham. Slik han satt hadde han nesten direkte innsyn til hennes svulmende mus.

Han tok tak i hoftene hennes og blikket hans brant mot fitta hennes. ”Gud så sexy du er, fitta di er bare utrolig deilig å se på” Han løftet blikket og hun bøyde seg ned og møtte munnen hans. Tungen hans lekte frekt med hennes og hun kjente det begynte å renne av henne. Hun satt seg ned på fanget hans, han sugde de fristende vortene hennes og hun bøyde kroppen sin bakover. Hendene hans strøk over henne og hun klarte ikke sitte rolig. Hun gned seg mot ham, kjente den store bulen under buksen hans og var så kåt som hun ikke kunne huske hun hadde vært før.

Han presset henne ned mot seg, hendende hans fjernet lett bh’n hennes og hennes runde, faste bryster åpenbarte seg for ham. Han slikket og sugde dem strøk over dem og visste at han ville knulle henne til himmels igjen og igjen om han bare fikk lov. Han hadde sett på henne under hele visningen og det var han som hadde sørget for at hun gikk med det siste settet. Dette var hans visning. Det var ikke meningen å vise den sexy delen av undertøyskolleksjonen i dag, men når han hadde sett henne, kunne han ikke la være, selv om han visste hun ville fly i taket når hun fikk vite det. Men akkurat nå så han ingen grunn til å si noe…..det fikk vente…..

Hun gled ned av fanget hans, så han hadde fått en våt flekk på buksen sin, men det brydde hun seg ikke noe om. Hun holdt blikket hans mens hun drog ned glidelåsen i buksen hans. Blikket sa alt. Hun ville ha ham i munnen, suge og slikke ham og han hadde ikke tenkt å nekte henne det. Hun kneppet opp skjorten hans, og stønnet når hun fikk se ham. Han hadde perfekt kropp, glatt og deilig myk hud. Hun lot tungen leke over brystkassen hans, herregud han luktet deilig mann og hun ble vill av kåthet. Flerret skjorten av ham og før han skjønte hva som foregikk hadde buksen gått samme veien. Pikken hans lå stolt og klar oppover magen hans, Gud han var bare så perfekt. Alt hår rundt kuken var barbert bort, ingen ting kom i veien for tungen hennes når hun slikket rundt skaftet hans. Pungen hans var tung, men myk og deilig og hun slikket den forsiktig, lot tungen gli sakte rundt pikken hans, fra roten og helt opp til tuppen. Tungen gled forsiktig rundt og hun drog sakte i ham. Han satt med lukkede øyne, han stønnet når hun endelig lot ham komme inn i varmen sin. Hun lot hele kuken hans gli inn i munnen sin, langt ned i halsen. Herregud han smakte bare så deilig. Hun fikk ikke nok av ham, ville kjenne ham i munnen sin lenge, han beveget seg inn og ut av henne, holdt hodet hennes fast og lot det stå til.
Gud hun sugde så deilig at han visste ikke hvor han skulle gjøre av seg. Tungen hennes brant mot kuken hans, han ville ikke at dette deilige skulle slutte, ville være omsluttet av munnen hennes i evighet, men visste at med slik behandling ville det ikke vare lenge før han kom.
Han ville trekke seg ut før spruten kom, men hun holdt ham igjen. Han jublet inni seg, herlige, herlige kvinne! Ville hun ha spruten hans skulle hun få den, det var nå helt sikkert.

Hun holdt ham fast, kjente han strevde med å holde igjen, men hun ville kjenne ham, kjenne den salte smaken av ham langt ned i halsen sin, dette elsket hun. Det å få en mann til å komme i munnen sin var noe av det beste som fantes og hun ville ikke slippe ham. Runket ham litt hardere og tungen gjorde ting med ham han ikke hadde kjent før. Han kom før han rakk å advare henne. Plutselig bare eksploderte alt og han sendte varm sæd langt ned i halsen hennes. Pumpet og pumpet og stønnene hans var som musikk i ørene hennes. Hun svelget og svelget og slikket ham til pikken hans myknet inni munnen hennes.

Hun så på ham med triumf i øynene og slikket seg om munnen. Herregud han smakte jo bare deilig, men nå var det hennes tur. Hun var så våt og kåt og måtte ha tungen hans mot fitta si.

Hun reiste seg opp, skjøv alt som stod på bordet ned på gulvet så sminke og glass smalt i gulvet. Satte seg helt ut på kanten, spredte bena og så på ham med kåthet i blikket. ”Kom å slikk meg, jeg er så våt og dør etter å kjenne hva du kan gjøre med tungen din”. Han smilte mot henne. Denne damen var mer enn han hadde håpet på, hun var deilig frekk og han ville mer enn gjerne gi henne det hun ba om.

Hun åpnet den utrolige deilige fitta si for ham. Leppene hennes var store og hovne og det glinset av saftene hennes. Han stilte seg foran henne, blåste forsiktig mot musa hennes og reaksjonen hennes uteble ikke. Hun stønnet høyt, vred seg foran ham og tryglet ham om å slikke seg. Han lot tungen gli sakte over hennes kåte fitte. Fra rumpehullet og opp mot klitorisen hennes, han drog med seg den herlige fuktigheten hennes og hun skrek når han traff den ømme knoppen hennes. Herregud som han tente henne. Hun sprikte så godt hun kunne for ham, fikk ikke åpnet seg nok for ham. Han lekte rundt i fitta hennes med sin myke tunge, slikket og sugde, stakk tungen inn i henne og kjente hun knep seg sammen rundt ham. Hun hadde en herlig, glatt mus, hun luktet godt og smakte enda bedre og han nøt hver dråpe han fikk av henne. Hun drog hodet hans hardt inntil seg, gned seg mot ham og smurte saftene sine over ansiktet hans. Han elsket dette, en kvinne som ikke var redd for å vise hva hun ville ha, en kvinne som elsket å bli slikket og elsket å suge, hva mer kunne han ønske seg?

Han holdt henne under rumpa, presset ansiktet mot musa hennes og sugde seg fast i klitorisen. Hun vred seg som en orm under ham, og skrek plutselig at hun kom. Han brukte fingrene sine på henne, knullet henne hardt mens han slikket og sugde. Hun kjente det begynte i tærne, spredte seg oppover bena og alt samlet seg i fitta hennes. ”Ta bort fingrene dine, kom med munnen din” Hun kommanderte ham og han gjorde som hun sa. Hun kjente det ville skje, herregud som hun ville komme. Plutselig og uten forvarsel sprutet en stråle av saftene hennes ut og traff ham i ansiktet. Han trodde nesten ikke sine egne øyne, han fortet seg å la munnen over åpningen hennes og han fikk resten av henne ned i halsen. Han svelget, tente momentant, dette hadde han aldri opplevd før, bare lest om. Hun var helt i ekstase, ble nok borte et øyeblikk før hun kom til seg selv igjen. Pusten hennes gikk i korte hikst og hun ba om unnskyldning. Han forstod ikke hva hun ba om unnskyldning for før han så at tårene rant av henne og hun slet med å få igjen pusten. Dette var voldsomt for henne. Hun hadde ikke opplevd dette med noen mann, bare når hun var alene. Dette var himmelen for henne.

Han hadde blitt så stiv igjen av orgasmen hennes at han verket i pikken. Han stilte seg opp foran henne, det var vått og fuktig overalt, men han gav faen. Han presset pikken mot fitta hennes og gled lett inn. Selv om hun var våt, var hun herlig trang. Hun slo bena rundt hoftene hans og møtte takten hans. Han knullet henne mykt og deilig, brukte pikken sin og hun knep sammen rundt ham.
Han bøyde seg ned og kysset henne, smakte av henne selv om hun nøt varmen og nærheten hans. Denne gutten hadde virkelig gitt henne noe hun aldri ville glemme…………

Han knullet fitta hennes, elsket å kjenne varmen fra henne, ville komme inni henne og orket ikke holde igjen. Stønnet at han ville komme og sannelig klarte hun ikke å komme sammen med ham, ikke voldsomt denne gangen, men bare deilig………….

Han gled ut av henne og hjalp henne opp. Hun slo en morgenkåpe rundt seg og så på ham. ”Tusen takk, hvem du nå enn er”………..han snudde seg mot henne ”det var min ide……det med undertøyet……..håper du kan tilgi?” han så spørrende på henne…….”Tilgi, hva er det å tilgi”?

Han forlot henne slik………nypult og sliten…..hun visste ikke engang hva han het, men hva spilte det for noen rolle? Hun hadde fått sitt livs knull og ville leve lenge på det.

Hun kledde seg og Linda kom inn og gratulerte henne med visningen. Snuste i luften og så på henne……..”Jasså han kom til deg? Tenkte jeg det ikke, heldiggrisen”. Hun smilte og endelig kunne hun gå hjem.

På vei til bilen merket hun plutselig at hun ikke var alene lenger. Hun snudde seg og der stod han, lent inntil bilen sin, med øynene festet på henne. ”Trodde du at vi var ferdige? Det der inne var bare forretten, hovedretten og desserten tar vi hjemme hos meg”…………..