Ut på tur

Jeg sitter i baren og venter, du har bestemt når og hvor. Meldingen lyste mot meg: «Pakk det du trenger, ta båten til Kiel fra Oslo klokka to. Bruk ei bok som underlag for drinken og sett deg i øverste bar. Jeg finner deg!» Jeg viste det var fra deg, men vi hadde aldri møttes, bare vekslet erotiske mailer og sensuelle meldinger. Nå hadde du all makt…

Jeg tok på meg frakken, fine jeans og ei kortermet silkeskjorte, bagasjen ellers var rimelig enkel. Nå satt jeg da i baren sammen med mange andre; single, par og grupper. Alle glad for å komme seg vekk fra virkeligheten for noen dager. Jeg nøt en god rødvin, slappet av så godt jeg kunne og lurte på hvem av alle disse deilige damene som skjulte deg. Jeg kom i snakk med flere, «var dette deg?», var tanken hver gang…
Så plutselig pustet noen meg i nakken, jeg viste med en gang det var deg. Jeg snudde meg og så inn i noen nydelige øyne. Du var sminket lett og luktet deilig og friskt. Jakken hadde du enda på deg og ellers hadde du på en topp og et miniskjørt. Toppen sluttet akkurat så langt at jeg kunne se litt av den solbrune navlen din. Du la hånden din på låret mitt og pikken min reagerte med det samme. Mens du bøyde deg fram for gi meg en klem lot du hånden din gå opp langs låret, over min voksende pikk og opp til brystkassen min. Du sa navnet mitt og jeg sa ditt tilbake og smilte. Du var enda nydeligere enn hva jeg hadde håpet. Du er nesten 12 år eldre enn meg, men har en kropp som en 20-åring. I løpet av mine 27 år hadde aldri noen tatt fra meg pusten, men nå var jeg litt usikker.

Nå er du min, og jeg skal gjøre akkurat som jeg vil med deg sa du mens vi skålte og drakk opp vinen. Så tok du meg i hånden og dro meg ut av baren. Vi gikk ut på dekket og kjente den litt kalde havlufta leke med håret. Vi var alene og jeg stilte meg bak deg og lot hendene gå fra lårene dine og opp til de deilige brystvortene som sto som små bringebær under toppen. Du skøv baken din mot meg og kjente den harde pikken min mot baken din. Vinden slo mot oss bakfra og frakken min sto som et lite telt rundt oss. Du stønnet og roterte baken mot pikken min. Så tok du hendene mine og snudde deg, ledet dem mot baksiden av lårene dine og opp skjørtet. Vi kysset og lot tungene våre leke sammen, du bet meg lekent i underleppa idet jeg lot fingrene mine gli opp langs lårene dine. Strømper, hud, mere hud og der jeg ventet ei truse var ei glattbarber og våt fitte. Jeg lot en finger gli inn og du stønnet inn i munnen min mens jeg fingret deg sakte. Du kysset meg, bet og det tok ikke lang tid før du ristet i en liten miniorgasme.

Du smilte lurt, takket og kysset meg på kinnet mensdro du fram pikken min. En dråpe kom fram på pikkhodet mitt og du bøyde deg ned og tok hele pikken i munnen. Du slikket den som en is, lot tungen leke rundt pikkhodet og jeg hadde problemer med å stå stille. Jeg var kåt og var det ikke for at vi sto heller tydelig til ville jeg lagt deg ned og tatt deg her og nå. Du rettet deg plutselig opp og snudde deg med ryggen mot meg og fra avstand så det ut som om jeg holdt frakken varmende om deg mens vi nøt den friske lufta. Pikken min sto fortsatt i giv akt i det fri, du løftet skjørtet og like foran pikken min sto du og lot meg nyte synet litt. Så reiste du deg opp på tå og tredde deg på pikken min. Der sto vi og nøt utsikten og vinket til en møtende ferje og så ut som et lykkelig par, noe vi faktisk var også da. Vi sto slik rolig ei lang stund, du melket meg med dine deilige fittemuskler og jeg lurte en hånd ned for å massere den opphovnede klitten din. Raksjonen kom umiddelbart, pusten din gikk fortere. Bølgene gjorde at vi svaiet litt fram og tilbake, du holdt deg fast og jeg kjørte pikken min inn I den deilige grotta di, om og om igjen. Jeg kjente varmen spre seg fra ryggen og kjente jeg kom snart, og ynkene dine fortalte at det ikke var lenge igjen før du også ville komme. Jeg økte takten og lot det stå til, du ristet og et halv-kvalt hyl kom mens jeg skjøt spermen min mot livmorhalsen din.

Vi hørte prat bak oss og to par kom ut på dekket. Hadde de sett noe? Vi rettet oss opp og jeg holdt om deg. Du rettet på skjørtet og jeg tok frakken over pikken min som sto ut av smekken. Vi hilste de andre på dekket og gikk inn i varmen. Vel inne ga du meg et deilig kyss og lot en finger gli over pikken min og forsiktig la du den inn I buksene mine. Du geleidet meg til lugaren og vel inne dyttet du meg ned på sengen. Der lå dildoen din og jeg regnet med at du hadde tilfredstilt deg selv mens du lot meg vente i baren. Du hadde ikke klart å vente.

Du tok fram et tørkle og tok over øynene mine. Jeg ville si noe, men du bare ristet på hodet. Helt blendet kledde du av meg, knapp for knapp mens du kysset deg nedover mot min bankende pikk. Da buksa gikk tok du pikken min i munnen og lot tungen rotere rundt hodet et par ganger før du sakte kysset deg ned til min glattbarberte pung. Du masserte ballene mine med tungen din, jeg verket etter å få deg til å suge meg.
Jeg lå der splitter naken nå, uten mulighet til å se hva du gjorde, av lydene jeg hørte var jeg rimelig sikker på at du masserte klitten din mens du sugde ballene mine. Du slikket deg oppover pikken min igjen, du lot som om den som en is og jeg stønnet av vellyst. Du tok på meg håndjern og ga meg mange puter så jeg lå stødig, nå var jeg uten mulighet til å se eller gjøre noe annet, du hadde all makt over meg. Så tok du pikken min i munnen din igjen, du sugde til jeg nesten kom og du stoppet, slik holdt du på til jeg ba deg om å la meg komme. Du stoppet igjen og lot meg ligge i der.
Mens jeg lå der hjelpesløs med verkende pikk tok du av meg tørklet, da øynene mine var vent seg til lyset igjen sto du der like påkledd. Du smilte lurt og jeg ville til å spørre, men igjen la du fingeren over leppene dine og ristet på hodet. Så begynte du å strippe for meg, plagg for plagg falt av og til slutt sto du der med kun strømper og den barberte fitta di. Dildoen lå der fortsatt, du plukket den opp satte deg I en stol slik at jeg kunne se hvor våt du var. Du lot den leke i åpningen til den våte grotta di, gli litt inn og rundt leppene dine, opp til lystknappen din og inn igjen. Den var våt av saftene våre og du lot den gli inn og ut. Jeg var så kåt at jeg ristet i håndjernene, jeg ville løs!! Du fortsatte som om jeg ikke var tilstede og lot en finger gli over brystvorten din, leke rundt den før den gikk ned mot dildoen som gikk inn og ut i et raskere tampo. Men plutselig stoppet du, kikket meg dypt inn i øynene og krøp opp til meg i senga. En våt finger gled opp langs innsiden av lårene mine, laget en liten sti opp langs magen og brystet mitt. Jeg kjente duftene av deg og det gjorde meg om mulig enda kåtere. På skrevs over magen min satt du, jeg kjente saftene dine renne langs innsiden av låret ditt og ned på meg. Du lente deg forover, brystvorten din kom mot meg, jeg var som hypnotisert av det rosa bringeberet som kom mot munnen min. Jeg sugde, bet og lot brystet ditt bli masert av ansiktet mitt. Det deilige faste brystet ditt var mykt og deilig og jeg kunne ikke få nok. Så tok du brystet ditt tilbake, men det neste som kom mot meg var den våte grotta di. Du lot den glattbarberte fitte di leke med meg. Lot den komme nermere og nermere ansiktet mitt, og til slutt lot du deg slikke av meg. Saftene dine rant av deg og ned på meg. Det tok ikke lange før den første orgasmen kom og du ristet lett mens du sto over meg. Du smilte ned til meg og sakte lot du deg gli nedover mot pikken min. Du lot din våte fitte leke seg lett over pikkhodet mitt og satte deg over meg. Du red meg og bøyde deg fram så jeg kunne suge de deilige brystvortene dine. Mens du sto slik lot jeg pikken min gå inn og ut av deg og brystene dine duvet fram og tilbake over ansiktet mitt. Du kysset meg og slikket i deg saftene dine i ansiktet mitt. Vi stønnet og skrek og jeg kjente varmen spre seg ned langs ryggsøylen igjen, men igjen ville du ikke la meg komme, så du hoppet av, tok pikken min i munnen og tok hele skaftet inn. Du lot tungen leke rundt hodet og fingrene dine lekte med ballene mine. I det en finger trykket mot rompahullet mitt eksploderte jeg. Ladning etter ladning skjøt inn i munnen din. Litt sæd rant ut av munnviken og ned på magen min. Du slikket dråpene i deg og smilte opp til meg. ”Hei min spesielle venn” sa du mens du løsnet på hånjernene. ”Nå skal vi på tur, og du er min denne helga!”