Uventet?

Jeg legger merke til deg med en gang, der du kommer gående med duvende bevegelser. Den lange svarte kjolen slynger seg rundt bena dine som myke kjærtegn. Du har langt kobberfarget hår som faller i bølger nedover ryggen din, og den rufsete luggen duver frem og tilbake foran ansiktet ditt. Hele framtoningen er mystisk og spennende. Jeg smiler til deg i det du går forbi og du stanser og spør om vi har møtt hverandre før. Stemmen din er myk og sensuell. Jeg svarer, som sant er, at det har vi nok ikke, men at du bare er så slående vakker at jeg måtte smile når jeg så deg. Du smiler lurt tilbake, drar ut en stol og setter deg. Jeg kjenner hjertet banke hardt i brystet. Dette er bare for godt til å være sant! Den vakreste jenta i lokalet satte seg ned ved mitt bord! Jeg prøver å tenke ut noe lurt å si for å få henne til å bli. – Vil du danse? sier hun plutselig, før hun med myke bevegelser reiser seg og strekker hånden sin etter min. Jeg tar i mot den og følger etter ut på dansegulvet. Musikken er litt for rask etter min smak, men hun leder meg med faste rolige bevegelser. Vi finner rytmen og blodet begynner for alvor å bruse i årene mine. Så dempes belysningen og musikken går over i en rolig ballade. Jeg legger hendene mine forsiktig rundt livet hennes og begynner å stryke henne ømt på ryggen. Nå kjenner jeg hennes fingre på min rygg, som har funnet veien innenfor genseren min. Varmen fra fingertuppene mot huden min gir meg frysninger og jeg kjenner det sitre i hele kroppen. Så biter hun meg forsiktig på halsen og fortsetter med å kysse meg oppover mot øret, før hun lener hodet bakover, ser på meg og kysser leppene mine. Først ømt og så hardere. Nå vet jeg ikke lenger hva jeg skal gjøre, jeg er så skjelven i bena at jeg er redd for å falle om på gulvet der og da. Jeg lener meg mot øret hennes, kysser det og spør om hun vil bli med meg hjem til verdens beste mann. Hun svarer med å smile så smilehullene kommer godt til syne, for så å ta hånden min og lede meg tilbake til bordet vårt igjen. Der henter vi jakkene våre, før vi går mot den klare stjernenatten som venter ute. Vi har ikke gått langt før hun skyver meg inntil en vegg i et mørkt portrom og kysser meg intenst. Vi stryker og kjæler heftig med hverandre og jeg lar høyre hånd snike seg opp mot hennes høyre bryst. Brystvorten er hard gjennom kjolestoffet og jeg klemmer den, først forsiktig og så hardere. Hennes fingre har funnet veien ned i buksene mine og stryker musa mi forsiktig gjennom trusa. Jeg er så kåt at jeg kunne kledd av meg og elsket med henne her og nå! Vi henter inn litt pust før vi bestemmer oss for å gå videre. Nå haster det å komme seg hjem! Vi haster av gårde hånd i hånd, og er så oppspilte begge to at vi bare går og ser på hverandre, smiler og ler. Så kommer det en drosje kjørende og vi hopper inn. Selv i bilen klarer vi ikke helt å la være å ta på hverandre. Vi stryker hverandre så diskret vi kan, men på blikkene fra sjåføren ser det ikke ut til å gå helt ubemerket hen.

Endelig er vi hjemme. Vi ser på hverandre når vi kommer inn i gangen, og uten et ord kler vi av oss alle klærne før vi går videre inn i stua. Der har mannen min sovnet på sofaen. Som etter et hemmelig tegn sniker vi oss bort til ham og letter på teppet. Han skulle tydeligvis overraske meg, for under er han naken og nybarbert. Sammen bøyer vi oss ned og forsyner oss grådig av den sovende pikken. Både han og pikken våkner med en gang. Det ansiktsuttrykket han kom med da er verdt mer enn tusen ord! Først slikker og suger vi om hverandre, før hun smyger seg opp til brystvortene hans og begynner å kysse og bite dem. Han stønner og vrir seg der han ligger, til han, med en høy lyd fra langt nede i halsen, pumper hvite stråler utover meg, henne og seg selv. Han blir liggende skjelvende på sofaen og se på oss et øyeblikk, før jeg og hun, med en unison bevegelse, reiser oss og drar han med oss til soverommet. Der plasserer vi ham i en lenestol vi har stående og lenker vi ham fast til armlenene.

Så klatrer vi opp i sengen. Nå er det bare oss. Jeg sluker henne rått med øynene, brystene henger deilig og mykt mot brystkassen og midjen svinger svakt inn før den går over til de flotte runde hoftene. Jeg kryper mot henne på alle fire og reiser meg opp på knærne når jeg kommer helt bort. Nå legger jeg en hånd på hvert lår og begynner forsiktig å stryke oppover. Først til hoftene, så kommer den deilige magen, før jeg til slutt ender opp med en hånd på hver bryst. Jeg begynner forsiktig å kjæle med høyre brystvorte og bøyer meg ned for å kysse den. Du rykker til og jeg spiser litt hardere. Plutselig legger du armene rundt meg, løfter meg opp og kysser meg intenst på leppene. Vi velter over ende og du lander over meg, men bare fortsetter som om ingen ting har hendt. Vi ruller først litt fram og tilbake og lar hendene famle opphisset på hverandres kropper. Det er så intenst at jeg nesten ikke får puste. Men så stopper du trekker deg unna og ser på meg med et lurt smil. Hjertet mitt hopper over et slag, – Skal du gå? Spør jeg fortvilet. Du ler mot meg, – Jeg er ikke mindre kåt enn deg, må du tro, så du blir nok ikke kvitt meg enda! Jeg puster lettet ut, før jeg ser at hun kryper ned mot kjønnet mitt. Jeg aner hva som kommer og kjenner varme ilinger gjennom hele kroppen i det tunga hennes treffer leppene mine for første gang. Den stryker mykt opp til klitten min, leker litt med den og går nedover igjen mot den våte åpningen min. Så begynner hun å lage sirkler mellom leppene og hullet, om og om igjen til jeg holder på å forgå av kåthet. Da sklir den myke tungen deilig over klitten min og hun fører forsiktig to fingre inn i det varme, våte hulrommet mitt. Det er nesten så jeg kan kjenne saftene renne. Hun slikker, spiser og suger, om hverandre og masserer g-punktet mitt til jeg spenner meg i min første orgasme for kvelden. Hun slutter ikke før de siste rykningene har gitt seg helt og ligger utmattet igjen på ryggen.

På dirrende ben reiser jeg meg og går bort til mannen min som har sittet stille og sett på det hele. Manndommen hans har reist seg av seansen og jeg geleider ham bort til sengen. Jeg løsner håndhjernene før jeg går tilbake til sengen og legger jeg meg på ryggen. Der ber jeg henne om å sette seg på ansiktet mitt. Hun gjør som jeg sier og jeg strekker ut hendene og begynner og kjærtegne brystene hennes, mens jeg sultent forsyner meg av den våte musa hennes. Den lukter deilig av kåt kvinne og knoppen hennes er hard mellom leppene mine. Brystvortene er stive mellom fingrene mine og kjennes skjønne mot hendene med overgangen mellom det myke deilige og de harde lystknutene. Nå spør jeg om hun vil bøye seg framover og la mannen min ta seg bakfra mens jeg ligger her og slurper i meg saftene. Hun ler og hikster mens hun gjør som jeg foreslo. Det er fantastisk å ligge slik å se rett opp mot en utrolig sexy kvinnerumpe og ei kåt mus. Jeg ser at det stive lemmet hans nærmer seg og når han prøver å presse seg inn er det trangt for ham selv om hun er dryppende våt. Så begynner de gyngende bevegelsene og jeg slikker klitten og koser med brystvortene hennes mens han tar henne hardere og hardere. Jeg flytter den ene hånden til pungen hans og masserer den og området mellom testiklene og anus. Jeg ser at han rykker til og vet at han liker det. Dette er en av de få tingene som kan få ham til å gå fort. Jeg hører på henne orgasmen nærmer seg, så jeg begynner å suge svakt på knoppen hennes. Kroppen hennes begynner å spenne seg og stønningen går over i små rop. Så kommer hun. Overkroppen hennes faller ned mot meg og hun skjelver ukontrollert. Han trekker seg ut og spruter sæden ut over hele ryggen hennes mens han stønner og ser på oss med et sløret blikk.

Jeg tror det var en god overraskelse…