Varm som sommernatten

”sover du?” Randis stemme hvisket stille. ”hmmmm” svarte jeg, ”ikke nå lenger”. Stemmen min var søvnig, hvor lenge hadde jeg egentlig sovet og hvorfor ble jeg vekket nå? ”Jeg har så lyst på deg” hun kysset meg forsiktig på kinnet. Hånden hennes strøk meg forsiktig over ryggen, over den svaie korsryggen og over rumpa mi. ”Du er ikke sann, du er kåt bestandig du” jeg smilte ned i puten, jeg lå deilig, hånden hennes var som ild over kroppen min og jeg leet urolig på meg. Randi kjenner meg så godt og hun hørte at jeg var like klar som henne, stemmen min røper meg før kroppen min og hånden hennes ble modigere. Den strøk over rumpeballene mine og ned på innsiden av mine lår. Jeg spredte bena litt slik at hun om bedre til. Jeg kjente jeg ble het, lite het som sommernatten utenfor.
Randi lot tungen sin leke nedover ryggen min samtidig som hånden hennes lekte med rumpa mi. Pekefingeren hennes gled nedover rumpesprekken min og ned mot min bankende mus. Herregud så kåt jeg ble. Fingeren hennes fant fuktigheten min og hun stønnet mot rumpa mi når hun kjente hvor våt jeg var. Hun lot fingeren gli lett frem og tilbake over klitorisen min før hun smurte fuktigheten min med seg over rumpesprekken min.
Jeg merket hun satt seg mellom bena min, tok tak i hoftene min og løftet rumpa mi opp mot ansiktet sitt. ”Ja herregud slikk meg, jeg vil kjenne tungen din dypt inni rumpa og musa mi” jeg stønnet høyt når hun spredte rumpeballene mine og pusten hennes var varm når den traff meg. Tungen hennes gled over begge hullene min og klitorisen min og jeg ble bare kåtere og kåtere. Jeg presset rumpe og fitta mi mot munnen hennes, roterte med hoftene for å få henne til å slikke og suge meg hardere. Hun lot tungen sin gli over meg, hele fitta mi ble slikket, tungen hennes gled ut og inn av musa mi og av rumpa mi og det var bare himmelsk deilig.

Hun ba meg legge meg på ryggen og hun la seg over meg. Vi møttes i et herlig tungekyss. Tungene våre lekte vilt med hverandre og hun smakte deilig av min egen fitte. Fingrene hennes lekte med meg, beveget seg sakte over min hovne mus, gled sakte ut og inn av meg, mens munnen hennes søkte mine store brystvorter. Hun sugde og slikket dem, slikket magen min og nedover mot fitta mi. Hun åpnet meg, drog bena mine godt til siden og hele bredden på tungen hennes gled fra rumpehullet mitt og opp til min hovne knopp. Kroppen min ristet under behandlingen jeg fikk. Hun lever seg helt inn i alt hun gjør Randi når hun har sex. Tungen hennes brenner hvor den enn setter merket sitt og kyssene hennes gjør meg svimmel og rar.

Jeg hører lyden av en eske som blir åpnet, men forstår ikke hva som skjer. Hun har tungen sin mot fitta mi enda og slipper den ikke. Noe kaldt presser mot åpningen min og akkurat i det jeg forstår hva det er glir gjenstanden på innsiden av meg. Vaginakuler! Hun har ført den første dypt inni meg og presser den langt innover for å få plass til den andre. ”Er det deilig for deg”? Hun ser på meg med de kåte øynene sine og jeg bare stønner og nikker til svar. Hun fører nr. to inn i meg og jeg skriker av nytelse når jeg kniper skjedemusklene mine sammen over og rundt kulene. Herregud så deilig. Hun drar forsiktig i snorer samtidig som jeg kniper, dytter dem innover igjen og suger meg på klitorisen min. Saftene renner av meg og hun smører rumpehullet mitt. Pekefingeren glir sakte på innsiden og det er da jeg ikke klarer mer.
Hun kjenner på meg at jeg kommer, før jeg vet ordet av det er fingeren hennes langt inni rumpa mi, og hun knuller meg hardt der bak. Hun stønner og ber meg komme, vaginakulene jobber inni meg og det er like før de skyter ut av fitta mi når orgasmen tar tak i kroppen min og rister meg, jeg skjelver og stønner og klitorisen min er stor og stiv i munnen til Randi.

Plutselig kjenner jeg det trekker litt fra vinduet, noen må ha kommet inn i rommet uten at jeg har merket det. Jeg hørte det raslet i klær og at en person kom opp i sengen til oss. Jeg åpnet øynene og der var du……….jeg møtte blikket ditt, du var kåt, veldig kåt og jeg lurte på hvor lenge du hadde stått å sett på oss. Blikket mitt gled over den deilige kroppen din. Gud som jeg hadde savnet deg. Du hadde vært borte fra meg i ukevis, men nå var du her igjen. Kåt, brun, naken og med verdens deiligste ståpikk. Du stod på knærne i sengen og runket deg selv forsiktig. Randi strøk hendene over kroppen din og du bøyde deg frem og kysset henne. Tungene deres lekte med hverandre og du drog den deilige kroppen hennes inntil deg. Pikken din lå stiv oppover magen hennes og dere gned dere mot hverandre Hånden din gled ned bak på rumpa hennes og nedover sprekken. Hun stønnet når du traff våtheten hennes. Hun presset seg ned mot fingrene dine og du førte dem sakte ut og inn av henne. Hun runket deg sakte og deilig.

Jeg ble kåt av å se på dere og ville også være med på leken. Jeg skjøv Randi vekk fra deg, la henne ned på ryggen og stilte meg på kne mellom hennes lange, slanke ben. Jeg skjøt rumpa ut mot deg, visste at du ikke ville motstå fristelsen til å smake og ta på meg. Randi åpnet seg opp for meg. Hun stønnet at jeg måtte slikke henne, og jeg lot meg ikke be to ganger. Jeg elsker fitta hennes. Hun blir deilig og våt og er alltid glatt og nybarbert. Tungen min lekte med fitteleppene hennes, slikket og småbet, sugde dem inn i munnen min, knullet henne med fingrene mine og sugde klitorisen hennes.

Samtidig kjente jeg tungen din mot musa mi og ingen slikker meg som du. Jeg elsker å stå slik med rumpa mot deg å la deg bare forsyne deg av godsakene. Du lar meg bli så våt, du får fitta mi til å renne over av kåtsafter og du nyter å bruke både dildo og pikk på meg.

Randi vred og buktet seg under behandlingen min, hun presset fitta si mot ansiktet mitt, gjorde meg våt, men gud som jeg elsket det. Jeg fingerpulte henne hardt og det rant av henne over fingrene mine. Du fant frem en stor og herlig strap-on som jeg spente på meg. Randi gispet av synet. 25 cm og en omkrets på 15 cm burde holde selv for henne. Hun la bena sine på skuldrene mine og jeg førte dildoen mot åpningen hennes. Du hjalp meg, åpnet opp fitta hennes og jeg gled sakte dypere og dypere inn i henne. Herregud hun er vanvittig trang, men jeg presset dildoen lenger og lenger inn i henne og hun skrek når jeg nådde bunn. Jeg lot henne bare få kjenne den store pikken og fitta hennes var helt sprengt. ”Herregud så deilig, herregud så stor og deilig, pul fitta mi, la meg komme over dildoen”! Randi stønnet og skrek og jeg begynte å knulle henne, sakte og med lange deilige tak. Det var himmelsk å høre surklelydene fra musa hennes å se saftene glinse fra dildoen hver gang jeg gled ut og inn av henne.

Jeg kjente du smurte rumpa mi. Glidekremen rant over hullet mitt og du lot fingrene dine åpne meg opp. En finger gled lett på innsiden så to. Hele tiden mens jeg knullet Randi lot du fingrene dine gli ut og inn av rumpa mi. Når jeg var stor nok, førte du kuken din mot hullet mitt og presset deg innover. Herregud så deilig! Du fylte rumpa mi opp med pikken din og sammen fant vi takten. Jeg knulla fitta til Randi mens du knulla rumpa mi.

Fingrene dine gled ut og inn av fitta mi og dette var himmelsk. Det var våte fitter som rant over av safter, jeg økte takten i fitta til Randi. Hardere og hardere knullet jeg henne og hardere og hardere gikk kuken din inn og ut av rumpa mi.

Jeg skjønte Randi ville komme snart og du stønnet at du nærmet deg du også. Fingrene mine gned klitorisen hennes og plutselig stivnet kroppen hennes og alt eksploderte for henne. Pikken i rumpa mi stoppet opp og du kom med et brøl. Du fylte rumpa mi med deilig, varm sæd og Randi jukket og jukket i mot dildoen og fikk en kjempeorgasme. Hun skrek og stønnet og fikk ikke dildoen fort nok og hardt nok ut og inn av seg. Rumpa mi flømte over av sæden din og det virket som om du aldri ble tom.
Jeg trakk meg ut av fitta til Randi og tok av meg dildoen. Du la deg ned mellom bena mine og når tungen din slikket og sugde klitorisen min samtidig som Randi kysset meg kom jeg også ganske fort. Du drakk av saftene mine og Randi stoppet skriket mitt som var på vei ved å kysse meg dypt og deilig…………….

Jeg våknet, våt av svette, hjerte banket og jeg kjente jeg var våt mellom bena også. Jeg snudde meg mot deg, du lå med ryggen mot meg og pustet jevnt og rolig. Jeg kikket på klokken, kvart over to om natten og jeg var steinkåt etter drømmen min. Jeg kysset deg forsiktig i nakken, du vred på deg og spurte hva det var. Jeg hvisket at jeg var kåt………du lå med lukkede øyne og et smil om munnen når du svarte at det var jo jeg bestandig så det var jo ikke noe nytt…. Hva du tenkte å hva du sa da munnen min lukket seg om din halvstive pikk kan vi jo komme tilbake til en annen gang………….