Varm weekend for to

Det var egentlig ikke til å tro, rett og slett helt uvirkelig, men her satt vi altså.. På tur sammen, en hel helg, ikke et par timer, men en hel helg.
Jeg rister litt på hodet, jeg tror det rett og slett ikke helt, og titter bort på denne utrolig flott fyren som sitter ved siden av meg, liksom bare for å være helt sikker. Han konsentrerer seg dypt om den store trafikken, det er mange andre som skal på tur i helgen, men jeg skal sette mye på at ingen andre får en tur som oss…

Jeg legger den ene hånden min varsomt på låret hans, langt opp på låret, sånn at han aner varmen fra hånden i skrittet sitt, jeg lar den ligge rolig der, helt rolig. Jeg smiler for meg selv, mens jeg lar tankene vandre..

Tankene vandrer til hva som kan vente oss og det faktum at vi endelig, etter så lang tid, har turt å unne oss en hel helg. Kroppen min bobler over av forventninger til dette som ligger foran oss, det kribler over alt, det er nesten som å være 15 år igjen, og forelsket for første gang. Den følelsen en hadde når en skulle møte en helt ny verden, som du hadde hørt så mye om, men ikke helt visste hva var.. Men nå har jeg en viss anelse, noen år har fortalt meg hva jeg så gjerne vil oppleve.

Vi fortjener dette virkelig, etter en lang og tung høst, med mye forvirrede følelser og tanker hos oss begge. Det skal ikke være lett å være elskere, det skal ikke det, men hva kan en gjøre da, når følelsene tar helt overhånd. Når to personer som elsker å tilfredsstille andre, finner hverandre, da kan det ikke bli annet en flott. Fantastisk flott, men samtidig ofte, veldig vanskelig. Så vi fortjener denne turen, vi gjør det !!!

Hånden min beveger seg sakte frem og tilbake på låret hans uten at jeg helt er klar over det, og jeg hører han stønne svakt i det lillefingeren så vidt er borti lemmet hans. Han titter så vidt bort på meg før han igjen konsentrerer seg om veien.

”Må passe på at du kommer hel frem vennen ” sier han med et stort smil rundt munnen.. ”Så forsiktig med hvor du plasserer hånden”

Er han like spent som meg tro? Jeg tror det og håper det, nei jeg vet det. Det at han gir meg denne helgen sier jo sitt, det er han som har holdt igjen, vært den fornuftige, men nå er vi på vei:

”Vi er på tur sammen ” roper jeg og han flirer godt der han sitter. Denne høye, mørke, sexy flotte mannen, ikke bare er han flott å se på, han er flott som menneske også.

”jeg er utrolig heldig som har fått lov til å bli kjent med han” visker jeg til meg selv. Gjett om jeg skal bruke hele helgen til å vise han det også, har planlagt så mye, må jo ha noen overraskelser, når han først gir meg denne sjansen. Han skal få en helg han sent vil glemme. En helg som skal føye seg pent inn i rekken av andre flotte minner.

Han vet ikke helt hva som venter han, bare at jeg har booket et rom til oss på et hotell i Sverige.
Men det er ikke hvilket som helst hotell, det er et spa senter i hotellet. Er et flott nytt hotell, som ligger i et skogholt, litt vekk fra byen, men samtidig er veldig sentralt hvis vi skulle trenge det.
Vi nærmer oss, jeg ser på klokken og konstaterer at vi bare har et par timer igjen..
Blir varm i hele kroppen bare ved tanken……..

”Hei du sexy, kan vi stoppe litt?” jeg ser ham rykke til idet jeg prater til ham, var tankene hans også på tur tro?
”Jeg må på toalettet” sier jeg, men det er ikke det jeg egentlig har i tankene. Det går ikke mer enn et par minutter før vi ser et skilt med rasteplass, fint tenker jeg for meg selv, veldig fint.

Da han svinger av veien og stopper ser jeg til min store glede at det er tomt der, dette er jo helt utrolig, med tanke på den store trafikken det er på denne veien. Kan ikke annet en å smile lurt for meg selv, der jeg piler inn på toalettet. Vel ute igjen, ser jeg at han akkurat setter seg inn i bilen igjen, sikkert strukket litt på beina tenker jeg, der jeg tusler bort til bilen igjen. Men jeg går ikke inn, jeg går rundt bilen og bort til hans side. Vinduet er rullet helt ned så jeg bøyer meg frem, slik at han får et ørlite glimt av brystene mine, og gir ham et langt, deilig kyss.

”Jeg har lyst på deg.. Akkurat nå!” hvisker jeg lett inn i øret hans og reaksjonen uteblir ikke. Han er deilig sånn, han har avslørt seg selv allerede, med et deilig stønn, en lyd som en ikke kan ta feil av han er også kåt. Veldig kåt.

”Kom deg inn i bilen igjen” kommandere han smilende og jeg begynner å gå tilbake til plassen min, men kan ikke dy meg når jeg er ved fronten på bilen.

Stopper opp et lite øyeblikk og løfter så vidt på skjørtet jeg har på meg, idet jeg snur baken til og bøyer meg litt frem og later som jeg plukker opp noe. Mitt lille toalett besøk, bestod i å fjerne trusen, så jeg vet at det synet jeg presenterte for ham nok har sin virkning. Han elsker å titte litt og nå fikk han et lite glimt av baken min, med lett atskilte ben, slik at også den glattbarberte og nå så våte musa mi antageligvis også er synlig.

Jeg snur meg og går tilbake til min side og jeg kan ikke annet enn å flire, når jeg ser blikket hans. Det lyser av lyst og kåtskap, et blikk som alltid tenner meg noe helt vilt, det å vite at han har lyst på meg, gjør meg rett og slett helt gal. Jeg smetter fort inn i bilen igjen og setter meg på kne i setet mitt, så jeg kan komme greit frem til ham. Han blir bare sittende å måpe i det pikken hans er ute av buksa, dette før han rekker å nekte meg noe som helst. Jeg griper godt om pikken med begge hender, og gir meg til å suge ham det beste jeg kan. Stopper så brått opp, når jeg kjenner at reaksjonen på behandlingen min kommer raskere enn forventet.

”Jepp” tenker jeg ”han er kåt han også, veldig kåt”

Den flotte, glinsende pikken hans står som ett spett mellom hendene mine og jeg klarer ikke vente.

”Jeg må kjenne pikken din nå, jeg bare må”

Sier jeg idet jeg reiser meg opp og smetter over på fanget hans. Han bare nikker i sjokkblandet fryd, idet jeg glir raskt nedover pikken hans. Jeg blir sittende der og bare nyte følelsen av å ha ham helt inne i meg, i noen deilige sekunder sitter jeg helt stille og bare nyter den pulserende, levende pikken hans. Setet sitt har han nå fått i horisontal stilling og hendene hans begynner å utforske de deler av kroppen min han kan komme til. Men kan ikke sitte lenge, da er jeg solgt, hvordan det er mulig skjønner jeg ennå ikke, men han kan gi meg fantastiske orgasmer bare ved å la pikken være der, langt inne i meg. Men jeg har jo tenkt å gi han en deilig stund, og da kan jeg ikke sitte stille lenger.

Jeg rir ham sakte, mens jeg lurer den ene hånden ned til ballene hans og kjæler lett med dem. Klemmer og klorer forsiktig, mens jeg sklir opp og ned på pikken hans. Den andre hånden forsvinner under blusen, og finner det ene brystet mitt nesten automatisk og lar to fingre klemme hardt rundt brystvorten. Han kikker på meg med store, blanke øyne, han vet hva jeg gjør og jeg skjønner at han vil komme fort, veldig fort. Ser han prøver å holde igjen, men lar han ikke få lov denne gangen. Det er jeg som bestemmer.

Jeg rir han fortere og fortere og idet jeg ser han er i ferd med å komme, hopper jeg av. I øyekroken synes jeg å skimte noe, stusser litt men har ikke tid til å tenke noe videre over det. Bøyer meg fort ned og tar det deilige våte lemmet hans i munnen min. Fører den fort inn og svelger den nesten i det han brøler ut og kaskader av deilig varm sæd støtes ut i munnen min. Det er så utrolig deilig å kjenne og se han komme på den måten, han er helt i min makt, og ser ut til å trives der.

”Ååååå nei, søte lille venn” visker han i det han kommer til seg selv igjen ”hva har du gjort?

”Du vet du ikke må tømme meg på denne måten, jeg blir helt satt ut for lang tid”

Flirer litt for meg selv, jeg vet hva jeg har gjort, jeg vet det..
”Jeg kjører den siste biten, så kan du slappe av og sove litt” sier jeg med mild men bestemt stemme ”jeg vil ha deg våken og opplagt for resten av helgen” Overraskende nok protesterer han ikke og vi åpner begge dørene for å gå ut og bytte plass.

Ser han blir litt rar i ansiktet og jeg skjønner raskt hvorfor, vi var nemlig ikke lenger alene på rasteplassen. Rett ved siden av oss er det parkert en campingbil og jeg kan ikke annet enn å smile, hvor lenge har de stått der tro?

”Tror du de så noe?” sier han i det han setter seg inn i bilen igjen.

”Gjør det noe” flirer jeg og ser han humrer litt for seg selv, ”nei da – ikke i det hele tatt, jeg viser deg gjerne bort litt jeg bare jeg får ha deg for meg selv resten av helgen”

Ser at paret i campingbilen virker veldig opptatt idet vi kjører av sted, kanskje vi inspirerte dem litt, og de kjører jo rundt med en hel seng baki der, nesten misunnelige på dem, men bare nesten.
Jeg har ikke mer enn kjørt et par minutter før jeg ser at han sover som en stein ved siden av meg, med et stort smil rundt munnen. Så deilig å se ham så avslappet og fornøyd, dette lover godt for helgen, veldig godt.. Tankene mine vandrer av gårde igjen og kjøringen går som en lek. Nynner for meg selv der jeg sitter, mens tankene mine allerede er fremme og forbereder denne helgen, ned til den minste detalj.

Hopper i setet, da jeg plutselig kjenner noe på låret mitt, men slapper fort av og kjenner den velkjente sitringen i mellomgulvet, når hånden hans lurer seg under skjørtekanten. To fingrer berører meg lett på de ytre kjønnsleppene før de igjen blir borte og jeg kan ikke annet enn å stønne høyt..

”Er du kåt?” spør han.

”Kåt, visst f… er jeg kåt” mumler jeg kort tilbake mens jeg tenker: ” jeg skal nok vente for det er ham som skal få gjennomgå denne helgen

”Fremme, vi er fremme vennen” roper jeg han og blir bare sittende å måpe.

”Skal vi bo her?” er det eneste han får sagt..

Stedet er fantastisk, der det ligger tilbaketrukket i et skogsholt. Faktisk flottere enn jeg hadde trodd. Kvelds solen gir det et trolsk preg, himmelen er lett rosa og med rester av høstens glødende farger i naturen rundt, blir det rett og slett fantastisk vakkert…

”Ja her skal vi bo, har du noe i mot det?” spør jeg.

Han bare kikker på meg og rister sakte på hodet. Siden vi begge liker stort sett det samme, er jeg ganske sikker på at valget mitt er rett. Et Spa senter i tilknytning til hotellet er perfekt for oss, med boblebad, massasje, aromaterapi, badstue, ja alt en sliten kropp kan tenke seg, befinner seg på dette området. Ikke minst hotellets restaurant, med eget slakteri, bakeri, vinkjeller, blir ikke dette perfekt, så vet ikke jeg. Det jeg ikke forteller ham er at det også finnes andre tilbud til gjestene, men det får han nok tidsnok finne ut.

Klarer så vidt å skjule et stort glis, idet jeg drar han med meg for å sjekke inn. Vi finner rommet greit og jeg håper at alt jeg ba om er i orden. Vi låser oss inn på rommet og denne vanligvis så pratsomme mannen er stum igjen. Jeg ser meg raskt rundt og ser at alt er som bestilt. Over alt er det tent på levende lys i alle varianter, men duse farger som jeg ba om, farger som passer til alle blomstene som også er brakt opp til oss.

”Du liker det kanskje ikke, blir kanskje for romantisk for deg?” drister jeg meg til å spørre.

Han smiler og rister på hodet ” Nei, det er fantastisk, men hvordan?”
Jeg har da telefon, flirer jeg og drar ham inn i rommet, nei ikke rommet, det er en liten suite med soverom, stue og et stort bad, som forhåpentligvis inneholder et stort badekar.. Jeg åpner døra spent og blir heldigvis ikke skuffet, ekstra håndklær henger der også, akkurat som bestilt.

Vi pakker fort ut, og han har endelig fått talens bruk igjen, så nå skravler han i vei og forteller små morsomme historier, små historier som jeg alltid setter pris på. Etter at det meste er pakket ut tusler vi oss en tur ut i den fine kvelden, deilig å strekke på bena etter en lang dag i bilen. En liten time senere er vi oppe på rommet igjen og bordet står nå dekket med ost, frukt, kjeks og to flasker med rødvin. Vi er sultne begge to så vi kaster oss over maten og ikke minst vinen. Vi koser oss i hverandres selskap og det er en ny opplevelse. Har aldri vært tid til et ordentlig måltid sammen og vi nyter det begge to.

Maten og vinen gjør at jeg blir slapp og søvnig, spenningen som sitter i kroppen gjør også sitt, blir rett og slett veldig trett. ”Klask” sier det, idet han smeller en hånd på låret mitt.

”Du kan ikke sove nå lille venn”

Før jeg rekker å si noe som helst, er han på kne foran meg i sofaen, og hendene hans vandrer forsiktig oppover mine lår. Bare denne lette berøringen fører til en eksplosjon av følelser i kroppen min.. Jeg er kåt, så utrolig kåt. Så foræderisk kåt.

Bare lette forsiktige berøringer, fra anklene og opp til innsiden av låra, jeg kjenner varmen av hendene hans på kjønnet mitt, men han berører meg ikke. Kjenner at jeg blir våt med en gang og ønsker han skal ta på meg, forsiktig og hardt samtidig. Hendene hans gjør noe helt sprøtt med meg, jeg blir som smør og klarer ikke å motstå ham, bare må ha ham. Kjenner at den første orgasmen allerede er på vei, uten at han har tatt på meg.

Plutselig er den deilige varmen fra ham borte og jeg åpner øynene..

”Vent der litt, jeg skal bare ordne noe” sier han, idet han forsvinner ut på badet.

Hører han tapper i badekaret, ja et bad hadde vert deilig etter den lange turen. Han er fort ute igjen og trekker meg opp av sofaen, fører meg ut på badet og begynner sakte å kle av meg, mens vannet renner fristende og fyller opp i badekaret. Han har ikke hastverk, der plagg for plagg sakte forsvinner, for hver ny kroppsdel som kommer frem, kikker han, berører forsiktig og lar tungen smake, så vidt. Det er så utrolig deilig og stå der og se han virkelig setter pris på meg og kroppen min. Kjenner også at hans utrolige avkledning, begynner å gjøre seg gjeldende i kroppen min. Saftene mine renner nedover lårene, og jeg er så klar at jeg holder på å eksplodere.

Han fører meg opp i karet og kommer fort etter.. Han fortsetter den forsiktige behandlingen han startet når han kledde av meg. Såper meg inn over det hele uten å komme for nær, verken bryster eller musa mi. Har så lyst å skrike ut at han må knulle meg, men klarer så vidt å holde igjen, lar oss begge nyte og jeg tvinger meg selv til å holde ut den fantastiske behandlingen. Sett deg her sier han så og jeg ser han har spred ut et håndkle på den brede kanten på badekaret. Jeg setter meg lydig opp og han sprer bena mine slik at hele blomstene min åpner seg opp for hans blikk.

Øynene hans lyser av lyst idet han bøyer seg frem og lar tungen forsiktig gli over de ytre kjønnsleppene, sakte, veldig sakte, liksom for å smake på noe nytt, noe som faller i smak og du bare vil fortsette å nyte den smaken lenge. Han slikker, han biter forsiktig, suger og slikker igjen og hele kroppen min dirrer av vellyst. Han fører to fingrer inn i meg i det tungen hans berører knoppen min forsiktig og jeg eksploderer i en vanvittig orgasme.. Alt som har bygget seg opp av spenning hele dagen, fører meg ut i en orgasme jeg sjelden har kjent maken til, og denne deilige mannen har knapt tatt på meg.

Idet han skjønner at jeg kommer øker han tempo med både tunge og fingre, og uten at jeg kan gjøre noe som helst for å stoppe han fører han meg over i den neste orgasmen. Spruten står mot ham og treffer ham i brystet og delvis i ansiktet og jeg synker sammen og glir ned i badekaret.
Lett omtåket ser jeg han har reist seg opp på kne og kjeler med seg selv, pikken hans er utrolig klar og deilige safter pipler ut fra pikkhodet og renner ned på hånden hans, det er et fantastisk syn.
Jeg glir ennå lengre ned, ned mellom bena hans slik at han nå står på kne over brystet mitt og lar den ene hånden min gripe om pikken hans og følger tempoet, som stadig øker..
Den andre hånden min vandrer rundt på hofter, baller og rumpe, over alt der den kan komme til.. Kan ikke la være å føre en finger inn i anus når fingrene mine allikevel er den veien og reaksjonen uteblir ikke.. Et utrolig deilig syn. Øynene hans forsvinner bakover i hodet hans og pusten stopper nesten opp, mens hånden hans øker tempoet noe voldsomt

”Jeg koooommer, jeg koooomer” brøler han idet han får pusten igjen og jeg kjenner varm sæd treffer meg på brystene og i ansiktet. Deilige dråper treffer meg i ett og jeg masserer dem raskt utover brystene og magen min, mens tungen min fanger opp en dråpe som renner ned fra kinnet mitt, elsker den spesielle smaken av sæd, hans sæd. Vi vasker hverandre deretter og stiger opp av badekaret, vannet begynner å bli kaldt og vi er begge klare for sengen. Jeg går fort rundt og slukker alle lysene og er kjapp med å krype opp i sengen til ham.

”Kom her du lille venn” mumler han og løfter på dynen så jeg kan krype inntil ham.

”Dette har jeg alltid ønsket meg, å sovne inn med din kropp tett inntil meg”

Og jeg kryper velvillig tett inntil han, så tett jeg kan komme

”Jeg og vennen, eg og” hvisker jeg mest for meg selv og igjen glir tankene vekk, til dagen i morgen og til dagen som nå sakte ebber ut.

”God morgen, lille venn”,,,,, ”hei, du kan ikke sove bort hele dagen” hører jeg i det noen rister forsiktig i meg. Passe fortumlet slår jeg opp øynene og skjønner omsider hvor jeg er. Ingen deilig drøm, jeg våkner faktisk sammen med denne flotte mannen, ingen drøm i hele verden kan måle seg med det.

Vi står opp, med visshet om at dagen skal tilbringes sammen i sin helhet. Koser oss lenge med en fantastisk frokost og tusler en liten tur ut i det fine været etterpå.. Bare nyter å gå der ved siden av hverandre, vi trenger liksom ikke si noe, bar nyter hverandres selskap. Da vi er tilbake igjen er det på tide å nyte litt av hotellets fasiliteter. Jeg har bestilt time til begge for aroma terapi og kropps innpakning, han flirer godt når han hører hva jeg har gjort, men stiller velvillig opp. Vi går til hvert vårt rom og er mer enn klare for litt deilig behandling. Etter et par timer med full overhaling er vi ferdige og klare for å tusle ut igjen, men først skal en lekker lunsj fortæres i en av hotellets restauranter. Hyggelig å sitte der med et glass vin, deilig mat og bare jabbe om ingen ting, før vi spaserer ned til byen.

Litt shopping hører jo til og jeg har en spesiell butikk i tankene, utrolig hvor mye rart en kan finne på Internett, bare en leter litt.

”Jeg har et par ærend som jeg vil utføre på egenhånd, kan vi treffes på den kafeen om en liten time” spør jeg pekende og håper at han er med på det..

Han kikker litt spørrende, men nikker ”jo selvfølgelig, visst kan vi det” smiler han og jeg sprinter av gårde. Finner butikken lett og med hjelp av en hyggelig ekspeditør har jeg alt jeg trenger innen en time er gått og jeg omentrent svever tilbake til kafeen. Han sitter der og venter og kikker nysgjerrig på alle posene mine, men jeg later som ingenting og bestiller et glass vin. Han hadde funnet en musikk forretning, med alt han kunne ønske seg, så noen pakkenelliker var det blitt på han også.
Glade og fornøyde tusler vi tilbake og jeg gleder meg til å komme tilbake og sette den ”store” planen ut i live. Jeg er en smule nervøs om han vil sette pris på planen min. Jeg tror innerst inne det og jeg velger å tro at jeg kjenner ham så godt at dette vil bli noe han vil huske lenge, veldig lenge.

”Du vennen, er du klar for det neste jeg har planlagt for deg?”

”Hva sier du til en tur i boblebadet?” Han bare nikker og smiler til svar..

Da vi kommer ned er det tent levende lys og en flaske sjampagne er satt klart for oss. Jeg har reservert stedet for oss selv for en stund og etter en liten stund kommer en servitør, med litt fingermat.. Deilige tapas som er enkle å spise i boblebad, om de passer til vår drikke spiller ingen rolle. Timen går fort og jeg leier ham etter hvert med meg inn i et rom rett ved siden av.

”Nå skal du masseres litt, håper du har lyst til det?”

Jeg blir i rommet ved siden av og skal få samme behandling, ”ser deg om litt sexy” sier jeg og må snu meg fort så han ikke ser gliset mitt. Ja for jeg gliser og er så utrolig spent.

Så fort han har lagt seg ned på benken, piler jeg av gårde opp på rommet. Tar en rask dusj og pakker fort sammen alt jeg handlet tidligere. Går så ned igjen, til et annet rom jeg har bestilt. Dette rommet er litt annerledes innredet enn det vi har oppe, og ikke minst, det er lyd tett. Alt i dette rommet dreier seg om den store sengen som står midt i rommet. Sorte puter og silkelaken, er dandert riktig lekkert og rett ved sengen er det satt opp noe som kan ligne en av disse stengene som alle strippesteder med respekt for seg selv, er i besittelse av. Fester fort håndjernene, som ble kjøpt tidligere. Et lite stykke opp på stangen fester jeg dem, slik at de er klare og setter deretter en cd-plate klar i spilleren. Latinamerikansk, deilig eggende musikk og jeg nynner litt for meg selv. Jeg tar noen forsiktige danse trinn ”jo da jeg skal klare dette” sier jeg høyt til meg selv.

Så var det bekledningen sin tur. Jeg pleier stort sett å ha på meg hvitt undertøy, det er lekkert på den brune kroppen min, men i dag skal det være sort. Og det er ikke bare bh og stringtruse som vanlig, nei da. Sorte lekre strømper som rekker litt opp på låret, en korsett som må snøres, og med stropper som jeg fester til strømpene. Den lille lekre trusen er allerede på plass under korsettet og jeg kan ikke annet enn å smile, jeg føler meg utrolig sexy. Alt passer perfekt og korsettet gjør underverket med brystene mine.. Stoffet er glinsende og glatt, skikkelig lekker er jeg blitt.
De sorte støvelettene som kommer på til slutt, er liksom prikken over i’en..

Jeg setter meg på sengen et øyeblikk for å roe meg litt og nipper til et glass vin som er satt
frem. Sjekker at leksakene og kremen er klar under en pute, jo da jeg har husket alt som skal til.
Skal inn å hente ham snart og det sitrer av forventning i hele kroppen. Tankene mine spiller meg et puss et lite øyeblikk, der de begynner å tvile på om han vil sette pris på det som kommer, men rister dem bestemt bort, han kommer til å elske min lille forestilling, det er jeg helt sikker på.

Smetter fort inn i badekåpen igjen, deilig stor og myk og laget av frote`, ikke spesielt sexy, men veldig praktisk der den subber i bakken og dekker alt. Titter inn og ser han er i ferd med å reise seg fra benken, perfekt timing, rett og slett perfekt. Jeg går i mot ham, mens han reiser seg opp og smiler veldig fornøyd.

”Dette var fantastisk, skikkelig oppkvikker, føler meg nesten som ny” smiler han imot meg..
”Ikke sant?” spør han så, og jeg bare nikker og mumler ett eller annet. Jeg tar ham i hånden og leier ham ut av rommet og inn mot vår lille hule for resten av kvelden.

”Du må lukke øynene” kommanderer jeg ham.

”Jeg har flere overraskelser på lur”

Du får ikke se noe før vi er kommet inn sier jeg så og binder et skjerf for øynene hans. Deretter fører jeg ham helt inn, ser at han undrer seg, men han sier ingenting. Fører han bort til stangen og låser hendene hans fast med håndjernene, han er utrolig flott der han står, med kun et håndkle hengende rundt livet.

”Nå er du min for en stund, måtte bare binde deg så ikke de fantastiske hendene dine skal lure kroppen min, du vet hvordan det er. Rører de meg er jeg plutselig i din makt på et øyeblikk ”
Sier jeg idet jeg tar av ham skjerfet.

Han ser seg fort rundt i rommet og får et snålt flir rundt munnen og jeg tolker det som at han er fornøyd med det han ser. Jeg lar ham få sykne inntrykkene inn før jeg lar hendene mine vandre veldig forsiktig på kroppen hans, før jeg også fjerner håndkledet og lar han stå der splitter naken i all sin deilige prakt.

Pikken hans er begynt å reise seg i spenning og jeg klarer ikke la være å bøye meg ned og ta den forsiktig i munnen, lar tungen gli sakte rundt glansen og bare nyter den glatte varme huden.

”Å guuud, å herre guuuud” stønner han høyt i det jeg tar han så langt inn i munnen jeg kan klare og svelger hele lengden. Vet at han setter stor pris på at jeg har hele lemmet hans i munnen.
Stopper raskt etter det og lar tungen gli rundt ballene lett før jeg reiser meg opp og kysser ham dypt, lar ham smake litt av seg selv..

Jeg gir ham en liten sup av vinen og går bort for å skru opp musikken og stiller meg deretter foran ham i sengen.. Lar badekåpen falle sakte og jeg ser øynene hans vide seg ut. Hans tirrer på drakten min med åpen munn og jeg teller sekunder for å vente på reaksjonen hans.

”FANTASTISK” utbryter han plutselig og jeg vet at jeg har gjort det riktige. Med fornyet selvtillit bringer jeg situasjonen til neste nivå.

”Straff meg” kommer det fra sammen bitte tenner og jeg vet han har lyst å ta på meg. Begynner å danse sakte til musikken og lar hendene gli rundt på kroppen min, det er deilig å kjenne det glatte stoffet mot huden min og å se at han setter så utrolig pris på det jeg gjør. Pikken hans står som et spett, den nesten dirrer av forventning når jeg finner frem det ene brystet og begynner å massere brystvorten.. Klyper og massere om hverandre og knoppen blir raskt mørk og hard..

Snur meg slik at jeg står vendt med baken nesten helt bort ved han og begynner å ta av meg støvelettene, hans ivrige stønn forteller meg alt jeg ønsker å vite, Er mye snøring som skal løsnes og jeg tar meg god tid, veldig god tid.. Musa mi er våt nå og jeg vet han kan skimte det fra der han står, må bare føre en finger over meg selv, liksom for å vise han hva jeg kan ta på, men ikke han.

”Nå er du stygg med meg” kommer det fra ham idet jeg reiser meg opp igjen og fortsetter min lille dans. Danser helt bort til han og stiger ned fra sengen slik at jeg kan åle kroppen min rundt hans, komme forsiktig borti ham, og plassere baken min godt mot pikken hans idet jeg danser meg opp i sengen igjen.

”Jada, jeg vet jeg er stygg og verre skal det bli, bare vent å se” flirer jeg.

Lirker forsiktig trusen av meg, samtidig som jeg lar to fingre gli lett over kjønnsleppene mine, før jeg fører dem inn i meg selv forsiktig. Jeg er så våt at det renner snart over og trekker fingrene ut og holder de opp foran ham. Jeg smaker på den ene selv og byr ham den andre, lar den gli sakte rund på leppene hans før jeg trekker meg tilbake. Øynene hans er nå vidåpne og blanke og pusten hans kommer i korte raske støt, pikken hans er nesten lilla i fargen nå og han er så sprengkåt som han kan få bli.

Jeg legger meg ned på sengen og masserer klitorisen min forsiktig før jeg stikker hånden under puten og finner frem den lille kjappe blå dildoen. Lar den få lov å fortsette der fingeren slapp og jeg merker at jeg nærmer meg en orgasme faretruende fort og lar den komme så vidt. Stopper fort opp slik at jeg behersker situasjonen, før jeg finner frem min neste lekesak. En dildo av størrelsen ubeskrivelig stor, blir trukket frem fra puten, sammen med kremen og jeg aker meg frem på sengen slik at jeg kommer nesten helt bort til han, men bare nesten…

Han river og sliter for å komme seg løs, han begynner rett og slett å bli desperat kåt, i det jeg smører monster dildoen inn med krem.

”Ser du sexy, samme som du prøvde å bestille til meg, tror du den passer”

Får bare noen grynt til svar idet jeg fører den enorme fallosen sakte inn i meg selv, tar meg god tid, veldig god tid.. Må trekke den ut igjen et par ganger så stor er den, og få ny smøring og litt mer fart. Sakte men sikkert forsvinner centimeter for centimeter inn i den oppsvulmede fitta mi. Når den er helt inne, lar jeg den være der litt, mens jeg koser forsiktig med knoppen min.. Men øker fort tempoet, og i takt med at orgasmen bygger seg opp, knuller meg selv i stadig raskere tempo, mens fingrene jobber energisk med knoppen..

”Kom for meg vennen, vær så snill og kom for meg, vær så snill ” trygler han om og om igjen og jeg eksploderer der på sengen foran han, napper rask ut raskt dildoen ut i det orgasmen er på topp og lar ham igjen se spruten stå ut av meg. Vet han elsker å se min fontene orgasme.. Det svartner et øyeblikk så sterk er opplevelsen, men jeg kommer meg fort til hektene igjen og setter meg på kne foran han. Tungen min glir sakte opp på innsiden av lårene hans og finner raskt ballene, der lar jeg den sirkle rundt, før jeg lar den vandre lenger bak mot anus.

Han er desperat nå, det ser jeg, han puster fryktelig tungt og klarer ikke stå stille lenger, han river og sliter febrilsk i håndjerna.

”La meg slippe løs, slipp meg løs” trygler han og jeg kan ikke annet enn å løsne han.

Det er som å slippe løs en virvelvind, og før jeg får sukk for meg er jeg snudd rund på magen på sengen og han er langt inne i meg. Han starter et ritt som jeg aldri har kjent maken til, han støter og støter, men et tempo som kan misunnes av de fleste. Han legger en hånd på det ene brystet mitt og den andre begynner å masere den ene rumpeballen min, hardt, og jeg skvetter til da jeg kjenner et hardt klask og snart ett til. Jeg trodde denne mannen hadde gitt meg de nytelser som var mulig å oppnå, men det som bygget seg opp nå, er ubeskrivelig.

Idet han øker tempoet ennå en smule er jeg hinsides, en orgasme som ikke er mulig å beskrive farer gjennom kroppen min og sender meg til orgasme himmelen om den finnes. Jeg faller sammen på sengen fullstendig utkjørt og jeg registrerer så vidt at han også kommer i det jeg synker helt sammen. Skjønner at han reiser seg i sengen og runker de siste takene selv før han i stående stilling lar hele satsen sprute ned på min skjelvende rygg. Så er jeg i en annen verden en stund og vender sakte tilbake.

”Hei du, hei du skjønne vennen min” hører jeg langt borte i det fjerne..

Kroppen min har forrådt meg til de grader og jeg sliter veldig for å komme tilbake, men klarer til slutt å fokusere på en lett bekymret mann..

”Takk, takk skjønne kvinne” smiler han stort og jeg er tilbake igjen i denne verden…

Kan bare smile tilbake og riste lett forvirret på hodet, den kan ikke være mulig, tenker jeg, det kan ikke være mulig at det finnes slike orgasmer.. Han stryker meg sakte over hofter og lår, før han lar hånden bevege seg over resten av kroppen min. Idet han kommer til kinnet mitt, kan jeg ikke annet enn å felle en liten gledeståre og så sovner jeg, tett, tett inntil ham igjen.

Våkner brått av at noen banker på døren og jeg skvetter opp av sengen, tusen tanker raser rundt i hodet mitt der jeg febrilsk leter etter morgenkåpen, men så husker jeg. Frokost var bestilt og jeg piler bort for å åpne opp. En flott vogn blir trillet inn og servitøren forsvinner like diskré som de kom inn. Nesten synd å vekke han der han sover, men frokost på senga skal nytes. Han strekker seg, samtidig som han glipper med øynene, og legger armene godt rundt meg, liksom for å være sikker på at det er meg.. Vi nyter en veldig lang frokost og samtidig nyter vi hverandres selskap..

Vil liksom ikke bryte fortryllelsen noen av oss, men vi må. Praten går livlig på starten av turen hjem, men vi blir tausere og tausere jo lengre vi kjører. Ingen vond taushet, men en smule vemodig.. Etter en lang stund i taushet, bryter han den.

”Takk vennen, tusen takk for at vi kunne få denne helgen i sammen, den vil bli husket for bestandig”

Kan bare nikke og smile for jeg hadde ikke noe å tilføye.. Ikke noe annet enn
”Ja vennen, den vil bli husket for bestandig”