Vaskehjelpen

Jeg går ut av soverommet samtidig som jeg ser på klokken. Fem minutter igjen, så er du hjemme. Jeg skynder meg inn på badet hvor langkosten står, tar den med på kjøkkenet og åpner skapet under utslagsvasken. Der tar jeg fram bøtta og gulvkluten, og en stor flaske grønnsåpe med furunålsmak, som jeg bruker å si. Jeg fyller vann i bøtten sammen med en dæsj grønnsåpe og slipper kluten oppå det hvite skummet. Det dufter allerede effektivt og kluten synker nedover.
Mens bøtta blir fylt opp, ser jeg meg rundt i leiligheten og tenker. Til slutt kommer jeg fram til at trappevask må ha best effekt. I alle fall best for deg å møte idet du skal gå opp trappa.
Jeg slår av springen, tar bøtta med ut på gangen og begynner å vaske trappene. Heldigvis er naboene i første etasje bortreist, så jeg kan godt stå slik og vaske. Hvis de hadde vært hjemme, tror jeg ikke jeg hadde tatt sjansen på dette.
En liten bombe av følelser og spenning eksploderer i magen min da en nøkkel blir stukket i låsen på ytterdøra. Du kommer! Hva skal jeg gjøre hvis du har med deg en arbeidskollega? Han vil i alle fall be om å få komme på besøk senere, smiler jeg stille. Med stussen i været og ivrig skrubbende hender, vrir jeg litt på overkroppen og gløtter på deg. Du står alene nede i gangen og smiler forbløffet.
– Stilig, sier du og stemmen din høres glad ut. Jeg stråler innvendig og smiler med baken mot deg. Det kjennes faktisk ganske pirrende ut å stå slik med stussen mot deg. Kjennes mye mer nakent ut enn om jeg hadde vært helt naken. Kanskje er det den franske åpningen som gjør det? Jeg hører at du begynner å gå opp trappa og kjenner at musa sitrer av spenning.
– Du finner alltid på så mye rart, sier du og hånden din er kald når du legger den på den ene rumpeskalken min. Jeg vrir på hodet, legger kluten i bøtta og ser kåtheten i øynene dine. Hensikten min er oppnådd. Da du plutselig putter to kalde fingre inn i den varme grotten min, gisper jeg mens kroppen skjelver. Varm mus og kalde fingre, det var godt. Jeg har lyst til å la deg fortsette med å smyge dem ut og inn, men gjør meg hard, selv om jeg sitrer innvendig av kåthet.
– Gå opp og sett deg i stua, så kan du sitte og se på meg mens jeg vasker, sier jeg, skyver hånden din unna og fingrene dine ut, og stryker deg på kinnet med et forførende blikk. – Har du lyst til det?
– Bare hvis jeg får ta deg etterpå.
– Æresord. Jeg nyter blikket ditt mens du tar fingrene dine i munnen og slikker i deg sekretene. Øynene dine glir fra det delikat sminkede ansiktet mitt og ned til de høye stiletthælene. Håret mitt er utslått, øynene sorte med lange øyenvipper, munnen knallrød og i stil med korsettet. Det er rødt med sorte blonder og sort snøring foran. Stroppene ned til strømpene er også sorte, og strømpene er netting, med et rødt strømpebånd rundt det ene låret. Trusene er også røde med sorte blondekanter, og fransk åpning. Korsettet har sprekker foran brystene, med en liten klaff sydd over så jeg selv kan velge om jeg vil blotte brystvortene for deg. Og jeg vil. De strutter ut som små, røde rosenknopper.
Du strekker ut en hånd for å berøre en, men jeg skyver den mildt unna, selv om jeg har like stor lyst som deg.
– Bare se men ikke røre, smiler jeg og skysser deg opp trappa. Jeg gjør meg fort ferdig med trappevasken før jeg går opp og begynner på stuegulvet etter å ha skiftet vann.
Du har satt deg i sofaen, akkurat slik jeg liker deg. Med slipset halvveis åpnet, tre-fire knapper åpne i skjorten og med gylfen åpen og alt sammen utenfor. Pikken din er stiv og venter lengtende, og ballene dine hviler like under, på dressbuksen du bruker på jobben. Dette tenner meg faktisk mye mer enn å se deg helt naken. Det ser så mye mer blottende ut, liksom.
Jeg begynner å vaske gulvene. Du er nå snill også, som har flyttet vekk spisebordsstolene for å hjelpe meg. Eller er det med den baktanken at da går det fortere for meg å bli ferdig, så vi kan begynne å elske? Din luring. Jeg passer på å stå med baken mot deg når jeg bøyer meg for å dyppe kluten og vri den. Står med strake knær og stussen mot deg, kjenner tydelig at stoffet i trusa strammer til og drar kjønnsleppene til side, slik at hele musa blottes mot deg. Det er akkurat som om kjønnet gisper da det kjenner kald luft når det måper gapende mot deg.
Jeg tar meg god tid til å vri opp kluten, slik at du kan sitte lenge og stirre inn i det aller helligste og glede deg. Når jeg retter meg opp og ser på deg, har du et godt tak rundt pikken. Med langsomme bevegelser sitter du og drar deg selv.
– Slutt med det der, sier jeg strengt. – Det er ikke lov å jukse. Går jeg med dildo’en mellom bena, kanskje?
– Jammen, du er så jævla fin, sier du unnskyldende. – Og du gjør meg så kåt. Kom hit, da.
– Jeg har et gulv å vaske, svarer jeg og svinger med kluten.
– Gi faen i gulvet, kom hit.
Demonstrativt begynner jeg å vaske gulvet med et lite smil i munnviken som jeg skjuler godt. Under bordet, langs gulvteppet, inn krokene. Hele tiden kjenner jeg blikket ditt, blytungt hvilende på meg. Jeg er våt mellom bena nå, det bygger opp et skikkelig begjær å utsette elskingen slik. Da jeg legger kluten i bøtta for siste gang, er jeg så kåt at det er plagsomt.
– Kom hit, sier du klagende. Du har dratt forhuden helt tilbake og blotter et glinsende blankt, blodrødt hode. Herlig. Jeg rister på hodet.
– Jeg må tømme ut vannet. Jeg gisper da du reiser deg og er hos meg i tre lange steg. Jeg rekker ikke å stikke av, ønsker det heller ikke. Du tar tak i armene mine, trekker meg hardt inntil deg og kysser meg krevende mens hendene dine begynner å vandre. Ikke noe dikkedarier her i gården, du går rett på sak. Nedover ryggen, over baken og mellom sprekken i truseåpningen. Fingrene dine finner den plaskvåte musa mi og jeg skjelver mens jeg slipper fra meg et kort stønn. Pikken din presses mot magen min, faen så stiv og hard den er.
– Vent, ber jeg gispende. Det eneste svaret jeg får, er å bli snurret rundt og presset mot veggen. Pikken din smetter mellom rumpeballene mine og jeg svaier ryggen så baken stikker mer ut. Med en hånd rundt et av brystene mine og den andre hånden rundt pikken for å veilede den, presser du meg mot veggen. Pusten din kiler meg på halsen, får gåsehud til å prikke nedover nakken og ryggen. Deilig. Jeg legger hendene på rumpeballene mine, vider ut for å hjelpe deg og stønner høyt og klagende da du presser pikken inn i meg. Dypt inn, til de våte veggene mine som har ventet så lenge på deg. De er hovne og du kjennes mye større ut.
Du tar meg hardt mot veggen. Så hardt at knærne mine gir etter og vi synker ned på gulvet, hvor du tar meg bakfra som et dyr. Jeg skjelver i orgasme og presser kinnet ned mot det kalde gulvet. Lukten av furunål trenger inn i neseborene mine og du støter hardt inn i meg idet du kommer selv. Helt til bunns er du, og det er litt vondt. Slik vondt at det faktisk er litt godt. Jeg puster ut og vrir på hodet for å kysse deg.
Noe sier meg at gulvene snart kommer til å bli innmari skitne igjen. For du satte pris på vaskehjelpen din. Det kjenner jeg når jeg reiser meg opp og er deilig øm i musa. Det er lenge siden du tok meg så hardt. Et rent, deilig knull.
Med furunålsduft.