Veien til et bedre sexliv

foto av: Trevor Watson

Vi skulle så inderlig ønske at vi kunne skrive en artikkel her og etter at du hadde lest den, så hadde du fått ett bedre sexliv.
Dessverre er det ikke så enkelt. Vi kan skrive og skrive til krampa tar oss alle sammen uten at det hjelper, dersom ikke du setter det vi skriver om ut i praksis.
Alt vi kan gjøre er å gi deg noen gode ( og sikkert noen mindre gode) ideer om hvordan du kan gjøre noe selv…. Her har vi samlet noen ideer som kan hjelpe deg videre på din vei, men husk at du må samarbeide med din partner for at evig lykke skal ligge foran deres føtter….


Det er syv små ting dere burde ta en samtale om en kveld. Syv spørsmål dere bør stille dere selv og deres partner. Snakk sammen om svarene, kanskje dere begge blir overasket over hvordan partneren svarer?

1: Jeg tror vi har sex omtrent så ofte som andre, sjeldnere eller oftere?
Av en eller annen grunn så er vi mennesker fryktelig opptatt av hva som er normalt. Vi skal liksom prøve å være så normale som mulig alle sammen. Hvorfor det? Hvorfor kan vi ikke bare være oss selv?
2: Jeg aviser partneren min ofte, sjelden eller aldri?
Å bli avvist ofte er ingen god opplevelse. På sikt gjør det også at man ikke lenger tør å prøve å legge opp til noe som kunne utviklet seg til en het og deilig erotisk aften. Hvem av dere er det som avviser og ikke minst hvorfor?
3: Jeg kan se når partneren min har lyst, er dette en påstand som er riktig eller gal når det gjelder deg?
Innlysende nok ville forrige spørsmål, om avvisning, vært irrelevant, dersom alle greide å lese partnere, men siden de fleste opplever både å bli avvist, og å avvise fra tid til annen, så har vi alle noe å lære om hvilken signaler partneren sender ut. Hvilken signaler opplever du å få, om din partner har lyst, og hvilken sender du selv ut?
4: Syntes du at dere har nok sex, eller ønsker du mer/mindre sex?
Alle mennesker har forskjellige meninger om hva som er passe når det gjelder sex. Noen syntes en gang i måneden er passe, andre vil ha det minst 3 ganger om dagen. Snakk sammen, slik at du om ikke annet vet hva din partner syntes er passe. På sikt bør dere prøve å nærme dere hverandre, slik at ingen av dere går rundt med ett dypt savn, samtidig som ingen av dere føler seg som en sex maskin.
5: Vet du hva som er din partners favoritt stilling?
Overraskende mange vet faktisk ikke hvilken stilling partneren foretrekker. Det er for å si det rett ut, en detalj, men en svært så viktig en sådan. For hvordan har du tenkt å gi din partner den ultimate sex opplevelse uten å vite nøyaktig hva som er ønsket?
6: Når tid på døgnet har din partner mest lyst på sex?
Noen foretrekker ett morgen nummer, noen midt på dagen og noen om kvelden. Andre igjen kan ha lyst akkurat klokken 14.30 hver dag. Å vite når din partner er mest villig er essensielt, dersom du ønsker å unngå å bli avvist. Det er også når lysten er høyest, at nytelsen er størst, så det kan være en god ide å prøve å tilpasse sexlivet etter den biologiske klokken.
7: Noen mennesker har lyst til å utvide sin seksuelle horisont, om det så er med spennende undertøy, en vibrator, eller andre mennesker. Hva med deg?
Dette er ett høy risiko tema, her kan det ofte komme frem ting du aldri hadde sett for deg at din partner skulle tenkt på/fantasert om. Her gjelder det å være tolerang, husk att hele årsaken til at dere sitter å snakker sammen om dette er at dere ønsker å utvikle dere seksuelt sammen. Ikke bli sint, ikke bli såret, men ta ting som en utfordring. Kanskje har dere også noen felles fantasier som ingen av dere har turt å nevne? Kanskje kan dere sammen sakte nærme dere noen av deres fantasier?
Man er ikke pervers selv om man kjøper en vibrator, ser en pornofilm, eller for den saks skyld, oppsøker en swingers klubb.

Det viktigste tar vi til slutt: Respekter hverandre, og hverandres meninger. Under en slik samtale kan det komme frem ting, ting du kanskje ikke viste om din partner og du kan selv si ting din partner ikke visste om deg. Dere MÅ ha tillit til hverandre og dere må være 100% åpne mot hverandre. Dere må også vokte dere vel for å bruke ting som kommer frem, mot hverandre under en krangel/diskusjon osv…

Lykke til!

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar