Veldressede menn

Jeg har en litt spesiell lyst som forbauset den nye samboeren min da jeg ba ham om å gjøre dette første gang. Jeg er egentlig heldig, som har truffet en som finner seg i å tilfredsstille meg på alle områder. Også når det gjelder dette.
Jeg elsker nemlig å se en pent oppdresset mann med hvit skjorte, slips, vest, dressjakke, dressbukse… og med pikken og pungen hengende utenfor i gylfen. Synet av dette gjør meg helt utrolig steinkåt.
Jeg tror ikke Jesper tok meg alvorlig den første gangen jeg fortalte ham om dette. Jeg oppdaget det en gang jeg lå og onanerte og fantaserte, og ikke tenkte etter hva jeg hadde fantasert om før etter at orgasmen kom og jeg pustet ut.
Jeg så ham for meg i tankene, denne fyren, akkurat slik som gutta i de der reklamekatalogene fra Hennes og Mauritz, Sparkjøp og alt det der. Pene klær, pen på håret og et pent ansikt. Jeg begynte å plukke ut bilder fra katalogene i hodet og tenkte på dem mens jeg onanerte, med den forskjell at jeg lot pikken deres henge utenfor, sammen med ballene. Og mens de sto og så på at jeg onanerte, begynte pikken å vokse og bli stivere og stivere… Til slutt klarte de ikke å la være, men grep tak rundt staken og runket ivrig. Da jeg kom, kom de også. Men jeg hadde liksom aldri stolt nok på noen til å fortelle om fantasien min, før jeg traff Jesper og flyttet sammen med ham. Ham kunne jeg fortelle dette til. Og samme kveld som jeg hadde fortalt ham om dette, gikk han inn på soverommet og byttet klær.
Jeg satt igjen i sofaen, spent som en fiolinstreng. Bilder av mannfolk fra katalogene virvlet rundt i hodet mitt mens musa begynte å dunke. Han hadde sett litt smilende på meg, Jesper, da jeg fortalte om fantasien min. Derfor var jeg litt nervøs for at det ikke ville virke inn på meg slik jeg trodde da han kom inn på stia igjen. Forventningspress fra Jesper. Og da jeg så på Jesper, sto han midt på gulvet med et forventningsfullt uttrykk i ansiktet.
Han hadde tatt på seg den sorte dressen sin. Han hadde hvit skjorte under, og hadde tatt på seg den sorte silkevesten, den var kneppet igjen. Det knallgrønne slipset sitt hadde han også på. Dressjakken var åpen, slik at den ikke skulle dekke den halvstive pikken som tittet nysgjerrig ut av den åpne gylfen.
Jeg svelget og kjente en deilig risling ile gjennom kroppen. Jeg var i ferd med å bli alvorlig kåt. Jeg så ikke nedover kroppen min, men jeg vet at Jesper kunne se hvor knallharde og stive brystvortene mine ble der de struttet under den trange genseren min.
«Var det sånn du ville ha det?» sa Jesper lavt og så avventende på meg. Jeg fuktet leppene, meget dvelende, de kjentes blodfylte ut og rede til å lukke seg rundt et svulmende hode. Blodet dunket sødmefylt i kroppen, strømmet varmt gjennom hver eneste åre, gjorde armer, ben, hender og føtter numne av ulmende lidenskap.
«Nei, vent,» sa Jesper fort og smilte mens han skjøt baken litt ut og spredte knærne for å komme lettere til innenfor gylfen med en hånd, han hentet pungen og dro den forsiktig ut. Danderte den pent under det nå stive lemmet, det vippet svakt i takt med pulsslagene, ekkoet fra hjertet hans. «Sånn?»
«Ja…» hvisket jeg åndeløst. Tror ikke han hørte det, fant ikke kraft i kroppen til å få stemmen til å adlyde. Svelget igjen, klarte ikke å slippe det blottede lemmet hans med blikket. Pungen hang under, tung, med store steiner i. Lett dekket av mørke hår og oppover skaftet kunne jeg se svake striper av blodårer, helt opp til forhuden som hadde glidd halvveis tilbake. Mens jeg stirret på den blanke glansen, strakte pikken rygg og fikk forhuden til å gli helt tilbake. Øyet glinset mot meg med en blank dråpe som hadde sivd ut. Den kom til å renne langsomt ned langs skaftet og ned til pungen, hvis jeg ikke reiste meg nå og knelte foran Jesper for å slikke den vekk.
«Hva sa du?» smilte Jesper svakt og så intens på meg. «Var det sånn du ville ha det, sa du?»
«Ja,» hvisket jeg igjen og reiste meg som i ørske. Gikk bort til ham. Ville knele foran ham men ble stoppet av hendene hans som dro genseren over hodet mitt først. Blottet brystene mine før jeg fikk lov til å knele. Jeg så ham i øynene mens jeg sank nedover langs den dresskledte kroppen hans, strøk det ru stoffet med håndflatene mine. Jeg så lysten hans i blikket, et speil av mine følelser.
Der var den, jeg kjente lukten av ham lenge før knærne mine møtte gulvet mykt og jeg kunne gape over ham. Men da var også selvkontrollen min slutt.
Jeg forsøkte visst å svelge ham, så dypt tok jeg ham i munnen. Stønnet ved smaken av ham mens jeg presset nesen mot det stive stoffet i dressbuksa. Holdt rundt pikkrota med den ene hånden, kjente stoffet mot kanten av hånden, grep rundt pungen med den andre, veide nøttene, krafset med fingrene i det sparsomme kjønnshåret på pungen, kjente glidelåsen raspe meg på fingrene. Gled opp, sank ned, sugde i meg hver lille dråpe som gjerrig langsomt sèv ut av den knallharde, kåtsprengte pikken hans. Jesper sto med øynene lukket, nøt og nøt. Til slutt måtte han be meg slutte hvis jeg ikke ville ha hele stasen i halsen. Han skulle til å kneppe opp vesten, men jeg stoppet ham. Bare dressjakka fikk han ta av seg. Resten skulle værsågod være på.
Smilende åpnet han buksene mine og dro dem av, gikk ned på huk og hjalp meg å trø utav mens jeg støttet meg på skulderen hans. Smilet var varmt, det fantes ikke spor av hån i det smilet. Jeg kjente en liten klump i halsen av kjærlighet og glede fordi jeg var så heldig å ha en kjæreste som forsto.
«Trusene dine er helt søkkvåte,» mumlet han med leppene såvidt borti kjønnshårene mine. Det sitret kilende gjennom musa mi og jeg stønnet klagende. Med hånden presset mot magen min, og med tommel og pekefinger på hver side av sprekken skilte han leppene og presset munnen mot det våte kjønnet. Stønnet selv ved smaken av saftene mine. Jeg gispet da den deilige, myke, søte fornemmelsen av tunga hans mellom bena fikk stråler av herlig, kåt varme til å sitre i underlivet. Jeg sto med øynene lukket, visste at det satt en fullt oppdresset fyr på huk foran meg med tunga langt inn mellom våte kjønnslepper og pikken og pungen sin hengende utenfor. Synet i tankene mine ble nesten for mye, og Jesper merket det på de strømmende saftene.
Han reiste seg, tok tak med kraftige never under rumpa mi, løftet meg og mine skrevende ben opp på spisestuebordet. Vi sa ingenting, trengte ikke det. Jeg støttet meg lett bakover på strake armer, stirret ned på det skrevende kjønnet mitt og på det nakne, stive lemmet idet det nærmet seg det vidåpne kjønnet mitt, snuste på åpningen, gned hodet lett over klitoris ved hjelp av Jespers hoftebevegelser og stoppet i åpningen. I døråpningen, nærmest.
«Kom deg inn,» tagg jeg og vred utålmodig på kroppen. «Kom igjen, få den inni.»
«Vil du det da?» sa Jesper ertende, men jeg hørte på stemmen hans at han hadde vansker med å beholde kontrollen selv nå. Øynene mine slapp pikken hans med taket. Jeg stirret ham rett i øynene med et utfordrende blikk. Røde kinn, blank i øynene, tung pust, slik var vi begge to.
«Vil du?» Brystene mine hevet og senket seg i tung, begjærlig pust. Jeg la armene rundt nakken hans og skrek i nytelse da han med et grynt presset seg inn.
Jeg var glad for at vi hadde kjøpt et robust spisebord, for nå fikk det virkelig vise hva det sto for. Jeg måtte slippe taket rundt Jespers nakke og legge meg på bordet, grep tak i bordkanten ved siden av hoftene og holdt meg fast. Jesper hadde et godt grep rundt hoftene mine og jeg syntes jeg kunne se oss i tankene. Se rumpa til Jesper bakfra hver gang han støtet inn, kunne se setemuskulaturen trekke seg sammen på siden av rumpa, under det trange stoffet i dressbuksa. Hoftene hans støtet pikken ut og inn, og pungen hans dasket meg eggende mot anusrosen, gang på gang. Han slapp taket i hoftene mine, grep meg rundt anklene og fikk meg til å skreve enda mer mens han hele tiden stirret ned på de to kjønnsdelene våre i aksjon. Synet hisset ham visst opp. For meg var det nok å ligge der jeg lå og se ham fullt oppdresset i finstas mens jeg kjente pikken hans jage ut og inn i det hovne, kåte hullet mitt. Jeg steg og bølgene ble sterkere, inntil den søte, vibrerende ilingen jòg som en storm gjennom underlivet og forplantet seg i hele kroppen. Fingrene mine ble hvite da jeg krampaktig holdet meg fast i bordkanten for ikke å lette i orgasme mens jeg skrek. Jesper la leggene mine på skuldrene sine, slo armene hardt rundt lårene mine og stønnet for hver gang han presset seg inn i meg. Jeg visste at han kunne kjenne rykningene mine rundt pikken sin, og at bare det var nok til å sende ham milevis avgårde i nytelsens himmelrom. Og han kom med et gurglende stønn. Ansiktet mellom knærne mine fordreide seg i nytelse da han lukket øynene og presset pikken så langt inn han kunne få den. Jeg kjente pungen hans inntil anusrosen, kjente rykningene fra rørsystemet hans der det pumpet sæden gjennom pikken og inn i meg. Jeg elsket å kjenne det.
Andpusten ble Jesper stående og se på meg. Panneluggen var gjennomvåt av svette, stakkar, det måtte være varmt å stå fullt påkledd og oppdressa i et så hesblesende nummer. Hvor hjerteløs gikk det an å bli, tenkte jeg med et stikk av dårlig samvittighet. Et stikk som forsvant fort da han gliste lykkelig og strøk panneluggen tilbake.
«Det var faen meg det beste jeg noengang har kjent.»
«Var det det?» lo jeg lettet.
«Ja, men jeg tror at dressen trenger en vask.» Han fylte lungene med luft og pustet ut som etter en maraton. Så trakk han seg ut og tok av seg dressen. Vi dusjet sammen og la oss i senga for å kose litt etterpå. Deretter sto jeg opp for å vaske dressen hans.
Og det gjorde jeg med glede.