Velkommen etter

Velkommen etter, Dronning Sonja!

Jeg må tenke. Jeg hater når det skjer, men altså skjer det av og til.

Jeg tror at jeg skrev noe om dette like før jul… men pinadø har jeg ikke tanker til å bla frem årstallet. Det kan umulig ha vært sist jul… Vent litt, jeg må sjekke med data'n og se hva jeg skrev til Erotikknett i desember 2002…

Nix. Ikke i desember 2002, i hvert fall. Kanskje tidlig på året? Vent litt igjen…

Nei, faen heller. Jeg skrev en artikkel i hjørnet mitt på grunn av en kleskjede som førte tangetruser og behå'er for småjenter helt ned i tre-årsalderen like før jula 2001, gjorde jeg. Og da skrev jeg blant annet at jeg ikke skjønte hva små unger skulle med sexy undertøy! Og at det ikke var småungene som hadde behov for sexy undertøy, men det var klesforhandlerne og klesprodusentene som hadde behov for… (du gjettet det!) PENGER!

Nå var det nettopp i media at Dronning Sonja hadde vært på et møte der det var fokusert på akkurat slike klesplagg, og da kan jeg ikke annet enn å smile og si; velkommen etter. Det er lenge siden jeg rynket på nesa, brynene og resten av trynet ved tanken på at slike klær i det hele tatt eksisterer for barn. Så kan man spørre seg hvorfor det tok så lang tid før flere reagerte? Før det dukket bedre opp i media? Før det ble tatt opp til debatt som et problem! Og i mellomtiden, fra erotikknett hadde om det i hjørnet mitt og til nå, så har altså behåene og tangatrusene for småungene hengt til salgs i butikkene og "skapt et behov" hos forbrukerne, som det så vakkert heter hos forhandlerne.

Faen til RÅTTENSKAP! Det er litt merkelig å tenke på at alle snakker om å boikotte det og det landet hvis de ikke oppfører seg slik Norge syns de skal oppføre seg. Ikke kjøp varer derfra, så får de nok føle åssen det er å trosse Norge, ja! Men hvor er trossinga når det er Norge som bør føle det?

Hvorfor kjøper foreldrene slike klær til ungene sine? Hvorfor boikotter de ikke denne pedofil-fremmende salgsvaren? Hvorfor reagerer ikke politikerne og forbyr dette tøyset? Kan du i det hele tatt tenke deg hvilket eldorado det må være for en pedofil gris å gå inn på en klesforretning for unger, en forretning som fører slike klær? Wow, bittesmå tangatruser, bittesmå behåer… snart ser vi vel hofteholdere og stay-ups for treåringer også, hvis det ikke allerede eksisterer, hva vet vel jeg om denne galskapens verden! Og hvor er foreldrene som virkelig bør reagere? De dumme, gamle tantene som kjøper slike klær til ungene fordi de ønsker seg slike klær fordi venninna har ei dum tante som har kjøpt sånne klær og da skal alle andre også ha sånne klær? Barnevernet? Barnelegene? Barnehagene? Skolene? SFO-arbeiderne? Hvor er de som bør boikotte? Som bør fortelle dumme tanter, klesforhandlere, produsenter og "moteskapere" at det ikke er behov for en g-streng i rumpa på en knapt bleietørr jentunge?

Det har kommet så langt i mine øyne at jeg syns det er over streken når de viser reklamefilmer for bleier på tv, hvor ungen er naken og i full frihet, og det reklameres om at ungen virkelig føler det så fritt når ungen har på seg den respektive bleien. Jeg reagerer på nakne speunger på tv fordi jeg vet at det faktisk sitter pedofile jævler der ute og kanskje har en kassett i video'n klar og fjernkontrollen i neven mens de stirrer på skjermen, nettopp med håpet om at DEN bleiereklamen skal dukke opp… Og da har pedofilifrykten kommet for langt, sier enkelte. Men jeg syns ikke det. Jeg syns at vi skal bekjempe de pedofile med alle midler. Nå er det til og med (endelig!) innført forsøk med kjemisk kastrering i trønderske fengsler (syns jeg å huske fra media) og jeg sier igjen: Velkommen etter! For jeg har skrevet om det også i hjørnet mitt her på Erotikknett. Ja til kjemisk kastering. Bare bla deg tilbake, så finner du artikkelen. Om bare alle pedofile hadde blitt kjemisk kastrert, kunne vi sluppet dem ut på gata uten å leve i frykt for at ungene igjen skulle bli misbrukt – til og med uten behå og tangatruser i barneavdelingen hos klesforretningene.

Den eneste bra bleiereklamen for øvrig, var i Adresseavisen for flere år siden, hvor en naken – men anstendig – baby gliser tannløst mot kamera med teksten i snakkeboble: "Libero er sikkert fine greier, personlig DRITER jeg i bleier…"

Vi boikotter for så mye. Reagerer i eldreomsorgen, og det er også FAEN meg på tide. Man skulle tro at politikerne har glemt at tia går, at de også blir gamle og at de i skrivende stund setter et perfekt eksempel på hvor jævlig de ønsker å bli behandlet når de blir gamle og må ligge på sykehjem og sulte i hjel med liggesår over alt. Det er så innmari mye man kan demonstrere mot, rope høyt om, forsøke å forandre og ikke minst stoppe! Og å bekjempe pedofili er absolutt en av de tingene man bør forsøke sitt ytterste å boikotte. Ved hjelp av å boikotte klesforretningene som fører disse klærne. Ikke bare foreldrene til unger på den alderen, men vi alle burde gi faen i å handle i de forretningene, alle sammen. Jeg gjør i alle fall det.

Ja, velkommen etter, Dronning Sonja. Men ikke bare snakk om det eller debatter om det: GJØR NOE MED DET!!!

Boikott!!!!