Møkklei av kuk og fitte

Når det gjelder sex og erotikk, har vi forskjellig språk, menn og kvinner. Men stort sett går det på kuk og fitte. Og jeg er møkklei av det.

Mesteparten av min erotiske karriære har gått med på å skrive til mannfolkblader. Menn er enspora. Vil ha det rett frem uten å tenke for mye. Der er det pul, knull, kuk og fitte. Hele tiden. Kanskje en og annen mus, dåse og pikk. Og selvfølgelig en god dose pupper. Men når du har skrevet rundt 5-600 historier fulle av kuker og fitter, da blir du litt lei. Eller kanskje ikke du, men jeg blir i hvert fall lei.

Mange sier at man skal kalle en spade for en spade, men så finnes det ikke så mange andre ting å kalle en spade, heller da. En spade spar man med. Dum som en spade kan man være, men det er liksom ikke samma schwungen over det som å kalle noen for jævla kuk eller helvetes fitte. Og jeg tror det er der det ligger. Min motvilje mot disse ordene.

Tabu-ord. Stygge ord som ungene liker å hviske i mørket med følelsen av at de gjør noe veldig, veldig galt og da blir det veldig, veldig spennende. Dette er ord de ikke har lov til å si og kanskje hvis foreldrene hører dem si disse ordene, får de dask. I hvert fall kjeft! Og da må det jo være verd å si dem!

Ved å få et negativt inntrykk av disse ordene, og til slutt å forstå hva de egentlig står for, kan enkelte unger få et negativt inntrykk av selve kjønnet sitt. Noe som er et banneord må jo være stygt. Jeg tenker spesielt på jenter når jeg skriver dette. Jentene har et mer lukket forhold til kjønnet i forhold til gutta, som lærer å holde i tissen sin for å tisse helt fra de slutter med bleiene. Men jentenes tisseutstyr, det er bortgjemt og trenger ikke hjelp fra noen hender, annet enn for å tørke og da er det jo papir i mellom tiss og finger.

Bortgjemt og hemmelig. Skjult og farlig, og i hvert fall stygt når det har blitt til et banneord. "Jævelen" er stygt, "faen" og "helvete" også, og "fitta." Er det kanskje derfor jeg ikke liker å bruke disse ordene? Jævelen, faen og helvete er ord jeg ofte bruker, for dem har jeg ikke selv… men fitte er jeg altså utstyrt med. Selv om jeg ikke liker å benevne den kroppsdelen med det ordet. Og dessuten, noe som mannfolk er så glad i og så på tuppa etter, hvordan kan de finne på å kalle et kvinnfolk de ikke liker, for jævla fitte? De benevner henne jo med det beste de vet! Hvordan i all verden ble det beste de vet forbundet med noe negativt? For det er jo sjelden eller aldri at de kaller et kvinnfolk de virkelig liker, for fitte!

Det der gidder jeg ikke spekulere mer i. Kanskje fordi mannfolk er så enkle at de er for enkle, selv om det der med fitte blir litt komplisert… Så hvilke alternativer er det? Kjært barn har mange navn, ikke sant? Fitta er jo også kjent som musa… noe som får meg til å smile litt når jeg tenker på at amerikanerne jo kaller det for det motsatte.. "pussy," som også er kjælenavn for pusekatt. Så hvis ei amerikansk jente og ei norsk jente har pikekos og skal ligge mus mot pussy… begynner de to kroppsdelene å sloss, da? Pip, fres, pip, mjau…

Neida. "Mus," "dåse," "høne," "kløfta," "revna," "grotten," enda litt mer moderert "blomst," "rose," "lilje" (jeg skal bare ut og riste dugg av liljen…), "perleporten," "himmelrike" og hvorfor ikke bare "det duftende kjønnet?" Gutta har enda flere navn å velge mellom, foruten "kuk" og "pikk," men det er kanskje fordi den så lett kan bringe assosiasjoner på "brød," "agurk," "loff," "stav," (herunder både "hyrdestav" og "peilestav" m.m.), "stake," "lanse," "påle," "monument," "snopp," snabel" og litt mindre avansert "lem" eller "organ."

Bare for å nevne noen.

Det kunne faktisk vært litt moro å hørt med erotikknetts lesere om de har andre navn på kjønnsdelene til hverandre, enn de som er nevnt her. Det er vel egentlig bare fantasien som stopper det, er det ikke? Stort sett er det i alle fall fantasien som kjører det i gang, dog kan man undre seg hvordan kvinnenes kjønn har fått tilnavnet "mus" eller "høne." Vi legger ikke annet enn gullegg, og ikke piper det av'a, heller. Men for å gjenta meg selv, så kunne det altså vært artig å hørt om det finnes noen fantasifulle navn der ute.

Skriv inn! Jeg vil ha flere muligheter å bruke. For jeg er nemlig gørrlei, møkklei, pisslei av kuk og fitte.

Så det såh.