Venter…

Jeg våknet i to-tiden av meg selv. Det er alltid så deilig å våkne langt utpå dagen når jeg har vært på nattevakt. Sengen ved siden av meg var tom, det hadde den vært siden klokka var syv i morges.
Jeg strekker meg møysommelig og kjenner søvnen slippe taket mens kroppen våkner til liv. Det er tre timer til du er hjemme. Jeg smiler og lurer på hva jeg skal finne på i dag, til du kommer hjem. Finne på til deg…
Jeg står opp og lager meg en skikkelig frokost. Kaffe og grovbrød, syltetøy og salt pølse, litt frukt og avisen. Det får en time vekk, så er det to til vi ses.
Jeg sitter en liten stund og fordøyer maten. Så tar jeg på meg joggedress og joggesko. Været er nydelig. Den spede høstsolen henger lavt på himmelen, men den vil synke enda lavere mot horisonten etterhvert som vinteren kommer og tar over. Luften er frisk, jeg må passe meg så jeg ikke sklir på våte, døde blader på bakken. Det har regnet i natt.
Vel hjemme, sitter jeg en liten stund og puster ut før jeg orker å ta av meg joggedressen. Der gikk enda en halv time. Et kvarter går med på å strekke ut og tøye, før jeg går inn i dusjen og står der en varm, god, lang stund.
Jeg liker å stelle med meg selv. Ikke bare for min egen velvære, men også fordi jeg vet at du liker det. Vi liker det, begge to. Av og til steller vi med hverandre. Skrubber døde hudceller vekk, masserer olje eller hudkrem inn over hele kroppen på hverandre før vi elsker lenge.
Når jeg kommer ut av dusjen, tar jeg hampvotten og skrubber huden. Hele kroppen. Særlig de stedene jeg vet du liker å stryke. Baken, brystene, magen, lårene, ryggen… Etterpå masserer jeg hudkrem inn i huden. Det lukter deilig av fersken av hele meg etterpå. I hele leiligheten også.
Det er en halv time til du er hjemme. Jeg ser meg rundt i stua og får øye på noe henslengt tøy. En av genserene dine. Jeg smiler og får en idè.
Jeg går inn på soverommet og åpner skapet ditt. Jeg er rundere enn deg i formene. Bredere bak, større bryst… Jeg tar ut en av trusene dine, holder den foran meg og smiler mot speilet. Hva ville du si om du kom hjem og fant meg ventende i sengen, iført undertøyet ditt? Jeg finner behå’en som hører til trusa. Finner også en florlett, rød babydoll med snøring i utrigningen, bare til å åpne og smette nedover kroppen. Jeg smyger trusa di på meg.
«Den skulle helst vært brukt,» tenker jeg. «Da ville jeg blitt mer opphisset.» Bare tanken på å ta på meg ei truse med din kjønnslukt i, får meg til å tenne. Musa blir varm og kjennes hoven ut. Det er deilig å kjenne den kåte musa mot det flortynne bomullsstoffet i trusa di når kilen treffer kjønnet mitt. Trusa er litt for liten for meg, men det går nok bra. Det gjør ingenting. For å få bedre plass, vider jeg kjønnsleppene ut og drar litt i dem slik at de blir liggende klemt under trusestrikken. Når jeg skrever litt og ser på meg i speilet, kan jeg se kjønnsleppene på hver sin kant av trusa, såvidt stikkende ut. Jeg kan også se konturene av klitoris som presses mot bomullskilen, og et lite, fuktig merke like bak. Det merket kommer til å bli større, det kjenner jeg på meg.
Jeg stryker med pekefingerneglen over klitoris, det sitrer deilig i underlivet og klitten brenner utålmodig. Helst vil kroppen min at jeg kaster meg ned i senga vår og onanerer nå, for begjæret blir bare sterkere og sterkere, men jeg holder meg hard.
Jeg holder behå’en opp foran meg.
«Stakkars lille klesplagg,» mumler jeg til speilbildet mitt og rister svakt på hodet. «Hvordan skal du klare å holde på det jeg har?» Jeg legger behå’en rundt midjen, fester låsen på forsiden først og snur plagget rundt til jeg har låsen på ryggen, før jeg smetter armene i stroppene og smyger den på meg. De store brystene mine presses mot de små trekantene. Plagget er hvitt og jeg kan tydelig se de mørke brystvortene mine gjennom. Brystene buler ut rundt blondekantene og jeg smiler til mitt eget speilbilde igjen. Dette vil du like. Kanskje vil du bli like tent som meg? Jeg stryker en finger over klitoris, over trusekilen. Skjelver svakt i bena da det sitrer varmt gjennom meg. Kom hjem, da. Det er nesten vondt å vente nå.
Jeg tar også på meg babydollen og snører omhyggelig igjen i utringningen, slik at du blir nødt til å knytte den opp mens du stirrer på de store, sammenpressede, bulende brystene mine under den lille behå’en din. Plagget avslører mer enn det dekker på denne måten og jeg liker det jeg ser i speilet.
Jeg skvetter litt da nøkkelen blir stukket i låsen og blir vridd rundt. Et forventningsfullt støt av spenning og begjær forplanter seg i magen og utover i kroppen. Jeg får trang til å hvine av fryd da jeg legger meg på sengen og danderer meg i en positur jeg håper du syns er hissende. Ikke grov, ikke blottende. Heller delikat. Lett henslengt liggende på siden med hodet støttet i den ene hånden, armen bøyd i albueleddet, den andre armen henslengt over en lekker midje, det underste benet utstrakt og det øverste lett bøyd og pent dandert over det underste. Og med ansiktet vendt mot døra og et spent blikk i høyde med det stedet ansiktet ditt vil dukke opp. Og hjertet banker spent.
«Hallo?» Du går inn på stua, jeg hører skrittene dine.
«Jeg er her inne,» svarer jeg og kjenner at det kiler i magen idet døra glir opp.
«Hei, har du vært innom butikk…» Du stopper midt i setningen ved synet av meg på sengen vår. Så smiler du langsomt og kommer inn på soverommet. «Hva er det du har på deg?»
«Åssen da?» smiler jeg tilbake og legger meg helt ned, på ryggen slik at brystene skal vises ekstra godt gjennom den flortynne babydollen.
«Det var bare noe kjent med det utstyret,» svarer du og setter deg på senga mens du tar av deg jakken. Skoene også.
«Jeg fant det i skapet,» sier jeg og pilker litt på babydollen, den når meg til hoftene.
«Ikke akkurat din størrelse, kanskje?» Blikket ditt har stoppet på brystene mine under det tynne, røde stoffet. Jeg ser at du spiler opp neseborene litt, ser brystkassen heve seg når du puster dypt inn. Tilfredsheten synker inn over meg, blander seg med kåtheten. Du blir tent, du også. Håpet mitt gikk i oppfyllelse.
«Nei, men bare tanken på hvilken kropp disse plaggene har dekket før, har fått meg til å bli sprengkåt,» sier jeg lavt og skiller bena. «Bare kjenn.» Du flytter blikket ned til skrittet mitt og fukter leppene langsomt av synet. Du gjør alltid slik når du er kåt. Du strekker ut en hånd, berører den ene kjønnsleppen med pekefingeren, stryker varsomt og jeg stønner svakt. Du stryker den andre også, før fingeren din finner en lett synlig klitoris. Du klør forsiktig med neglen over den harde knoppen, det rykker svakt nedover bena mine for hvert støt du skaper i underlivet mitt.
«Har du ventet lenge på meg?» spør du og stryker neglen over åpningen min, som er plaskvåt og duftende nå.
«Nei,» hvisker jeg. «Men det gjorde meg så voldsomt kåt å vente med ditt undertøy på meg.» Jeg setter meg halvveis opp, støtter meg på albuene. «Vil du kle av deg?»
«Først deg, så meg.» Du ser på meg med blanke, kåte øyne og smyger en finger under den ene trusestrikken. Kjønnsleppen smetter på plass og fingeren følger etter, finner fuktighet og henter med seg litt opp til klitoris. Jeg synker ned på ryggen igjen da fingeren din masserer klitten lett og fort.
«Nydelig,» hvisker jeg, lukker øynene og stryker meg på lårene. Fingeren forsvinner, trusa dras ned og jeg ligger med nakent underliv, en sprengfylt, liten behå og en så tynn babydoll at det egentlig ikke er noen vits i å ha den på. Derfor strekker du deg etter snøringen når du legger deg på magen ved siden av meg. Folmer litt med knuten, stirrer på brystene mine, bretter opp babydollen og kysser huden på brystene, som ikke er dekket av bomullstrekanter. Knuten løsnes, babydollen forsvinner og når jeg setter meg opp, er du raskt ute for å løsne hekten på ryggen. Til slutt ligger jeg foran deg fullstendig naken og rede. Fristende? Jo, blikket ditt viser det.
«Nå er det din tur,» sier jeg og drar t-skjorten din over hodet. Buksene drar du selv av, før jeg løsner hekten på behå’en din. Den passer deg mye bedre enn den ville passet meg. Du er så lekker og gutteaktig med dine små bryst og faste rumpe. Jeg elsker deg og kroppen din. Elsker munnen din og tunga når du tar en brystvorte i munnen og suger lett mens du småbiter og ruller tunga rundt. Hånden din stryker meg på magen, nedover til venusberget, gjennom skogen av kjønnshår og ned til de adskilte kjønnsleppene. Jeg stryker deg på ryggen, presser kroppen din inntil min, tørster etter varmen fra huden din, er sulten på deg. Jeg finner et av brystene dine, knar litt hardt, akkurat slik du liker det. Så snur jeg meg og legger meg til rette.
Det er fint at sengen er stor. Vi blir liggende side om side – omvendt, liksom. Når jeg ser inn i øynene dine, er du opp-ned og det kjennes litt rart ut å kysse deg. Jeg kjenner undersiden av tungen din og slipper taket i munnen din med leppene mine, kysser deg på haken og kjenner dine lepper på haken min. Stikker tungen ut, slikker deg på halsen mens jeg kryper lenger oppover, nedover kroppen din. Du vrir hodet frem og tilbake, slikker meg i sikksakk-mønster på brystkassen, ned til sprekken mellom brystene mine.
Du er som et ekko av meg, det er akkurat som om jeg elsker med meg selv. Når jeg tar din brystvorte i munnen, kjenner jeg et par lepper rundt min egen brystvorte. Når jeg griper rundt det andre brystet ditt og masserer brystvorten mellom to fingre, kjenner jeg hånden din på brystet mitt, og vorten mellom tommel og pekefinger. Dine sitringer overføres til meg og kjønnet ditt er sikkert like vått og skrikende som mitt nå. Jeg kysser meg lenger nedover kroppen din, kjenner tunga di i navlen min og krabber enda lenger ned, står over deg og skrever på alle fire og kjenner duften av kjønnet ditt. Det venter på meg. Det lengter.
Når peke- og langfingrene mine vider ut kjønnsleppene dine og blotter klitoris for soverommet, kjenner jeg dine fingre i kjønnet mitt og leppene som blir skilt. Det er som om det er min egen tunge som treffer klitoris, mine egne lepper som omslutter gledesknoppen og lar tunga rotere rundt og rundt. Gud, så godt. Så herlig å stå slik og skreve over ansiktet ditt, kjenne pusten mot kjønnet og de små, spisse brystene dine mot magen min. Vrir litt på overkroppen, stryker brystene over magen din, kjenner brystvortene stivne av iver og stryker tunga opp og ned i raske bevegelser mens jeg slipper taket i kjønnsleppene på den ene siden for å bore to fingre langt inn i åpningen din. Full av varm saft. Det renner ned på dyna og jeg lurer på om du er våt i ansiktet av mine sekreter. Veggene dine begynner å rykke rundt fingrene mine, du stønner klynkende og jeg vet at du er i ferd med å komme.
Dyna blir enda våtere, for du ejakulerer når du kommer. Jeg kjenner dusjen mot fingrene mine og pumper videre mens jeg suger forsiktig og vekselsvis fordi du bestandig blir litt øm på klitten like etter en orgasme.
«Åh, gud…» mumler du da spasmene har gitt seg og jeg legger meg på siden igjen. «Det var en stor, intens en.»
«Jeg merket det,» svarer jeg og fører den ene hånden ned mellom bena mine, masserer meg selv. «Kom hit, så skal jeg slikke deg mens jeg masturberer.»
«Får jeg lov å gjøre det?» Du setter deg opp og ser bedende på meg. Jeg smiler glad.
«Klart du får.»
Jeg legger meg på ryggen mens du plasserer et kne på hver side av hodet mitt. Du støtter deg med en hånd og stryker meg mellom bena med den andre. Når tunga mi leter seg fram i foldene dine, stryker fingrene dine over en våt klitoris. Du masserer rolig, følger anvisningene mine når jeg ber deg om å gjøre det hardere, og når jeg litt etter ønsker et raskere tempo. Med smaken av musa di i munnen og lukten av kjønnet ditt i nesen… Ja, med hele deg i ansiktet mitt kjenner jeg at underlivet begynner å sende skjelvende bølger utover i kroppen. Jeg plasserer fotbladene i senga, spenner fra og løfter underlivet da orgasmen skyller over meg. Bare fotbladene, halve ryggen og bakhodet er presset mot senga. Og da jeg senker underlivet igjen, plasserer du musa di mot brystkassen min og lager en våt stripe av kjønnssafter ned til brystene, løfter underlivet over sprekken og gnir musa mot magen min før du stiger av.
Smilet ditt er fullt av kjærlighet når du ser på meg.
«Skal vi dusje sammen?» spør du og lukter på fingrene dine før du tar en smak. Det er meg du smaker på. Jeg nikker.
«Jeg må bare komme til krefter først, for den orgasmen var utmattende.»
Vi blir liggende en liten stund og småstryke på hverandre mens vi prater om dagen og jobbene våre, ting som har skjedd og ubetydelige hendelser. Så står vi opp og dusjer sammen, slik som vi bruker å gjøre. Ukene jeg har natteskift har et fast mønster. Sant å si, så trives jeg på denne måten. Å jobbe om natten, komme sent hjem, sove til midt på formiddagen og forberede meg til du kommer hjem.
Det er den beste tiden på dagen. Når jeg venter på deg.