Vi kjente hverandre ganske godt…

Jeg kjente ham ganske godt, hadde gått i klasse med ham i tre år. Jeg hadde hele tiden, kanskje en stund uten å vite det, hatt et godt øye til ham. I det siste året på skolen pleide jeg å sitte og stirre på han der han satt på stolen foran meg i klasserommet. Den deilige, veltrente ryggen, de deilige armene og ikke minst det mørke, bølgete håret.
Da vi i høst så hverandre for siste gang på en stund, samlet jeg alt mot jeg kunne, og fortalte ham hva jeg hele tiden hadde syntes om ham. Han svarte at han ikke syns jeg var så verst heller, og jeg ble ganske overrasket. Men jeg visste han hadde kjæreste, og la derfor ikke så mye i det.

Jeg tenkte mye på ham og det han hadde sagt. Jeg ble forelsket i ham. Hvordan det kunne skje, vet ikke jeg. Det var vel hele tiden det som lå bak min begeistring for ham.

Torsdagen etter han dro fikk jeg en melding fra ham: «Vi har slått opp. I’m all yours.»
Hjertet mitt hamret. Jeg kjente hvor glad jeg ble. Forelskelsen fikk endelig næring.

Da han kom hjem avtalte vi å møtes på en fest. Jeg ble litt skuffa, for jeg hadde håpt å få ham for meg selv. Hele tiden mens han hadde vært borte, hadde der vært en spenning mellom oss. Jeg gledet meg til å finne ut om det var bare noe jeg innbilte meg, så jeg dro med meg noen venninner og dro på festen, men han var ikke der. Enda mer skuffa åpna jeg den første ølen, og kom fort i snakk med de andre som var på festen.

– Hvor er Petter? spurte jeg en av jentene jeg hadde gått i klasse med på videregående.
– Han er i leiligheta over gangen. De fleste guttene spiller Playstation der.

Jeg bestemte meg for å være kostbar, siden han på et eller annet tidspunkt måtte komme dit jeg var for å hente påfyll av drikkevarer.

Jeg kjente en hånd på ryggen min, og en stemme som hvisket meg i øret.

– Du er her, ja.

Det var Petter som hadde tatt seg en tur ut av guttevorspielet.

– Ja, dette har jeg gledet meg til, svarte jeg lurt.

Han ga meg et blikk som ikke kan beskrives, men det fikk meg til å skjelve, og nå visste jeg for alvor hva kvelden kom til å ende med.
Idet han snudde seg for å gå igjen, berørte han meg så vidt på rumpa og ga meg frysninger i nakken. Jeg smilte, og mange av de som stod rundt hadde begynt å skjønne hva som var gjære.

Jeg kjente at alkoholens virkning hadde begynt å slå inn, og jeg følte meg veldig avslappet. Jeg gikk ut på dansegulvet. Jeg har aldri vært noen danser, men med litt alkohol i blodet kan man klare mye. Jeg begynte å bevege med til musikkens bankende rytme, og ble fort revet med av noen gutter som stod og danset. Jeg danset tettere og tettere inntil dem, og smøg meg opp og ned ved siden av dem. Idet jeg skulle legge armene rundt en av disse guttene, kjente jeg noen som grep meg hardt rundt håndleddet. Det var Petter. Jeg ble urolig for hva han hadde sett, jeg mente jo ikke noe med det.

Han dro meg ganske voldsomt med ut fra rommet og inn på badet.

– Unnskyld, Petter, sa jeg. – Det var ikke slik det s…
Han dro meg til seg og kysset meg slik jeg aldri har blitt kysset. Tungen hans møtte min, og de myke lippene hans kjærtegnet mine. Han slapp munnen min og begynte å kysse meg nedover halsen.

– Jeg vil ha deg for meg selv nå, sa han andpusten.

Jeg ville ikke protestere, for dette var herlig. Hendene mine følte seg oppover ryggen hans, og jeg kjente de veldefinerte musklene bule ut mens han befølte meg med hendene sine. De fant fort veien til knuten i nakken på halterneck-kjolen min, og den ble løst opp med et lite rykk. Siden denne knuten var det eneste som holdt kjolen på fra hoftene og opp, ble brystene og magen min blottet for ham.
Han strøk meg forsiktig på brystene og nedover magen, og la hendene på hoftene mine mens han slikket brystvortene mine. Jeg nøt behandlingen og lot han få vite det ved at jeg laget små, lave stønn mens jeg lugget ham forsiktig i det deilige håret. Jeg hadde barbert fitta, og håpet han skulle ta det som en invitasjon når han så det. Jeg tok av meg skoene og han løftet opp skjørtet på kjolen, slik at alt ble tilgjengelig for ham. Jeg hjalp til med å dra av trusa, og han stønnet da han så hvordan jeg hadde lagt forholdene til rette for ham. Jeg sto lent inntil veggen, mens han sto på knær foran meg, og jeg skalv litt da den varme tunga hans berørte kjønnsleppene mine. Jeg presset meg inntil veggen mens jeg spredte beina og løftet opp skjørtet på kjolen for å gjøre det lettere for ham. Tunga gikk frem og tilbake langs kjønnet mitt, og pusten min kunne høres bedre og bedre. Han brukte den ene hånda til å spre kjønnsleppene mine og fant klitoris og gjorde den til sin tumleplass. Han roterte tung rundt klitten og lot den så gå fort frem og tilbake over den, mens jeg strevde veldig med å holde lydene inne. Festen foregikk tross alt bare noen centimeter unna oss.
Idet han lot to fingre gli inn i meg knakk jeg sammen og gled ned på gulvet. Han skjønte at jeg nærmet jeg, og satte i gang hardkjøret. Mens han slikket meg som om han aldri skulle ha gjort noe annet, fingerpulte han meg mer tre fingre mens jeg lå der og skalv.

Plutselig stoppet han.

– Nei..? sa jeg bedende.

Han la seg ned over meg, kysset meg lidenskapelig og stakk inn kuken sin. Den var ikke så lang, men den var bred. Han fullførte behandlingen og vel så det. Da han forsto at jeg kom, satte han seg på knærne og løftet korsryggen min opp fra bakken, og bare fortsatte å pumpe. Jeg følte meg som en dronning. Han visste akkurat hvordan han skulle behandle meg, for idet han løftet korsryggen min, traff han et punkt som ikke trengte lang stimulering før musklene mine trakk seg sammen og gjorde det godt for meg for andre gang den kvelden.

Jeg var utslitt og trengte noen sekunder på å samle meg, men da det var gjort, ba jeg han sette seg på dolokket. Jeg stilte meg på knær foran ham, klar til å angripe det dunkende lemmet hans. Jeg omfavnet ham med begge armene idet jeg senket hodet og omsluttet penishodet hans med munnen min. Han stønnet høyt og satte neglene i skuldrene mine. Jeg lot tunga gå opp og ned langs strengen, og hjalp til med høyre hånd. Mens jeg runket ham roterte jeg tunga rundt kuken hans, og slukte så mye jeg kunne av den. Jeg lot den gli inn og ut, brukte tunga aktivt, noe jeg straks fikk belønning for. Han brukte ikke lang tid på å komme, og da det skjedde svelget jeg unna hver eneste dråpe av den deilige saften. Han så sliten ut der han satt på dolokket, og jeg smilte lurt og skrudde på dusjen. Vi steg begge innenfor dusjforhenget, og holdt rundt hverandre mens dråpene rant nedover kroppene våre. Håret mitt krøllet seg av vannet, og dråpene la seg i øyenbrynene til Petter. Vi delte en håndduk og tørket hverandre med den.
Vi kledde på oss og gikk ut i festlokalet, vel vitende om at vi kom til å få en del kommentarer og blikk. Men der var ingen.
Vi tenkte at festen sannsynligvis hadde blitt flyttet til en nattklubb i sentrum, siden det ikke var langt å gå dit.

– Skal vi gå hjem til meg? spurte Petter. Han bodde ikke langt unna han heller.
– Ja, jeg har fått nok fest for en kveld, svarte jeg ham.

Vi tok hverandre i hendene og gikk mot Petters barndomshjem. Vi gikk stille som mus opp trappa, og snek oss inn på rommet hans. Jeg la meg i senga hans mens han gikk for å hente en flaske vann. Jeg må ha sovnet, for jeg våknet av at Petter kom og la seg inntil meg og kysset meg i nakken. Jeg smilte for meg selv og tenkte at endelig har jeg fått det slik jeg alltid har villet hatt det. Jeg har bare ikke visst det selv…