Vi møttes..

Vi møtes, og bestiller oss et rom…… begge har lyst på hverandre……. Vi finner rommet vårt…ser oss litt rundt…….. finner ut at det er badekar på badet….. Jeg setter i proppen og fyller i vann med en gang…..så går jeg ut av badet og bort til deg…..stiller meg tett inntil deg og ser deg inn i øynene……du har lyst t å ta på meg men du får ikke lov…..ikke enda….

Jeg gir deg et kyss på munnen….å det er ikke deg i mot…..tungene våre finner hverandre, leker litt, så stopper jeg….. trekker meg litt tilbake….begynner å kle av deg….(du får fortsatt ikke lov å ta på meg)…tar av deg genseren…. stryker deg nedover brystkassa og nedover magen….finner bukselinningen din og åpner knappen….setter meg ned på kne og trekker av deg buksa……ser kuken din er på vei til å bli stiv….jeg kysser den lett utenpå boxer’n før jeg reiser meg opp igjen….kysser deg på brystkassa…..finner brystvortene dine og suger litt på dem…gjør dem stiv……..tar hånda mi ned og stryker kuken din utenpå boxern……kjenner den har lyst til å komne ut, men den får ikke det – enda….

Så sier jeg du skal sette deg på senga….så du får se på når jeg kler av meg…Først tar jeg av genseren……så tar jeg av buksa.og går bort til deg og spør om du vil ta av meg BH’n og trusa… Jeg står rett foran deg, med ryggen mot deg, når du tar av meg BH’n. Før du tar av meg trusa snur jeg meg slik at du får se på meg…. Så farer trusa….og jeg ser det buler under boxern din…. Jeg tar den av og ut spretter en skikkelig kåt kuk….Jeg kysser den på kukhodet, men mer får den ikke enda…… Vi skal bade først…..

Vi går på badet og setter oss i badekaret…… slapper av…..roer oss litt ned… for begge er skikkelig kåt… Vi slapper av med et glass vin og koser oss….begge må borti hverandre, det er vanskelig å holde fingrene fra fatet…… Jeg står opp og går ut av karet og finner meg et håndkle for å tørke meg….D u sitter å ser på meg ei stund før du går ut du å…. Du stiller deg bak meg…… Jeg kjenner den stive kuken din mot rompa mi….. vet den har lyst på noe godt…… Jeg står bare rolig og kjenner du stryker meg nedover ryggen….så tar du hendene dine fram på magen min, flytter dem oppover til brystene mine, og du begynner å kose med dem….brystvortene mine er allerede hard…..

Du presser deg inntil meg og jeg blir enda mer kåt når jeg kjenner pulseringa i kuken din…… Du tar den ene hånda fra brystet mitt, stryker meg nedover magen og finner klitten min…..Du kviskrer i øret mitt at jeg skal spre bena mine så du kommer litt bedre til…… Jeg er ikke tung å be så jeg gjør som du sier……og du stryker over hele den røde rosen min som er nybarbert og glatt….. Jeg stønner litt….. nyter det…… så kjenner jeg to fingrer som har funnet veien til fitta mi…….. de glir ut og inn, ut og inn……sakte men sikkert….

Jeg går bort til «benken» der vasken er…. bøyer meg framover så du kan se hvor våt jeg er….. Jeg spør pent om du kan slikke meg og sprer bena litt til. Du er heller ikke tung å be. Det er nesten som du har ventet på at jeg skulle spørre for jeg kjenner tunga så vidt borti fitta mi med en gang…..kjenner tunga di overalt, på leppene min, på klitten min, inni fitta ……..Jeg ber deg om å fortsette til det går for meg………

Jeg tar hånda di og leier deg ut av badet….ber deg om å sette deg på sengekanten. Så setter jeg meg ned på kne framfor deg….. tar kuken din i hånda mi, ser på den og starter med å ronke deg lett….. så tar jeg tungespissen bort på kukhodet….trekker forhuden din litt tilbake så hele hodet kommer fram…. lar tunga mi gå rundt å rundt, litt på sikksakk, før jeg tar hodet så vidt inn i munnen min og suger litt…. Så tar æ tunga å føre den nedover skaftet på kuken din, finner ballene dine og suger litt på dem før jeg går opp igjen til skaftet og lar tunga mi leke seg litt mens jeg går oppover….. Jeg tar den i munnen, begynner å suge……først lett, så tar jeg den så langt inn jeg får til og suger skikkelig! Lar den gli inn og ut av munnen min….., inn og ut, inn og ut…..inn og ut…..inn og ut……inn og ut…..

Så legger du deg lenger inn på senga, jeg kommer etter, skrever over deg og glir lett ned på kuken din……begynner å ri deg lett…. løfter meg opp, glir ned igjen…..fortere og fortere…….