Vil se hele deg

Sitter gjemt på min plass venter på at du skal komme som så mange ganger før. Vet du kommer har sittet her gjemt før, vet ikke om du vet….?Sitter gjerne til du kommer blir litt redd for å bli oppdaget å stikker av, du må ha hørt greinene som knekker når jeg lister meg vekk? Kanskje du liker at jeg er her?

Der kommer du kan se det lange lyse håret ditt flagre litt, det gjennomsiktige som skjørtet som avslører kroppen din mot solen er perfekt til deg. Den tynne hvite blusen din er ikke kneppet å bikinioverdelen din syntes mellom der. Du går forbi stedet mitt, "nei søren ikke gå lenger nå" redd jeg ikke kan se deg da.
Du stanser opp ser deg rundt, så du etter meg?

Du legger ut det store pleddet ligner mest et seil, kurven din velter du tar opp flasken resten lar du ligge skjenker i glasset skjenker det helt fult.
Skygger for solen med hånden din, tar solfaktor redd for å bli solbrent? Det burde du ikke være siden kroppen din er brun.
Du tar av deg blusen smører litt lett over brystet, før du hekter av deg overdelen som gjemmer din fine bryster. Ser sol skillet tydelig å vet hvorfor du må bruke solfaktor. Du bruker lang tid ser deg omkring, jeg kryper sammen. Jeg blir litt yr av dette selv om det var derfor jeg gikk hit. Nettopp for å se deg.

Jeg ser dine fine brystvorte som strutter mot solen ser de blir harde mot den milde brisen.Du legger hodet bakover tar solbrillen på å nyter sol varmen.
Jeg må innefor med hånden min vil stryke brystene mine knipe litt kansje. F… hvorfor er det så trangt her? Kommer ikke mellom uten å kneppe opp får opp en og lirker opp en til får inn tre fingre som finner mine harde knopper. Kniper litt og slipper stryker med fingrene det er deilig kjenner ilinger gjennom kroppen min.
Der røk det en knapp som faller ned treffer greinene på vei ned. Du setter deg opp ser deg rundt. Hørte du at den falt? Tror ikke det. Du reiser deg og bøyer deg ned i kurven som ennå ligger veltet, jeg kan se konturene av ditt kjønn gjennom den hvite underdelen din. Ser du griper med begge hender og drar den ned å herregud jeg kan se kjønnet ditt bakfra, det glinser i det du bøyer deg ned.
Jeg må innefor i skrittet mitt det brenner, men er for trangt her kommer ikke ned. Kjenner kjønns hårene mine øverst, men ikke lenger ned i åpningen hvor jeg vil. Forsøker å bevege meg litt lenger frem, lager litt støy ser mot deg håper du ikke hørte meg. Blir litt uforsiktig nå, men klarer ikke å styre meg helt lenger. Lukker øynene i nytelsen.

Jeg kan ikke se deg. Hvor er du? Kurven din å pleddet ditt ligger der fremdeles. Jeg åpner beltet mitt to knapper åpner seg av seg av selv, får inn en hånd. Å hm deilig kjenner jeg er våt å varm mot fingrene mine som så vidt kommer ned treffer knappen kjenner den svulmer mot ……herregud så godt!
Venter på at skal komme tilbake igjen vi se nyte.

Hører skrittene dine mot fjellet ser du er våt i håret, våt i kjønnet ditt du ser mot meg eller mot der jeg sitter må huke meg ned. Løfter hodet mitt forsiktig opp ser mot deg å ser du ligger nede på pleddet ditt.
Brystene dine strutter med harde vorter ser vannet renner som små dråper nedover å rundt knoppene dine. Jeg må løfte meg litt opp for å få buksa mi litt ned må komme bedre til nå, kjenner jeg er våt. Må ikke lage lyd nå vil ikke at du skal bli oppmerksom på meg å dekke deg til. Kjenner bakken under rumpa mi å blotter kjønnet mot solen, får ikke bena fra hverandre, men finner klitoris mmm deilig.

Du har snudd deg rundt kan se åpningen din mot meg ahgg kjenner jeg dirrer lett det kommer snart for meg, berører lett å hurtig å lar det strømme hører at jeg stønner mot hånden min må dempe meg.
Om noen vil kan de få resten av historien også…….