Vill sex med en fremmed

Heftig sex med en jeg aldri hadde møtt før… Hvem hadde trodd at «ordentlige» meg skulle være med på noe slikt. Jeg som aldri hadde vært spesielt opptatt av sex ..inntil jeg møtte denne mannen, som fristet meg mer enn noen før. Eller kanskje rettere sagt, en mann jeg ikke hadde møtt i det virkelige liv. Vi hadde nemlig kun hatt kontakt via internett på en sjekkeside. Han fra Østerrike og jeg en ekte sørlandsjente. Det beste av alt er at denne historien er sann.

Riktignok var det i starten vanlig bli-kjent-prat på engelsk, men etter hvert ble vi mer og mer tente på hverandre. Vi hadde en høflig tone oss i mellom, selv om de grove ordene og tankene ulmet mellom linjene. Etter et par måneder med mailer og web-kamera, bestemte vi for å møtes. Dette måtte vi finne ut av..

Møtested ble København og vi booket dobbeltrom. Møtet på flyplassen ble litt flaut og jeg husker at jeg nølte litt da, men jeg følte meg trygg på ham – til tross for at jeg aldri hadde kjent ham annet enn gjennom ord og bilder. Han var likevel fremmed der han stod. Han så sydlandsk ut, med mørkt hår og et intenst blikk.

Vi ankom sent på kvelden og gikk til sengs uten å røre hverandre. Det var helt mørkt i rommet, vi hørte kun trafikken fra gaten utenfor. Og uten at han ennå hadde tatt på meg, var jeg våt, så ubeskrivelig våt – og klar. Jeg lå helt stille og prøvde å puste normalt. Plutselig løftet han på dynen min, kom inn under og strøk meg med bestemte tak over kroppen. Det ilte i hele meg! Å Gud, denne fremmede, deilige mannen som tente meg så intenst. Kjente kuken hans utenpå den lille trusen min. Den var knallhard, som en varm jernstang! Og fitta mi var blitt enda våtere nå, ja jeg kjente lakenet under meg hadde fått noen saftige drypp.

Han lente seg ut fra sengen og slo på lyset, før han smøg overkroppen lenger ned i dyna. Jeg kjente den harde og rue tungen hans nærme seg det glovarme fitta mi. Herregud, så deilig! Han gned seg inntil, slikket, slurpet, snurret tungen – til jeg nesten ble gal av vellyst. Han fikk hele underlivet mitt til å heve seg som et brøddeig før han lot fitta mi hvile og kom opp mot ansiktet mitt som en brunstig okse. Jeg gapet høyt og tok imot den vaiende kuken. Den var hverken stor eller liten, akkurat passe syntes jeg, med et glinsende penishode. Å herregud hvor jeg sugde kuken hans, som om jeg hadde sultet i årevis. Jeg masserte rumpeballene hans, før jeg tok et lite slikk på fingeren og smøg den oppover sprekken hans. Han gryntet og jeg roterte både tunge og finger samtidig. Snart smøg jeg fingeren min inn i rumpehullet hans, på samme tid som at han fikk et kuksug som jeg aldri hadde gitt noen før. Bevegelsene ble raskere og jeg stakk fingeren ut og inn av rumpehullet hans i samme takt. Han ropte høyt og snakket tysk, som jeg bare forstod halvparten av. Han på knestående, jeg trykt inn mot sengegavlen. Han knullet munnen min, hardt og rått Jeg fortsatt med fingeren i rumpa hans og han en håndgrep i håret mitt. Han stoppet da han var på nippet til å få orgasme. Han snudde meg i sengen og jeg lå på magen. Han holdt fast de frivillige hendene mine og lå over meg slik at jeg ikke kom meg løs. Og så knullet han meg bakfra, hardt og fort, uten at jeg kunne klare å røre meg der han lå over meg med sin tyngde. Jeg kjente at jeg nærmest ble bedøvd nedentil og hadde mest lyst å rope at han måtte stoppe. Men nei, det ville jeg jo egentlig ikke. Han kom med et brøl og sprutet den glovarme sæden inn i meg, med flere byks. Han veltet ned på siden av meg og jeg husker at jeg tenkte; faen, at han skulle komme nå!

Men i steden for å slumre etterpå slik andre menn hadde gjort etter et knull, begynte han å slikke meg igjen. Først svært forsiktig, og så mer heftig med tungen på klitoris. Samtidig holdt han en finger inne i meg og trykket på det som måtte være G-punktet. Han trykket og trykket, stakk flere fingrer inn, slikket.. Og jeg som omtrent aldri fikk orgasme, var så nær så nær. Jeg kjente at hevelsen kom tilbake, klitoris ble hard og han fortsatte bevegelsene. Først hylte og skrek jeg, og så ble jeg stille. Konsentrerte meg om følelsen av varmebølger som bredte seg i kroppen. Sammentrekningene var sterke og nærmest trykket meg ned i sengen. Dette var den sterkeste orgasmen jeg hadde fått noensinne! Han la seg ned ved siden av og smilte, mens jeg forsøkte å få igjen pusten.

Og vi hadde hele weekenden foran oss. Takk og pris.

(Dette ble den eneste gangen vi møttes, hittil, men gjentakelse frister!)