Vår(kåte)fornemmelser…

Jeg var forbannet, eller lei meg, eller skikkelig frustrert, hva det nå enn var, så var humøret mitt helt på bunn. Jeg syntes faktisk litt synd på meg selv, der jeg trampet på stien blant busker og trær, som nesten slåss om å være mest vårgrønn i fargen. Hadde jeg vært meg selv hadde jeg nok sett hvor vakkert det egentlig var, slik som solen og vannet jobbet om kapp for å gjøre våren perfekt. Men jeg var uten mulighet til å se det vakre i naturen for øyeblikket.

Egentlig så hadde jeg vel ikke lov å klage, jeg hadde det jo egentlig fint: Jeg hadde en flott kone, jobb i et solid firma og barna begynte å bli store og klarte seg stort sett selv. Så, hva var det egentlig? Hva hadde skjedd med meg, hvorfor gikk jeg rundt slik? I ettermiddag så var jeg så irritert at jeg bare måtte gå ut, de der hjemme hadde i grunnen ikke fortjent det dårlige humøret mitt.

"Spenning", hvisket jeg ettertenksomt for seg selv, før det brast høyt ut av munnen min
"hvor er det blitt er det blitt av spenningen i livet mitt?"

Jeg kvakk til, hadde jeg virkelig ropt det ut! Jeg ble stående helt stille på stien, passe flau over hva jeg akkurat hadde gjort, "tenk hvis noe hadde hørt meg." Jeg fikk opp farten og småløp vekk fra stien. Jeg aktet aldeles ikke å treffe på noen akkurat nå. Jeg stoppet brått opp igjen, jeg hørte noen nede ved vannet, noen var på den gode fiskeplassen som nesten ingen visste om. Det hørtes ut som to jenter som fniste og jeg undret på om de hadde hørt meg rope.

Skal, skal ikke, ble til at jeg huket meg ned og nærmet meg plassen ovenfra. Siste biten ned til den lille gressflaten var nemlig en ufremkommelig bratt skråning hvor en måtte være lokalkjent for å komme helskinnet ned. Jeg skjønte snart at siden latteren ikke stoppet var det ikke meg de lo av. Slik at rolig og svært nysgjerrig kom jeg frem og fikk hodet over gress kanten, mens jeg så ned på to jenter som tydeligvis var på piknik. De hadde spredt et stort pledd på bakken og hadde kurver der vinflasker stakk opp. De kunne vel være rundt femogtyve år, uten at jeg ville sette mitt liv på det. Latteren hang tydeligvis sammen med at de fotograferte hverandre og stilte seg i de merkeligste posisjoner for å flørte med kamera.

Jeg koste meg over deres morsomheter og støkk først i kroppen da den lyse av dem vred T-skjorten over hodet og var helt bar under så nær som en liten tanga truse. Snart var den andre like halvnaken og scenen fikk plutselig en annen vinkling. Jeg ble med et mer betenkt og følte at dette nok var i drøyeste laget å beskue for en mann i min alder. Ja for jeg var da godt passert førti, og da skal man ikke åpne munnen mye før en får stempel som gammel gris. Ungdommer tror visst at de har enerett på erotikk og seksualitet. Har en da inntatt en pappa rolle med familie, får en værsegod ikke snakke om slikt.

Begge jentene var mørke blonde og hadde flotte solbrune bryster som spratt opp og ned der de fremdeles lekte med kameraet. Jeg hadde fått nok, dette var for godt til å være sant og jeg bestemte meg for å la jenter være jenter uten mine stive blikk. Jeg måtte gni meg litt øverst på låret for å fortelle junior at dette nok ikke falt inn under den «spenning» vi kunne forvente.

Jeg hadde snudd meg for å gå da den fordømte kvisten brakk, balansen min var med et borte og jeg følte kroppen min var i fritt fall. Jeg rakk og skjønne at dette gikk veldig galt og deretter ble det svart. Jeg kom sakte til meg selv og følte at jeg lå behagelig på ryggen. Jeg kom omsider på hvor jeg var og over meg et sted hørte jeg jentene diskutere hva de skulle gjøre med meg. Jeg åpnet øynene og så de to flotte jentene sitte på hver sin side av kroppen min. På pannen hadde jeg tydeligvis fått en våt fille som dekket en del av synet mitt og jeg fikk inntrykk av at jentene var opptatt med å få av meg buksene..

«Eeeee kremt» var det enste jeg fikk ut, slik at jentene skjønte at jeg var våken..

«Bare ligg rolig» sa den mørke » Vi skal hjelpe deg.

Jeg fikk stemmen til å virke og lurte skremt på hva de gjorde med buksene mine. Beskjeden tilbake var igjen like klar om at jeg bare måtte slappe av, og at jeg hadde fått en skramme på låret som de ikke kunne komme til uten at de dro buksene ned til knærne. Jeg satte meg svakt opp og kjente smerten jage gjennom hodet mitt, men fikk likevel se at låret mitt blødde svakt fra et langt skrubbsår.

«Jeg beklager» kom det svakt fra munnen min. «Jeg kikket ikke på dere. Det vil si at jeg kom mens dere var i ferd med å kle av dere, og da jeg bestemte meg for å gå brakk kvisten jeg hadde vekten på. Dette er nemlig min favoritt plass både for fiske og bading»

«Slapp bare av» sa de på ny og jeg kunne ikke annet gjøre en å legge meg bakover igjen.

Kort tid etter var jeg plastret etter alle kunstens regler, men kunne bare se på at kroppen fikk seg noen hevelser her og der. Jeg hadde fått et sammenrullet teppe stukket under hodet og så litt lysere på situasjonen nå. Sa jeg lysere? Jeg mente at spenningen igjen var i ferd med å ta seg opp da begge jentene fremdeles kun var iført tangatruser. Det virket ikke som det bekymret dem det minste, og etter et par glass med vin var igjen livet verd å leve.

Vi fikk byttet navn og jentene presenterte seg som Bjørg og Eva. Det var løssluppen stemning på pleddet og jentene sjekket med jevne mellomrom at blødningene var stoppet. De konstaterte at med hevelsene jeg nå hadde, måtte de nok begge hjelpe meg opp fra plassen før vi kunne skilles.

De fniste seg i mellom og spurte plutselig om det plaget meg at begge var toppløse. Jeg veide ordene mine en kort stund før jeg svarte, at jeg syntes de begge var fantastisk flotte og jeg håpte de ikke oppfattet meg som en gammel gris fordi jeg sa det rett ut. «Nei» sa de begge før Eva fortsatte:

«Vi oppfatter deg ikke som noen gammel tafsete gris, du er både søt, høflig og litt hjelpeløs. Kan jeg forresten ta et bilde av deg der du ligger»

«Ja det får du lov til men jeg ligger med buksene på knærne så du får holde det unna avisene»

De lo begge og Eva fisket igjen opp digital kameraet og knipset noen bilder. Dette mens mitt blikk tok seg den frihet å følge konturene av Bjørgs flotte bryster der brystevortene struttet frem og opp. De var mørke brune med store brune felter rundt.

«Uff da..» sa plutselig Bjørg og lente seg frem over kroppen min. «Du har fått noen skikkelige hevelser her og der»

Jeg hadde det i grunnen fint der jeg lå og gav klart uttrykk for at hevelsene nok var prisen for den raske nedturen. Eva smilte sitt bredeste smil og knipset flere bilder. Hun mente at de kanskje burde legge et vått håndkle over den verste av hevelsene og gikk for å dyppe et tøystykke i vannet. Vel tilbake gav hun kameraet til Bjørg og satte seg på huk. Jeg forberedte meg på at skrubbsåret hvert øyeblikk skulle gjennom en ny smerteperiode. Men jeg stivnet i både tanker og bevegelser da den våte hånduken ble lagt over pikken min. Jeg stivnet umiddelbart og ble liggende med åpen munn da begge jentene flirte stort og Eva sa.

«Såret ditt er så nærme kjønnet ditt at du ikke har merket at den har strekt seg ut i hele sin lengde»

«Beklager» stønnet jeg frem og førte begge hendene mine opp for å begrense skaden
«Det var ikke meningen» stønnet jeg mens jeg kjente at kulden spredde seg i lemmet mitt.

«Du kan bare slappe av, vi har studert den en stund nå» kom det lattermildt fra Bjørg
«Vi har sett sånn før også, det er jo et tegn på at ikke skadene er alvorlige»

Jeg kunne ha sunket i jorden, men vel vitende om at jeg trengte dem begge for å komme meg hjem senere ble jeg liggende og håpe på at lemmet igjen ville falle til ro og normalisere situasjonen. Slik ble det bare ikke for da Bjørg litt senere lettet på det våte håndkledet stod den fremdels i all sin prakt. Bjørg lo og mente at det nok var hardere medisiner som måtte til får å få roet ned lemmet mitt. Hun smilte et lurt smil til Eva og bøyde hodet ned mot skrittet mitt. Jeg var fremdeles stum og fullstendig satt ut da hun vippet trusestrikken min nedover og hennes varme hånd la seg rundt det stive lemmet. Eva på den andre siden tok bilder av Bjørg der hun førte kuk hodet sakte mot munnen sin.

Jeg trodde tiden var kommet for å dø, inntil jeg kjente Bjørg sine lepper lukke seg om den stive staken. Jeg skal si at følelsene vendte tilbake og den varme munnen fikk meg nesten til å skrike på nytt. Jeg gjentok min bønn til Eva om at disse bildene aldri måtte «få se dagens og lys» og hun nikket bare til meg for å si «slappa av»

«Du har en fin gammel……pikk» sa Bjørg før hun igjen førte pikken inn den flotte munnen sin.

Hun lot pikken min gli inn helt til roten. Slik at jeg som gjennom et helt liv hadde sverget på at dette kun skjedde i bøker, måtte revurdere livet på nytt. Hun sjokkerte meg rett og slett ved å la kukhodet sakte gli ned i halsen og ikke stoppe før nesen hennes var dypt begravd i mageskinnet mitt. Jeg prøvde å fortelle henne at jeg manglet ord for å beskrive det hun gjorde med pikken min. Men selv uten de nevnte ordene tror jeg hun skjønte hvordan jeg hadde det.

Jeg raste mot orgasmen med ekspressfart. En ny seksuell verden hadde omfavnet pikken min og jeg gjorde små støt mot ansiktet hennes for å bidra med det jeg kunne. Jeg tror Eva så på ansiktet mitt at jeg var i ferd med å komme, og stoppet hodet til Bjørg som nå for opp og ned på skaftet mitt.

«Rolig, rolig Bjørg, denne deilige pasient pikken må da kunne gjøre litt nytte for seg også, som takk for god pleie»

Bjørg reiste seg umiddelbart og smilte mot meg. Mens jeg hev etter pusten og vred på hodet over det tunge avbruddet var jeg umiddelbart klar for å gjøre maksimal innsats etter de rådende forhold. Begge jentene reiste seg, og jeg fikk med selvsyn se at den mørkblonde hårfargen de delte på hodene, aldeles ikke gjaldt for kjønnsbehåringen. Begge var riktignok nystusset og smale men Eva’s dusk var helt lysblond, mens Bjørgs var tilsvarende mørk. Begge lot de trusene falle sakte ned mot bakken. Som om jeg trengte noen oppvarming. Jeg kom til at de begge drev en lek med meg, og samtidig at jeg «måtte» leve med det.

Snart var trusene deres borte og de gled på ny ned på teppet hos meg. Hendene mine bare måtte besøke de flotte kjønnene som befant seg ved min side. Begge var godt våte og det var en fryd å hente safter fra hullene og smøre den over klitorisen på dem begge. Begge stønnet og mente jag hadde gode hender og fingre. Ganske snart skjøv de meg likevel tilbake til pasient rollen og førte hendene mine tilbake langs siden min.

Eva stod med kroppen over meg og skygget for solen, mens jeg beundret den flotte kroppen hennes satte hun seg sakte ned på huk. Hun la en hånd på brystet mitt og med den andre styrte hun pikken min opp i seg. Hun rugget litt opp og ned med bare kukhodet så vidt på innsiden, før hun sakte men sikkert lot tyngden sin kjøre musa nedover skaftet på lemmet mitt. Hun stønnet og sa at pikken min gjorde underverker i fitta hennes. Stolt ble jeg i den lett passive pasientrollen mens hun snart knullet vettet av pikken min. Usagt om hva jeg ellers var vant til, stønnet jeg over det trange kjønnet hun hadde..

Bjørg på sin side hadde sittet på huk og sett venninnen gli ned på pikken min. Nå ville hun også ha sin del og steget resolutt over meg med brystet mot meg. Der huket hun seg ned mot ansiktet mitt. Jeg lå med tinn tallerkener og kikket på det flotte kjønnet som nærmet seg, og tungen min var allerede på vei til å møte synet. Hun stoppet derimot 20 cm fra ansiktet mit og gav meg en ekskursjon i et fantastisk kvinnekjønn. Hun lot to fingre gli inn i grotten sin for deretter å bløtlegge kjønnsleppene med de varme kjønns saftene sine. Deretter rullet hun kjønnsleppene mot hverandre slik de at de vokste seg store og blodfylte. Hun rullet dem etter hvert til side og overlot sin iver til en klitoris som strakte seg ut. Hun gned den et par drag og senket deretter den åpne kjønnsmunnen til tungen min. Tungen min traff direkte på den hovne klitorisen og det rykket i kroppen hennes umiddelbart. Jeg dro tungen sakte opp og ned over den ivrige knoppen hennes og reaksjonen uteble ikke. Hun stønnet og vred seg og dro meg i håret mens hun stadig oppmuntret meg med å fortelle hvor godt det var, og hvor god jeg var til å slikke musa hennes.

Det virket selvfølgelig, vi er som kjent enkle mennesker og med litt skryt hadde vi nok slikket oss til døde. Så også med meg. Jeg slikket som en gal og håpte innerst inne at tungen min skulle klare å tilfredsstille denne flotte kvinnen. Min innerste drømmer skulle bli hørt for ikke lenge etter gned hun kjønnet sitt mot tungen min og kroppen rykket og ristet på seg i hele sin lengde. Jeg hørte henne ralle langt nede i brystet og med et stivnet kroppen hennes:

«Ja ja ja jeg kommer jeg kommer og gud slikk fitta mi, det er så godt jaaaaaaaaa…»

Spasmene red henne i flere minutter før hun sakte gled via haken og ned på brystet. Derifra gled videre ned på pleddet ved siden av meg. Fullstendig utmattet lå hun der og hev etter pusten sin mens jeg lå igjen som den stolteste elsker, med en tunge så stiv og øm som den kunne bli. Jeg så nedover meg og kunne bare konstantere at Eva var borte fra pikken min. Det var derfor jeg ikke hadde blitt sendt til himmels og kunne konsentrere meg om Bjørg..

Eva satt der med verdens største smil og knipset bilder for harde livet. Når hun så at kroppen min var ledig var hun ikke sen om å gi kameraet til sin hvilende venninne og deretter tre seg ned på lansen min som forunderlig nok stod som et spett enda.

«Fy flate så kåt jeg er!» ropte hun mellom sammenbitte tenner
«Tungen din må ha gjort underverker med Bjørgs deilige fitte, og nå vil jeg gjerne at pikken din gir fitta mi en orgasme så fort som mulig»

Dermed startet hun et ritt opp og ned over lemmet mitt som jeg aldri har sett maken til. Jeg følte at hun nærmest skrelte pikken min med den trange jomfruelige skjeden sin. Reaksjonen uteble da heller ikke, for Eva var tydeligvis på bristepunktet før hun satte seg ned på pikken min. Nå var det bare oppløpet som manglet for den flotte kroppen. Spurten kan jeg love at hun unnagjorde på olympisk rekord tid. Hun avsluttet rittet med å gli frem og tilbake på pikken og gni klitorisen mot magen min, deretter hevet hun baken og hamret den ned mot kjønnet mitt med en kraft som nesten slo pusten ut av meg. tter en kjempesmell der baken hamret mot lårene mine stivnet hun med et og hveste høyt mellom tennene:

«Ja.. ja. Ja fyll meg.. Guud jeg kommer jeg ko – mm – er» før hun klappet igjen og lot hoftene rotere så pikken min må ha vært i selv de innerste kroker i musa hennes. Dettee før hun falt fremover og ble liggende stille på brystet mitt. Sakte lot hun seg rulle ned til en leende venninne, som fotograferte med stor lyst. Pikken min stod fremdeles som en påle i solen og jentene samlet seg sakte rundt den og med hver sin hånd runket de meg etter alle kunstens regler. Jeg som med nød og neppe hadde klart å holde igjen fra Eva’s ritt var nå fullstendig prisgitt Eva og Bjørg sin ivrige hender.

De runket meg så deilig og for et syn for guder der de satt en på hver side. Jeg hadde ingen sjanse til å holde igjen og ønsket det selvfølgelig heller ikke. De fulgte ansiktet mitt og kunne sikkert med stor nøyaktighet se hvor nærme orgasmen min var. Eva var den ivrigste, mens Bjørg både runket og fotograferte hele seansen. Jeg stirret dem etter hvert begge dypt i øynene og fikk gryntet frem at jeg «kommer hvert øyeblikk» De lo bare og runket meg om mulig enda litt fortere til det sprakk for meg.. Den første spruten fikk fare ut i det fri, mens da den neste kom hadde Eva senket sin munn over det ivrige lemmet og sugde i seg alt jeg kunne klare å tyne ut.

Det flommet med ungdommelige menger av sæd og Eva tok seg av alt sammen. Dette før jeg med åpen munn lot meg sige bakover og fikk plutselig et gedigent behov for masse luft. Eva svelget og flere bilder ble tatt av oss alle. De kysset og jeg fikk også lov å ta bilder av de flotte nakne kroppene deres før dagen fortalte oss at det var på tide å bevege seg hjemover. Med en kraftanstrengelse fikk de meg opp på stien og bort til hoved veien der jeg ringte etter skyss.

Jeg har sjelden gått rundt og savnet spenningen etter denne skogturen. Av og til dukker det et eller flere bilder opp på mail systemet mitt og setter gode tanker i sving. Så til alle unge, sex og erotikk har ingen aldersgrenser så lenge man er høflig, har godt humør og tidvis er litt hjelpeløs.