Vårt fyrste møte

Eg sitt her føre pcen min og vil skrive litt om deg. Eg får ikkje riktig bestemt meg for kva eg vil fortelja, det er så mykje vakkert å seie om deg. Men eigentleg veit eg kvar eg må byrja, den fyrste gongen sjølvsagt.

Vi treftes mange gongar i sosiale lag, kor vi berre såg på kvarandre gjennom rommet utan ein gong å prate saman. Så ein gong, medan den djupaste samtala vi hadde hatt framleis var ”Hei, god vin!” ”Ja, kjempegod!”, stoppa du meg heilt plutseleg og spurde om eg kunne tenkje meg å komme på middag ein kveld. Hjarte mitt hoppa over eit slag og i forskrekking rakk eg å seie ”Tja, kanskje det? Jo, det kunne vore hyggeleg…” Resultatet blei at ho såg heller skuffa ut og sa at det ikkje var nokon tvang. Eg blei heilt i frå meg og sa ”Jo, jo eg vil altså, eg berre har gått her og samla mot til å spørje deg, men har ikkje klart det. Eg blei berre så overraska og glad at eg mista både munn og mæle!”. Nei, sa eg verkeleg det der høgt! Tenkte eg og kikka skamfullt ned i bakken. Ho, altså Lisa, humra lågt og sa ”Da er vi to!”. ”Passer det på fredag, sånn i åttetiden?” spurde du og gav meg eit visittkort i handa. ”Jo da, det passar fint!” svara eg og smilte frå øre til øre. Seinare når eg har tenkt på det augeblinket, ser eg at eg må ha sett ganske tåpeleg ut. Meir som ei lita jente som for fyrste gong blir tilsnakka av den stor kjærleiken. For å være ærlig kjendes det litt sånn ut og. Ikkje det at eg var verken liten eller ukyssa, men forelska, det var eg! Kvar gong vi hadde møttes så tok det fleire dagar før eg kunne tenkje på noko anna. Men no, no skulle eg møte deg – aleine! Plutselig slo det meg at eg ikkje visste om du tenkte det same som meg, eg visste ikkje om det her var ein romantisk invitt eller ikkje. Nei, eg ville ikkje tenkje på det, det fikk komma det som kom.

Så troppa eg opp på døra di fredag, ti på åtte. Eg kunne ikkje nett vere sein heller. Eg var glad når eg kom inn og såg korleis du hadde dekka på til oss, med levande lys og den flaska med vin som vi begge hadde likt. Du tok jakka mi og hang ho opp i gangen, før du snudde deg mot meg, lente deg fram og gav meg ein klem og eit kyss på kinnet. Eg vann ikkje å kysse deg tilbake før du hadde vent deg bort og var på veg mot stua. Eg gikk etter, som i andakt mot den trivelige sofakroken. Du venta til eg hadde satt meg før du gjekk bort og henta vinen. Så skjenkte du i to glas og gav meg det eine, før du sette deg ved sia av meg med kroppen og andletet vent mot meg. Den fløyelsmjuke lilla genseren slynga seg rundt deg, medan det mørke stubbkorte håret ditt ramma inn det vakre leikande andletet ditt. Eg kunne ikkje la være å la blikket vandre over kroppen din. Dei små duvande brysta og dei flotte runde låra dine. Eg såg på blikket ditt at du slappa meir av no. Samtalen gjekk av seg sjølv og vi hadde meir enn nok å prate om. Ettersom flaska blei tommare, vart avstanden mellom oss mindre. Til slutt satt du i armkroken min, medan eg kyssa og strauk deg i nakken. Eg kjende at pulsen hadde auka og at handa mi meir og meir gjekk på oppdagingsferd på den mjuke hua di. Pusten din let tyngre og eg let handa finne brystet ditt, det var nesten som eg brann meg. Det gjekk isingar gjennom kroppen min som samla seg mellom beina. Ho snudde seg og byrja å kysse meg. Det var varme og intense kyss. Så reiste ho seg, tok handa mi og gjekk mot senga som sto i den andre enden av rommet. Der la ho seg godt til rette i senga og drog meg etter. Eg la meg over ho og vi fortsette kysset. Då byrja eg å kle av ho, plagg for plagg. Ho var så vakker der ho låg med den raske pusten og det kåte blikket. Så kledde eg av meg sjølv. Det eine etter det andre landa på golvet. No kunne oppdagingsferda byrje for alvor. Eg let tunga jobbe seg nedover fra halsen, til brystet. Der stoppa eg og forsynte meg først prøvande så svoltent av det høgre brystet. Tunga leika rundt han, eg saug og småbeit og blei sjølv så kåt at det vart vanskeleg å vere stille. Så fortsette eg ned mot det aller heilagaste. Du glinsa og lukta av kåt kvinne. Eg drog inn dufta før eg let tunga få smake. Så sleika eg leppane og klitten din ømt, kyssa og saug om einannan. Etter rørslene å døme, er det ikkje lenge til ho kjem. Eg smøyg inn to fingre i musa hennar og masserte ho bestemt. Så lente eg meg fram og byrja å kysse brysta hennar samstundes som eg let handa arbeide vidare med den våte musa. Så kom ho, eg kjende rykkingane i kroppen hennar og skjedemusklane trakk seg i hop rundt fingrane mine. Eg heldt fram til ho låg roleg under meg. Så kyssa eg ho ømt må munnen og kviskra ”Så skjønn du er!” Eg la meg ved sia av ho og strauk ho varsamt med fingertuppane over magen og brystene hennar, medan ho vart liggande med auga att og puste tungt. Etter ei stund meinte ho tydelegvis at det var min tur, for ho snudde seg over på sida og byrja å gje oppmerksemd til det venstre brystet mitt. Kroppen min, som nett hadde slapna av, vakna igjen på eit blunk. Det sitra i heile meg. Eg la armane mine omkring ho og kyssa ho mjukt og lett i panna. Så fann lappane våre kvarandre i eit kjælent og svoltent møte. Ho let høgrehanda finne vegen ned til holen min og strauk først varsamt og seinare intenst på dei hovne leppane mine. Fyrst ein og snart to fingre fann vegen inn i den varme grotta. Eg var nær ved å miste all kontroll. Så lente ho seg tilbake og stakk handa inn under senga og henta fram ein nett liten sak i matt lilla. Så flytta ho seg så ho hadde hovudet mellom beina mine. Fyrst kjende eg kyssa hennar på innsida av låra, varmt og vått. Plutseleg var munnen over musa mi som eit svoltent rovdjur. Det var som ho skulle ete seg mett av ho. Ho slikka vekk saftene mine og saug og småbeit. Eg skalv av nyting og undra på kor lenge eg ville klare å halde igjen. Den eine handa hennar smaug seg opp til det høgre brystet mitt og kjælte flittig med brystvorta. Den andre fekk eit fast grep om den lilla dildoen og kjørde den mjukt inn i den våte grotta mi medan ho held fram med å sleike på klitoris. Så slo ho på vibratoren. Då var det inga veg tilbake. Eg kom så det monna! Eg skalv og rista, og eg håpar det ikkje forstyrra naboane… Eg kunne ikkje hugse sist eg hadde hatt ein sånn orgasme.

Maten gjekk heilt i gløymeboka, men vinen den drakk vi opp før vi sovna i armane til kvarandre.