Weekend slaven

Jeg heter Peter,er 39 år,ugift,ingen barn, bor i en mindre by på Vestlandet og ønsker og dele med andre hvordan mitt sære liv arter seg: jobb-sammenheng fungerer jeg som mellom-leder i ei statlig bedrift med personalansvar
for 8-9 personer. Men annen hver helg er rollene byttet helt om…

Dag 1:

Sent fredag kveld ankommer jeg hos Herskapet som avtalt. Kroppen min sitrer av spenning. Dette møtet har jeg sett fram til mange dager; hos Herskapet kan jeg spille ut min rolle og være meg selv. Som vanlig må jeg kle av meg foran min Herskerinne, og hun låser klærne inn i et klesskap i gangen. Master ser jeg ikke, så han er sikkert i seng allerede. Halsbåndet blir satt på meg, og hun viser meg til mitt rom og med beskjed om og gå til ro for natten. Det passer i grunn fint; jeg er ganske trøtt nå. Jeg drar teppet over hodet og sovner kvikt.

Dag 2:

Fuglekvitteret utenfor vinduet vekker meg tidlig denne lørdagen. Jeg sover på ei tynn madrass i soverommet ved siden av Herskapet. De fortrekker og være alene om natten…,men jeg er alltid tilgjengelig om de ber om mitt selskap.

Huset har sine regler for hvordan en slave skal te seg, hva som er min jobb, hvor jeg har lov og bevege meg og hva slags klær jeg skal bære. I det siste har Herskapet antydet at de ønsker en kontrakt med meg på 24/7 basis; dvs. jeg oppgir mitt vanlige liv, sier opp jobben, flytter inn til dem og blir deres slave 24 timer i døgnet, med fri kost og losji. Foreløpig for 1 år av gangen. Leilighet i sokkeletasjen vil stå til min disposisjon. Lettere arbeid om dagen; som en slags vaktmester i det store huset + jobb som privatsjåfør. Om kvelden og natten og i helgene er jeg Herskapets høyst betrodde tjener, oppvarter og sex-slave.

Reglene er slik: .
Inne er jeg naken, får Herskapet gjester, er det forskjellige typer klær jeg må bruke. Herskerinnen velger for meg. Halsbåndet mitt er ca.2 cm bredt og av rustfritt stål. Et ring er loddet til halsbåndet dersom jeg skal lenkes fast. I huset er det i de fleste rom en krok festet i gulvet. Denne kroken passer til ringen i mitt halsbånd.
Det er strengt forbudt og møte blikket til Herskapet uten tillatelse. Slikt blir sett på som ulydighet, og den slags blir straffet hardt.
En slave skal ikke lukte som et dyr, så på badet dusjer jeg meg grundig hver morgen.

Tiden er nå kommet til og dekke på frokosten til dem. Jeg er veldig nøye med og tilberede frokosten og trekke kafeen nøyaktig slik som Mester og Herskerinnen ønsker. De er travle og opptatte mennesker som ofte jobber på en lørdag. De to barna på 8 og 12 år er plassert hos bestemor og -far hele helgen.

Når tiden nærmer seg kl.7.00,går jeg inn på deres soverom og venter på den siden Mester ligger. Jeg kneler i slave-posisjon,blikket er senket og jeg er forberedt på og ta i mot ordrer. Kl.07.00 ringer vekkerklokka ,Mester slår av alarmen,ligger noen få sekunder og ruller seg deretter over på motsatt side av sengen og gir Herskerinnen et kyss. Og som vanlig vil hun sove litt videre. Mester setter seg deretter litt opp i sengen.. ”God morgen slave” sier han. ”.Jeg har ikke fått tillatelse til og snakke,så jeg begynner og kysse han lett på foten. ”Du er en god slave,gutten min,du må få din belønning”sier han.”Sett i gang og sug kuken mi n”.

Min patetiske penis reiser seg av denne invitasjonen. Selv om jeg er heterofil,kan jeg ikke unngå og føle glede av og slikke Mesters penis. Jeg gaper over det store hodet,som nå er i ferd med og bli skikkelig erigert, og beveger munnen opp og ned over det. Noen ganger bruker jeg tunga og kiler han på skaftet og på pungen. Den smaker litt stramt og salt,men jeg kjenner også igjen den litt søte lukten som kjennetegner min Herskerinne. Slik holder jeg på noen minutter. Mester er nå i ferd med og bli skikkelig kåt og snart går det for han i munnen min. Jeg svelger hans sperma,og han rusker meg i håret som en slags form for anerkjennelse, og går så ut på badet.

Min Herskerinne våkner snart opp ”Hei slave”sier hun.” Håper du har sovet godt i natt” Og uten og vente på et svar,kommmanderer hun:” Kryp over på min side og gi meg litt massasje?!!” Hun trenger ikke og be meg to ganger og innen jeg er kommet rundt senga,har hun sparket av seg dyna og ligger på magen og med armene framfor hodet og med puta under magen. Splitter naken er hun et vakkert syn: Langt mørkt hår, sommer-brun i huden, en slank midje, litt brede hofter og rumpe, og to fine lekre ben som skrever aldri så lite. Slik hun ligger nå, har jeg fri sikt inn i hennes vagina og anus. Et vidunderlig vakkert syn…spør du meg.
Noe sæd har rent ned på lakenet og er i ferd med og størkne. Hun og Mester har tydelig elsket nylig

Aller helst vil jeg la tungen min gli dypt inn i hennes vagina,men jeg vet at sånt gjør man ikke ustraffet. Forrige gang jeg tok meg den frihet uten tillatelse, vanket det 50 piskeslag over ryggen og enden. I tillegg ble jeg lenket fast etter halsbåndet i enden av senga deres. Armene mine ble ført bak ryggen om påsatt håndjern. Slik lå/knelt jeg hele natten, uten i stand til og hvile,og kunne verken sove eller gå på do. En passende straff for meg,var Herskapets kommentar. Ut på natten hadde de også et langt samleie. Jeg var luft for dem.

Så nå finner jeg det mest fornuftig og starte med og massere beina hennes, videre masseres leggene, armene mine masserer mykt innsiden av lårene og jeg begynner og kna enden hennes. Hun gir fra seg lyder som tegn på velbehag og fra min stive penis renner det litt lys sæd..”Når du knar rumpa mi,må du kna enda hardere”,sier hun bestemt. Jeg øker styrken og hun murrer fornøyd.

Motet mitt stiger og jeg ber om tillatelse og stikke tunga mi inn i hennes vakre vulva.
”Du må gjøre deg fortjent til det først, fordi jeg er ikke tilfreds med massasjen din,skjønner du!!!”sier hun. ”Men ræv-hølet mitt kan trenge en vask, slave”,hun ler litt ertende. Jeg takker høflig nei og kjenner at rødmen brenner i kinnene mine. Istedenfor retter jeg meg noe opp og vil massere hennes skuldrer.

”Vent litt”sier hun ”jeg må visst på do” Noen minutter etterpå kommer hun tilbake. Hun er nydusjet og fortsatt naken. Hun legger seg ned på magen og jeg ser fram til og fortsette med massasjen.

”Slave,før du fortsetter ”,sier hun”har jeg en annen jobb til deg. Ta deg en tur inn på toalettet. Det er litt skittent ned i do-skåla etter meg. Du må åpne vinduet og lufte ut etter meg, klor er i skapet under vasken og der er også do-kosten. Vær en grei gutt nå,kvikk deg!!”sier hun.”Dette har du gjort mange ganger før”.

Min penis krymper til det halve nå,der jeg lusker inn på badet. Vask av toaletter er ikke akkurat hva jeg setter høyest her i livet.. Men en Herskerinne med respekt for seg selv, vasker aldri etter seg. ”Skitt-arbeid er for slaver”, sier hun.

Jobben gjøres unna i rekordfart,men da jeg er tilbake i soverommet, er Herskerinnen på vei inn til kjøkkenet.

”Er du sulten?” roper Master .Jeg får tillatelse til og sitte ved kjøkkenbordet og vi inntar alle tre frokost. Herskapet er påkledd,og selv er jeg kun ikledd et lite hvitt forkle som skjuler kjønnet mitt.
Etter frokost må Mester en tur på kontoret. Herskerinnen vil ut og shoppe og jeg blir plassert foran støvsugeren med beskjed om og gjøre rent i huset til helgen. Jeg har 6-7 timer på meg,så det er ingenting som haster.

Før Herskerinnen låser døra etter seg,nevner hun noe om gjester for kvelden,så hører jeg hun starte bilen.