1-14 Februar 2001

Torsdag 1/2-01
Jeg har tenkt litt på det, menn som vet hva de vil, menn som tørr og bestemme, det er nok her min underdanige side kommer frem seksuelt. Jeg liker å drive et psykologisk spill, eller rettere sagt ha et seksuelt psykologisk spill en gang i mellom, hvor jeg rett og slett kan bli fortalt hva jeg skal gjøre hvordan jeg skal oppføre meg, hvordan jeg skal kle meg og ha muligheten til å være uskikkelig, for å få litt straff… hehehe, jeg kan jo provosere fram litt av hvert der, men misforstå meg rett, jeg synes ikke det er spesielt opphissende hvis noen drar frem pisken, annet enn at tanken er pirrende. Jeg skal da ikke ha det vondt… Huff, jeg tror at det er en av grunnene til at jeg ikke har noen kjæreste og ikke har hatt det på lenge. Jeg krever for mye og vet hvordan jeg vil ha det. Skremmer det bort menn?

Fredag 2/2-01
Jeg er helt fra meg! Jeg er blitt hekta på dykking! Det var en fantastisk opplevelse, som jeg bare er nødt til å utforske litt mer og har allerede meldt meg på kurs. Hvis jeg kan bli hekta på noe slikt, i et knøtt lite basseng på en messe, hvordan vil det da bli når det skal dykkes på ordentlig, i sjøen? Jeg har virkelig store forhåpninger til dette. Ellers var ikke messen det mest spennede jeg har vært med på. Noe om seiling og dykking, det var det. Så har vi da det obligatoriske "røde hjørne", hvor det sier seg selv hva som befant seg. Det var ikke akkurat imponerende, men hver sin lyst. Jeg har fremdeles ikke kommet meg helt etter "rushet" jeg fikk av et prøvedykk! Alle burde prøve det, tenk hvilke muligheter det gir deg!

Lørdag 3/2-01
Helene har fått tak i noen rødviner som bare måtte testes i dag og jeg sier jo selvfølgerlig ikke nei takk til en nydelig kvinne som byr på rødvin. Vi blir vel sittende å skravle og spise litt ost tenker jeg, hvis hun da ikke har noen baktanker.

Søndag 4/2-01
Huff, jeg tror jeg må foby meg selv og treffe noen mennesker i dag. Det er nesten slik at jeg får bakoversveis av min egen ånde. Helene hadde laget bakte hvitløk og det gled vel ned noen (jeg snakker om hele hvitløk og ikke fedd) det er så godt. Heldigvis spiste vi like mye av det, så hun har det vel ikke noe spesielt bedre enn meg. Men fortsetter jeg slik, kan jeg vel se langt etter forkjølelses bakteriene, da flykter vel selv de. Slett ingen dårlig idé.

Mandag 5/2-01
Alle mandager er i utgangspunktet like ille. Det er bare noen som er verre, ikke det at man må stå opp tidlig, men det at man faktisk er avhengig av at det kommer noen kroner inn på kontoen hver måned. Hvis jeg skal ønske meg noe når jeg blir "stor" vil det være å leve et bekymringsløst økonomisk liv og jobbe med ting som virkelig betyr noe i verden, som man ikke nødvendigvis blir millionær på. Kanskje jeg skal sende inn en lotto kupong. Ja, jeg føler meg heldig, så hvorfor ikke? Jeg taper jo allikevel bare innsatsen og så kreativ jeg er med tall, sender jeg alltid inn en ferdigutfylt. Tenk så ergelig, folk som sender inn de samme tallene, uke etter uke. Så, en uke de glemmer å sende inn tallene sine, som de jo selvfølgelig kjenner både inn og ut, vinner deres tall. Nei, jeg er for distre til å huske slik og jeg ville ergre meg resten av livet.

Tirsdag 6/2-01
I dag holdt jeg nesten på å gå glipp av en time aromaterapi, jeg har bestilt for veldig lenge siden og hadde det ikke vært for at hun ringte og påminte meg om det ville jeg ha gått glipp av halvannen time deilig massasje. Hun er jordens mest fantastisk menneske og jeg er salig hver gang jeg kommer ut derifra.

Onsdag 7/2-01
Hver gang jeg er hos massasjedama, mi, kjefter hun på meg fordi jeg ikke drikker nok og det er ikke rødvin vi snakker om, men vann. Vann, vann og atter vann. Jeg er kjempeflink den første uka, og så går det verre og verre men det er jo egentlig veldig godt. Så kommer tankene mine inn på frossent vann, jeg lagde en gang en isdildo, fordi jeg hadde blitt inspirert av film, la den i fryseren på kjøleskapet og det funket veldig bra. MEN og her er det et menn, så skulle min daværende kjæreste prøve det samme. (Han hadde jo ikke fantasi til å gjøre noe jeg ikke hadde fortalt han) Forskjellen var bare at han la den i en fryser som holdt minus 18 grader. Jeg trodde virkelig jeg skulle krepere, do not try this at home….. er leksen jeg lærte… men en isdildo, som vel og merke ikke har ligget i en meget kald fryser, er da artig å leke med, variasjon fryder er det noen som hevder.

Torsdag 8/2-01
For å være litt sosial med mine arbeidskollegaer, gikk jeg ut på puben og tok en øl, som ikke uventet ble til flere øl, noe som resulterer i at jeg bare har lyst til å gå å legge meg, onanere meg frem til en orgasme og sove min dypeste søvn. Natt i natt.

Fredag 9/2-01
Leste i VG i dag at man nå kan få operert inn en liten maskin i ryggen, som man kunne fjernbetjene, for å oppnå orgasme. Det begynner å bli livlige tider om man skal kunne trykke på en knapp for å få orgasme, hei og hå. Nei helt ærlig Du kan kjøpe mange vibratorer og menn for dens saks skyld for 60.000,- Men jeg kan jo se det humoristiske der da, fjernkontrollen kan jo ha sin misjon, hvis man har den med ut blanfdt folk, du kan jo faktisk risikere å gi en annen kvinne eller mann orgasme ved å trykke på en knapp…. Du kan jo ikke akkurat ta ut en boks som er operert inn i deg sånn uten videre…. Nei takk meg til fjernstyrte vibratorer, de kan jeg i hvert fall anbefale.

Lørdag 10/2-01
Jeg er virkelig glad over at teknologien kan klare å lage enkele ting som normale dildoer og vibratorer, thank heaven for gule, blå og røde, harde, myke og stive staver!

Søndag 11/2-01
På en morsdag sier det seg selv hva jeg har bedrevet tiden med. Jeg har vært hjemme hos min mor, med gave og greier. Hun var selvfølgelig veldig glad over bare å se meg, og vi ble sittende å snakke.

Mandag 12/2-01
Jeg går rundt småkåt , men vet ikke helt hvorfor. En liten skorpion jeg fikk av line med gode anbefalinger, fikk virkelig gjennomgå. Disse vibratorene er virkelig til å stole på , jeg sier når og den gir meg orgasme, etter orgasme… hmmmm deilig. Må huske å kjøpe batterier i morgen!

Tirsdag 13/2-01
Marius har gått rundt med et lurt smil rundt munnen helt siden i går og det irriterer meg når jeg ikke vet årsaken til denne utspekulerte måten å gjøre meg nysgjerrig på. Hmmm…. Hiver i meg en japp og tenker videre….

Onsdag 14/2-01
Ok, han greide ikke å holde meg på pinebenken lengere, men det er nesten like ille. Han fortalte meg at vi skulle ut på tur og at han hadde fikset en fridag til meg på fredag. Hva er det den mannen innbiller seg? Tja, ved nærmere ettertanke innbiller han seg vel ingenting, han ikke vet… Huff, Marius kjenner meg bedre enn de fleste, men jeg kan jo ikke la vær med å tenke at mannen er frekk, i en positiv forstand… Men han griede allikevel ikke å fortelle meg hvor vi skulle hen og hvor lenge vi skulle være borte…. Hmmmm, lurer på når han har tenkt til å fortelle meg det?