1-14 mai 2001

Tirsdag 1/5-01
I dag tidlig lå jeg lenge og tenkte på hvem som skulle få den ære og tilfredsstille meg. Jeg tenkte da på vibratorene mine og havnet til slutt opp med en lilla, liten sak, formet som en miniatyr pikk. Det skal ikke mye til, bare man kan bruke den, tenkte jeg og sendte Thomas en tanke.

Onsdag 2/5-01
Innerst inne vet jeg at det aldri kommer til å bli noe mellom meg og Thomas. Jeg lurer bare på hvorfor jeg ikke helt greier å slippe taket. Er det et nederlag for meg eller er jeg desperat? Vil jeg så gjerne at dette skal være mannen i mitt liv at jeg glemmer alt annet. Det er enkelt å svare på NEI. Jeg har funnet ut av at vibratorene mine er enkle sjeler og de tilfredsstiller meg nøyaktig slik jeg vil der og da.

Torsdag 3/5-01
Jeg snakket med Thomas i dag om hva jeg har tenkt på og hva jeg drømmer om og krever av en mann. Det var ikke slik at jeg buste ut med at han var en dårlig elsker eller noe, men jeg fortalte han at jeg hadde tenkt på dette her og ville spare både han og meg for mye såre tårer og vonde tanker. Han tok det i grunnen meget pent og sa at han nesten hadde ventet det.

Fredag 4/5-01
Så lenge varte altså dette flippet mitt. Ikke akkurat imponerende, men en erfaring rikere. I dag har jeg ikke tenkt til å gjøre annet en å stikke bort til Helene og drikke litt vin, snakke og drikke litt mer vin… kos dere.

Lørdag 5/5-01
Endelig har det kommet litt godvær! Dette er jo fantastisk. Har sommeren tenkt til å lure oss nok engang eller skal den forbli? Dette er en god dag til en utepils, sammen med Marius. Jeg må jo oppdatere han litt om hva som har skjedd i livet mitt. Vi snakket alltid om slikt før, men det har blitt mindre og mindre i den siste tiden. Kanskje ikke så rart, vi har jo ikke fått vært så mye sammen.

Søndag 6/5-01
I dag har jeg gått en lang tur og fått den mosjonen jeg skulle hatt sammen med en aktiv sporty elsker. Jeg er stiv og støl og fullstendig utkjørt, men det sier vel mer om men form, enn om hor langt jeg har gått. Det har blitt nok frisk luft på en stund kan jeg jo si uten å gå mer inn på detaljene.

Mandag 7/5-01
Dette med været er jo helt fantastisk! Kroppen min skriker simpelthen etter å bli slikket med sol, uten irriterende tikking fra et ellers så kjedelig sol studio (jeg hater solarium, tikkingen, varmen, svetten og alt som har med "fake" sol og gjøre, men ser på det som en redning om vinteren når man ellers føler seg feit og blek) Jeg kjenner at jeg allerede har blitt brent i ansiktet. Slik er det hvert år. Jeg "glemmer" solfaktor og blir rød som en hummer… men ingen kan si at jeg er bleik, så kan de jo være snille å la vær, å fortelle meg at jeg burde ha smurt meg. Jeg vet jo det…

Tirsdag 8/5-01
Jeg skal sannelig si deg at solen og forsmaken på varmen gjør noe med kroppen min! Jeg smiler fra øre til øre og kjenner kåtskapen buldre innvendig i hele kroppen min. Jeg føler meg som en tikkende bombe som når som helst og hvor som helst kan gå av og eksplodere i en ellers heftig orgasme! Jeg kjenner at det ikke skal mye til… et lite streif , en liten berøring…. En ubeskrivelig følelse…

Onsdag 9/5-01
Jeg greide simpelthen ikke å la vær i går jeg måtte misbruke mine egne fingre på toalettet. Da jeg trodde min erotiske utskeielse skulle få tankene over på noe annet, fant jeg fort ut av at det heller hadde den motsatte effekten. Jeg ble kåtere og kåtere og fantasien overtok all hjernekapasitet. Jeg gikk rundt meg selv, til jeg tilslutt fant ut av at jeg gjorde alle en tjeneste ved å forlate omverdenen og synke dypt tilbake i sengen og drømmenes verden.

Torsdag 10/5-01
Fantasiene var annerledes denne gangen, de var tydeligere og klarere enn noen gang. Jeg befant meg i et gammelt hus, hvor jeg gikk rundt i en gjennomsiktig kjole. Jeg var alene, før en mann trampet på utsiden og jeg hørte noen kom inn. En ung veltrent mann kom inn døren og jeg smeltet totalt, jeg merket at følelsene jeg kjente for han, var kjærlighet, og jeg gav han et kyss. Han ledet meg bort til en briks og la seg ved siden av meg. Det neste jeg husker var at jeg elsket med en kvinne. En aldeles vakker kvinne med sort langt bølgete hår. Hun var mannen jeg følte jeg elsket….

Fredag 11/5-01
Drømmen i går forvirret meg litt, men pirret meg mer. Jeg ble nysgjerrig. Hva var budskapet med denne drømmen? Jeg var overbevist om at det måtte bety et eller annet, men jeg kan ikke finne ut av hva, med mindre det skulle være at kroppen min fortalte meg at det var kvinner den ville ha, men er ikke det litt for innlysende for en drøm og være? Jeg mener jeg har hørt at ting man drømmer om symboliserer noe og det man faktisk drømmer må tolkes. Vel, jeg burde i det minste være et godt eksemplar for en drømme forsker!

Lørdag 12/5-01
Skal ut med en venninne flokk i dag og gjøre byen utrygg, drikke masse vin og flørte masse. Det blir spennende å se om det blir en mann eller ei…

Søndag 13/5-01
Er ikke dette bare typisk dah! Fyllesyk og mensen. Helt ærlig det er da å samle opp til en dårlig dag, en virkelig dårlig dag.

Mandag 14/5-01
Tror jeg er bedre skikket til å sette fingrene på tastaturet i dag, enn det jeg var i helgen. Jeg kunne seriøst blitt tatt for fyllekjøring på s-ene og alt annet som befinner seg på tastaturet. Vel, lørdagen tok litt av for å si det slik. Vi, Helene og en venninne og jeg havnet på nachspiel hos Helene. Vi var kåte og gale alle sammen og hadde nok fått litt for mye vin og litt for mange ideer. Ideene kom aldri så langt som til praksis, med unntak av litt klining, erting og kosing. Men for all del, vi fikk da alle sammen fart på fantasiene. Om jeg ikke hadde hatt mensen tror jeg nok at jeg hadde kastet klærne sammen med hemningene og storkost meg sammen med de to. I stedet gikk jeg alene hjem, tok meg en lang dusj og onanerte meg selv til orgasme flere ganger.