1-14 Mars 2001

Torsdag 1/3-01
Jeg tok meg den frihet og be Helene på "prøvesmaking", noe hun selvfølgelig stilte opp på. Vi var veldig enige med de anbefalingene jeg fikk, selv om jeg ikke fortalte henne hvem jeg hadde fått de anbefalt av. Og jeg vil nok også i fremtiden prøve nye spennende anbefalinger!

Fredag 2/3-01
Det er endelig lørdag og jeg føler meg ikke noe særlig i form, tror jeg skal legge meg under dyna og se om det går over.

Lørdag 3/3-01
Huff, tenk å kaste bort en hel helg med dette, jeg fryser og svetter omhverandre, jeg skal prøve og sove det av meg og kaste i meg et tonn C-vitamin.

Søndag 4/3-01
Begynner å merke virkningen av kuren min og regner med at jeg er menneske igjen i morgen. Ønk meg god bedring da dere, snufs..

Mandag 5/3-01
Jeg hr virkelig syndet i dag… jeg fant bare de mest vidunderlig skoene jeg har sett på lenge, jeg gikk ut en gang, men det varte ikke lenge før jeg måtte løpe tilbake og prøve de… Å prøve sko er i utgangspunktet veldig dumt, hvis man ikke har penger til dem. Jeg har som du sikkert har skjønt et liten hang til sko… det er min last…. Vel, det høres helt forferdelig ut, men de er lyserosa, høyhælte sko, samt et par sandaler som er så praktiske til sommeren. Jeg vet ikke om det er butikkenes salgsmessig taktikk at de begynner med vår/sommer sko nå som alle går rundt å fryser, i slaps og regnvær. Jeg biter i hvert fall på.

Tirsdag 6/3-01
Jeg har selvfølgelig hengt meg på bølgen av "Big Brother" bølgen. Programmet ingen liker, men som alle snakker om og selvfølger lig ser på. Det sier jo litt at man kan bestille et eget abonnement på canal digital, for å se 24 timer live, ring "spylines" og se en time oppsummering hver eneste dag. Helt ærlig kan vi bare ikke innrømme det. Vi elsker det, det er herlig å kikke på andres liv, problemer, intriger, kjærlighetsliv, sexliv osv. Det er en grunn til at grunderen har tjent penger på dette konseptet og at det faktisk har slått ann slik det har gjort. Nei, vi kan i det minste være ærlige ovenfor hverandre. Jeg synes det er imponerende at folk er villige til å blotte seg slik for en 10-0 sjanse til å vinne en million, men det er deres avgjørelse og heldigvis ikke min. Jeg hadde nok neppe stilt opp på et slikt program, selv om jeg er aldri så lite ekshibisjonistisk.

Onsdag 7/3-01
Huff, på mandag hørtes jeg ut som den sko fetisjen men, det er ikke helt slik det henger sammen. Slik jeg, med mine fordommer, forestiller jeg meg at ekstreme sko fetisjer, ikke kan ha sex uten sko i sengen og så videre, ganske lattermildt for meg, uten at jeg vil tråkke noen på tærne. Jg har jo mine lyster jeg også, som i andres øyne sikkert er vel så morsomme.

Torsdag 8/3-01
For en gangs skyld har Helene overtalt meg til å ta en tur på CatWalk. Hun var jo ellers litt skeptisk til det i starten men nå har hun tatt helt av. Det er nesten litt morsomt. Så i morgen skal vi ut å shoppe til henne. Jeg skulle ønske jeg klarte å beskrive hennes vesen, kroppen hennes og hennes måte å være på. Jeg er sikker på at hun har den mest sjarmerende utstrålingen i hele Oslo.

Fredag 9/3-01
Etter å ha tråkket rundt i byen i hele dag, er jeg litt sliten i bena (nok en unnskyldning til å kjøpe flere sko, slik at jeg har noen å velge mellom) har Helen funnet seg et dritt lekkert antrekk. Hun er nødt til å få oppmerksomhet for det, men jeg skal kanskje ikke røpe for mye.

Lørdag 10/3-01
Jeg har ikke all verdens tid til å skrive i dag, jeg har bare 150 baller i luften jeg må få fikset før Helene kommer, så jeg skriver mer i morgen, god helg folkens!

Søndag 11/3-01
Med "geleshots" på vorspielet, tok det ikke lange tiden før både Helene og jeg var fine i farta. CW er ikke et sted man er full, så resten av kvelden tok vi det noe roligere. Helene fikk som jeg antok mange komplimenter fra beundrere rundt omkring seg og jeg nøt hennes oppmerksomhet, som om det skulle vært meg. Hun er og var praktfull. Vi danset og koste oss ute på det lille dansegulvet og det var ikke fritt for at jeg hadde lyst til å kaste meg over henne der og da, men jeg gjorde selvfølgelig ikke det. Jeg ventet til jeg kom hjem, i drømmene mine, vel og merke. Jeg drømmer ofte om henne, men jeg er nok ikke den eneste.

Mandag 12/3-01
I utgangspunktet skulle jeg vært uthvilt etter en helg, men i dag er jeg bare trøtt, sliten og ikke særlig sosial. Jeg satte meg derfor ned på nett etter jobb og chattet. Det er ikke ofte jeg gidder det, men inni mellom er det faktisk ganske underholdende. Hva er det som får folk til å være så åpne på nett, miste folkevettet og legge igjen fornuften? Folk, da gjerne gutter virker desperate etter å få seg et knull og tror at nettet er veien. Det kan jeg kanskje være med på, men helt ærlig. Det er en grunn til at de ikke har fått seg noe på et par år. Det går ikke ann å finne seg en kvinne på nett ved å spørre om hun er kåt. Eller enda bedre hvordan ser du ut? Hva pokker har det med saken å gjøre? Du skal jo ikke knulle henne i løpet av et kvarter heller og hvilken garanti har du for at personene du snakker med faktisk er de som de gir seg ut for å være. Svarer jeg for eksempel at jeg er som jeg er, er det whooowww. Sier jeg derimot at jeg er feit, stykk og overvektig, tror de meg ikke! Hva er det for noe? De kjenner meg jo ikke og for alt de vet kan jeg være alt det de ikke ønsker å møte, men de vil altså ikke tro at noen vil si noe slikt. Da takker jeg for meg. En av de hyggeligste menneskene jeg har snakket med på chatten, helt tilfeldig var faktisk ganske irriterende. Han rettet konstant på meg og min grammatikk, ettersom jeg skrev. Han var norsk lærer… og vi snakket lenge, uten å komme inn på temaet sex. Vel, poenget er at han faktisk gjorde meg nysgjerrig på sin måte og hvis jeg nå skulle ha truffet noen, ville det da vært fordi jeg er nysgjerrig.

Tirsdag 13/3-01
Gårsdagen fablerier bør i det minste lære en og annen sjel om hvordan det går an å oppføre seg på nett, uten at jeg skal stå her som en prektig kvinne, det har jeg vel vondt for å si om meg selv. Det hadde i hvert fall ikke vært sant. Vil menn ha prektige kvinner, eller foretrekker de kvinner som vet hva de vil ha? Jeg håper jo og tror da at mannen jeg en gang forelsker meg i vil ha meg akkurat slik jeg er. Det er jo noe som heter at man forandrer partneren sin slik man vil at han/hun skal være for deretter forlate han/henne fordi de ikke er slik de engang var når man forelsker seg i dem. Hvem har man da å klandre. Ris til egen bak (det er i grunnen ikke så ille det der med litt ris)

Onsdag 14/3-01
Marius har verdens beste pisk, som han selvfølgelig har kjøpt med tanke på min snertne lille bakende. Han mente jeg skulle lære å oppføre meg (hva nå han mente med det!) Den er perfekt, liten og snerten, uten at den gir smerte. Jeg sier jo ikke neitakk til litt ris, jeg sier bare nei takk til noe vondt… Det er ikke noe som kan være så opphissende med et lite klaps på stumpen, eller bli beordret ned over hans knær. Huff, jeg kommer til å stille krev til mannen i mitt liv, men det tar jo litt tid, før man finner ut om man er på bølgelengde slik. Dessuten tror jeg at man kan like ting med en mann, som man ikke setter pris på hos en annen. Jeg tror jo ikke akkurat at jeg vil syntes det er særlig opphissende å få klaps av en mann som overhodet ikke tenner på å gi meg det! Men da kanskje det er noe annet…. Det er det som gjør sex så spennende og ikke minst utfordrende.