1-15 Januar 2001

Mandag 1/1 2001
Dagen i dag, var i grunnen litt trist, vi skulle hjem og tilbake til den gamle hverdagen. Jeg tror alle og enhver hadde hatt en strålende tur og fått gode minner fra det gamle årtusen. (diskusjonen om når det gamle årtusen virkelig er ferdig gidder jeg ikke snakke om , jeg mener det er nå…)
Møtes vi igjen ser jeg ikke bort fra at vi kan gjøre noe av det samme, eller leve ut noen andre fantasier, men jeg tror det blir helt feil å planlegge noe som helst og forvente at ting skal skje. Jeg tror det er bedre å ta det som det kommer og ta det for hva det er, nemlig deilig sex. Deilig sex.

Tirsdag 2/1-1
Et nytt år, med nye muligheter…. Det sier man i hvert fall, mann hva kan bli annerledes i år? Vil jeg få mann og barn, eller vil jeg forbli nina, hun som ikke har kjæreste? Tja, hva jeg egentlig vil har jeg litt ambivalente tanker om….Nei, jeg får leve livet og se hva det har å by på… er dere ikke enige?

Onsdag 3/1-01
Huff, jeg våknet opp i dag, gjennomvåt av svette. Hva var det jeg hadde tenkt tanken om? Mann og barn, vel… jeg skal i hvert fall ikke ha mann og barn. Jeg drømte at jeg levde nettopp det livet, men jeg var ikke lykkelig. Jeg ville sove , sove og atter sove, jeg hadde tre småunger rundt meg, og en stresset mann som skulle haste videre og som for alt jeg vet, bedro meg med en ung vakker kvinne og lot meg gå hjemme med unger, hus og vask, så jeg kunne være den som skulle forfalle. Nei takk og pris, jeg vil heller være den vakre kvinnen…..

Torsdag 4/1-01
I dag har jeg ikke gjort annet enn å slappe av siden jeg kom fra jobb, tatt meg en lang varm dusj, været er jo så guffent… før jeg smurte inn hele kroppen, med min beste body lotion. Jeg følte meg varm og kåt der jeg satt i godstolen og lese erotiske noveller. Noen erotiske noveller tenner meg enormt, jeg lever meg inn i den, fantaserer om at jeg er hovedpersonen, og lurer på hva som er det neste som vil skje med meg… jeg kunne ikke la vær, jeg begynte så forsiktig med fingrene, strøk forsiktig over leppene, men da skal jeg si det var noe som reagerte.. jeg kjente saftene gjøre meg våtere og våtere, fingrene begynte å spille for egen maskin og før jeg visste ordet av det, kom jeg i en deilig orgasme. Jeg var for utslitt til å lese videre og sovnet i stolen…

Fredag 5/1-01
Tenkte at jeg skulle be Helene på litt ost og kjeks i dag… se en film og kose oss…. Sender henne en mail, med det samme!
Kvelden: Helene hadde andre planer for kvelden, et eller annet med familien… Hmmm, hvorfor ble jeg så skuffet over det? Hadde jeg regnet med at hun ga opp alle planer for meg? Nei, det er nok mest på grunn at jeg hadde forestilt meg kvelden, masse rødvin, ost og kjeks…. Og masse prat og kos. Men det kan vi jo bare gjøre en annen dag. Tar meg en tur på kino jeg.

Lørdag 6/1-01
Det er lenge siden jeg og Marius har vært alene sammen, men det har verken vært tid eller anledning til det i det siste. Han kommer i hvert fall innom meg i dag, så får vi spise en bedre middag og snakke litt sammen. Jeg elsker nemlig å sitte å snakke, og spesielt med Marius… vi kan snakke hverandre aldeles kåte…. Fortelle hverandre om fantasier og slikt.
Jeg må bare finne noe å ha på meg… jeg har kjøpt meg en sånn "Look a like! skinnbukse, som bare sitter så bra over rumpa, den kunne jeg hatt på meg… men over…. Da har jeg en chiffon genser, den er jo litt spennende, med en BH under…eller kanskje ikke? Nei, tja…frekt blir det i hvert fall…. Og det er jo litt av meningen.

Søndag 7/1-01
Gårsdagen ble riktig hyggelig. Vi hadde nok begge to spart opp begjært til hverandre, for om jeg skal mistenke Marius for noe så var det at han var kåt, ved synet av meg… Det er i hvert fall noe jeg innbiller meg, kanksje det var på grunn av maten? Marius og jeg er et perfekt "ikke par" og det er deilig å slappe totalt av og bare tenke på nytelse. Det er en nytelse å være sammen med Marius, det er en nytelse å elske med han, flørte med han…. Huff dette begynner å høres ut som en anbefaling til hans evt., partner… Jeg får heller la vær og beholde han som "min" litt lengere.
Nei, jeg må få skrevet noen mail, her, så jeg beholder noen venner.

Mandag 8/1-01
Jeg er så trøtt, det ble sånn sett rimelig sent i går, jeg måtte bare prøve en ny vibrator, som jeg hadde fått av Line og Mindcrime og det tok jo sin tid, kan ikke bare prøve den en gang og på en måte…. Kan jeg vel? Dumt spørsmål, jeg vil vel heller ei…. Vel en tidlig natt på meg. Natta

Tirsdag 9/1-01
I dag går jeg litt utenfor meg selv. Jeg tror jeg har klart å vende døgnet helt opp ned og det medfører at jeg er utrolig trøtt, nå som jeg egentlig skulle vært frisk og opplagt.
Vel, jeg sitter her og skriver litt og svarer på litt mail…..

Onsdag 10/1-01
På vei hjem i dag, snublet jeg over et par sko, eller rettere sagt en hel butikk fyldt med godbiter. En særdeles sær mann, som jeg mistenker sterkt for å ha en ekte skofethish, sto alene bak disken. Da jeg så hadde fått samlet sammen noen skopar og satte meg ned for å prøve kom han løpende for å hjelpe meg. Den måten han berørte mine føtter og ben på, levnet ingen tvil over at fyren faktisk satt og ble kåt av å ta på mine ben. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre, han greide faktisk å sette meg litt ut av fatning et par minutter, men før jeg visste ordet av det, var jeg på vei ut, med en pose og to par sko. De var frekke og de var flotte, men de var dyre… Og hva skal jeg egentlig med enda flere sko? Det er et spørsmål du aldri må stille meg… eller andre kvinner for den saks skyld.

Torsdag 11/1-01
Det er ikke lenge til jeg må komme meg på polet for å fylle opp vin hylla mi igjen ser jeg, ser latterlig tomt ut der nå…. Snufs…..

Fredag 12/1-01
Hva er en fredag? Jo en fridag! Bestemte meg for å ta en "gro-dag" og være hjemme kun for å kjede meg og kose meg… Jeg fikk tid til en lang dusj og en deilig frokost. Jeg hadde tenkt at jeg skulle stikke bort til Helene i dag, med masse hjemmelagede lys. Jeg elsker lys… så i full gang med hjemmestøperiet, ringer det på døra. Det er vel ikke noe som er mer typisk? Vel, det har vært vannlekasje i leiligheten over og de må undersøke nede hos meg, som det for øvrig holdt på å bli brann hos, fordi jeg drømte meg bort i en aldeles snerten rumpe. Etter at han hadde sjekket det han skulle, plumpet jeg ut med en invitasjon. Jeg spurte mannen med den snertne rumpen om han ikke ville komme tilbake i kveld på middag… (som for øvrig ikke kunne frise han særlig mye, når han så hvordan det holdt på å gå med lysstøpingen)
Han smilte bare og sa at han ikke trodde kona hans ville syntes det var så hyggelig… So I did it again… Sjekk fingeren først, NINA!
Noen ganger kan jeg bli ganske sint på meg selv…..nå er jeg det og sitter i stedet og gomler sjokolade. Stikker bort til Helene etterpå, alt blir bedre av å se henne.

Lørdag 13/1-01
Noen ganger våkner jeg opp og er kjempekåt, jeg forbarmer meg over at det ikke ligger en mann ved min side og kaster meg over telefonen og ringer Marius. Det er krise, jeg må ha han og det skulle være der og da! Marius som for øvrig syntes det var uhorvelig morsomt å få en slik telefon, tirret meg litt for lenge, så jeg var nødt til å kaste han ned på senge og ri som besatt.
Jeg var besatt, jeg måtte ha pikk, og det fikk jeg….. Tusen takk Marius. Jeg skal aldri glemme deg…

Søndag 14/1-01
Nå har det seg slik at mye vil ha mer… og da jeg våknet i dag var kun fingrene mine tilgjengelige, halvt i søvne og halvt i våken tilstand, våknet jeg i hvert fall opp til en aldri så liten orgasme, før jeg sovnet igjen og gjorde det samme igjen før jeg husket at første gang ikke var en drøm….

Mandag 15/1-01
På mine utallige, irrasjonelle surfeturer på nett falt jeg over en utrolig site om folk sine sexopplevelser. Slik som hva og hvor folk hadde gjort både det ene og det andre. Det som irriterer meg mest er at jeg ikke husker adressen, så jeg finner det ikke igjen, så derfor vi jeg gjerne ha noen opplevelser av dere som nå engang sitter og leser dagboken min. Jeg morer meg stort over å lese hva andre opplever jeg også. Selv om jeg ikke syntes folk er så flinke til å ta oppfordringer gjør jeg jo i hvert fall et forsøk… Jeg kan jo bare true dere med at jeg sluter å skrive dagbok, hvis dere ikke sender bidrag….. holder det?
[email protected]