1-15 juni 2001

 

Fredag 1/6-01-01
I dag skal jeg ikke gjøre annet enn å ligge langflat på sofaen og se på TV og drikke vin. Jeg treger absolutt å slappe av litt.

Lørdag 2/6-01-01
Det ble ikke mye vindrikking på meg i går. Da jeg la meg ned på sofaen sovnet jeg momentant. Jeg får heller be Helene stikke innom så jeg får litt selskap. Jeg tviler på at jeg sovet så lenge hun er her i hvert fall! Dessuten kan vi sikkert få laget litt god mat og kost oss litt.

Søndag 3/6-01-01
Det ble både god mat , vin og kos på oss i går. Vi snakket en del om hva vi hadde opplevet i det siste og var begge enige om at det hadde vært utrolig morsomt, at det ikke skalle skje hver gang vi så hverandre men vi er absolutt ikke sikre på at det ikke vil skje igjen og det har ingen av oss noe særlig imot. Det ville liksom være for dumt om vi skulle slutte å være sammen, bare fordi vi hadde vært i seng. Gjort er gjort og spist er spist…

Mandag 4/6-01
Begynner å kjenne at godte suget stiger hos meg og det betyr jo bare en kjedelig ting. Jeg skal snart han mensen…æsj. Kunne den for engangs skyld holdt pause, for sommeren eller noe slikt?

Tirsdag 5/6-01
I dag møtte jeg en virkelig stor tulling på posten og da mener jeg faktisk en annen kunde. Som de fleste andre steder, har posten ett kølapp system. Det er da meningen at man skal vente på tur. Jeg fikk da totalt gjennomgå fordi jeg brukte så lang tid i kassa! Jeg prøvde å forklare at jeg ventet på at de skulle finne en pakke til meg og at jeg dessverre ikke kunne gjøre noe med hans problem. Da begynte han å snakke om dagens ungdom og hvor uforskammet de var, med hentydninger som ikke var å unngå at var rettet mot meg. (Jeg tok det bra, hisset meg ikke så forferdelig opp, han hadde jo faktisk sagt at jeg var ungdom, ikke vært for en på snart 26) Jeg snudde meg og forsatte å snakke med en bekjent og da han avbrøt meg igjen fikk han ingen nåde. Han snakket med en pre menstruell kvinne som til de grader kan hisse seg opp (til hans forsvar er nok lenge siden han har hatt en pre menstruell kvinne i sitt hus) Da var «muntre» dialog begynte å ta seg opp var det flere andre kunder som ikke greide å holde på verken latteren eller smilebåndet og det ente med at den gamle mannen ikke fikk med seg at det var hans tur og gikk i vilt raseri ut og forbannet alle og enhver. Jeg for min del fikk pakken min tilslutt…

Onsdag 6/6-01
Jeg begynner å merke på folk at de virkelig er kåte. Bare gå deg en tur på gata, så legger du merke til det. Tempoet er lavere, folk stopper opp, små susser, gnir seg inntil hverandre, flørter åpenlyst… Det er ikke rart at en av yndlings beskjeftigelsene mine er å sitte på en liten cafe å bare kikke på folk. Man kan jo bli inspirert av mindre. Vel etter en slik dag er det deilig å komme seg hjem… velge ut en vibrator i mangel på en mann og gjenoppleve den kåte stemningen…og fantasere litt videre… Det er ofte jeg har kapret den mannen som gjorde størst inntrykk på meg, i fantasiene mine. Eller kvinnen for den saks skyld…

Torsdag 7/6-01
Jeg tenkte litt mer på de cafe turene… en dag skal jeg jammen meg ta med meg en vibrator i veska, sette meg ved et bord og prøve den ut der og da! Jeg har en slik, truse med vibrator og fjern betjening, den er rååå.

Fredag 8/6-01
Faen jeg har fått mensen i dag. Æsj, har ikke engang hatt sug etter sjokolade, dobbeltæsj.

Lørdag 9/6-01
Ja, ja, det er ikke fult så spennende å gå helgen i møte med en ny oppstartet mens, er det vel? Jeg syntes i hvert fall ikke det…. Hva skal man gjøre?

Søndag 10/6-01
Vel, det går jo selvfølgelig ann å finne på noe spennende, men når man går rundt og har sett for seg en erotisk helg…( jeg har tross alt gått rundt å vært kåt lenge… ) så blir det liksom ekstra nedtur… Men en slik dag er jo perfekt for familiebesøk og den slags ting man må ordne. Jeg tar meg en tur…

Mandag 11/6-01
Jeg syntes det skulle vært ulovlig å arbeide i denne varmen, det tar jo knekken på folk. Jeg må finne meg en mann som kan varte meg opp og vifte store palmeblader om meg. Men det har kanskje helt motsatt effekt? Ser for meg en muskuløs mann, i en hvit trusesak, løper omkring meg… nei, det ville garantert fått motsatt effekt…

Tirsdag 12/6-01
En annen ting er vel kanskje at jeg burde ta meg en ferie til et sted hvor slike menn finnes, eller kan kjøpes for penger…. Nei, nå drømmer jeg meg helt bort igjen….
Marius spurte meg forresten om jeg ikke ville være med på hyttetur i st. hans helgen… og det kan jo bety at det blir noe på meg…så jeg takket ja jeg….

Onsdag 13/6-01
Huff, det som er så ille med all denne solen er at jeg virkelig kan se at vinduene er møkkete, virkelig møkkete. Kan jeg skylle på at det er en manns jobb? Jeg er jo til det fulle en kvinne… tra la la… nei…. Det var en fryktelig dårlig unnskyldning… selv for meg å være.

Torsdag 14/6-01
Jeg fikk da i det minste torturert meg selv nok til å få vasket de j**** vinduene. Det var slett ikke så ille og det kom da i det minste noe godt ut av det. Mens jeg sto mer eller mindre å eksponerte meg selv med skurefille i hånda, ble jeg nemlig invitert på en is (av alle ting). Det var forresten naboen som mente jeg trengte å kjøle meg ned litt… i etterkant kan jeg jo se at det var han som trengte å kjøle seg ned, men det er jo ikke min sak. Han hadde sønnen sin på besøk, så han oppførte seg veldig pent, men jeg merket tydelig hvordan blikket hans kledde av meg. Jeg nekter simpelthen å begi meg ut på en mann med barn igjen så jeg prøvde i beste evne å la hans blikk påvirke meg.

Fredag 15/6-01
Det fungerte selvfølgelig svært dårlig å prøve å ignorere naboens blikk slik. Da jeg kom hjem kastet jeg meg i sengen fantaserte meg inn til naboen og kjente blikket hans over kroppen min, samtidig som jeg lot fingrene mine spille over klitoris. Jeg kjente fuktigheten strømme til og før jeg visste ord av det var jeg kommet i en deilig orgasme.