15-28 Februar 2001

Torsdag 15/2-01
Marius kom til meg i går kveld, for å fortelle meg litt mer om planene for helgen. For vi skal til København, på hotell weekend. Han fortalte meg kort hva han forventet av meg og hva jeg skulle ta med og hva jeg skulle la vær med å ta med.
Jeg har hatt de villeste fantasier om hva jeg tror skal skje på denne turen, alt fra sex, sex, sex til litt rollespill og oppdragelse. Jeg er jo litt uskikkelig og trenger en oppstrammer en gang i mellom. Hvem gjør ikke det? Vel, fantasien min har jobbet overtid og jeg blir bare kåt av å tenke tanken på en mann i en hel helg, med all den sex, det må kunne medføre. Heia Marius!

Fredag 16/2-01
Etter en fantastisk båtreise, ja vi tok båten, men det var ikke akkurat den jeg refererte til som fantastisk, det skal nok Marius ha æren for, kom vi endelig til København.
Dagen gikk stort sett med til shopping av en litt mer kinky karakter. For dem som ønker et litt rimligere alternativ til Plasmatic og lignende foretninger i Norge er stett ikke København noe dårlig alternativ, både pris og kvalitetsmessig.
Vel, tilbake på hotellet etter mye gåing hit og dit, fikk jeg et langt etterlengtet karbad, med masse skum og mann! Jeg vet ikke om det var karbedet eller mannen som var best, men sammen var de uslåelige. Marius hadde tenkt på alt og tent stearinlys på hele badeværelset og etterfulgte enhver kvinnes drøm, med sensuell snakk og sex… Ja takk, som Ole Brum sier.

Lørdag 17/2-01
Lørdagen gikk med til litt kulturell inspirasjon. Vi måte jo få med oss litt av Danmark mens vi besøkte dette fantastiske landet. Vi tyvstartet med oss en kulturell smakebit allerede i går da vi fikk omvisning på Carlsberg, med etterfølgende smakstesting. Det vil si vi fikk med oss første del av omvisningen for det dukket opp et toalett og vi hoppet av følget for å lette på trykket og da snakker jeg ikke om hvilket som helst trykk. Vel, en kjapp en på toalett og inn blant andre kultiverte mennesker fikk vi da med oss det viktigste, øl smakingen. Hvis ikke det var kulturelt nok fikk vi med oss nasjonalmuseet og museum Erotica.

Søndag 18/2-01
Denne dagen hadde våren bestemt seg for at den skulle slå til i København og vi kunne gå ute i solskinnet før vi ble tvunget opp på båten og inn i de heller små lugarene. En trist erkjennelse på at virkeligheten og hverdagslivet igjen skulle fange oss om mindre enn 16 timer satt fart i sakene og vi utforsket lugaren med hensyn til hvor og hvor mange steder/stillinger vi kunne få til på en begrenset plass. Til slutt orket jeg ikke mer og ga Marius neste utfordring i heisen. Da tror jeg han ble stille. Han var ikke helt med på den og det var for så vidt greit nok.. jeg tror ikke jeg helt hadde turt jeg heller…. Men utenfor lugaren på dekk, der var det ikke så mange…. Så bikkjekaldt det var måtte vi jo finne en måte å holde varmen på…. Ikke sant?

Mandag 19/2-01
En fantastisk tur, som jeg er lei meg for at er over, men glad for at jeg fikk oppleve, kan man være mer ambivalent enn det? Jeg er alt for trett til å gjøre noe som helst fornuftig i dag. Men kroppen må trenes for å holde tritt med slike turer, huff jeg synes kroppen har forfalt de siste månedene. Det er nok ingen vei utenom litt trening i den nærmeste fremtid.

Tirsdag 20/2-01
Åhhh, i dag har jeg fått mensen og syntes forferdelig synd på meg selv. Hvorfor er det kun kvinner som skal lide av dette? Det er vel ,derfor vi har fått utdelt PMS, slik at også mannen skal lide litt…. Så var det dette med mann da. Skal jeg skaffe meg en mann slik at han kan lide under mine premestruelle plager også? Nei, det er vel kanskje bedre grunner enn akkurat det, til å skaffe seg en mann i grunnen. En vibrator kan aldri erstatte en mann for meg, men fy søren og den kan tilfredsstille meg….

Onsdag 21/2-01
Ennå mer mensen, det er ikke noe moro i det hele tatt… snufs…. Jeg får gjøre det beste ut av det, litt sjokolade et pledd og en god film. Jeg burde jo egentlig stikke en tur på kino, vel det er en dag i morgen også. Men en god grine film jeg kan leve meg litt inn og sitte og snufse litt, det passer meg ypperlig i dag.

Torsdag 22/2-01
Jeg er typen kino menneske som synes det er halve gleden ved å se en film på kino, at man får varme popkorn og får gå berserk i godtebutikken. All verdens godteri i lange baner, hva er vel bedre enn det? Problemet mit er bare at jeg ikke orker å spise det, men øyet sluker det meste. Så er det menneskene dah, jeg må jo si litt om de også, det er alle mulig mennesker som går på kino og bare det å sitte se på kjærester, som ikke helt greier å bestemme seg for fil, gravide kvinner som butter med alle de møter, fordi det er så trangt, lange, store menn som ikke får plass på stolen, folk som tar de siste "viktige" telefonsamtalene før de slukker den som om det er deres beste venn, de sier farvel til. Det er jo litt for dumt, noen ganger har man godt å være utilgjengelige. Man skal ikke ta telefonen hver gang den ringer, men sitte ned og slappe av. Men jeg skal ikke stikke under en stol at telefonen er viktig og så i mitt ellers single seksualliv. Jeg har både med og uten Marius sin viten onanert, mens vi snakker sammen. Han har den evnene at han kan snakke meg kåt. Jeg mener det, det beste måten er å bli snakket kåt, ikke sånn planlagt, men litt, uskyldig liksom. Huff jeg blir kåt bare av tanken

Fredag 23/2-01
Gårdagen tanker fikk meg til å misbruke min nye pearl shine. Den er genial i så måte at den ikke drukner når jeg tar den med i dusjen. Jeg snakker om en vibrator, jeg nettopp har anskaffet meg…., jeg fatter og begriper ikke hvorfor ikke alle vibratorer, blir laget vanntette. Vel, jeg har sett at det finnes flere typer av denne pearl shinen, jeg snakker om og litt variasjon skader ingen.

Lørdag 24/2-01
Fikk uventet besøk i dag av familien, som savnet meg slik og som skulle ønske jeg tilbrakte mer tid sammen med dem, og det er nok riktig det. Jeg burde tilbrakt mer tid sammen med alle mennesker jeg er glad i men, så har det seg slik at døgnet mitt ikke har flere timer enn folk flest, og da står jeg mellom mange valg. Valg en som for så vidt går ut på å overleve er tid til jobben, tid til venner og familie, tid til meg selv og tid til alt jeg ikke har fått gjort, men burde gjøre. Tror ikke jeg er den eneste som sliter med prioriteringen. Vel, de hadde med seg kaker og godt humør, så det ble som en vanlig lørdag, jeg husker fra da jeg var liten. Vi besøkte alltid familien lørdag formiddag og det sitter jo fremdeles igjen. Faktisk er det veldig koselig.

Søndag 25/2-01
Etter at familien hadde vært her slo jeg meg ned på sofaen og slappet av, med en stor pose potetgull og hjemmelaget dip, kjedet meg og så på TV, noe jeg har "store" planer om i dag også. Det er ikke noe som er så godt som en helg hvor jeg ikke gjør annet enn å ta livet helt med ro og lar oppvask være oppvask og støvtørking være støvtørking. Jeg er ikke så god til det, men øvelse gjør mester, er det ikke det man sier?

Mandag 26/2-01
All denne hvilen i helgen har gitt meg ny energi og nytt pågangsmot, jeg er slett ikke så trett som jeg pleier å være på mandager og går rundt og traller og synger for meg selv. Jeg har til og med vært så frekk at jeg har tatt med meg mini- vibratoren min på jobben, hvor jeg tok en aldri så liten tur på toalettet, for å tilfredsstille meg selv, så får jeg jo håpe at de ikke har satt opp kameraer siden sist…

Tirsdag 27/2-01
Snakk om kameraer, de finnes overalt og du aner faktisk ikke når du blir filmet. Det i seg selv er jo ganske skremmende. Men jeg skulle gjerne vært den som satt og så på disse filmene, vel og merke hvis det skjedde noe spennende. Jeg vil ikke gi hva som helst for å sitte og glane på en skjerm, men kikker instinktet er nok i meg som jeg tror det er i alle andre. Tar jeg feil her så får dere kjefte på meg.

Onsdag 28/2-01
Onsdager er en perfekt dag og gå på polet. Du slipper milelange køer for at folk plutselig har funnet ut av at de skal ha vin i helgen og ikke lærer etter tredje eller fjerde lørdag, hvor de har stått over en time i kø. Jeg har både lært og erfart dette. Men jeg har fått anbefalt noen viner her, fra en ivrig leser, med sans for vin, så jeg får vel løpe og kjøpe og selvfølgelig smake litt.