15-31 Mars 2001

Torsdag 15/3-01
Helene ringte og ba meg stikke innom hvis jeg hadde lyst til å se på en kjole hun nettopp hadde kjøpt og ville vise seg frem og der er jeg da ikke vond å be.

Fredag 16/3-1
Kjolen var fantastisk, lang og elegant i gull. Vi ble, ikke uventet, sittende å ta et par glass vin og skravle, mens TV’n surret i bakgrunnen. Det eneste som manglet var et par gullsko, så hadde det hele vært perfekt. Hun skal snart i bryllup og gleder seg selvfølgelig til det. Jeg på min side er bare misunnelig.

Lørdag 17/3-01
Jeg tror Helene og jeg kommer i en slags mens symbiose snart, vi er i hvert fall begge sikre på at vi snart får mensen, både på godt og vondt! Jeg for min del får skikkelig sjokoladekikk, mens Helene har det bedre med smågodt. Det er sinnssykt, at man får slike lyster, og samtidig et enormt rengjørings vanvidd. Akkurat det klager jeg ikke over, hos meg er det i hvert fall skikkelig rent en gang i måneden og da helt inn i kjøkken skapene….

Søndag 18/3-01
Jeg tar aldri feil i dag kom den, den ikke så altfor etterlengtede mensen. Æsj, det betyr sex alene for min del i hvert fall, men det er til gjengjeld helt fint… i dusjen vel og merke. Det er derfor jeg priser vanntette vibratorer høyt, hva er det vel som er bedre enn en varm dusj og en deilig vibrator?

Mandag 19/3-01
I dag har jeg latt min rengjørings vannvidd få utløp hos Helene. Hun kjenner godt til min, huff skal jeg innrømme dette…, nysgjerrighet ovenfor baderoms skap. Jeg vasket da vel og merke bare badet hennes, da særlig skapene… jeg er kjempe nysgjerrig på hva folk generelt putter inn i disse. Og jeg tror jeg må være en hver baderoms skap eier verste fiende… Til mitt forsvar må jeg også fortelle at jeg ikke rører noe, bare kikker… Jeg har tydeligvis et særere forhold til dette enn noen andre….

Tirsdag 20/3-01
I dag tror jeg nok at jeg så verdens nydeligste mann, han var forholdsvis høy, mørk og hadde et intenst blikk i min retning. Nesten litt skummelt… store kraftige hender, som jeg for et øyeblikk drømte at tok et godt tak rundt hoftene mine og kjørte pikken sin inn i meg bakfra. Rått og brutalt. Før jeg fikk sukk for meg var han forsvunnet i mengden og jeg sto for meg selv og pustet tungt. Hvor er du?

Onsdag 21/3-01
Mannen fra i går har fått satt griller i hodet på meg og jeg er mer kåt enn på lenge, upraktisk sett i forhold til at jeg har mensen for tiden, men praktisk nok for de vanntette vibratorene mine som virkelig får kjørt seg i dusjen. Er det mulig at vibratorer har følelsen av å være likt? At de liksom trår til litt ekstra når de merker jeg har behov for dem? Jeg tror i hvert fall at mine ikke har noe å klage over for øyeblikket og de kan trykt få de varmeste anbefalinger av meg, men jeg vil selvfølgelig ikke låne de bort. Nei, til det er de altfor dyrbare for meg, mine engler….

Torsdag 22/3-01
Den mørke mannen har definitivt flyttet ut av hodet mitt for en god stund. I natt var han så frekk at han sprutet grønt "slime" opp i meg. Er ikke det bare det frekkeste? Nei, spar meg for slike menn. Jeg vil heller ha søte opphissende drømmer jeg blir kåt av.

Fredag 23/3-01
Jippi, kan det være bedre, det er fredag og jeg er nettopp ferdig med mensen! Tra la la, tror jeg skal ta meg en tur ut på byen, bare for å feire liksom. Må bare ut og shoppe litt klær først, jeg har jo ingen verdens ting å ha på meg….

Lørdag 24/3-01
Åhhh, hodet mitt, dette er ikke bra. Av alle ting greide jeg å kaste i meg lots of shots. Aldri mer.

Søndag 25/3-01
Et nytt og bedre liv har kommet over meg. Jeg har funnet ut at jeg må ta vare på kroppen, samtidig som jeg bare skal koser meg, da slipper jeg å ha dårlig samvittighet! Men hva er nå oppskriften på et nytt og bedre liv? Tja, jeg ville si masse sex i frisk luft.… Men for meg, i min situasjon blir det vel heller noe slikt som balkong-sex, med dildo. Nei, alvorlig talt, jeg skal ta meg sammen og gå/løpe noen turer, det tror jeg ikke at jeg kan ta skade av. Hvem vet kanskje jeg møter mr. Perfekt på min vei. En godt trent kropp med masse av energi, som jeg kan slite ut… og som jeg kan få litt kondis av…å misbruke….

Mandag 26/3-01
Det eneste som står i hodet på meg i dag er at jeg skal ha sex og jeg må ha sex. Det får briste eller bære, i dag skal Marius skikkelig få kjørt seg, enten det passer eller ei. Jeg får bruke et par skitne knep og håpe at han fremdeles tenner på meg… huff tenk om jeg har forfalt! Ja, ja, den eneste som kan fortelle meg det er Marius, han sier det som det er og det er i grunnen like godt. Jeg kan i hvert fall stole på det han sier.

Tirsdag 27/3-01
Marius var ikke helt forberedt på at jeg skulle komme til han i går, men forsto kjapt lunta da han så meg. Jeg hadde muligvis overdrevet da jeg kom til han naken, kun i ført høye sorte støvler og lang skinnfrakk. Jeg sa ikke et ord før jeg kastet han inn i senga, satte meg på han og staret å ri som en besatt. Situasjonen tente han tydeligvis (om det ikke var meg) for pikken hans var mer enn nok beredt! Resten av kvelden og natten knullet vi som dyr og jeg fant ut av at treningsopplegget for min del, ikke besto i lange turer…. Marius er et helt fint treningsapparat.

Onsdag 28/3-01
Alt jeg har tenkt på i dag har dreid seg om sex. Jeg er fremdeles mo i knærne etter gårsdagens strabaser, men det er en deilig følelse, kjenne en ordentlig mannepikk. Det er tross alt noe en dildo ikke kan sammenlignes medet varmt, pulserende lem… huff jeg blir kåt bare ved tanken. Er det feil av meg å utnytte Marius på denne måten? Vi har jo begge glede av sexen, men i all hovedsag så er det jeg og mine behov som styrer, hvor og når. Vi kommer aldri til å bli noe par, det harjeg liten tro på i hvert fall, så får vi bare se, om han fremdeles stiller opp, hvis han får seg kjæreste… Ikke det at han har snakket om det, men for hans del ville jeg unne han det. Jeg vil han en kjæreste, men har begynt å miste troen på at det finnes noen der ute til meg.
Torsdag 29/3-01
Kanskje jeg rett og slett skal droppe alt, kaste meg på første fly, til et eksotisk land, kose meg og vente på at drømmemannen plutselig står over meg? Hadde jeg hatt evnen til å kunne tro på at slike ting faktisk kunne skje hadde jeg dratt på flekken, men jeg er nok litt for godt plantet til jorden til at jeg faktisk tror at det kan skje. Alle har vel hørt en slik historie, må jeg tror få har opplevet den.

Fredag 30/3-01
Nei, jeg tror sannelig at jeg skal kapre Marius i dag, knulle skruene løs i hodet på han og får han til å svette bort halv seg, i min seng. Ikke noe middag, bare en dusj med levende lys og drikke, for å erstatte væsketapet. Slik kan vi holde på i hele helgen , slik at ingen av oss er i stand til å utrette mye annet når mandagen kommer. Vi avtalte at vi skulle finne på noe til helgen, så jeg går ut i fra at han ikke har andre planer.

Lørdag 31/3-01
Jeg har besøk av Marius fremdeles og vil ikke kaste bort tiden med å sitte her!