16-30 juni 2001

Lørdag 16/6-01
Jeg har vært litt nervøs for at naboen skulle komme bort til meg og takke for pauseunderholdningen, og fortelle meg at jeg måtte dempe meg litt når han hadde besøk av sønnen sin, fordi han faktisk våknet og lurte på hva det var, men heldigvis er jeg ikke blitt konfrontert med det ennå.

Søndag 17/6-01
Jeg er brent etter en dag i solen og mangler bare en person (jeg tenker på en mann, men det hadde virkelig ikke spilt noen rolle akkurat nå) som kunne smurt meg ordentlig på ryggen. "Kvinne søker kvalifisert ryggsmører!" hadde det vært noe å søke etter? I så fall er det jeg som står bak, det hadde vært genialt. En annen ting er at jeg kan risikere å bli kåt av en slik omgang, så han eller hun burde være attraktiv….

Mandag 18/6-01
Leste i avisa i dag at vi tiltrekker oss av lukten til partneren. Skal vi nå gå rundt i parken som andre bikkjer og snuse oss frem til partnere og droppe sjekke kjøret på byen totalt. Der lukter det i hvert fall ikke godt. Svette fulle mennesker. Jeg kan godt tenke meg noe som er mer opphissende enn det ja. Jeg ser det i hvert fall for meg som svært underholdende. Det kommer vel snart en kvikk test, som men skal legge på tungen til partneren for å se om han "passer din type". Det er jo litt komisk da, se hvor vi er kommet…eller kanskje det er mest tragisk?

Tirsdag 19/6-01
Jeg har vurdert å slutte med parfyme så min "egentlige" identitet kommer frem, hvis noen skulle komme til å snuse seg frem til meg, men har kommet til at jeg tror også de foretrekker en liten anelse falsk duft. Jeg føler meg da i hvert fall mye bedre.

Onsdag 20/6-01
Jeg overhørte en samtale på banen i dag. Det var to kvinner som satt og diskuterte en eller annen sex-spray, som skulle "bedøve" hans penis (slik sa de det) for at han ikke skulle komme så fort. Ideen var jo genial og hvis det fungerte var det jo ennå bedre. Men videre… (nå lurte jeg på om man virkelig kunne se at ørene mine satt på stilk, men turte ikke bekymre meg så mye over det, i frykt for at en del av samtalen skulle glippe for meg)..den ene hadde i hvert fall sprayet på, men så ble hun så overmannet av lyst at hun ville suge ha litt først. Og det er her jeg begynte å le… hun hadde blitt helt bedøvet i tungen! Sprayen virket da i det minste som den skulle… etter at jeg hadde hørt det greide jeg ikke holde meg og plugget musikk i ørene i stedet for.

Torsdag 21/6-01
Begynner å glede meg til en helg, hvor alt kan skje og kanskje til og med det blir litt sex på meg… Det hadde jo gjort underverker med en utsultet kropp som min. Bare det å slappe av, kose oss og drikke litt vin, bade og snakke, gjør meg til et bedre menneske, et i hvert fall mindre stressende menneske… Det er en god ting. Jeg tror ikke jeg er den eneste som stresser mer enn nødvendig i hverdagen, tenk hvis alle satte ned tempoet 14 hakk, og tok seg tid til å flørte, og kose seg. Jeg tror virkelig verden hadde blitt et bedre sted å leve.

Fredag 22/6-01
Vi er tydeligvis ikke de eneste som har tenkt oss på hytte tur denne helgen og jeg hater alle andre for det…. Det er altfor varmt til å sitte i en bil…. Se nå å få fart på sakene.

Lørdag 23/6-01
Bilturen var ikke så ille som jeg skulle ha det til, jeg sank ned i setet og ga Marius en aldri så liten blowjob, så han visste hva han hadde i vente, på vei ned. Hva annet skal man gjøre i en lang kø? Noen ganger skulle ønske man satt på en motorsykkel og kunne kjøre forbi hele røkelet, men det ville altså komplisert blowjob’en en god del….Han gikk i hvert fall nesten ut av sitt gode skinn og bare det er glede for meg…
Ellers har vi virkelig turtlet rundt, elsket og fyrt opp bål og grillet og kost oss… akkurat som alle andre tror jeg… Er ikke denne helgen til for å kose seg, vet ikke jeg.

Søndag 24/6-01
Huff, enda kø. Kø, kø… jeg går snart ut av mitt gode skinn….. Var ikke hjemme før i 01.00 tiden…..

Mandag 25/6-01
Huff, jeg har invitert hele famylien på besøk i morgen, og det betyr bare en ting. Dagen i dag må brukes til å gjøre rent og atter gjøre rent. Æsj, det er kjedelig.

Tirsdag 26/6-01
Ja, så er det fødselsdagen min da og man føler seg plutselig enda et år eldre og får enda flere spørsmål fra familien om når man skal slå seg til ro, finne en kjæreste, få barn og hele den pakka. Jeg hadde virkelig vurdert å fortelle de at jeg er lesbisk, bare for å stoppe munnen på dem. Men jeg greide å la vært i år igjen. For å ikke gi et inntrykk av at jeg svartmaler alle familiesammenkomster, syntes jeg faktisk det er herlig å vite at man har en familie som stiller opp for en, uansett hvor mange sprø ideer, man innimellom har lyst til å sette ut i livet. Så jeg stetter veldig pris på dem alle sammen…bare så det er sagt.

Onsdag 27/6-01
Føler meg som en ball, som hvert øyeblikk begynner å rulle bortover gulvet her. Jeg måtte bare smake litt på kaken fra i gå og det viste seg at den var ennå bedre i dag, enn det den var i går og det sier ikke lite. Fikk skikkelig dreisen på en sånn nøttekake sak. Ikke spør meg hva den het… fikk bare en oppskrift jeg. Phuu… minn meg på at jeg må begynne å trene….

Torsdag 28/6-01
Vel, jeg fikk dårlig samvittighet for gårsdagen, men leste et sted at man forbrant masse kalorier ved orgasmer! Genialt, endelig en morsom og deilig måte å kvitte seg med uønskede kalorier og slippe kjedelige løpeturer! Jeg har derfor tilbrakt det meste av dagen til å fantasere og kåte meg opp, for deretter og starte jakten på orgasmer. Alt i alt, har dette slets meg ikke vært en dårlig dag… sier jeg med et salig smil rundt munnen.

Fredag 29/6-01
Jeg er fremdeles ikke ferdig med "slankekuren" min, det første jeg gjorde før jeg egentlig visste at jeg hadde våknet var å fingre meg selv. Da jeg endelig innså at jeg var våken kom jeg i en heftig orgasme, som var så heftig at jeg kikket meg rundt om i sengen min for å se om jeg hadde hatt besøk i natt, noe jeg selvfølgelig ikke hadde hatt. Men en heftig opplevelse det var det.

Lørdag 30/6-01
Det er lenge siden jeg har vært bortom Helene, så jeg tenkte at jeg skulle ta meg en tur bortom henne med litt ost og vin, sitte og skravle med henne og høre om det siste nye, som har skjedd med henne i det siste. Jeg har ikke så mye og fortelle for mitt vedkommende, for hva har jeg egentlig opplevet? Hmm, der er skremmende når man ser at tiden går og går, man blir stadig eldre og eldre, uten at man ser at man verken er gift eller har barn, noen man i hvert fall trodde at man hadde, når man som 4- åring drømte om hvit kjole og mannen på den hvite hest… Hvorfor lager man ikke eventyrene realistiske så man kan forberede seg på hvordan livet egentlig er når man blir voksen. Du kommer til å møte 30 menn på din vei, den 1. er snill, den 2. er god i sengen, men kan ikke slikke, den 3. Har en forferdelig svigermor, den 4. Bor på den andre siden av verden og skal snart gifte seg med en pike foreldrene hans har bestemt at han skulle gifte seg med siden han var 4…. Osv.. , tilslutt når du tror at drømmemannen ikke finnes, finner du ut av at han er en helt normal mann, skilt og har to barn fra før av. X-konen hans er dessuten syk, så han må stille opp for henne den siste tiden hun har å leve. Tiden går og går, men hun lever fremdeles. Du innser tilslutt at du er heldig som har en jobb og gode arbeidskollegaer og at hva som virkelig teller er evnen til å holde ut i eget selskap.