16-31 Januar 2001

tirsdag 16/1-01
Sitter og venter på mail, men vet at jeg venter litt forgjves i og med at Line og Mindcrime, ikke legger ut at sånn med det første, men jeg har blitt lovet forbedringer på akkurat det området. De jobber i hvert fall med saken og det er mye og gjøre som ikke jeg ser noe til, men for all del, det de har prestert til nå skal jeg ta hatten av for.

Onsdag 17/1-01
Helene snakket om at hun gjerne ville at jeg skulle ta noen sort/hvit bilder av henne engang, noe jeg fullstendig hadde glemt at jeg tilbød henne, på en av rødvinskveldene våre. I dag ringte hun og lurte på om det var ok, at hun stakk innom nærmere helgen. Det hadde vært utrolig morsom tdet, men vi burde vel kanskje bygge opp et aldri så lite amatør fotostudio, det blir liksom litt flottere uten bilde av naboen i bakrunnen.

Torsdag 18/1-01
I dag fikk jeg shoppet litt ting og tang med tanke å fotograferingen i morgen, jo mer jeg tenker på det, desto bedre tror jeg det vil bli, litt dreis på kameraet har jeg da. Trala la la la, gleder meg til å se Helenes vakre kropp, det kan man jo se er en bonus, ved å fotografere henne.

Fredag 19/1-01
Det hele startet med litt ost og vin og en full oppdatering av den siste tiden. Etter hvert fikk vi satt opp det provisoriske fotostudioet, noen Hele syntes så helt fantastisk profft ut. Jeg aner ikke om hvorfor hun sa det for det så aldeles ikke særlig proft ut, med store stykker stoff spikret på veggen, på en måte så man kunne se det sto en kvinne, ved navn Nina bak. Nina og hr. hammer er ikke spesielt gode venner.
Godt i gang, slapp Helene mer og mer tøy og vi savnet snart en mann, som kunne posere litt sammen med henne. Hva er vel ikke mer sexy enn en mannerygg eller en snerten stump? Yammi! Helene fikset en mann i en fei og vi fortsatte, å ta litt bilder. Mannen viste seg etter hvert at jobbet sammen med Helene og at de hadde en liten flørt i gang, men det var ikke noe mer enn det. Jeg spurte ikke mer enn det jeg.
Hadde hun hatt lyst til å fortelle, hadde hun nok sagt noe.

Lørdag 20/1-01
Ulempen med sort/hvit bilder er at man ikke får de på timen og at det koster en trillion og fremkalle de. Hadde jeg hatt stor plass ville jeg hatt mitt eget fremkallings rom, hvor jeg kunne styre og stelle litt selv. Det blir vel helst med drømmen, slik alt annet i mitt liv ser ut til å være, men plutselig må det jo gå for meg også. Jeg gleser meg!

Søndag 21/1-01
For et vær nå snør det igjen! Ja, jeg skjønner meg fremdeles ikke på det, men snø, har vi i hvert fall masse av nå!
Hva er vel bedre enn å bli tatt bakfra på en slik dag? (Her syntes jeg kakao kommer til kort)
Men i mangel av mann og tålmodighet, til å finne en mann, tyr jeg til den lille lekekassa mi, som med tiden har vokst seg større og større og snart ikke kan kalles liten mer, men det føles bedre å si at jeg har en liten lekekasse i stedet for å spørre om hjelp til å dra den frem fra under sengen.
Vel, jeg kan ikke ta meg selv bakfra, men jeg kan leke meg litt men leketøyet mitt. Favoritten for tiden er en liten rosa penisimitasjon, som har en klitoris "matte" forran, den er nydelig…..

Mandag 22/1-01
Magen er helt oppblåst og jeg er sikker på at jeg får mensen snart, og det går hardt ut over sjokoladen…. Det er en av de tingene som er et kvinne must tror jeg. Menn burde i grunnen være lykkelige over at vi er så lette og forutse når vi får mensen,

Tirsdag 23/1-01
Jeg visste det, det måtte komme, det kommer hver måned og gjør like vondt. Det får man i hvert fall til å føle at man er til, hvis jeg bare kunne funnet trøst i det. Spiser litt sjokolade jeg, snufs…

Onsdag 24/1-01
Noen kvinner sier de får ekstra lyst på sex, under mensen. De er kåte bare de ser en mann og greier nesten ikke styre lystene sine. Der tror jeg at jeg ikke henger helt med i svingene. Eller, … tja, når det værste har gitt seg, jo så kan jeg da føle meg kåt og ha lyst på sex, men fytterakkern for noe gris, ja jeg skal vel kanskje ikke si det slik, for mange mennesker tenner nettopp på dette, av en like merkelig grunn som jeg tenner på høye viker og lite hår…
Men vi skal nok en gang prise oss overlykkelige over varmet vann i en deilig dusj, ….for der går allting ann…

Torsdag 25/1-01
Jeg har simpelthen funnet ut av noe genialt, jeg spiser jern, når jeg har mensen. Vips, så føles alt mye bedre. Hvorfor er det ingen som har tipset meg om det før? Vel, jeg kan jo ikke begynne å kjefte slik.

Fredag 26/1-01
Fantasien har tatt helt overhånd i natt og jeg våknet opp av en deilig drøm. Jeg hadde fått meg en horde av slaver. Både mannlige og kvinnelige slaver. Jeg bodde selvfølgelig i et praktfullt hus, med lange søyler og høye porter, som var den eneste inngangen til muren som omsluttet hele eiendommen. Selv var jeg kladd i et flott victoriansk korsett, hadde lange støvler, med høye heler. Møblene var formet slik at de kunne brukes til både nytelse og avstraffelse, noe jeg selvfølgelig benyttet meg av. Slavene mine var godt oppdratt og viste hvordan jeg likte å få ting servert, og hvordan jeg reagerte på de forskjellige slavenes oppførsel. Noen av dem, frydet seg over å trå over grensen, for nettopp få den avstraffelsen de ventet på. Det være seg og onanere, mens jeg så på, tilfredsstille de lyster og ønsker jeg hadde der og da eller bli, forvist til den mørke kjelleren, som var opplyst av fakler på veien ned. I kjelleren, var alt utstyr man kunne tenke seg, kors, slavestoler, lenger og bukker. Jeg frydet meg over å se tilfredstillelsen til mine salver når de ble behandlet av meg. Resultet av denne drømmen gjøre at jeg selv var svært opphisset, når jeg våknet og kom senere på jobb enn det jeg hadde planlagt, men det er deilig med slike dager.

Lørdag 27/1-01
Det kunne nesten ikke passet bedre, jeg er ferdig med mensen og det på en lørdag! Jeg ringte Marius og fortalte han om drømmen min, la til litt, og drømte meg nok engang inn i drømmeverden, som var fulle av alle mine slaver. I virkeligheten hadde jeg nok ,ikke klart å administrere en slik horde av mennesker, men jeg kunne nok tirret på meg en straff eller to… Marius foreslo at jeg kunne stikke over til han senere på kvelden, så skulle han nok få bukt med alle de perverse fantasiene mine, som han yndet å si. Jeg skulle bare være klar over at hanikke kom til å være alene. Hva enn det måtte bety, ofret jeg faktisk ikke en tanke.

Søndag 28/1-01
En slik kommentar Marius kom med i går, er slike kommentarer jeg absolutt skal ofre flere tanker neste gang han kommer med slike, små uskyldige kommentarer. Marius hadde satt for seg at jeg skulle føle på kroppen, noen av de fantasiene jeg hadde vært så uforsiktig med å fortelle han. Når jeg kom inn i leiligheten, fikk jeg beskjed om å gå på badet, kle om og komme inn i stuen med bind for øynene og stå oppreist bak sofaen, med lett sprette ben, halvveis bøyd over sofa ryggen. Jeg kjente at jeg var nervøs, for hva han ville finne på, men etter hvert som jeg fikk roet meg ned og lot tankene tenke deilige tanker, kjente jeg at det var utrolig opphissende bare å stå slik, mens de to gutta snakket om alt annet enn meg. Det var nesten slik at jeg hadde lyst til å si, noe og få en reaksjon på at de faktisk la merke til at jeg sto der pen og pyntelig i kort skjørt og spredde ben…. Og ventet på noe godt. Diskusjonen til gutta, som jeg for øvrig gjenjente stemmen til Anders dreiet seg mer og mer inn på min rumpe. Etter hvert måtte de ta den i nærmere øyesyn og ba meg legg meg med stumpen i været mellom de to. Nå hadde jeg det da som plommen i egget, i fanget på Marius og Anders og fire henter som strøk og klapset meg lett på enden. Marius begynte forsiktig å kjenne mellom bena mine og til sin ikke alt for store forundring, var jeg plask våt og han var snill nok til å massere meg forsiktig med fingere sine før jeg kom i en brakende orgasme i fanget på to gutter. Det var ikke å forakte.

Mandag 29/1-01
I dag har jeg stort sett gått rundt med et stort glis om munnen og hvis jeg ikke passer på sikler jeg ved synet av Marius sine fingere. Han på sin side synes bare det er morsomt og gliser like mye. Han inviterte meg dessuten med ut på middag, hvilke baktanker han har aner jeg ikke. Om han i det hele tatt har noen baktanker.

Tirsdag 30/1-01
Marius hadde ingen baktanker med middagen i går, det var bare deilig å sitte å snakke med han stille og rolig om livets realiteter. Med en deilig stor is til dessert var jeg fornøyd som få, da han fulgte meg hjem og puttet meg i seng.

Onsdag 31/1-01
Helene har fått overtalt meg til å dra på Hellerudsletta, på Mann 2001 messen som kommer til helgen. Jeg vet ikke helt hva vi skal der, men en ting er vel sikkert, det må komme masse menn dit. Jeg mener… mann 2001 , det trekker da menn. Menn som vet hva de vil. Jeg liker menn som vet hva de vil og ikke bare dalter etter og er romantiske hele tiden. Menn med drømmer og menn som tør å iverksette noen av dem.