4 kant med mer

Dette skjedde på VIP rommet i Oslo. Jeg sto i andre etasje og tittet på et par som hadde sex i hengekøya, mannen holder på å knulle kona si hardt, hun stønner og koser seg. Er flere som står å ser på, mann titter opp og ser seg rundt, jeg er kåt, så jeg får lyst til å bli med. Tar en titt bort på mann å han nikker, så jeg stiller meg slik at hun kan runke og suge meg samtidig.
Hun tar et godt grep om roten og fører pikken mot munn, bruker tunga og slikker i seg kuksaften som har begynt å pipler fram, slikker meg på undersiden av kukhode og putter den inn i munn. Øynene til mann stirrer på pikken min som går raskt inn i munnen til fruen. Hun tar pikken ut av munn og slikker balla mine, hmm deilig, bruker tunga rundt på kukhode før hun fører den inn i munn igjen og suger meg raskt.
Jeg legger hånda bak hode hennes og presser kuken helt inn, forsetter sånn en stund samtidig som jeg klyper henne forsiktig i brystvortene med den andre handa. Han kjører på og knuller henne, herlig deilig setting. Han titter opp etter en stund og spør om jeg vil knulle henne, jeg nikker og vi bytter plass.

Står flere par og single å titter på, så dette er pirrende. Stiller meg mellom beina hennes, som er festet med to reimer opp i lufta litt, så her er det bare å kjøre kuken inn. Legger den stive kuken i fittespreken og tar tak på hver side av hoftene og drar henne inn på kuken. Mannen hennes stiller seg slik at hun kan suge han, han masserer puppene hennes, er nokså store pupper så de begynner å beveger seg i takt med hvordan jeg knuller henne. Er opphissende å knuller henne når hennes mann ser på. Han vil at jeg skal sprute i fitta hennes, øker takten å puppene rister, herlig, hun lager mye lyd, stønner høyt jaja. Slutter å suge mann sin, jeg kjenner det knyter seg i mellomgulvet, bygger seg opp, rister i hele dama nå, den første salven går av når jeg presser pikken i bånn på henne, hun skriker høyt, spruter alt jeg er god for inn i fitta. Blir stående litt slik å ser bort på hennes mann, han smiler. Trekker meg ut, hennes mann flyttet seg og vil knuller henne. Hun er full av min sæd og det renner ut når han presser seg inn. Det går ikke lenge før det går for han. Jeg går å tar meg en dusj.

Når jeg kommer ut fra bade så går jeg å titter litt på andre. Står et par som ser ut som ønsker besøk på det rommet som en kan stenge døra til. Dama vinker på meg og vil ha meg med, når jeg kommer inn på rommet er det en kar der allerede, hmm 3 menn og en jente. Hennes mann skal bare se på skjønner jeg etterhvert. Hun stiller seg på kne i senga. Hun ønsker å gå rett på sak, jeg stiller meg bak og tar tak i pikken min og fører den opp og ned i fittesprekken litt før jeg trer på en kondom. Hun er våt og klar, kanskje ikke så rart, de stod å tittet på i stad når jeg knuller den andre jenta.
Titter opp og ser hun har begynte å suge han andre. Mann hennes sitter i senga og ser på. Jeg står stille med pikken inne i henne, stryker over rumpeballene, jenta er tynn og med en liten sexy rompe, flytter hendene oppover ryggen og ut mot sidene og rundt finner en fast hard mage, deilig jente. Bøyer meg fram så jeg får tak i puppene, små faste, masserer de litt, hun har begynt å bevege litt å rumpa, presser seg mot meg. Ser hun suger bra, han sitter med øynene igjen og nyter å bli runket og sugd. Hun stønner å koser seg hun også. Retter meg opp og tar tak rundt hoftene og begynner å knuller henne. Hun faller inn i rytmen, titter bort på han som knuller henne i munn og møter øynene hans. Han smiler  og sier dette er deilig, jeg nikker og bekrefter. Titter bort på hennes mann og han sitter å runker seg selv. Må kjempe litt med meg selv så jeg ikke blåser av for tidlig, må gi ho mulighet til å komme først. Døra er låst men er flere som har lyst å komme inn å titte. Vi lager en del lyd så ikke rart.
Ser ned på pikken som går inn og ut av en deilig trang fitte, tar godt tak i hoftene og løfter henne litt opp for å trenge dypere inn i henne. Hun stønner hver gang jeg presser meg inn. Deilig iling i kroppen. Hun presser seg hardt mot meg og puster raskt, kjenner fitta strammer ekstra godt til rundt pikken og det blir plutselig veldig vått, kroppen hennes rister kraftig, jeg må holde henne litt oppe, kjenner at det kommer til å går for meg snart. Kommer noen grynte lyder fra han som blir sugd, Titter opp og ser han spruter henne i munn og ansikt hun svelger noe.
Kjenner det bygger seg opp og pikken er kjempe hard, kjører den så langt jeg kommer inn og hele kroppen begynner å rister. spruter kraftig, kondom fylles opp. Blir stående litt før jeg trekker meg ut. Gir jenta klemmer og nikker høflig til hennes mann og går ut.

Går ned å tar meg en dusj, setter meg i boblebadet etterpå for å slappe av. En herlig kveld.

Skrevet av Ricard.