Alene på rommet

Du sitter på stolen. Kjenner du er litt våt i musa. Du tenker «gid det var en gutt her». Det banker på døren bak deg. Hvem er det? Spør du. Det kom ikke svar. Du reiser deg opp og går mot døren. Åpner forsiktig. Der står jeg helt naken, går raskt mot deg, legger deg ned på senga før du får sagt et ord. Du prøver si noe, men jeg stopper deg med et kyss. Jeg er naken, du kjenner rundt på kroppen min. Jeg ser på deg, du har nydelige øyne, rett før jeg smelter over deg. Du kysser meg på munnen. Jeg trekker meg litt vekk kysser deg ned over magen. Du har topp på deg. Drar den forsiktig av, der var de. To nydelige pupper. Jeg kysser og suger forsiktig på brystvortene. Du blir kåt, stønner ta meg nå. jeg overhører deg, og kysser videre.
Jeg pirrer kroppen din. Du kjenner det sitre i fitta. Jeg tar en hånd i buksa på deg, bare for å kjenne hvor våt du er. Du er klissvåt. Jeg tar fingen ut og slikker den rein. Så kysser eg deg videre nedover. Du presser livet ditt opp mot meg, jeg slikker på fitta di gjennom trusa den er våt. Kjenner duften av din våte fitte. Biter av deg trusa med tennene, legger den ved siden av. Så ligger jeg meg mellom, åpner fitta med to fingrer. Og stikker tunga inn. Du stønner i det jeg kommer borti.
Du vil ha det hardt. Jeg klarer ikke vente. Kuken er steinhard. Jeg kjører den først inn i munnen din, du suger meg hardt og jeg er spreng kåt. Drar meg ut legger meg mellom bena dine. Jeg kjører kuken hardt til bunns i din våte fitte. Du stønner, skulle tro du var blitt tatt av drømme mannen. Jeg setter opp tempo. Kjenner kuken min nærmer seg klimaks. Jeg spør deg pent jeg kan sprute deg i munnen, du tenkte deg om, svarte ja. Men bare for jeg var så snill. Jeg drar kuken ut. Sitter meg over deg. Og presser kuken inn i munnen din, du svelger og svelger, klarte ikke få i deg alt, det tøt litt ut i munnviken.
Jeg tar to fingrer å presser i deg. Legger meg mellom bena dine, og skal gi deg deilig orgasme. Slikker clitten din mens jeg fingrer deg. Du roper at du kommer. Du aaaaaaaahhhh.. Jeg kjente fitta trakk seg sammen rundt fingrene mine. Du legger deg inntil meg, puster dypt inn. Og sovner rolig inn.