En våt drøm blir virkelighet

Jeg ligger i sengen, det er helt stille. Alt jeg hører er min egen pust, pusten er anstrengt for jeg tenker på deg. På meg har jeg en hvit blondetruse med en liten sløyfe forran, på overkroppen har jeg en lett nattkjole med gjennomsiktig stoff. Jeg kjenner brystvortene stivne og følelsen av nattkjolen som smyger seg inntil kroppen får det til å krible. Hele veien så ligger jeg å tenker på deg.

Forsiktig fører jeg hånden nedover magen til jeg kommer til trusekanten, jeg smyger hånden under og kjenner straks at jeg allerede er fuktig. Jeg bruker fingeren forsiktig på klitten og kjenner umiddelbart reaksjonen komme. Klitten knopper seg og jeg kjenner at jeg bare må ta på meg selv, mens jeg gjør dette tenker jeg på deg. Jeg tar en finger og fører inn i meg selv, skulle så gjerne kjent dine mandige hender over kroppen min. Pusten begynner å bli mer anstrengt, først nå kjenner jeg hvor kåt jeg er. Mens jeg ligger her tenker jeg på deg, hvor deilig det hadde vært om du var her nå, kjenne dine hender over kroppen min og kjenne fingrene dine finne veien ned til den våte fitten min.

Plutselig hører jeg en lyd, og jeg bestemmer meg for å avslutte «mens leken god». Jeg hører at du kommer listene inn på soverommet for å ikke vekke meg, jeg ligger helt stille og later som jeg sover. Jeg hører klærne dine falle på gulvet og du kommer smygende opp i sengen. Du legger deg tett inntil meg og kysser meg forsiktig i nakken, akkurat som du vet hvilke tanker jeg har hatt. Jeg kjenner hendene dine smyge seg under nattkjolen og du finner mine stive brysvorter, jeg klarer ikke holde tilbake et lite sukk, og du skjønner at jeg liker det du gjør. Fingrene dine klemmer forsiktig om mine bryster, og et nytt sukk kommer. Jeg prøver å holde igjen, vill ikke at det skal ta slutt. Du beveger så hendene nedover magen, og jeg kan nesten ikke vente med det som kommer, kroppen spenner seg i forventning, du vet enda ikke at jeg er våken.

Når du  kommer til trusekanten, så klarer jeg ikke mer, jeg snur meg rund og munnene våres møtes i et deilig kyss, hendene dine har nå funnet veien under trusen og du kjenner hvor kåt jeg er, jeg er så våt som du aldri har kjent meg. Forsiktig lirker du trusen av meg og finner hånden min, du fører den ned til din stive deilige pikk. Jeg kan ikke annet enn å gi fra meg et lite stønn. Slik ligger vi i noe som føles som en evighet, tett sammen og begge vet hvor dette ender.

Du snur meg forsiktig rundt på ryggen, nattkjolen forsvinner først nå. Du legger deg oppå meg og fører pikken din langsomt inn i meg, vi ligger og elsker sammen. Fitten min er så våt og pikken din er så stiv. Du fyller meg helt opp og jeg vet ikke hvor mye lengre jeg holder ut. Du øker farten når du skjønner at orgasmen er like om hjørnet, kroppen din begynner å skjelve og jeg skjønner at du ikke er langt unna. Idet orgasmen bygger seg opp kjenner jeg pikken din begynner å dunke, du tømmer deg inni meg og i samme øyeblikk skriker jeg navnet ditt i en kraftig orgasme. Du faller oppå meg og svetten pipler, kroppene våre skjelver fremdeles  etter orgasmen. Vi går sammen og tar en dusj, vi står der lenge og bare nyter hverandre. Vi legger oss tett sammen, jeg ligger i din armkrok. Du visker meg i øret, «jeg elsker deg» jeg smiler og snur meg rundt, gir deg et kyss og svarer tilbake «jeg elsker deg også». Slik sovner vi etter en herlig natt i armene på hverandre, og begge vet at dette var ikke siste gang.