Turne, del 1

Jeg har alltid vært glad i sang og dans. Jeg har nok aldri hatt et talent utenom det vanlige, men jeg har alltid likt å stå på scenen og opptre foran andre. I situasjoner der andre blir sjenerte og reserverte kan jeg kose meg og nyte den oppmerksomheten som blir gitt meg.

Det var årsaken til at jeg ofte fikk roller som var større enn talentet mitt skulle tilsi. Jeg koste meg på scenen og utstrålte en glede, trygghet og tilstedeværelse på scenen som mange av de andre jentene slet med. Spesielt når vi kom oppover i tenårene var det mange av de andre jente som ble ukomfortable med det stadig økende kroppsfokuset vi ble møtt med. Kostymene ble stadig mer utfordrende og mange opplevde at vi ikke bare ble vurdert på hvor flinke vi var til å danse, men på hvor sexy vi fremsto på scenen.

Mange av venninnene mine ønsket seg etter hvert mindre roller eller sluttet helt for de de var ukomfortable med å bli sett på som sexobjekter, men jeg elsket det bare enda mer. Tanken på at noen vurderte meg som et sexobjekt tente meg veldig og jeg var ikke redd for å spille på sex når jeg opptrådte. Nå skal det sies at jeg nok også fra naturen sin side hadde vært ganske heldig og at jeg derfor hadde en trygghet rundt egen kropp og utseende som mange av de andre jentene manglet.

Min faste kropp og mine tidlige utviklede bryster gjorde at jeg tidlig fikk oppmerksomhet av seksuell karakter av gutter. Jeg var gjennom hele ungdomstiden en ettertraktet jente og selvtilliten min bar nok preg av dette. Jeg kunne derfor kose meg når jeg opptrådte i sexy kostymer eller med sexy dans på scenen. Tanken på at publikum i ulike aldre vurderte meg som et sexobjekt tente meg enormt og fikk meg til å opptre enda bedre.

Jeg hadde aldri noen ambisjon om kunne tjene penger på dansing, men etter en opptreden på sommeravslutningen i 1.klasse på videregående fikk jeg et tilbud som på mange måter skulle forandre livet mitt.

Etter forestillingen ble jeg kontaktet av medlemmer fra rockebandet Rover som lurte på om jeg kunne være interessert i å bli med dem på turne denne sommeren. De trengte en jente med min utstråling og sexappell til å opptre på et par av låtene de skulle opptre med og lurte derfor på om dette var noe jeg kunne tenke meg.

Rover var det største bandet i lokalsamfunnet der jeg kom fra og bandets vokalist Stian var en som alle jentene på skolen jeg kom fra hadde fantasert om å være sammen med. Jeg kjente også til et par jenter som hadde skrytt av at de hadde hatt sex med han uten at jeg hadde så mye tiltro til det. Uansett tok jeg ikke henvendelsen veldig seriøst. Jeg tenkte at de kun var ute etter å flørte med meg og jeg hadde definitivt ikke noe imot oppmerksomheten eller de sjalu blikkene fra de andre jentene som fulgte oss fra avstand. Jeg flørtet tilbake og gjorde det klart at jeg mer enn gjerne skulle bli med dem hvor som helst, men at mine overbeskyttende foreldre neppe ville tillate sin 17 år gamle datter å bli med et rockeband med et frynsete rykte på turné.

Nå skulle det etter hvert vise seg at de var seriøse, og Stian sa at han godt kunne ta en prat med foreldrene mine og forsøke å overtale dem til å la meg få bli med.

Jeg kunne ikke annet enn å le, men tenkte at dette kunne jo bli moro og fikk derfor avtalt et møte mellom Stian og faren min. Jeg hadde ikke i min villeste fantasi sett for meg at jeg kunne få lov til å bli med. Bandet hadde et mildt sagt frynsete rykte og jeg hadde hørt mange historier om hva som foregikk på slike turneer. At Stian på nærmere 30 år, med sin sterke sex-appeal og bad-boy look skulle overtale faren min var for meg fullstendig utenkelig men jeg syntes det var utrolig gøy at han skulle forsøke.

Jeg vet ikke hva som ble sagt på det møtet, men Stian viste i alle fall at han har noen overtalelsesevner utenom det vanlige! For til mitt store sjokk gikk faren min med på å la meg dra på turné under betingelsen av at jeg når som helst selv kunne trekke meg fra turneen med øyeblikkelig virkning hvis jeg skulle ønske det eller turnelivet ikke svarte til mine forventninger.

Jeg var helt paralysert når jeg fikk nyheten. Jeg hadde ikke engang tatt stilling til om dette var noe jeg hadde lyst til, siden jeg hadde vurdert det som fullstendig utenkelig at jeg skulle få lov til å bli med på. Når jeg nå først hadde sagt A følte jeg nesten at jeg måtte si B, dessuten visste jeg nok innerst inne at dette var en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg.

Etter et par øvinger som fungerte tilfredsstillende var vi klare for å dra på turne. Første helga skulle vi opptre på et lokale ved Kongsvinger. Vi booket inn på det lokale hotellet og til min store forbauselse ble det klart at jeg skulle dele rom med Stian. Jeg hadde ikke tenkt noe gjennom dette med hotellrom, men Stian var raskt frempå med å berolige meg.

« -Jeg lovet faren din at jeg skulle passe godt på deg og det blir definitivt enklere hvis vi deler rom. Siden du er under 18 må du uansett dele rom med noen av oss andre, jeg håper ikke du er skuffet over at det ble meg?»

Han så spørrende på meg og jeg fikk presset frem et kort «neida» mens jeg merket at pulsen begynte å stige raskt. Stian sa at jeg selvfølgelig skulle få være i fred når jeg hadde behov for det og at rommet hadde to separate senger.

Resten av dagen gikk med på forberedelser til konserten og selv om jeg bare skulle være med på to av sangene merket jeg at jeg for en gang skyld var ganske nervøs. Det ble ikke bedre etter hvert som folk strømmet inn i lokale. Det var publikummere i alle aldre, men hovedvekten var nok likevel av jenter på min egen alder eller kanskje et par år eldre.

Jeg tenkte på hvor mange av disse jentene som var misunnelig på meg og det gjorde at jeg gradvis begynte å kose meg litt mer. Når jeg først kom ut på scenen var jeg så fokusert på det jeg skulle gjøre at jeg mer eller mindre glemte alt annet rundt meg. Konserten gikk veldig fint. Jeg danset, flørtet og koste meg på scenen og det var tydelig at publikum likte forestillingen.

Etter forestillingen var en del av publikum invitert backstage på premierefest. Vi hadde snakket sammen om dette på forhånd, og jeg hadde blitt fortalt at det kom til å bli festet ganske hardt etter noen av konsertene. Det ville blant annet bli servert alkohol, men det var viktig at jeg ikke rørte dette siden det ville være veldig ødeleggende for bandet hvis det kom ut at det ble servert alkohol til mindreårige.

Alle som ble invitert på backstageparty var derfor over 18 og det var utelukkende jenter som ble invitert. Det var liten tvil om det var guttene i bandet de ønsket å møte og feste med så jeg ble tuslende litt for meg selv før jeg bestemte meg for å returnere til hotellrommet ganske tidlig.

Sliten som jeg var tok det ikke lang tid før jeg sovnet og jeg våknet ikke før jeg hørte noe rabalder ute på gangen midt på natten. Jeg tittet bort på mobilen og konstaterte at klokken hadde passert 03.30 og etter lydnivået å dømme hadde det blitt festet ganske så hardt.

Plutselig åpnet døren seg og Stian kom inn i rommet, men til min store forskrekkelse var han ikke alene. Han hadde med seg en jente tilbake på rommet! Jeg tipper hun var rundt 25år, men hun hadde på seg så mye sminke at det egentlig var vanskelig å vurdere. Hun hadde på seg et kort skjørt og en utringet topp som ikke skjulte veldig mye. Begge var tydelig fulle og de ble stående å råkline ved døra før hun lot hånda si skli nedover mot skrittet til Stian.

Hun knepte opp buksa og stakk hånda si på innsiden av boksershortsen til Stian. Han lot buksene falle til bakken og forsøkte å sparke dem av seg, men han var så full at han snublet og landet på ryggen i senga si. Hun dro av han buksa, skoa og sokkene før hun vrengte av seg sin egen topp og la seg over Stian.

Puppene hennes var ganske store, men de var litt slappe og hun hadde piercing i brystvortene som jeg synes ga henne et litt trashy utseende, men det så ikke ut til å plage Stian som tvert imot så ut til å tenne på synet av de bare brystene, og det var tydelig at noe hadde begynt å vokse inne i boksershortsen hans.

Hun dro av han boksershortsen og den halvharde pikken hans spratt opp foran ansiktet hennes. Hun tok et solid grep rundt skaftet mens hun smilte fornøyd og betraktet kveldens fangst. Hun lente seg frem og tok pikken i munnen. Sakte lot hun den gli lenger og lenger inn og til min overraskelse stoppet hun ikke før hun hadde fått hele pikken inn i munnen. Selv om pikken muligens bare var halvstiv så var den såpass stor at det var mer enn nok til å imponere meg.

Det var også tydelig at dette var noe Stian satte pris på og når hun trakk seg ut var pikken så stor og stiv som den kunne bli. Jeg lå som hypnotisert og fulgte med når hun på nytt lot leppene sine skli nedover den fullt erigerte pikken som sikkert var på nærmere 20cm. Jeg hadde vanskelig for å tro at hun skulle klare hele, men til min store overraskelse klarte hun nok en gang å få hele i munnen og hun presset ansiktet sitt ned mot skrittet hans for å få med hver eneste centimeter.

Stian holdt den ene hånden sin rundt bakhodet hennes og jeg kunne høre at hun gurglet. Det var tydelig at hun hadde pikken et godt stykke nede i halsen og hun holdt den der en god stund før hun til slutt trakk seg ut og gispet etter pust.

Jeg lot hånda mi skli ned i trusa som allerede var klissvåt. Jeg kunne ikke huske å noen gang ha vært så kåt som det jeg var der og da, og det var ikke engang jeg som hadde sex!

Jeg lot fingrene leke med musa mi mens jeg fulgte nøye med på hvordan denne fremmede kvinnen koste seg med Stian sitt stive lem. Jeg vet ikke om de trodde jeg sov eller om de bare ikke brydde seg. Jeg ble i alle fall mer og mer opptatt av at jeg ikke skulle lage noen lyder selv om jeg samtidig gjorde dette svært krevende for meg selv. Jeg kjente at jeg hadde lyst til å komme, men klarte å holde igjen samtidig som jeg måtte bite litt i dynekanten.

I den andre sengen var det tydelig at den fremmede kvinnen følte at det var på tide hennes kjønnsorgan også fikk litt oppmerksomhet. Hun vrengte av seg skjørt og truse før hun satte seg skrevs over ansiktet til Stian. Jeg kunne se at også kjønnsleppene hennes hadde en piercing, i tillegg hadde hun en tatovering på ryggen som strakk seg ned til begge rumpeballene hennes. Jeg prøvde å gjøre meg opp en formening om dette var den type jenter Stian tente på eller om det var alkoholen som hadde svekket dømmekraften hans. Etter min mening hadde det vært nok av attraktive damer på backstage-festen og det var liten tvil om at Stian kunne velge på øverste hylle. Jeg rakk ikke fundere lenge på dette for plutselig ble jeg bevisst på at en orgasme var på vei og at jeg ikke ville klare å stanse den. Jeg boret ansiktet ned i puta og forsøkte å lage så lite lyd som overhodet mulig, men klarte ikke å unngå at det kom et par ukontrollerte stønn.

Jeg ble liggende med ansiktet ned i puta og turte ikke løfte blikket. Hadde jeg blitt avslørt? Hadde de fått med seg hva som foregikk i nabosenga?

Jeg holdt pusten og lyttet. Hvis de hadde hørt det så hadde det i alle fall ikke fått dem til å stanse opp sin egen aktivitet. Den fremmede kvinnen var også merkbart på vei mot sin egen orgasme og hadde neppe fått med seg mine små stønn. Mens jeg var opptatt av å lage minst mulig lyd var det tydelig hun ikke var redd for å vise hvor mye hun nøt Stian sin behandling. Hun stønnet høylytt og skrek ut sin nytelse!

Etter å ha ligget å hørt på henne et par minutter turte jeg til slutt å løfte blikket og se bort mot nabosengen igjen.

Stian hadde reist seg og funnet frem noe fra nattbordskuffen. Det var et kondom. En del av meg likte veldig godt å se at Stian til tross for sin berusede tilstand var fornuftig nok til å bruke kondom når han skulle knulle denne tøsa som åpenbart hadde vært med på ville ting tidligere.

Han rev av papiret og satte kondomet mot kukkhodet. Da løftet han brått på hodet og blikkene våre møttes! Jeg ble grepet av skam og panikk, og hadde mest lyst til å bare gjemme meg under senga, men ble isteden sittende som paralysert og stirre på han. Stian virket derimot ikke flau. Tvert imot virket det som om han tente litt på at jeg så på han. Han tredde sakte kondomet nedover den harde pikken sin uten å ta blikket bort fra meg et eneste sekund. Tvert imot så ga han meg et lite smil før han la seg til rette bak den fremmede kvinnen og trengte inn i henne.

Hun hadde ikke lagt merke til den lille blikkutvekslingen mellom meg og Stian og nå satte hun seg opp i doggy-posisjon før Stian begynte å knulle henne hardt og bestemt.

Tusen tanker svirret gjennom hodet mitt der jeg lå og forsøkte å tolke den lille blikkutvekslingen mellom meg og Stian. Tente han på tanken at jeg var i rommet mens han hadde sex. Smilte han fordi han likte å se kåtheten i blikket mitt? Var han like kåt på meg som jeg var på han? Kunne dette bety at han ønsket å ha sex med meg ved en senere anledning, og i så fall hvordan skulle jeg stille meg til det?

Jeg bestemte meg for å ikke overtolke blikkutvekslingen og slå meg til ro med at dette er den type ting som kan skje på en turne.

Til tross for at han åpenbart hadde drukket mye gjennom kvelden og natten klarte han å knulle henne ganske lenge. De byttet stillinger flere ganger før de til slutt kom i en kraftig orgasme begge to. De skrek ut sin nytelse på en måte som gjorde meg ekstremt flau. Jeg snudde meg inn mot veggen og prøvde å tvinge meg selv til å sovne mens de to elskerne avsluttet det de holdt på med.

Det ble ikke mye mere søvn på meg den natten da jeg bare lå og funderte på hva som kunne skje videre på denne turneen. Det eneste jeg var sikker på var at dette ville bli en sommer jeg aldri ville komme til å glemme!