Bursdagspresang på G

Min kone ble overrasket med weekendtur på sin bursdag, en presang så vel fortjent til en kjæreste som tross mye styr i det daglige klarer å vise styrke og stå opp uansett smerte eller utmattelse. Nå skal hun gjøres stas på og hun aner ikke hvor turen går.

Vi reiser glade og lykkelige til flyplassen for innsjekk og man merker allerede da at lysten i øynene er skikkelig på plass, det oser sex av oss og det skal alle bare få lov å se. Nå er det tur, det er oss og vi skal være heite. Etter innsjekk så går turen til Riga på spahotell midt i sentrum. Vi koser oss med noen rødvin før take off som passer fint i dag, og flyet er på sin ferd til drømmeland for tre dager.

I Riga er det rett på hotell for å pakke ut og resten skal dere bare få drømme om skal skje . Min kone viste en veldig lyst, var på meg hele tiden, tok på meg og ja, hun kjente en hard en trenge på i buksen. Vi bestemte oss for en dusj og ha på noe lettere klær, og i dusjen ble hun overrasket av at hun kjente en tunge begynne å leke med henne og det kjentes tidlig at hun likte det da tungen streifet oftere på klitoris og skjelvinger ble sterkere. Så klart vanskelig å slutte med det, men det var planen. Litt desperat knåing av min harde pikk gjorde ikke situasjonen lettere. Men planen skal gjennomføres. Kona hadde på seg en minimal string og kort sexy shørt og en trang utfordrende topp. Hun er lekker og sexy fra før, men dette toppet alt. Etter et par gode prosecco gikk vi tidlig ut for lunsj men trangen etter noe mer lurte i bakhodet og det gikk bare en vei, inn på restauranten sitt toalett der pikken glei inn i den kliss våte musa og etter få sekunder gikk det hardt å lenge for henne før hun snudde seg og tok hele pikken i munnen som etter få drag fylte henne helt full av varm heit sperm som hun så vidt klarte å svelge unna, deilig å heftig og så sexy at vi ble stående og råkline lenge. Før vi gikk ut av toalettet stod pikken igjen og det lover alltid godt. Vi spiste lunsj, ertet og gikk videre ut i byen der vi etter vært gikk oss på en sexbutikk der kona gikk rett inn og inn i avdeling for utfordrende undertøy. Jeg var tilskuer, kroner ble brukt og gratis inngang på heteste klubben i byen på kjøpet. Heite som vi var kjøpte vi mer prosecco og på rommet vi gikk. Der skulle det ordnes til en heftig aften ute i nye utfordrende klær. Da kona stod der naken og klar for nye minimale klær på så tok jeg tak i henne, førte henne ned på sofa der den glinsende gode musen sto i været på kne over sofakanten. Tonga jobbet hardt i henne og i rompesprikken og nok en orgasme skylte mot meg og saftene randt inn i min munn, plan to i boks. Denne gangen fikk hun ikke pikk, hun skal trygle om den nå. Vi drakk, ordnet oss og gikk ut, nå i klær jeg aldri trodde hun ville gå i og hun ga meg klar beskjed om at natten var ung og jeg måtte regne med en frekk kone i kveld. Ok tenkte jeg og planen fungerer videre. Ut på pub hygget vi oss og snakket om dagen og hvor overrasket hun var av gaven sin. Vi var like kåte og klare for natten og gikk til Club vi hadde billett og kjøpte oss drinker der vi så på folket og at det tydelig var et voksent klientell der. Kona hadde tydeligvis fått info om lokalet og vi ruslet videre inn i en annen nattklubb avdeling der. Der var det aktiviteter av alle slag og vi havnet i heftig klining og kåtskapen oste av oss. Vi havnet i spa badet der vi drakk en god prosecco og etter litt måtte jeg smake på deiligste dama i verden og la henne oppe på kanten av badet og lekte med musa som glinset. Andre i lokalet koste seg med synet og misunnelsen etter min heite kone lyste opp rundt oss. Hun reiste seg, snudde meg på plass og satte seg på min harde pikk og ga klar beskjed om hva hun ville ha. Min kone er enorm og nå viser hun alt. Ingen hemninger, bare lyster som må ut i et heftig lokal . Ikke lenge etter var det min tur til å komme og alt sprutet inn i min kones heite oppsvulmede mus som selv kom nok en gang som bare hun gjør. Fri sex i et fritt lokal med vakreste og beste kjæreste har vært en drøm lenge og den skal vare til langt på natt. For planen var snudd, hun hadde kommandoen og nå var det videre inn i lokalet der både kvinnelige og mannlige strippere kjørte show. Vi satte oss i en sofa der med en flaske iskald sprudlevin og når blikket hennes ser på stripperen med giga pikken så ser jeg mine safter renner ut av henne i en blanding av sperm og bløte satser fra ei som er i gang igjen. Når både dame og manne stripper kjører intimt show til oss så blir det vanskelig å holde seg i ro, og når den mannlige etter hvert kjører sin store inn i dama som stripper og vi begge måper over att den glidd så greit inn ble vi liggende å råkline og etter litt sugende på hverandre i en rå 69 stilling der strippere hadde en rå sex ved siden av oss , ja fire i samme sofa i heftig sex, der jeg snudd kona på kne og førte min inn i rompa som resulterte i nok en enorm orgasme etterfulgt av en ny ladning inn i hennes bakrom. En utrolig opplevelse og en over snittet grei start på en fin kjærlighetsweekend med love of my life.

Etter et par avslappende drinker i en annen del av lokalet der det var gruppesex og alt det man kan tenke seg ruslet vi fornøyd tilbake til hotellet i vår egen verden. Etter en god lang dusj tett i sammen gikk vi til sengs der gaven lå i kona sin del av sengen. En fire timers spabehandling fra topp til tå på hotellets viden kjente spa-avdeling. Etter en lang takk sovnet vi godt og tett inntil hverandre og sov til frokost, som etter avtale ble levert på rommet. Etter det var kona vill etter mer og mer og mer, men sterk som jeg er?, var beskjeden klar, ikke før etter spa vist hun klarer mer. Ok det, men da skal du få også etterpå var beskjeden fra en dryppende våt og klar kone. Jeg fulgte henne til spa til avtalt tid der hun ble møtt av to hyggelige sterke menn som tok henne med inn og da raste tankene mine om hvor hett det kan bli med kåteste dama i Riga sammen med to menn. jeg gikk tilbake på rommet og nippet rolig til champis før jeg ruslet ut på byen for et par pils med henne i tankene. Tanken på min kone i nakenspa med to menn var pirrende da dette spa er kjent for å få kvinner opp i høyder dem ikke har kjent på før.

Og riktig som fortalt og hva som hadde skjedd der vites ikke, men en stormforelsket kone møtte meg på rommet og hun formelig hoppet på meg og slikket hver en mm av meg før vi havnet i heftig sex som varte lenge og ble avsluttet med tidenes orgasme likt.

Resten av dagen/aften ble en kjærlighetshistorie som er oss, by, kos og god drikke. Om natten var vi ute igjen og vi havnet på Club igjen da vi ikke glemte den opplevelsen. Der var det skumparty og nakenbading sammen med minst 150 andre kåte folk og den orgien vi ble vitne til der er umulig å beskrive da det ble elsket og knullet i hele lokalet både som par og i gruppesex der dame sugde mann samtidig som hun ble tatt fra bak og den som ble sugd sugde andre damer . Helt vilt og vi bare måtte finne vår egen krok for vi måtte nok en gang ha sex. Å ha sex med sin kone, og samtidig at vi begge så andre i ville orgier var vanvittig og det fantastiske var å kjenne både seg selv og kona få den enorme kåtskapen sitrende gjennom hele kroppen der vi utførte suging, ridning, slikking og anal i sammen var tidenes opplevelse i vår egen frie verden på en fri plass. Å kjenne den enorme orgasmen kona fikk der og den mengden sæd jeg sprutet inn i henne vil aldri bli glemt. Det blikket og den kåtskapen som viste seg fra henne sa meg at i natt blir det mere sex, det ble det natten lang på hotellet, over alt på rommet til vi var helt utslått av nytelse. Jeg elsker min kone og elsker all den beste sex hun gir meg. Hun fikk sitt livs tur, det gjorde jeg også og resten av turen var bare lykke. En historie fra en drømmende mann med beste personen i sitt liv. Og hva som skjedde i spa, den historien er kun min og tanken om det er bare herlig. Har aldri hatt en kåtere kone etter den helgen.