Bare mannfolk som er skvær gærne?

Noen vil kanskje tro at jeg har fått homofili på hjernen, siden jeg skrev om homser for en liten måned siden eller så. Men jeg må bare innrømme; homser fascinerer meg av og til. Eller i denne omgang bifile menn. De som er gifte og som ikke for alt i verden – verken denne eller den neste, eller noen verdener utenfor kloden vår heller – ønsker at kjerringa finner ut at de også tenner på menn. De oppsøker fullblods homser i dypeste hemmelighet via blader eller chattelinjer.

Jeg refererer til min sikre kilde; kompishomsen min. En gammel kompis fra unge år som lenge før hans familie visste om legningen hans, som brukte meg som hobbypsykolog, noe jeg egentlig fant ganske interessant – og var ikke så rent lite beæret av. Mang en betroelse, mang en tåre på min skulder… At noen stoler såpass på meg gjør meg litt stolt. Og så vet jeg at det har hjulpet ham i ungdomsåra å ha noen å snakke med. Men han er ikke skvær gæern.

Nei. Han er ikke det, men han er ofte på chattelinjene til homsene her og der på nettet, og har i det siste blitt litt oppgitt. (Litt er sterkt underdrevet). Det ser nemlig ut som om det eneste homsene på chattelinjene tenker på, er sex. Uansett. Samme om en fyr skriver at han bare er på leting etter en kompis og ikke noe annet. Ber han en chattehomse hjem på kaffe, kan du ta deg faen på at fyren forventer homsesex og driter i kaffen (ikke bokstavelig talt, da du). Det er en ting. Men det andre er at han er en kilde til inspirasjon for meg, når det gjelder flere innlegg i Berits Hjørne, og når det gjelder noveller. De som er skvær gærne, eller i alle fall noen av dem, det er bifile menn.

Det finnes jo bifile kvinner også. Jeg har ikke så mye kjennskap til dem, faktisk, siden jeg ikke kjenner noen som er inne i de kretsene like mye som kompishomsen min. Derfor må dere mer enn gjerne maile meg og fortelle om skvær gærne bifile kvinnfolk også. Men siden jeg altså ikke vet om de kvinnfolka er skvær gærne, så blir dette å omhandle bifile menn.

Om homsene er flinke til å bryte grenser og prøve nye, spennende sider ved sin egen seksualitet, så er bifile en annen divisjon. Sidesprang: Jeg tror at jeg har fortalt om Lille Trampe i et innlegg før. Lille Trampe… det finnes et klipp på nettet – men jeg aner ikke hvor det er – hvor du kan se hva det er Lille Trampe tenner på. Klippet er av en annen fyr, så man må ergo gå ut ifra at flere tenner på det som Lille Trampe tenner på. Men han blir altså overkåt av å ligge på ryggen mens ei jente med lange, spisse stilletthæler tramper og trør på pikk og pung til det går for Lille Trampe. En mann med nok fantasi og normal seksualitet vil antakeligvis krympe seg ved tanken på å bli lagt i Lille Trampes situasjon. Er Lille Trampe skvær gæern, og hvordan har han blitt slik? Men om Lille Trampe er bifil, det vet jeg ikke. Tror ikke det. Aner ikke.

En fyr som kompishomsen min mistet tenninga av, var en fyr som var gift. Det som går igjen med ALLE bifile menn når de oppsøker en homse for å få oppleve homsesex, det er at de skal bli tatt. De er ikke så interessert i å suge en mann eller å ta ham i ræva. De er interessert i å bli tatt av en mann. Noen drar interessen enda lenger. Og jeg lurer, åssen i hælvete kommer de fram til disse lystene? Å dra med seg en haug med gamle kåper, ligge naken under haugen som bare dekker overkroppen, og bli brukt, sugd, tatt, runka på og pissa på av en homse mens han ligger der halvveis dekket av kåper som stinker… åssen i hælvete kom han fram til den lysten? Og hvordan kan han tenne på gamle, stinkende kåper mens han blir pissa og runka på? Finnes det flere med samme tenning? Er han skvær gæern? Blir jeg skremt? Kompisen til kompishomsen min gjorde jobben, mens kompishomsen pakka saken sin på plass og forlot elskovsredet. Det ble for sært. Dessuten luktet kåpene vondt!

Jaja, jeg trekker i alle fall på skuldrene og bryr meg ikke mer enn passe, passe nok slik at jeg ofrer et innlegg i hjørnet mitt ved å tenke på det. Han skader jo ingen. Tvert imot. Ingen tar skade av at han ligger der i kåpehaugen sin, men om noen forstår denne tenninga må de mer enn gjerne skrive tilbake.

En annen tenning: Dameklær. På mannskropp. Om dette er gjengs over for menn som liker å kle seg som kvinner, vet jeg ikke. Men denne fyren ble i alle fall steike kåt av å ikle seg dameklær. Og med dameklær mener jeg fullt utstyr. Fra innerst til ytterst. Og sminke. Det var dette som var seksualakten for ham, å kle seg. Kompishomsen min rakk knapt å røre pikken til fyren under kjolen, før spruten sto og seansen var ferdig, og fyren var vel fornøyd. Med fare for å fornærme alle transer i Norge… er denne fyren skvær gæern? Er det slik at de blir kåte av å kle seg som damer? Men igjen, han skader ingen, denne fyren. Harmløs moro, selv om jeg syns det høres ut som han er skvær gæern.

Og så var det det, da. Mannfolk som er skvær gærne. For det er jo dem du hører om. Som gjør vanvittige ting med kroppen sin, dekker seg med kåper, kler seg i ditt og datt, gjør dette og hint for å få tilfredsstillelse. Vi hører da aldri om kvinner som opererer på denne måten? Som løper rundt med bart og boxershorts og dress og slips, og får orgasme med det samme noen tar på musa deres?

Jeg har skrevet lenge om sex og hørt om mange rare tenninger og parafiler, men blir fremdeles målløs med hevede øyenbryn når jeg får høre om stadig nye parafiler, tenninger og sære lyster. Finnes det ingen grense for hva menneskene kan tenne på? Har det noe med levestandard å gjøre? Vi hører jo aldri om en stamme i Unga-Bunga som har en særing som tenner på å suge bambusrør, for eksempel. Eller en eskimo som bare får orgasme hvis halve kroppen er dekket av upreparert selskinn. Jo mer penger vi har, jo mer skvær gærne blir vi? Eller har åpenheten om parafilier og skvær gærne tenninger blitt for åpen, så folk eksperimenterer for mye?

Samma det, så lenge det ikke skader noen. Så får heller mannfolka være så skvær gærne de bare gidder og orker.

Jeg bare skriver om dem, jeg.