Brev fra Nina 2002

Vi har fått en e-mail fra Nina med litt oppdateringer om hva som skjer i hennes liv… Med hennes velsignelse legger vi det ut her, slik at alle dere som har fulgt med henne også får nyhetene….

Hei.
Noen av dere husker meg kanskje… jeg heter fortsatt Nina og skrev en periode dagbok her på erotikknett….
Ringer det en bjelle?
Det er nå sex måneder siden jeg brått og uventet trakk meg tilbake.
Først vil jeg gjerne beklage at jeg sluttet å skrive så brått, men jeg trodde rett og slett ikke jeg skulle slutte.
Det skyldtes vel at jeg ikke så at livet mitt holdt på å endres før det faktisk var endret.
Plutselig fikk jeg en sånn rar " vi er skapt for hverandre "følelse og det stemmer jo ikke med meg. Jeg er ikke sånn som bare stuper inn i ett forhold og umiddelbart tror at Yesss!!! This is it!
Vel, noen mener kanskje at det er meg, og kanskje jeg har gjort det…. Noen ganger… Men ikke på ordentlig…. Bare sånn på liksom, for inne i meg har jeg visst bedre. Jeg er kanskje ingen gammel dame enda, men jeg har da levd lenge nok til å ha opplevd litt av hvert.
Uansett, her skjedde ting jeg ikke helt hadde kontroll over og de fleste som har lest mer enn en uke av dagboka mi har vel skjønt at jeg er en smule kontrollfrik?
Så da ble det som det ble…. E-mailen med de siste dagene til erotikknett ble aldri sendt, den ble ikke engang skrevet.
Line & MindCrime var forståelsesfulle (heldigvis, for jeg hadde litt dårlig samvittighet) og sa at jeg kunne komme tilbake siden om jeg ville det.
Jeg har også brukt litt tid på å lese gjennom min egen dagbok den siste tiden… og jeg sjokkerer nesten meg selv noen ganger.
Jeg var (er) ganske kinky og hadde aldri turt å skrive alt det der om noen hadde visst hvem jeg var.
Det er den andre grunnen til at jeg sluttet å skrive… noen i min nære krets begynte å mistenke noe.
I hvert fall føltes det sånn, selv om det i ettertid viste seg at det de sa ( om at det der kunne jo vært meg) mest var som spøk.
Uansett, hovedgrunnen til at jeg sluttet å skrive var at ting skjedde i livet og jeg mistet litt kontrollen over følelsene mine.
Nå har en del skjedd siden da, jeg har faktisk flyttet nedover til en hyggelig liten sørlandsby og trives godt med det.
Vinteren her er faktisk ikke like ille som i Oslo ( eller kanskje det er bare jeg som husker dårlig?) og jeg trives godt her.
Ny jobb og nye venner.
Det eneste jeg har litt dårlig samvittighet for er at Helene ( som jeg var (er?) skikkelig heit på) og jeg ikke har fått snakket stort sammen siden i høst… sist vi snakket sammen hadde vi telefonsex.
Det var en skikkelig herlig, opplevelse Rune slikket meg samtidig som Helen og jeg i detaljer fortalte hverandre om hva vi gjerne skulle gjort med hverandre om vi hadde vært på samme sted.
Noe av det morsomste er at vi har sånn telefon med høyttaler, så Rune fikk med seg hvert ord som ble sagt.
Stakkaren ble så kåt av å høre alt vi sa at han holdt på å dø. Han er heldigvis godt nok dressert til at han greide å holde seg i skinnet til vi var ferdig på telefon. Som belønning fikk han seg en liten blow job. Det var ikke min skyld at det ble en liten en, det var han som kom nesten med en gang, jeg hadde lyst til å holde på lenge jeg….
Gjett om Rune har mast om vi skal se å få invitert Helene nedover en helg.
Jeg er bare ikke sikker på om jeg vil dele Rune med noen, selv ikke Helene.
Siden den gang har vi ikke snakket sammen på telefon. Det har bare blitt sånn.
Vi sender hverandre noen e-mailer, men om ikke jeg misforsto den siste mailen hennes helt så har hun lyst til å etablere seg. Hun skrev faktisk at hun begynte å føle seg moden for barn og DET sier vel i grunn ganske mye om hvor livet tar veien.
Hun hadde ikke fått seg en fast type enda, men med hennes utseende skulle ikke det by på de store utfordringene.
Hmm… Tror jeg skal ringe henne snart jeg. Om ikke annet kan vi ha litt telefonsex, dessuten fikk jeg en kul ide på Ricki Lake her om dagen, jeg binder ham fast i sengen og setter på ham blindfold før Helene hopper ut av klesskapet så kan vi sammen gjøre ham gal!
Det hadde vært kult.
Absolutt noe jeg må tenke mer på, det er i hvert fall en skikkelig kose-med-meg-selv fantasi.
Jeg bor ikke lenger alene, men det har du kanskje gjettet nå? En skikkelig mann var det eneste som kunne rive meg vekk fra byen hvor jeg har levd de siste årene.
Jeg er fortsatt ganske aktiv på den seksuelle arenaen, men nå holder jeg meg til en mann og fantasiene mine.
Heldigvis vet han hvordan han skal tilfredstille meg, logisk når jeg tenker på det for om han ikke hadde greid det så hadde jeg aldri kommet til å holdt meg bare til ham.
Uansett, livet er herlig, jeg lever, og nyter hver dag.
Tenkte bare jeg skulle la dere alle vite at jeg har det bra.
Lillie… de føljetongene dine med Hallingdanseren er bare herlige.

Nina

PS. Beklager at dette brevet ble ganske rotete… jeg har ikke sluttet å drikke rødvin…. Klokken er nå snart halv tre om morgenen og de siste tre timene har jeg sittet her å kost meg.
Jeg avslutter med en liten betroelse…. Lekekassa mi ble med på flyttelasset og NÅ skal jeg kose meg… jeg vet akkurat hvilken vibrator jeg skal begynne med…. og hvilken fantasi jeg skal bruke.